Als het in de Oekraïne tot oorlog komt, is dat alleen de schuld van de EU en de VS

Screenshot_15

Wat heeft de woelmuis EU in de Oekraïne verloren? Niets! Waarom moet ze constant met de euro wenken aan de buitengrenzen? De euro is weliswaar tot in het merg verrot, maar voor landen als Moldavië of in dit geval de Oekraïne nog altijd aantrekkelijk. De EU, demografisch een lijk, die het hoofd alleen bovenwater houdt met de overstroming door mensen uit arme landen, zegt al tientallen jaren niet wat haar grenzen zijn. Constant worden deze naar het oosten opgeschoven en Noord-Afrika was ook al welkom. De EU is imperialistisch!

Overal wil de EU haar ondemocratische bonzensysteem met trefwoorden zoals “mensenrechten” of “democratie” installeren. Daartoe stuurt het haar incapabele politici, die het Maidanplein of de Berlijnse kanselierbungalow als de navel van de wereld beschouwen, achter elkaar de wereld rond. Deze sukkels wisten zelfs niet eens dat er een in meerderheid door Russen bewoonde Oost-Oekraïne en een Krim bestaat. Net zoals de tot oorlog ophitsende BILD-journalisten beschouwden ze Klitsjko als machtig en vertroetelden hem als een van hun marionetten. De in democratische verkiezingen gekozen president werd uit zijn ambt verjaagd.

In plaats daarvan ondersteunde men “democratische” demonstraties met Kalasjnikovs en stalen helmen. Het buurland Rusland van Poetin wordt door de EU behandeld als een vijand, wiens macht men wil beperken, en niet alleen dat. Ook in Rusland wil men destabilisering, het uit de macht zetten van Poetin en uiteindelijk eveneens onlusten en burgeroorlog. Daartoe moet nu de NAVO ingrijpen! Eerder zijn deze politieke boeven, die net doen alsof ze eerbare mannen zijn, niet rustig!

Als het in de Oekraïne tot oorlog komt, is dat alleen de schuld van de EU en de VS! Dit herinnert in werkelijkheid aan het begin van de Eerste Wereldoorlog! De EU is alles andere dan een vredesmacht, ze is een oorlogshitser. Al onze sympathie ligt in ieder geval bij Poetin!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Oekraïne, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

48 reacties op Als het in de Oekraïne tot oorlog komt, is dat alleen de schuld van de EU en de VS

 1. E.J. Bron zegt:

  Ik heb het kaartje eens even goed bekeken. Het is wel duidelijk welk land als volgende aan de beurt is: Wit-Rusland!

  Like

  • Senior zegt:

   – En dat is helemaal waar!
   Op de Kaukasus verdringen de multinationale olieboeren om hun deel van het zwarte goud te pakken te krijgen. Daar zijn pijpleidingen voor nodig – die de Balkan binnen komen ; als de Balkan weer eens in brand staat – waar gaat het conflict dan over? In de 19de eeuw, na de Krimoorlog dat Rusland verloor, verloor het de Zwarte Zeevloot. Die vernedering zal Putin nu NIET laten gebeuren. Gaat hij toegeven zoals Chamberlain aan Hitler deed – dan staat binnen no-time Uncle Sam en het Brussels geboefte bij hem op de stoep.
   Turkije. Ze zien er geen been in Koerden de keel af te snijden maar plots zijn ze bezorgd om de Krimtartaren. Turkije, van strategisch belang voor de USA, kan voor hen niet vlug genoeg de EU in.
   Conflict Syrie gaat in werkelijkheid om de aanleg van een pijpleiding dat ten koste zal gaan van de levering van Gazprom aan Europa.
   En dan is er China nog die ook een deel wil van het zwarte goud.
   Koninklijke Shell : http://vorige.nrc.nl/economie/article1854804.ece

   En nu is plots Putin de agressor. GODVERDOMME! Regimewisseling is onderdeel van de buitenlandse politiek van de USA. Obama is Obomba. Op oorlogen die pas over vijf of tien jaar gevoerd moeten worden – wordt in het Pentagon nu al gestudeerd. Hypocrisie ten top.

   Like

  • Sjaak zegt:

   E.J.BRON !
   Hier een vrije mening van het vrije Zwitserland die
   hier vragen om deze waarheid te verbreiden om de
   ogen voor de werkelijkheid te openen !!!!

   Like

 2. Jan zegt:

  NATO chief [Rasmussen] says Russia threatens Europe’s ‘peace and security’

  “What Russia is doing now in Ukraine violates the principles of the United Nations Charter. It threatens peace and security in Europe. Russia must stop its military activities and its threats.”

  “Ukraine is our neighbour, and Ukraine is a valued partner for NATO.”
  http://www.hurriyetdailynews.com/nato-chief-says-russia-threatens-europes-peace-and-security.aspx?pageID=238&nID=63086&NewsCatID=359

  Net moslims. De gehele welde is van de EU-communisten. En zoals altijd, de ander de schuld geven. Het erge is, ze geloven het ook nog wat zij uitbraken.

  Like

  • Sjaak zegt:

   China staat in het Krim-Konflikt an de kant van Rusland !
   En de KLOTEN EU stelt zich achter de oorlogaandrijver USA !
   Een land wat economisch aan de grond ligt !

   Like

   • Amorele politiek houdt geen stand,zei Poetin;laten we het hopen!En:denk met je eigen hoofd!En dat is nou precies wat we hier doen.De hele media is verrot!

    Like

 3. Sjaak zegt:

  Hier een filmpje over de Ukrainische opositie
  waarop te zien is wie werkelijk de schuld heeft
  aan de doden die gevallen zijn ! Smerige linkse
  varkens ! Oftewel hoe zouden jullie dit zien wanneer
  je bij de politiekant zou staan ?

  http://www.youtube.com/watch?v=qtqQeJ315nw

  Like

 4. Jan zegt:

  Obama heeft geen tijd voor de Oekraïne, heeft het te druk met voorbereidingen tot staatsgreep:

  Obama Administration to Distribute 13,000 Armored Mine-Resistant Vehicles to Police Units Around the US

  http://www.thegatewaypundit.com/2014/03/breaking-obama-administration-to-distribute-13000-armored-mine-resistant-vehicles-to-police-units-around-the-us/

  Like

 5. Fred zegt:

  Geen zorgen.
  Poetin stelt wel orde op zaken.
  De varkens in Brussel zal het slechter bekomen dan ze denken. En vooral als Vladimir de gaskraan dichtdraait. Europa draait voor bijna 75% op Russisch gas.
  Maar misschien moeten we van Baal en Verhofstadt wel ergens dankbaar zijn dat er weer meer ogen open zijn gegaan over de desastreuze incompetentie van Brussel.
  22 Mei weten we dat.
  Beef, Brussel. beef.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Oekraïne is helemaal geen NAVO Partner, de NAVO/NATO heeft daar dan ook niets te zoeken, er is geen NAVO bondgenoot aangevallen.

  Maar veel belangrijker, mag ik u allen even op dit belangrijke artikel attenderen:

  VS plaatsen neo-nazi’s op sleutelposities regering Oekraïne:
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/vs-plaatsen-neo-nazis-op-sleutelposities-regering-oekraine/#.UxN3CoWNycE

  Hierin wordt beschreven, dat de Oekraïense opstand feitelijk een door het Westen georganiseerde staatsgreep was en niet alleen maar een protestbeweging voor vrijheid en democratie van de Oekraïense bevolking vindt zijn bevestiging in de sleutelposities die neonazi’s binnen de nieuwgevormde regering hebben ingenomen.

  Like

 7. Jade zegt:

  De ongebreidelde uitbreiding van EU landen doet me denken
  aan de opbouw van het Derde rijk in de beginjaren.
  Alleen is de EU nu al een stuk verder…

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Ik onderschrijf de strekking van dit artikel en de eindconclusie(s) HELEMAAL!
  Eigenlijk zouden de Russen de Brusselse veelvreet eens stevig op zijn nummer moeten zetten.

  Like

 9. Theo Prinse zegt:

  Over het schandalige gedrag Europa (Verhofstad van Baalen) inzake annexatie Oekraine. Belachelijk dat Frans Cuba Timmermans met eigen microfoon als een Chriet Titulaer in een zoveelste speciale pusher editie bij Nieuwsuur de nazi coup en de buitenlandse inmenging en het Europees chauvenisme en het Eurofiele electorale opportunisme op de policor Nederlandse televisie staat uit te venten.

  Like

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Sedert de EU geen oorlog meer, Ik hoor het die gekken in Brussel nog zeggen maar voorlopig zijn ze een proxie oorlog begonnen in de Ukraine.
  Daarbij komt dat de Tandeloze tijger in Brussel niks bij te zetten heeft als het werkelijk gaat spannen.
  Dan volgt het verhaaltje dat ze wel eens even een boycot in zullen stellen tegen Rusland.
  Laat me niet lachen zeg, Rusland heeft het westen in het geheel niet nodig want het enige wat ze te kort komen is graan en dat kunnen ze ook kopen op de wereldmarkt zij het voor een iets duurdere prijs dat dan weer word gecompenseerd door hogere olie en gasprijzen die weer door het westen en met name door de Ukraine betaald gaan worden.
  Voor deze gevolgtrekking hoef je echt geen schriftgeleerde te zijn.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Henk der Niederländer De EU een boycot naar Rusland toe ,wat dacht je wat poetin doet ik denk ten eerste de zuivel 17,4 miljard hoeft die rus dan niet de bloemen hoeft hij ook niet, en de poot aardappelen hoeft hij ook niet,maar als poetin de olie en het gas dicht draait wie is hier de klos van, de werkende man en niet brussel al die dingen die ik hier net schreef kost weer baannen. met u laatste zin ben ik volkomen mee eens.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Poetin brengt Europa op rand van oorlog

    SIMFEROPOL –
    Is Vladimir Poetin gek geworden? Na de feitelijke annexatie afgelopen weekend van het Oekraïense schiereiland Krim en de rechtstreekse dreiging de rest van Oekraïne binnen te vallen om de veiligheid en de belangen van de etnische Russen te beschermen, brengt hij Europa op de rand van oorlog.
    Ik dacht dat de EU hier al jaren van voorbereidingen hebben gedaan om de mens alles af te pakken net zo als de jaren 30 maar de EU wast zijn handen in onschuld!!!!!!

    Like

 11. Brabosh.com zegt:

  Met Oekraïne zal het net zo aflopen zoals het met Georgië/Rusland is vergaan in augustus 2008 toen Rusland Georgië binnenviel en de Amerikanen (en ook de Europese Unie) beloofden om Georgië te komen helpen. Maar dat gebeurde niet. Toen het begon te spannen trokken de VS en de EU zich terug. Rusland annexeerde een provincie van Georgië (Zuid-Ossetië) verjoeg de Georgische bevolking die nu nog steeds vluchteling zijn in eigen land, en Rusland zal zich pas twee maanden later terugtrekken. Dat was de grootste blunder van president Saakashvili om te vertrouwen op de VS en de EU.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Komt er een lichtelijk aangeschoten man s avonds laat een bruine kroeg binnen, het is schemerig in de kroeg de kastelein was net aan het opruimen geslagen, toen de klant om een biertje vroeg. De kastelein zette lichtelijk geïrriteerd het biertje voor de neus van de klant en wilde verder gaan met zijn schoonmaak werkzaamheden, toen de klant zijn ogen een beetje gewend geraakt waren aan het spaarzame licht, een zeer grote kikker in een donker hoekje van de bar zag zitten. De klant zei tegen de kastelein wat doet dat vieze beest op de bar? De kastelein antwoordde stoïcijns dit is geen vies beest, deze kikker kost €10.000 en kan iedere man een blow job bezorgen waar men u tegen zegt en op de koop toe het huishoeden doet. De kastelein zag zijn financiële voordeel al zitten met de verkoop van de kikker en zij tot de klant je kan het wel uitproberen voor één maal in het toilet. De man pakte de kikker van de kastelein aan en ging het toilet binnen en kwam na 10 minuten met een glimlach op zijn gezicht weer binnen en zij tot de kastelein ik wil de kikker kopen voor € 10.000, zo gezegd zo gedaan en de man spoedde zich naar huis en zette de kikker op het aanrecht in de keuken en ging op zijn tenen naar boven om zijn vrouw niet wakker te maken en ging voorzichtig in bed. De volgende morgen schrok de man van het gegil van zijn vrouw en herinnerde ineens het voorval in de kroeg en rende de trap af en ging naar de keuken waar zijn vrouw stijf stond van de angst en vroeg wat moet dit vieze beest hier! Nou zij de man deze kikker is een wonder van een beest en is in staat om alle huishoudelijke taken op zich te nemen, dat doe ik toch zij zijn vrouw, waarop de man antwoordde de kikker blijft hier, en ik leer de kikker alleen nog koken, waarop zijn vrouw bijna hysterisch werd en sprak: de kikker er uit of ik, waarop de man zei daar is het gat van de deur.

  Like

 13. P A Poel zegt:

  EU TOP, een stelletje provocerende en leugenachtige graaiers die alleen maar aan zichzelf kunnen denken en anderen daaronder laten lijden.
  Men zouden die “hoge” grootbekbekleders (smile) eens in de cel moeten gooien want het enige wat ze kunnen is veel lullen, niets waarmaken en gouden bergen beloven.
  Met alleen maar lullen bereik je noppes!!!
  Geef Oekraïne een kans en schaf de visumplicht af. De ambassades zijn naar mijns inzins zo corrupt als wat. (mijn ervaring)
  Visums worden amper afgeven en als je er een wilt hebben dan wordt je omgekocht en moet je belachelijk veel geld betalen. Waarom worden die mensen zo behandeld? Ik zou het ook zat zijn en de politici in de Oekraïne slaan er een slaatje uit wat zeer ernstige gevolgen kan hebben.
  Als het zou doorgaat den ben ik weg uit de EU want ik sluit mij helemaal niet bij hun primitieve gedrag aan.
  We leven in 2014 en ik heb zoiets van get a life….. en wees eens eerlijk en oprecht en geef eens op een eerlijke manier om je medemens en ga ONS EU geld in Oekraïne terug halen en verdeel dat dan onder de armen daar heeft het tenminste een doel maar nee daar zijn ze te laf voor maar wij moeten er voor opdraaien.
  Ik ben er geweest en het heeft mij erg aangegrepen.
  In april ben ik er weer en maak ik mijn eigen verslag i.v.m. de situatie daar.
  Ik kom al meer dan 28 jaar in Oekraïne en ja, de overheid en de Politie daar is corrupt maar de mensen zijn geweldig en het was zo’n mooi en vooral veilig land!

  Mijn oplossing anno 2014 en niet anno het stenen tijdperk;
  Wij moeten Oekraïne helpen met gedegen politici.
  Dan rond de tafel zitten met Rusland en Oekraïne
  En elkaar kansen gunnen en geven en dus tot een oplossing komen. waar iedereen bij gebaat is
  en geloof me! DAT KAN!
  Het leven bestaat onder meer uit het sluiten van compromis dus……..

  Ik word het helemaal zat, EU? HA!!!

  Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Brzezinski: *NAVO moet ingrijpen om Polen te beveiligen*
  Xander 03-03-2014 15:55- in Algemeen Nieuws, EU, NWO-Complot, Rusland, VS

  Putin laat Obama weten invasie van heel Oekraïne te overwegen – Journalist: ‘Grens één grote muur van Russische tanks’ – ‘Enorme strategische blunder VS en EU’

  Russische T-80 tanks. Als het tot een oorlog met Rusland komt, is dat geheel te wijten aan de globalisten in Washington en Brussel.

  Zbigniew Brzezinski, de grote NWO-topman achter het buitenlandse beleid van president Obama, vindt dat de NAVO voorbereidingen moet treffen om Polen te beschermen, zodra het Russische leger Oekraïne binnenvalt. Brzezinski vreest dat een complete Russische invasie slechts een kwestie van tijd is. President Putin liet Obama weten dat Rusland desnoods ook in andere delen van Oekraïne militair zal ingrijpen. Een journalist in Oekraïne meldt ondertussen dat de grens ‘één grote muur van Russische tanks’ is.

  ‘Niet opnieuw te laat ingrijpen’

  De invasie van de Krim kan volgens Brzezinski een voorbode zijn van een Russische aanval op de rest van Oekraïne. ‘In 1938-1939 hebben we verzuimd op te treden. De VS zou niet opnieuw spijt moeten krijgen van te laat ingrijpen.’ Washington zou zo snel mogelijk het nieuwe regime in Kiev moeten erkennen, en samen met de EU moeten proberen om de plannen van Rusland te dwarsbomen (1).

  Zoals we al in 2008 schreven is Brzezinski de grote man achter oud president Carter en nu Obama. Uit het buitenlandse beleid van Obama in de afgelopen jaren kan zijn grote invloed duidelijk worden opgemaakt. Zo pleitte Brzezinski al veel langer tot het stap voor stap loslaten van de traditionele alliantie met Israël, en het toenadering zoeken tot islamitische landen zoals Iran, met als uiteindelijk doel een oorlog tegen Rusland en China te veroorzaken. De te verwachten vernietiging van Europa is in zijn ogen slechts ‘bijkomende schade’.

  Putin hint op militair ingrijpen in heel Oekraïne

  Tijdens een 90 minuten durende telefoongesprek met Obama liet Putin er geen misverstand over bestaan dat de Russische militaire interventie zich inderdaad tot buiten de Krim kan uitbreiden. Hij benadrukte het recht van Moskou om de Russische belangen en burgers in Oekraïne te beschermen. Putin wees daarbij op de criminele acties van de door het Westen gesteunde gewapende ultranationalistische fascisten in Kiev (2).

  ‘Grens één grote muur van Russische tanks’

  Een Israëlische journalist zegt dat de grens met de Krim ‘één grote muur van Russische tanks en pantservoertuigen’ is, en een massale invasie aanstaande lijkt (3). Russische schepen patrouilleren in de wateren nabij de marinebasis Sevastopol, en Russische gevechtsvliegtuigen zijn het luchtruim van Oekraïne binnengedrongen (4). In grote delen van de Krim is geen mobiel telefoon- en internetverkeer mogelijk. Interim-premier Yatsenyuk zwoer dat Oekraïne de Krim nooit zal opgeven.

  ‘Invasiemacht’ welkom geheten door burgers

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwde Putin dat hij ‘niet zomaar onder valse voorwendselen een land kan binnenvallen’ – opnieuw een uiterst vreemde constatering, aangezien het grootste deel van de bevolking in de Krim inderdaad Russen zijn of Russisch spreekt, en overduidelijk achter Moskou staat.

  Voor een zogenaamde ‘invasiemacht’ werden de Russen dan ook erg welkom geheten door de bevolking. Dit in tegenstelling tot wat er gebeurde na de Amerikaanse militaire interventies en/of operaties in Joegoslavië, Afghanistan, Irak, Libië, Mali, Jemen, Pakistan, Syrië, enzovoorts, die Kerry klaarblijkelijk even ‘vergeten’ was. (5)

  ‘Enorme strategische blunder van VS en EU’

  De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten van DEBKAfile noemen de veroordelende Amerikaans-Europese houding tegenover Moskou ‘een enorme strategische blunder, veroorzaakt door zwakte, die nu op echt geweld en bloedvergieten dreigt uit te lopen.’ Ze wijzen erop dat alle partijen, inclusief Rusland, op 21 februari akkoord gingen met een eenheidsregering en nieuwe verkiezingen, een deal die de pro-Westerse groepen al binnen een dag negeerden.

  De na de staatsgreep aangetreden interim-regering gooide verder olie op het vuur door de 1 miljoen reservisten in het land te mobiliseren. Veel betekenis heeft dat besluit niet, want Oekraïne is blut en heeft niet eens voldoende geld om het leger te voeden en te transporteren (6). Bovendien zijn nu al veel officieren en soldaten overgelopen naar Rusland.

  ‘Deze regio gaat ons geen moer aan’

  Er zijn meer Westerse commentatoren en analisten die het beleid van de VS en de EU onvoorstelbaar stom en gevaarlijk vinden. David Stockman, voormalig Republikeinse afgevaardigde en onder president Reagan directeur van het Office of Management & Budget, schreef op zijn nieuwsblog ‘Contra Corner’ dat de Krim al langer bij Rusland hoort dan Californië bij de VS, en dat Putin nu duidelijk een rode lijn heeft getrokken.

  ‘Tijdens de Koude Oorlog deed het Westen decennialang niets om de ‘bezette’ Oekraïne te bevrijden, ook niet in de jaren ’90, toen het financieel wanhopige Oekraïne Sevastopol aan de Russen verhuurde… Wat maakt het uit dat de lokale bevolking nu de opperleider in Moskou boven het tuig in Kiev verkiest!’

  ‘Erger is de vraag hoe lang Amerika de schrijnende schijnheiligheid en dwaze bemoeienissen van (VN ambassadeur) Susan Rice en (Obama’s topadviseur) Samantha Power kan overleven. Meneer de president, stuur ze terug naar de aardrijkskundeklas… Deze regio gaat ons geen moer aan.’ (7)

  ‘Rusland is het zat te worden vernederd’

  Peter Hitchens, vaste analist bij de Britse Daily Mail, vindt het onbegrijpelijk dat het Westen Rusland al bijna 25 jaar zo slecht behandeld. ‘Als we het hadden gewild, was Moskou nu onze vriend geweest… Rusland is geen bedreiging voor de vrijheid, enkel een regionale macht die het zat is om door onbenullige buitenstaanders vernederd en getergd te worden.’

  Volgens hem heeft niet Rusland, maar het Westen de Koude Oorlog voortgezet, door de Russische invloedsfeer te negeren en er bij de buurlanden op aan te dringen zich aan te sluiten bij de EU of de NAVO. ‘De laatste maanden hebben de EU en de VS op agressieve wijze geprobeerd Oekraïne van Rusland los te maken en in de EU-sfeer te halen, wetende dat dit Moskou woedend zou maken.’

  ‘Waar leidt deze verwaande dwaasheid toe?’

  Hoge Amerikaanse en Europese officials gingen naar Kiev om daar de anti-Russische partijen en sentimenten te steunen. ‘Hoe zou u zich voelen als de Russische minister van BuZa naar Edinburgh zou reizen, om daar de separatisten te ondersteunen?’ Hitchens vindt dat Putin alle recht heeft om militair in te grijpen.

  ‘Putins spel op de Krim is een sarcastisch antwoord. De onuitgesproken boodschap is: ‘Jullie houden van afscheidingsbewegingen en willen je bemoeien met andermans zaken? Hier heb je waar je om hebt gevraagd’. En nu hebben wij hoop gewekt die wij niet kunnen inlossen, en in dit wrede deel van de wereld een oude woede wakker gemaakt. Waar zal deze verwaande dwaasheid toe leiden?’ (8)

  Xander

  (1) Irib
  (2) CNS News (via Infowars)
  (3) Arutz 7
  (4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (5) Infowars
  (6) DEBKA
  (7) Contra Corner (via Zero Hedge)
  (8) Daily Mail

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Brzezinski-NAVO-moet-ingrijpen-om-Polen-te-beveiligen

  Like

 15. Henk der Niederländer zegt:

  @ Brabosh.

  Ik had je hier nog niet gezien, maar bij deze hartelijk welkom.
  Altijd goed om er iemand bij te hebben met een uitgesproken mening.

  Like

 16. Henk der Niederländer zegt:

  Maar Ik had nog nooit een reactie van Brabosh gezien Daarom!!!

  Like

 17. Brabosh.com zegt:

  Nu moet ik zelfs schrikken van mezelf 🙂

  Like

 18. Henk der Niederländer zegt:

  Ik ben trouwens een regelmatig lezer bij jullie Meestal via links van Yaakov.

  Like

 19. Jan zegt:

  Kerry niet op de hoogte van uitspraken Putin

  Secretary of State John Kerry appeared perplexed Tuesday when a reporter asked him about Russian President Vladimir Putin’s denial that he has troops in the Ukrainian peninsula of Crimea.
  “He really denied there were troops in Crimea?” Kerry asked, responding to a question from NBC News’ Andrea Mitchell.
  “Yes, he did,” Mitchell replied.
  Kerry then nodded his head several times, appearing stunned to learn of Putin’s denial, which happened hours before Kerry took the podium.

  Like

 20. Jan zegt:

  Website van het consulaat van de Oekraïne:
  http://www.ukrconsulate.com/page/news.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s