Multiculti CDA spreekt in islamtongen

Screenshot_20

(Click HIER voor groter beeld!) 

(Door: Joost Niemöller)

De bijbel is er niet zo positief over, dat spreken in vreemde talen. In een vreemde taal, heet het, bid je wel, maar het verstand is vruchteloos, zo vinden we in de brief van Paulus aan de Korintiërs.

Bij het CDA hebben ze inmiddels niet zoveel meer met dat christendom. Ze hebben zelfs niet eens meer een standpunt over christendom of godsdienst, laat staan over de islam.

Ook hebben ze er geen standpunt meer over de multicultuur.

Vroegere CDA leiders hadden die nog wel. Balkenende zei nog eens een keertje dat de multiculturele samenleving niet iets was wat we na moesten streven. U weet wel, die uitspraak waarvoor Hans Janmaat enkele jaren eerder nog werd veroordeeld. Maxime Verhagen vond zelfs dat de multiculturele samenleving mislukt was. Maar die standpunten zijn inmiddels allemaal weer herroepen, kennelijk, zonder dat ons hierover iets is ingelicht middels debatten hierover.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Multiculti CDA spreekt in islamtongen

  1. Jean zegt:

    De multicul is de doodsteek voor onze beschaving en dat is blijkbaar de doelstelling van die EU misdaadorganisatie waarin een stelletje debiele wijven en eikels onze westerse wereld willens nillens willen vernietigen voor de postjes en de poen daar geven ze zelfs pedo mo voor een zoen.
    Water kun je niet mengen met olie, blanken kun je niet mengen met zwarten en zeker niet met achterlijke gewelddadige barbaren. Dat heeft totaal niets te maken met racisme of van die bullshit maar enkel met veiligheid en overleven.
    Als de wereld nu nog niet de ogen open heeft betreffende die moslims dan zal het er nooit meer van komen, wij moeten de import ombuigen naar export richting Afrika resp. Azië want de ellende in onze landen wordt dramatisch daar hebben onze ouders niet hun leven voor gegeven.

    Like

  2. fleckie zegt:

    Gemakshalve wordt er maar NIET bij vermeld, hoeveel er “ILLEGAAL ” verdwijnt op markten! en. In o.a. textielzaken, door. meestal? allochtonen?( de werkwijze alleen al is zeer interessant om naar te kijken ! )

    Like

  3. delamontagne zegt:

    Zo,n plakaat als op artikel in diverse talen ( niet in diverse dialecten van NL ), doet mij denken aan de jaren 90 in NL.
    Toen verschenen in de plaatselijke krantjes van R,dam en omstreken ook zulke berichten in Turks,Arabisch en andere.
    Ik ergerde mij daar toen al aan. Als je als ECHTE immigrant naar verre landen gaat, wordt je echt niet in je moerstaal aangesproken of verteld waar de uitkeringen zijn. Die laatste zijn er dan ook niet.

    Like

  4. Anneke zegt:

    Nwe. naam: IDA = Islamitisch Democratisch Appèl…….klinkt totaal niet. Woorden -Islamitisch- en -Democratisch- hebben een frontale botsing, met VEEL SCHADE als gevolg !!!…..”Dit zijn nu overduidelijk show-religieuzen..”. Die de ene ware G’d, de Vader van Abraham, Isaak en Jacob overduidelijk verloochenen!!! ! !!! En zo op deze wijze de inhoud van de Bijbel (via een sluiproute) totaal ONGELOOF-waardig maken. Je kunt natuurlijk NIET een gedreven politicus zijn èn een overtuigt gelovige in die Ene Ware G’d, de Vader van ISRAEL !!! ! !!! (HIJ verloochend Zijn kinderen / – volk totaal niet, ook niet de Zijnen uit de andere volken) “Van twee walletjes kan men dus niet peuzelen…een keuze moet men in het leven vaak maken. Dwang komt (betr. het warme geloof) absoluut niet ter sprake. Ja; in het verleden de dwang vanuit de reguliere kerken èn heden vanuit de moskeeën, maar NIET van G’d zelf”.

    Like

    • Anneke zegt:

      Toevoeging: Het CDA is in de loop der jaren totaal de kluts kwijt geraakt. Zijn dronken geworden van al die TONGEN-PRAAT……De politici konden op een gegeven moment alleen nog maar denken aan hun eigen snoetje, het landsbelang doet al HEEL LANG NIET meer terzake. Laat staan het belang van de BURGERS. Terwijl ‘k-zelf altijd van mening ben….: Gaat het met de burger (over het algemeen) goed, dan blijft het land eveneens gezond. Máár vanaf eind jaren-60 ging men meer en meer naar de lands-inkomsten kijken en al heel vlot konden politici en hun companen alleen nog maar ECONOMISCH denken en er was dus TOTAAL GEEN RUIMTE meer voor het BURGER-BELANG. “Hartstikke FOUT…..”!!! ! !!! Nù vallen de intens rotte vruchten van de stervende NL-boom èn alle andere EU-bomen. Wij mensen kunnen zonder Hulp van Boven de schade niet meer ongedaan maken. Niet zonder reden dat in no-time de wereld volop in oorlog zal zijn…..er is NU op TE-VEEL plaatsen oorlog. Zowel in letterlijke zin, als in figuurlijke zin…ofwel achter de coulissen. Die strijd achter de schermen is denk ‘k altijd aanwezig geweest; in ieder geval (ontelbare) tijden-lang is deze strijd gaande. HELP…..Verlos ons burgers van al die ZOTTEN, die menen god zelf te zijn en dat alles weer goed aan het komen is !!! ! !!! Terwijl het tegenovergestelde HARDE waarheid is; momenteel !!! ! !!!

      Like

  5. fleckie zegt:

    Wanneer wordt. ” de MULTICULTURELE. DROOM” verstoord? In een der grootste steden. van ons land,:Is in een gedeelte van die stad een voorheen bekende! partij toch al “GEDEELTELIJK. UITGERANGEERD,toch?

    Like

  6. Tempelier. zegt:

    Het CDA bestaat niet meer, niets christelijks meer aan deze partij, democratisch alleen via het stemmen. blijft over de A van appèl op vooral niet autochtonen stemmers.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    CDA….. het zijn en blijven een stel leugenachtige huichelaars !

    Like

  8. luckybee zegt:

    Arie Slob wil illegale legaal maken, heeft hij ooit de 10 geboden gelezen? ik geloof van niet
    In zijn Staten bijbel te vinden in exodus 20 de 10 geboden vers 1-26.

    Like

  9. Jan zegt:

    Laatste culturele verrijking van de aanhangers van de religie van de vrede:

    Moslims beroven vrouw die op punt staat kind te baren
    Pregnant Woman Robbed at Gunpoint. Tthe pregnant woman was in labor at the time of the incident.
    http://www.theblaze.com/stories/2014/03/02/pregnant-woman-robbed-at-gunpoint-but-thats-not-even-the-worst-part-of-this-crime/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s