Voetballen met een sluier of een tulband, het mag

Screenshot_3

Wereldvoetbalbond FIFA heeft zijn kledingvoorschriften aangepast. Vanaf nu mogen vrouwen met een sluier en mannen met een tulband voetballen.
Na een testperiode van twintig maanden heeft de FIFA beslist om het dragen van een sluier of een tulband tijdens officiële wedstrijden toe te staan.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude. Bookmark de permalink .

26 reacties op Voetballen met een sluier of een tulband, het mag

 1. Lis zegt:

  Totdat er een ‘sporter’ gewurgd wordt door een tegenstander. Dan moet waarschijnlijk iedereen met een kopvod gaan voetballen.

  Like

 2. topsporter zegt:

  Binnenkort op het grasveldje bij u op de hoek te bewonderen.

  Like

 3. Yiooda zegt:

  WEET DE FIFA NIET WAT VOOR VERTEGENWOORDIGERS ZE TOELATEN MET HUN POPPENKASTVERKLEDING?? GA DAN EENS LEZEN WAT ER GESCHREVEN STAAT OVER DE GEWELDADIGE MOORDEN IN CHINA BEDREVEN, WAAR MIJN REACTIE ALS VOLGT OP WAS:

  BARBAREN ZIJN NOG HEILIG T.O.V. DEZE ONMENSEN DIE MOSLIM HETEN
  Voor ons land geldt in ieder geval: Stem in Mei massaal op de PVV zodat er hier een halt wordt toegeroepen aan de invoer van deze lieden en hun verderfelijke leer hun ingegeven door mohammed, de grootste leugenaar, pedofiel en moordenaar!!!
  Yiooda.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Juist: Even een paar voorschriften, zodat het ding verder niet ‘hindert’ en dan màg het.
  Ik vind het typisch iets voor een sportbond: Je ziet wel vaker, dat de horizon van sportmensen niet veel verder reikt dan de sport en dat ze voor de maatschappelijke verhoudingen minder oog hebben. Wijs ze er op, dat het toestaan van sluiers, op welk vlak ook, wéér een stap is in de richting van het islamitische doel, namelijk: de sluier tenslotte algemeen te verplichten en ze zullen niet begrijpen, wat je bedoelt; alles buiten de sport raakt ze immers de kouwe kleren niet!
  Tja, en wat het verschijnsel an sich betreft……Ik vrees, dat dàt alleen bestreden zou kunnen worden als overal in Europa nationalistische partijen de overhand zouden krijgen, die dergelijke religieuze symbolen om àndere dan praktische redenen gewoon weer zouden verbieden. Oók binnen de soms wat wereldvreemde sportsfeer……

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Dit is het beste beweis dat ook hier het niet
  zonder referendum kan ! De Fifa moet oppassen
  of ze nog een bestaansrecht hebben omdat ze
  belangrijke entscheidingen voorbij aan de
  betaalende sponsors bepalen !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De ACHTERLIJKHEID…………Maar het kan allemaal nog veel gekker worden als ze de fatlwahs van die “moslim-geleerden”gaan opvolgen.
  Dan kunnen ook de spelregels worden afgeschaft.
  Dit zijn hun adviezen:::

  In de naam van  Allah,  de barmhartige en welwillende :
  /./././././././././
  1 . Voetbal  zonder  de  vier lijnen , want dit is een verzinsel van de  “ketterse”-internationale regels die deze bepalen en ze uit-zetten voordat het spel begint.
  2 . Internationale terminologie die ketters en polytheïsten gebruiken , zoals:  penalty,” “corner,” “goal,”  en dergelijke , dienen te worden afgeschaft en niet te worden  gezegd.   Eenieder die ze wel uitspreekt MOET gestraft worden en van het veld verbannen. .
  Duidelijk  en  in het openbaar moet hem te verstaan worden gegeven:”jij  hebt de ketters  en “veel-goden-dienaren”  ge-imiteerd  EN  dit is absoluut verboden.
  3.Laat het spel niet stoppen als er een valt en z,n hand of voet verstuit of als zijn hand de ball aanraakt. Ook moet er geen gele of rode kaart worden gegeven aan wie dan ook die verantwoordelijk is voor de tackle of ,t gewond raken van een speler.. In plaats daarvan moet er worden beoordeeld  volgens sharia uitspraken met betrekking tot botbreuken en verwondingen . De geblesseerde speler moet zijn sharia rechten uit  kunnen  oefenen in overeenstemming met de Koran. En je moet voor hem getuigen dat die-en-die hem met opzet heeft bezeerd.
  4 . Volg niet de ketters , de joden , de christenen en vooral  NIET het   “duivelse” Amerika wat  het aantal spelers betreft . Vorm geen  elftal, maar voeg  een  aantal  spelers erbij.
  5 . Speel in je gewone kleren of je pyjama of iets dergelijks , maar niet in korte broek en genummerde T – shirts , omdat shorts en T – shirts geen  kleding is voor moslims.
  Dit zijn eerder ketterse, westerse kledij dus WEES  op je hoede om hen te immiteren.
  6.Als je aan al deze voorwaarden voldoet en van plan bent te gaan spelen, doe dit dan om je lichamelijke conditie te verbeteren en je voor-te-bereiden voor de tijd dat allah je roept voor Jihad, Voetbal is er niet direct  voor om de tijd doorte-komen en de sensatie van de zogenaamde overwinning.
  7.Laat het niet 2-maal 45 minuten duren, want dit is de officiele tijd die er voor wordt gegeven door Joden,Christenen en in andere atheitische landen. Het is de tijd die gebruikt wordt door teams die van het juiste pad zijn afgedwaald en niet in Allah  geloven. Je moet jezelf beslist onderscheiden van de ketters en de verdorvenen en in het geheel niet op hen proberen te lijken.
  8.Speel dus niet 2 maal 45 minuten maar liever in drie delen, zodat je jezelf totaal onderscheid van de ketters, de veel-goden-aanbidders, de corrupten en hen die ongehoorzaam zijn aan Allah.
  9. Als het gelijk-spel wordt, las  geen extra speeltijd in of penalties totdat een partij wint omdat dit het toppunt is van het imiteren van ketters en internationale regels .
  10.Als je voetbalt stel dan niet iemand aan die je “scheidsrechter”  noemt omdat daar geen behoefte aan is, aangezien we de internationale regels zoals: penalty, corner en dergelijke hebben afgeschaft.  De aanwezigheid van zo,n scheidsrechter zou wederom een immitatie zijn van de Joden en Christenen.
  11. Er moeten geen toeschouwers zijn om het spel te volgen want waarom zouden die je moeten zien spelen als je daar bent om je lichaam te sterken voor de Jihad.
  12. Als het spel afgelopen is praat er niet over of schep op dat jullie de betere waren enz. Want je speelt tenslotte alleen om jezelf voor-te-bereiden voor de Jihad in de naam van de almachtige  Allah.
  13. Inplaats van de “3”-balken die internationaal als goal worden gebruikt moet men 2 palen gebruiken. Geen kruisende palen mogen worden gebruikt die op een kruis zouden kunnen lijken volgens het .systeem van de despotische internationale regels .
  14. Maak geen gebruik van ïnvallers”, die de plaats innemen van iemand die geblesseerd is geraakt. Zij, die volgens de ketterse,internationale regels voetballen, kunnen de hell  verwachten.

  Like

 7. danny zegt:

  Ongelooflijk de FIFA is in rap tempo aan het islamiseren. Eerst een wk in Quatar, dat wk moet vervolgens ook nog eens in de winter gespeeld worden, omdat het in de zomer daar te warm is en nu mogen spelers uit islamitische landen tijdens wedstrijden sluiers en hoofddoeken gaan dragen. Het moet niet gekker gaan worden!

  Like

 8. nieuwenhuis zegt:

  Waar blijven de kleedjes , om met de reet omhoog en op de knibbels tot die ene gast……hoe heet die ook alweer?
  Oh, die liggen natuurlijk in de kleedkamers, gescheiden dat dan wel weer………….

  Ik zeg gewoon KNETTERGEK!!!!!!!!!!!

  Wie zitten er eigenlijk allemaal in de FIFA????

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Als de FIFA iets besluit dan zit er geld achter. Geen verstand of noodzaak, de enige beweegreden is geld. Per definitie zijn vrouwen met een hoofddoekje gefrustreerde volgevreten leeghoofden. Zodra er een doekje om de kop komt wordt de kont tien kilo zwaarder. Vrouwen met een hoofddoek hebben een speciale manier van lopen, tergend langzaam het gewicht overbrengen van de ene voet naar de andere voet. Er is nog nooit een organisatie geweest die het aan vrouwen met een hoofddoek toestond om te werken, doet er ook niet veel toe, de traagheid van bewegen maakt dat ze toch al minder gevraagd zijn. De FIFA denkt toch niet dat er vrouwen zijn die èn en hoofddoek dragen èn hard kunnen lopen? Er zijn hoe dan ook op de wereld al erg weinig vrouwen die willen voetballen, het lijkt mij dus meer een theoretisch achterhoede gevecht, van elke realiteit ontbloot!

  Het enige interessante aan deze hele materie is WIE heeft er voor dit besluit van de FIFA miljoenen in de zakken van de FIFA-bestuurders gestopt.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Stel je voor het is wk in Quatar,
  en geen mens gaat er heen !

  Like

 11. danny zegt:

  @van het goor

  ‘Vrouwen met een hoofddoek hebben een speciale manier van lopen, tergend langzaam het gewicht overbrengen van de ene voet naar de andere voet.’

  Je bedoelt als een pinquin. In Rotterdam noemen we die vrouwen, waggelende pinquins. Het ziet er echt niet uit zo achter hun mannen aan waggelend.

  Alleen echte pinquins zijn aandoenlijk om te zien, deze vrouwen in ieder geval niet.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  FIFA = stelletje achterbakse huichelaars !!!

  Like

 13. Dr.Kwast zegt:

  In de sport wil je zo licht mogelijk zijn en zo min mogelijk dragen om oververhitting tegen te gaan. Wat de FIFA wil zijn Mohammedaanse raketten met zelf ontbranding het begin van de opstand der Mohammedanen in de westerse wereld. Van mij mogen ze ter plekke ontploffen onder toezicht van de FIFA.

  Like

 14. Yiooda zegt:

  Psalm 58. Van David.

  Handhaaf het recht, o God !

   
  Spreekt gij, MOSLIMSOUDSTEN, inderdaad recht, bij de mensenkinderen ?
  gij berecht ze unfair en zo verdrukt u de minderen ?
  Veelal bedrijven jullie slechtigheid in die vuile harten,
  op aarde weegt gij het geweld uwer handen af in smarten.
  De goddelozen zijn van de geboorte af aan, besmet,
  vanaf de moederschoot dwalen deze leugenaars met pret.
  Hun venijn is gelijk het zware vergif van een slangenbeest,
  een dove adder die haar oren sluit en hoort naar eigen geest.

   

  Die niet luistert naar de stem der bezweerders, noch belezer,    
  zelfs niet de volleerde tovenaar of valse genezer.
  O, mijn God, verbrijzelt Gij toch de tanden in hunne mond,
  sla de hoektanden der jonge leeuwen uit, Here, terstond.
  Laten zij mogen vergaan als water dat wegvloeit naar de zee,
  legt hij pijlen aan, dat zij worden als een afgestompt idee.
  Laten zij vergaan als een slak die voort kruipend wegsmelt,
  en de misdracht van een vrouw, die het zonder de zon stelt.

   

  Eer de kookpotten de gloed van het houtvuur hebben gevoeld, 
  hetzij groen hout of dor, heeft Hij het met één ruk weggespoeld.
  De rechtvaardige zal zich verheugen, wanneer hij de grote wraak ziet,
  hij zal zijn voeten wassen in het bloed van een goddeloos stuk verdriet.
  De mensen zullen zeggen:- Toch is er loon voor het recht,
  toch is er een God, die het recht doet, anders bleef het slecht.

  Yiooda.

  Like

  • @Yioda… mooie en toepasselijke psalm heb je geschreven! Oog om oog tand om tand!

   Like

   • Yiooda zegt:

    Bedankt voor je waarderende woorden Jack en laten we strijdbaar blijven en met Gods hulp de overwinning behalen.
    GBY
    Yiooda. Wat betekent: (Yeshua Is Overwinnaar Op Deze Aarde.)

    Like

   • Jack Terrible is een spotnaampje dankzij Jack the Ripper en Ivan the Terrible. Yeshua betekent Jezus. Ik heb een schilderij van Jezus aan het kruis geschilderd en in het bordje boven zijn hoofd Yeshua geschilderd in plaats van Inri.

    Like

   • Yiooda zegt:

    Jack is het brutaal om een foto van dat schilderij te vragen

    Ik vind het knap dat je dat kunt en ben zo benieuwd hoe het is geworden?
    Mijn email heb je waarschijnlijk nog niet maar als je het doet dan volgt het hieronder.
    yiooda@ziggo.nl
    Vast bedankt en
    GBY
    Yiooda

    Like

   • Ha Yiooda, morgenmiddag zal ik op straat met goed daglicht een foto maken van mijn schilderij met de naam Yeshua erin. En die foto naar je toe sturen!

    Like

 15. danny zegt:

  De zakken van FIFA-fuher Blatter en secondant Platini zijn in ieder geval rijkelijk gevuld met deze actie, daar kunt je wel van uit gaan.

  Like

 16. Hoe moet je in Godsnaam een goede kopbal maken als je een hoofddoek of tulband draagt? En wat moet de scheidsrechter doen als je in een gevecht om de bal ‘per ongeluk’ een tulband of hoofddoek van de kop van je tegenstander, tegenstandster, trekt? En heeft de FIFA al nagedacht over het toestaan voor vrouwen een boerka en voor mannen een islamitische jurk te dragen tijdens het voetbal? En wat vindt Johan Cruijff daarvan? Maar nog belangrijker; naar onze mening wordt niet gevraagd…

  Like

 17. En nog wat; binnenkort mag je handschoenen dragen als je moslima bent in de snikhete zomer van de FIFA! Was de FIFA dat weer eens vergeten?

  Like

 18. Dr.Kwast zegt:

  Het lijkt me ook wel een aspergesoort in isham gerold, alleen is het niet om te vreten.

  Like

 19. bigljohn zegt:

  Die Arabieren staan erom bekend dat ze in het Westen alles opkopen wat los en vast zit. Dus ook complete voetbalclubs. En nu hebben ze met hun geld ook al een dikke vinger in de pap gekregen bij de FIFA. Als de toekomst maar niet zo is dat Arabieren voortaan de gang van zaken gaan bepalen op een voetbalveld, en ons gaan dwingen de Sharia regels op het voetbalveld toe te gaan passen. De wereld wordt met de dag gekker, en met de dag meer Islamitischer. Want geld is macht, en daarvan hebben die Arabieren er veel te veel van. Van dat geld en van steeds meer macht !

  Like

 20. luckybee zegt:

  De Fifa is net als alle andere sport verenigingen , een tamelijk goddeloze zaak, dus het is totaal worst of iemand, de zelfde God hebben als wij of niet.Kijk maar naar de Olympiade, dat is nog steeds een feest ter ere van Apollo en Zeus.Een gruwel in de ogen van onze God de Vader.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s