GB: mainstream liefdadigheidsinstellingen financieren het islamitisch terrorisme

Screenshot_16

De handige terreur sympathisante Anita Roddick heeft met goedkope Afrikaanse natuurtroep , waar daarvoor door niemand aandacht aan werd geschonken, 100 miljoen Britse pond verdiend. Voor haar is het gemakkelijk om met dit “Eco”-geld in grote stijl het islamitisch terrorisme te financieren

(Door: Kybeline)

Wie de islam alleen beschouwt als een plompe constructie uit het stenen tijdperk, die geen gevaar vormt voor de geraffineerde vooruitstrevende Europese cultuur, is heel naïef. De islam is namelijk te vergelijken met een zeer efficiënt, gevaarlijk virus, dat precies weet hoe hij de vooruitstrevende Europese cultuur, de hulpvaardigheid, de mensenrechten, de liefdadigheidsorganisaties, de christelijke naastenliefde enz. voor zichzelf  kan gebruiken zonder dat de aangetaste lichamen zich hiertegen verzetten:

Belangrijke liefdadigheidsorganisaties hebben duizenden gedoneerd aan een islamitische liefdadigheidsinstelling, die werd opgericht door de beroemde groenecologische Body Shop van Anita Roddick en die een islamitische groepering financiert waarvan de leider Moazzam Beg is.

Ook Nederlandse klanten kennen de winkelketen de Body Shop van Anita Roddick en haar geweldige Afrikaanse “natuur”-producten. Zo´n winkel is in veel Nederlandse grote steden te vinden, waar je een beetje “niets” voor de tienvoudige marktprijs kunt kopen.

Anita Roddick is o.a. ook een betrokken linkse dierenbeschermster van het soort dat door de geheime dienst argwanend wordt bekeken.

CagePrisoners, een organisatie die onder het mom van liefdadigheid de islamitische terreur financiert, heeft van de terreurondersteuner Anita Roddick 120.000 Britse pond gekregen. Een andere organisatie is die van Joseph Rowntree, een Quaker, chocoladefabrikant en filantroop 100 jaar geleden. Deze organisatie gaf de CagePrisoners 305.000 Britse pond.

De CagePrisoners is een organisatie die het terrorisme financiert – o.a. in Syrië.

De chef van CagePrisoners zat jarenlang in Guantánamo gevangen, daarna werd hij vrijgelaten en kwam naar Engeland. Hier werd hij vorige week samen met andere ex-gevangenen uit Guantánamo gearresteerd – wegens terroristische activiteiten!

Telegraph

In Groot-Brittannië bestaat dus de verbinding tussen de rijkste linksen, Groenen, ecologische fanatiekelingen, dierenbeschermers en het islamitisch terrorisme!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Groenen, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op GB: mainstream liefdadigheidsinstellingen financieren het islamitisch terrorisme

 1. Sjaak zegt:

  Weer zo een informativ berichtje waar de linkse smeerlappen
  de diaree uit hun broekpijpen loopt !

  Like

 2. gerrit zegt:

  anita roddick is al in 2007 gaan hemelen…

  Like

 3. Republikein zegt:

  Het nudistenstrand vind ik niks, je moet wat te fantaseren hebben.

  Like

 4. Syrier zegt:

  Wat een zieke wereld.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat weten wij toch allang , niet voor niets dat de Exstreem islam als maar sterker worden, ze worden met deze hulp centjes geholpen te overleven.

  Like

 6. Jan zegt:

  ‘The Body Shop’ werkt via ‘Defence for Children’ met ‘Plan Nederland’. Een onderafdeling van DfC is ‘Palestine Section (DCI-PS)’ en zij steunt BDS tegen Israël.

  Andere organisaties die ‘Defence for Children’ steunen zijn:
  De Nationale Postcode Loterij, Het ministerie van Buitenlandse Zaken, Kinderpostzegels, Unicef, Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Het Europees vluchtelingenfonds (EVF)

  http://www.defenceforchildren.nl/p/339/2684/-//-/-/-/88/mo480-cg285/mo481-cg285/plan-nederland
  (10. Upholding the current global BDS campaign to boycott Israeli goods, support of divestment initiatives and encourage sanctions against Israel, to re-enforce its aims in light of Israel’s recent war crimes in Gaza)
  http://www.ngo-monitor.org/article/defence_for_children_international_palestine_section
  http://www.dci-palestine.org/content/links

  BDS wordt dus ook, via omwegen, door de Nederlandse staat gesteund, anders dus dan Timmermans beweerd.

  Even verder gekeken en ik zag dat het ‘Nederlands Blazers Ensemble’ financieel gesteund wordt door de Holy Land Trust (HLT) .
  HLT werkt ook nauw samen met het Prins Claus Fonds. In 2004 ging de Prins Clausprijs (€100.000) naar de anti-Israël-dichter Mahmoud Darwish. Een van zijn bekendere dichtregels luidt: “Graaf jullie doden op, neem hun botten mee en verdwijn uit ons land.” Hij was derhalve een voorstander van etnische zuivering van Joden uit Israel. Inmiddels ligt deze antisemiet onder de zoden.

  Aanwezig bij de uitreiking was ‘onze’ ‘koninklijke’ familie:
  “Hare Majesteit de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden de Prins van Oranje, Prinses Máxima, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien zijn woensdag 1 december 2004 in het Koninklijk Paleis te Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs aan de Palestijnse dichter Mahmoud Darwish. De prijs wordt uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso van Oranje-Nassau.
  Mahmoud Darwish ontvangt de prijs voor zijn krachtige en over de hele wereld bekende poëzie, die zijn leven als balling en zijn verlangen naar zijn vaderland verbeeldt. De prijs voor Darwish sluit aan bij het nieuwe aandachtspunt van het Fonds: de positieve resultaten van asiel en migratie.”
  http://www.takeapen.org/Takeapen/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=10&TMID=84&FID=1073

  Koninklijke Familie aanwezig bij uitreiking Prins Claus Prijs te Amsterdam
  http://www.koninklijkhuis.nl/nieuws/nieuwsberichten/2004/december/koninklijke-familie-aanwezig-bij-uitreiking-prins-claus-prijs-te-amsterdam/

  Het Prins Claus Fonds steunt ook de anti-Israël-fotografe Rula Halawani die openlijk de destructie van Israël propageert. In 2009 zat zij in de jury voor de Annual Al-Awda Awards. Al-Awda (Recht op Terugkeer). Wat recht op terugkeer inhoudt hoeft hier niet meer te worden uitgelegd.
  http://www.princeclausfund.org/nl/activities/photographs-of-the-border-by-rula-halawani.html
  http://badil.org/ar/haq-alawda/item/1282-badil-launches-fourth-annual-al-awda-award

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s