Alleen de “besten” lukt het naar Duitsland te geraken

Screenshot_1

Politiek wordt vormgegeven door spraak en politieke “strijdbegrippen” zijn al lang een handelsmerk van roodgroene politici. Zo´n strijdbegrip dat graag voor al diegenen gebruikt wordt die vanuit het oogpunt van de wereldverbeteraars, sociale ingenieurs en andere nietsnutten “rechts” zijn, is dat van het “sociaal darwinisme”, dus, simpel gezegd, de these dat alleen de sterken zullen overleven.

De, in ieder geval wat politieke bijdragen betreft, groen tot donkerrood bewasemde “Wikipedia” schrijft daarover:

In verband met de wetenschappelijk in diskrediet geraakte theorie van menselijke rassen vormde het sociaal darwinisme een grondpijler van het nationaalsocialisme en zijn “levensruimte”-doctrine. Op grond van de gepropageerde ongelijkheid en de bijvoorbeeld hieruit resulterende benadrukking van het recht van de sterkere is het sociaal darwinisme tegenwoordig een fundamenteel kenmerk van het rechts-extremisme.

Het zijn volgens Wikipedia dus alleen maar de slechte rechtsen, de aartsconservatieven, die de opvatting van Charles Darwin vertegenwoordigen: “The fittest will survive.” Want zo´n uitspraak past natuurlijk niet in het vreemde wereldbeeld van de linksen, volgens welk alle mensen gelijk zijn. Maar dit is alleen maar Groen gezwets, want Groene realiteit ziet er anders uit.

Laten we eens kijken wat de Groene parlementariër Canan Bayram volgens BZ (Berliner Zeitung) over “vluchtelingen” uit Servië zei:

De parlementariër Bayram van de Groenen zei in het parlement: “Als u het mij vraagt: wilt u dan dat deze mensen allemaal hier blijven? – dan zeg ik tegen u: Ja, het zijn de besten die het lukt naar Duitsland te geraken.”

Ook de Duitse journalisten slaan op hetzelfde aambeeld. Prantl van de SZ (Süddeutsche Zeitung) betreurt dat de “prestaties” van de “vlijtigen” niet gewaardeerd worden:

De nieuwe Duitse asielregels worden het model voor het nieuwe EU-asielregime. De vluchtelingen, die het ondanks alle hindernissen op de een of andere manier lukt, worden niet beloond volgens het motto “prestatie moet weer beloond worden”; ze worden, als het maar enigszins mogelijk is, gepakt door het repatriëringakkoord.”

Volgens de linksen lukt het dus alleen de besten, de sterkste, de meest fitte om in Duitsland te komen. Maar hoe doen ze dat? En wie zijn ze in werkelijkheid?

Zijn het die, die jarenlang gespaard hebben voor de reis naar het “beloofde land”? Zijn het die, wier familieclan alles bij elkaar heeft gelegd om het individu de reis mogelijk te maken, in de hoop zo spoedig mogelijk te kunnen overkomen naar het land waar zogenaamd melk en honing vloeien?

Of zijn het misschien die, die in ruil voor de belofte om in Duitsland “actief te worden” van criminele mensensmokkelaars een voorschot voor de reis gekregen hebben, dat later “weggewerkt” moet worden door overvallen, inbraken, prostitutie, agressief bedelen of in het gunstigste geval door goedkope baantjes of Hartz IV en kinderbijslag? Misschien zijn het echter ook die, die het in hun vaderland als door “kracht”, brutaliteit of criminele handelingen al een zeker vermogen vergaard hebben. Zijn dat de besten die wij moeten krijgen?

Dus: hoe ziet de prestatie eruit die de vluchtelingen – “ondanks alle hindernissen”- naar Duitsland voert en die beloond dient te worden?

Hier volstaat waarschijnlijk al een blik op de algemeen bekende omstandigheden aan boord van de zogenaamde “vluchtelingenboten”. De zwakkeren wordt daar door de sterkere drinken en eten onthouden als de voorraden slinken. De sterkste en brutaalste zal ze te pakken krijgen en rivalen desnoods overboord gooien.

Er bestaan berichten van vluchtelingenboten, volgens welke – officieel volgens de riten in hun thuisland – door Nigerianen “minstens vijf medepassagiers op weg van Libië naar Italië overboord werden gegooid om de “toorn van de geesten te verzachten” en de zee te kalmeren. Vrouwen werden verkracht, door de sterkere. Medepassagiers grepen niet in. Dat durfden ze niet.

Niet alle vluchtelingen zijn zo bruut, maar het zijn toch juist deze “prestaties” waarover Bayam, Prantl en Roth het hebben wanneer ze de “vlijtige” vluchtelingen alleen voor hun meedogenloosheid willen belonen en naar Duitsland willen halen. Ze prijzen diegenen, die zich er letterlijk “doorheen boksen” of “er doorheen slaan”, zelfs doden om hun doel te bereiken.

En dat is echt sociaal darwinisme van de ergste soort. Alleen stoort zich er niemand er aan als het uit “de juiste hoek” komt.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: rotgold

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Europa, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Alleen de “besten” lukt het naar Duitsland te geraken

 1. Republikein zegt:

  Honkbal maakt wat los. De knuppel is een geweldig hulpmiddel.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Wat een aanwinst ! Alleen de beste criminelen lukt het naar Duitsland te komen, en zij maken daar de dienst uit. De Duitse politiek vind hun komst een grote aanwinst voor Duitsland, en doet niets liever als kruipen voor deze (in hun ogen superieure) illegale gelukszoekers. Waar is nu opeens het trotse Duitsland gebleven, het Duitsland van de grote denkers en filisofen. De Duitser wil hetzelfde als veel Nederlanders. De Duitser bestaat niet meer, want hij wil niet meer bestaan !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Volgens de linksen lukt het dus alleen de besten, de sterkste, de meest fitte om in Duitsland te komen. Maar hoe doen ze dat? En wie zijn ze in werkelijkheid?
  Het zijn juist de slechtste, brutaalste en de moordenaars die overleven !!!!!!!
  Linksen zijn een stel idioten zonder hersens!

  Like

 4. Daiyu-ninja zegt:

  Angstaanjagende foto……………..en dat komt allemaal hiernaartoe, brrrr.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik hoop het nog te mogen meemaken, het beeld op de foto maar dan richting Afrika met dat zwart gespuis want het enige wat dat tuig heeft binnengebracht is angst onder de Europeanen, geweld, barbaars geweld en armoede.
  De geldkraan MOET dicht naar die allochtonen wat het profitariaat daar ook mag over denken.
  Afrikanen horen thuis in Afrika.
  Europeanen horen thuis inEuropa.

  Like

 6. Jean,heel afrika wil hier heen en dat moeten we inderdaad,kost wat kost,zien tegen te houden.En wat er al hier is ,is van zulk laag allooi,die moeten ook retour,hoe dan ook!

  Like

 7. Jan zegt:

  Akif Pirinçcis leest voor uit zijn boek ‘Deutschland von Sinnen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s