Ex-moslim: “Word wakker, Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!”

Screenshot_13

De islam wil wereldheerschappij. Wie dat nu nog steeds niet heeft begrepen, is niet meer te redden.

(Door: Michael Mannheimer)

“Shariarecht bestraft afvalligheid van de islam met de dood: godsdienstvrijheid moet op de agenda van de internationale politiek en diplomatie.”
(Prof. Dr. Christine Schirmacher)

“Word wakker!” Wakker schuddende lezersbrief van een ex-moslim.

Bij het onderstaande artikel gaat het om een lezersbrief die ik enkele dagen geleden ontving. Hij is niet nep noch heb ik of iemand anders hem geschreven. Hij is afkomstig van een in Duitsland wonende ex-moslim. Wat hem ertoe bewogen heeft om uit de islam te stappen, wat hem ertoe bewogen heeft mij deze brief te sturen, kunnen we alleen maar gissen.

De brief bevat echter zoveel fundamentele waarheden over de islam, dat ik hem als zelfstandig artikel wil voorstellen. Hij bevestigt alles wat wij islamcritici tot nu toe over de islam hebben uitgevonden.

Aan de brief is geen woord veranderd, weggelaten of toegevoegd:

“Word wakker, Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!”

Of jullie het geloven of niet: het is het achterbakse plan van Allah om alle niet-moslims vrede voor te spiegelen en bij het verkrijgen van de meerderheid toe te slaan in terreur en vernedering. Het is waar dat de islam de belangrijkste vijand van de Joden is, want in de islam bestaat een spreuk: “Eerst de zaterdagmensen (Joden)  en dan de zondagsmensen (christenen).”

Dit betekent dat eerst de Jood, met al zijn praktijken en macht van het financiële systeem vernietigd moet worden om daarna een einde te maken aan de praktijken van de christenen als ze in een diepe wereldcrisis vallen. Dit probeerden de moslims op 9/11 met het World Trade Center. De koran staat moslims toe te liegen tegenover niet-moslims, voor hun eigen bescherming, totdat de Jihad wordt uitgeroepen.

NU!!! Precies dat is het wat we nu meemaken in die landen waar moslims opkomen en zich snel vermenigvuldigen. Ik als ex-moslim bevestig dat de koran geen enkele profetie bevat zoals de Bijbel. De koran is een strijdplan van Mohammed, die een krijgsheer was. Mohammed´s strategie om te winnen werd alleen mogelijk gemaakt door propaganda en leugens. Mohammed maakte gebruik van een zelf in elkaar geknutselde God, die haat op Joden en christenen als plicht beveelt om deze te doden. In werkelijkheid echter was het Mohammed´s plan om het vruchtbare territorium van het Westen te veroveren, opdat hij de woestijn kon ontvluchten, omdat deze geen leefbare infrastructuur mogelijk maakte.

De spreuk van de islam luidt hoofdzakelijk: “Als je de Kafirs (niet-moslims) niet de hand kunt afslaan bij zwakheid, kus deze dan net zolang totdat jullie sterk genoeg zijn om hem af te slaan.”

Nog een spreuk luidt: “Glimlach de Joden en christenen recht in hun gezicht en lieg hen de vrede voor als jullie geen middelen hebben, maar innerlijk dient jullie hart ze te haten tot jullie dood.”

En? Is dat nu zo? Ja!

In het begin, tientallen jaren geleden, toen de moslims nog een kleine minderheid in Europa waren, lieten zij zich alles welgevallen. Nu echter, omdat ze met veel meer zijn, geven ze openlijk hun meningen prijs, zonder schaamte.

WORD WAKKER! IK WAS MOSLIM!

Er is maar één manier om ze te bestrijden….geloof me!

VERSLA ZE MET HUN EIGEN WAPENS!!

HOUD MOED EN VORM OPENLIJK VERZET!!

DEMONSTREER TEGEN DE BOUW VAN MOSKEEËN!!

HOUD DEMONSTRATIES ONDER HET MOTTO: “KORANVERBOD IN EUROPA!!”

TREED OP ONDER HET MOTTO: “NEE TEGEN TURKIJE IN DE EU!!”

ZEG OOK DAT JULLIE JE EVENEENS BELEDIGD VOELEN IN JE RELIGIEUZE GEVOELENS!!

WEES NIET BANG: VERZAMEL JE TEGEN HEN!!

ZORG ERVOOR DAT ALLE MOSLIMS UIT DE PARLEMENTEN VERDWIJNEN!!

ZOLANG JULLIE ECHTER SLAPEN, KOMT DE DIEF ´S NACHTS BIJ JULLIE OP BEZOEK!!

DUS: WORD WAKKER!!

Nu!

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Counterjihad, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mohammed, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

142 reacties op Ex-moslim: “Word wakker, Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Doet er niet toe, dat WIJ dit inmiddels allang weten: De goede man heeft het natuurlijk volkomen bij het rechte eind.
  En: Wat ik vooral een belangrijke aanbeveling vind in deze brief: Die drie woorden: WEES NIET BANG.
  Want angst is een slechte raadgever.
  Dat zie je aan al die westerse cabaretiers, die, al dan niet uitgesproken, opeens over bepaalde dingen zwijgen. Aan al die westerse autoriteiten, die tentoonstellingen en theatervoorstellingen afgelasten om de Islam maar niet voor het hoofd te stoten, aan al die andere tekenen van sluipende islamisering…… Men zou minder gauw toegeven, als men niet BANG was……
  Je kunt beter bang zijn voor de gevolgen van het bang zijn, zogezegd.
  Wat wij vaker moeten laten horen, is het rustige maar standvastige woord NEE.
  Maar dat kan alleen als we echt één front gaan vormen hierin en elkaar onvoorwaardelijk ondersteunen!

  Like

 2. Driek zegt:

  Dat de moslims uit zijn op de wereldheerschappij is voor de lezers van E.J. Bron geen nieuwtje, maar helaas lezen niet alle Nederlandse burgers deze site, en ik ben bang dat de meerderheid der bevolking straks weer gaat stemmen op de partijen die onze ondergang bewerkstelligen. Die hele mohammedaanse rotzooi begint zo langzamerhand een ware nachtmerrie voor ons te worden. Maar ik kan mijn buurman van 84 jaar oud niet overtuigen dat de islam een gevaar voor zijn kinderen en kleinkinderen is en dat hij op de PVV moet gaan stemmen. Maar nee hoor, die ouwe domme sukkel gaat stemmen op de VVD. En de site van E.J. Bron? nee, nooit van gehoord. En dan heb ik toch te maken met iemand die een hoge opleiding heeft genoten. Ik zie de toekomst somber in.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Hééft je buurman wèl Internet?
   Raad hem dan eens aan, te kijken; dat kan toch nooit kwaad.
   Nooit van gehoord is geen beletsel; Je kunt tot op hoge leeftijd bijleren.

   Like

   • Driek zegt:

    Theresa, natuurlijk heb ik mijn buurman geattendeerd op E.J. Bron, dat doe ik zoveel als maar mogelijk is. Maar er zijn nog altijd heel veel mensen die de islam als een onschuldige godsdienst beschouwen, en daar valt niet tegenop te argumenteren. Het is echt om moedeloos van te worden.

    Geliked door 1 persoon

   • meneertje zegt:

    Ik heb twee linkse vrienden of ex-vrienden die op zogenaamd linkse partijen stemmen.
    (ik heb ze al eerder als voorbeelden opgevoerd op het net).

    Aan de ene heb ik onlangs gevraagd: “Wat denk je over de islam” Antwoord: “Ik denk heel weinig over de islam.” Hij is nog ouder dan ik, dus ik val hem verder maar niet meer lastig.
    Onze contacten (telefonisch of per e-mail) zijn overigens zeldzaam geworden.

    De andere is veel jonger en heeft een hoge positie in de journalistiek.
    Hij heeft het erg druk met gezin en baan.
    Toch belt hij me zo af en toe nog eens op, heel vriendelijk, met veel belangstelling voor mijn gezondheid.
    Onlangs belde hij ook weer, nu met de bedoeling een afspraak te maken voor een bezoek aan mij. Ik vroeg hem hoe hij over de E.U. dacht. O, zei hij, hij werd steeds feller aanhanger van de E.U.
    Ik vroeg hem ook wat hij van de islamisering van Nederland vond.
    Zijn antwoord kwam neer op: tja, de moslims worden steeds talrijker, dus is het niet meer dan billijk dat hun invloed toeneemt.
    Ik heb hem een dag later weer gebeld en gezegd dat hij me maar niet moest bezoeken.
    “We zijn geestelijk uit elkaar gegroeid”, heb ik hem als voornaamste argument daarvoor gegeven. Het telefoongesprek verliep overigens heel vreedzaam.

    Ik heb hem later nog eens een e-mail met als bijlage mijn artikel “De grote leugen” gestuurd.
    Geen antwoord gekregen.

    Geliked door 1 persoon

   • Luchtpint zegt:

    Er zijn te veel mensen die helemaal niks willen bijleren. Er zijn voldoende jongeren (vanaf begin twintigers) die over geen enkel relevant onderwerp nog degelijke kennis hebben opgedaan. Het is vooral die generatie die zelfgenoegzaam beweert dat het digitale tijdperk een democratie van communiceren heeft teweeg gebracht en een dito wereldverruimende kijk op mens en maatschappij. Alle kennis van vorige generaties gaat verloren, want vandaag is elke opinie er “één die telt”, zelfs als er geen onderliggende kennis aan voorafgaat om je beweringen mee te staven. We leven in een tijdperk van dumbing down, iedereen moet zijn zeg krijgen, en vooral dan diegenen die nergens verstand van hebben, die worden op de koop toe nog als tot de “grootste experts ter zake” gebombardeerd.

    Ondanks alle moderne kanalen die die volgende generaties ter beschikking hebben om hun kennis van de wereld te verbreden, zie je dat dit spreekwoordelijke “Raam op de Wereld” geheel en al is toegespitst op entertainment, infotainment en vrijbijvend sociaal geleuter over koetjes en kalfjes. Het is belangrijker om te weten welke kleren Lady Gaga, Rihanna of Beyoncé gaan dragen op hun volgende concert, of op welk tijdstip de kinderen van prins William worden geboren, of welke wereldvermaarde acteur nu weer met een heroinespuit in zijn arm dood gevonden wordt en waar, zodanig dat iedereen die zichzelf interessant wil maken komt opdraven om bloemetjes te leggen en een publiek jankritueel op te voeren voor de verzamelde pers. Dat soort flauwekul.

    Dat zijn vandaag de ECHTE onderwerpen die er wat toe doen volgens de zulthoofden die de “verruimende blik op de wereld” van het digitale tijdperk propageren. Dat zijn de dingen waarover vandaag wordt gechat, geskypt, getwitterd, ge-SMS’t, gefeesboekt, genetlogd, enz. Echte kennis over wat er in de wereld omgaat wordt dan vooral door jongeren beschouwd als “saai”, “te moeilijk”, “allesbehalve ludiek”, “controversieel” of zelfs “politiek incorrect” gevonden, omdat het nu net te rationeel en te diepdoordacht geformuleerd is voor die generatie Netneuroten met hun kinderachtige obsessie voor “vrijblijvende lol hebben” en hun waanvoorstelling van wat vandaag echt belangrijk lijkt.

    (Het onderwijs is daar mede schuldig aan voor een deel.)

    En waarom ? Omdat mensen zich daarbij veiliger voelen, want als ze echt naar de wereld gaan kijken dan zien ze meteen dat het allemaal GEEN koek en ei is op deze planeet. En laten we wel wezen, de meeste mensen zijn daar BANG van. Doen alsof oorlog niet bestaat, doen alsof mensenrechtenschendingen niet bestaan, niet willen begrijpen waarom er in het buitenland dingen gebeuren die door de mainstream media onder de mat worden geschoven, alle inzichten moeten worden opgeofferd voor “leukigheid”.

    Een Westerse samenleving die zich dwangmatig en doelbewust van de realiteit afschermt is gedoemd om te worden vernietigd door zijn eigen zelfgenoegzaamheid. Ik heb dit mensen ook willen doen inzien tijden geleden nog, maar dat doe ik niet meer, want je helpt jezelf naar de kloten op die manier, met je kop tegen de muur lopen lijkt gezelliger dan anderen met de moed der wanhoop op de FEITEN te wijzen. Het komt op hetzelfde neer als tegen de muren praten, daar heb je ook niets aan.

    De schrijver van die brief zegt het eigenlijk ook, alleen op een andere manier. De essentie is hetzelfde.

    Geliked door 1 persoon

   • René zegt:

    die ouwe botte koppen kun je lelaas niks meer aan t verstand brengen, zelfs hun eigen kinderen niet!
    ik vind het naar om te zeggen maar ik hoop bijna dat zulke mensen de verkiezingen niet halen voor de rest van de nederlanders

    Like

   • edjan zegt:

    & Luchtpint. Grote klasse je stukje.

    Onze maatschappij is al geruime tijd van binnen weggerot door een te grote gelijkschakeling: iedereen even veel waard, alle meningen even veel waard. Daarom is onderwijs ook verwaterd. Daarom houdt men zich liever bezig met entertainment. Daarom zakt de zaak al in elkaar voordat de vijand komt. Iedereen is gewend dat democratie en techniek vanzelfsprekend zijn dus daar hoeven we geen moeite voor te doen.

    De filosoof José Ortega y Gasset voorspelde dit al ergens rond 1930 in zijn boek “De opstand der horden”. Democratie en technocratie zouden ten onder kunnen gaan, vreesde hij.

    Laat u niet wijsmaken dat Ortega bedoelde dat alleen de adel of elite de problemen zou kunnen aanpakken. Zíjn elite zijn mensen die zelfstandig nadenken en energie aan de dingen besteden.

    Like

  • Sjaak zegt:

   In München gaat Michael Stürzenberger van week tot week
   al jarenlang met een megaphoon de straat op en en waarschuwt
   met vele medestrijders voor de bouw van een islaam centrum !
   Men kan alle akties over PI en you tube vervolgen !
   DAAROVER LEZENEN SCHRIJVEN HAALT GEEN MAN
   ACHTER DE OVEN UIT ! HANDELEN EN AKTIES MET
   PROTESTPLAKATEN IS EEN MOGELIJKHEIT VAN VELEN !
   AL IS HET MAAR EEN PAAR UURTJES OP EEN DRUKKE
   ZATERDAG OP DE MARKT ! OVERAL OP DE WERELD
   GAAN DE MENSEN DE STRAAT OP ! WAAROM NIET IN
   NEDERLAND ?

   Like

   • anna zegt:

    om dat ze hier met een bord voor hun kop lopen.waar gaan ze nog wel voor op straat tot dat het te laat is

    Like

  • Martine van der Berg zegt:

   Zo inderdaad zeg, en zo ken ik er ook wel meerderen, ja honderden, die geen benul hebben van wat Mohammed nou heeft neergekladderd in dat boek, maar wel zeker zeggen te weten dat Islam geen probleem is, maar de ménsen die het fout interpreteren..

   Ja ja…

   Die onwetendheid is zo groot, en toch een mening willen hebben erover, dat is nu die nare eigenschap van de mens van nature: het zo graag iets willen voorstellen, iets willen zijn, iets willen betekenen..
   Maar zo dwaas, vaak zo dwaas..
   En maak ze maar wat anders wijs, nou probeer er maar eens een speld tussen te krijgen.. Nee hoor, want zíj zullen het toch wel zélf weten, zíj hebben gestudeerd!
   Ach wel ja..

   Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Zo zie je maar. Een hoge opleiding en toch zo dom. Het onderwijs vertoont dus grote gebreken. Opa laat je g”ezond versta

   Like

 3. Pingback: Luister naar deze ex-moslim: de islam wil jullie vernietigen! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Het gaat niet om de 84-jarige buurman van Driek. Het belangrijkste punt in dit artikel is dat we uit de angsthazerige verdediging moeten komen en de aanval moeten kiezen,
  De invasie van moslims in ONS land en de aantasting door hen van ONZE cultuur duurt al decennia. Op deze blog wordt daar herhaaldelijk over geschreven. Ik doe daar ook aan mee.
  Er wordt gezegd dat de vrijheid van godsdienst op de agenda van de internationale politiek moet komen, Nee. Op de agenda van de internationale politiek moet komen dat …
  de ISLAM GEEN GODSDIENST IS.
  Op 19 maart kunnen we aan de slag. Al die slijmerige partijen die de ISLAM de hand boven het hoofd houden dienen verslagen te worden en grondig. Eigenlijk mogen ze GEEN stem meer krijgen want ze hebben ons van ONZE TOEKOMST beroofd. Dus ….. in Den Haag en Almere kiest u PVV en elders op een lokale (LEEFBAAR …… PARTIJ ). SLECHTS dan zullen ze voelen wat er in de bevolking aan woede heerst.
  Ga stemmen.

  Like

  • Michèl zegt:

   De koran is gewoon een constitutie, opgezet door een militair strateeg om de wereld te veroveren met geweld én leugens! Trap niet het woordje ‘gematigd’ of ‘vredelievend’! Dit zijn pertinente leugens.

   Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Niet geheel on topic hier.

  Het federaal parket heeft in een persbericht meer uitleg gegeven bij de huiszoekingen die vorige week in het Brusselse en elders werden uitgevoerd in de zaak van de Syriëronselaars. De huiszoekingen waren een succes, zo zegt het parket, omdat er netwerken zijn gedestabiliseerd en belangrijke personen binnen die netwerken zijn aangehouden.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1804346/2014/03/03/13-Syrieronselaars-aangehouden-na-grootschalige-actie.dhtml

  Like

 6. Driek,het is juist de bedoeling dat we ons hoofd in de schoot leggen,murw gebeukt door de diverse regeringen,bestaande uit islamlikkers.Nou,mijn hoofd blijft rechtop,tot de laatste snik.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het IDEE van moslims wat betreft “tolerantie” is aldus: ongelovigen moeten zijn geloof respecteren, terwijl hij de religie van hen wel mag bespotten en beledigen.
  De eer van de islam bestaat uit ,t beledigen van “kafirs” (ongelovige honden ).
  Een moslim die de kafirs respecteert, beledigt en onteert de moslims. De echte reden om “jiziya” van hem te eisen ( in het westen in de vorm van toeslagen, uitkeringen, WaO, Wajong etc ), is om hem te vernederen en er toe-bij-te-dragen dat zijn welvaart afneemt.
  Zij moeten voortdurend voor ons beven en angstig zijn. Dit wordt verkregen door hen steeds met minachting te behandelen en de eer en zodoende de macht van de islam te handhaven.
  //
  Westerner::: Kaffirs vernederen, dat is de islam-manier, als je op welke manier dan ook met muslims debatteert dan zal hij nog zeggen dat je een idioot, een racist of dom bent etc,etc. Maar moslims zelf dragen niets bij aan de maatschappij, ze gebruiken de westerse technologieen maar verachten het westen. De hele wereld in een “SOMALIA” veranderen, is waar zij van dromen en ze geloven dat er een paradise op hen wacht en voor de niet-moslims de Hel. Het droevige is echter dat moslims zelf in een hel leven zoals Somalie, Afghanistan,Pakistan e.d. EN ZE HEBBEN HET VERSTAND NIET DAT ZE DIT DOOR HEBBEN.
  vertaald.
  Voor mijzelf wil ik zeggen dat ik een #$%^&- hekel heb aan arabisch ( te horen spreken…), maar dat is een vooroordeel van mij.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Tohj lees ik dit :: Dit betekent dat eerst de Jood, met al zijn praktijken en macht van het financiële systeem vernietigd moet worden

  De schrijver kon net niet zijn antisemitisme binnenhouden, tja dat heb je zomaar als je jarenlang moslim ben geweest en nu ineens christen of zo iets.

  Like

  • D.Day zegt:

   Jammer dat je de schrijver zo inschat, want hij schetst enkel het beeld dat de moslims van jongsaf aan ingeprent krijgen. Ik kan me niet voorstellen dat dit nu nog zijn eigen visie is.

   Like

  • Ich war Moslem zegt:

   Ik ben deze uitgever. Ik ben niet antisemit. Ik heb net geschreven, zoals de moslim denkt.
   islam is antisemit omdat hij fascist.
   je nodig hebt om te lezen wat ik beter geschreven. Ik hou van Israël en de joden van vandaag.

   stuurt: exmuslim Ibrahim!

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Die einzige richtige Antwort. Es lebe Israël!

    Webmaster

    Like

   • Sandy Ylonen zegt:

    Hi schrijver van de brief. Misschien verstandig als je dit stuk ook naar de 2 e kamer stuurd want het wordt steeds gekker in het midden oosten en ook in europa!

    Like

   • avatoer zegt:

    Knap dat je Nederlands leert, veel geluk. Bedoel je dat de islam fascistisch is? Hoe moeten mensen het extremisme/fundamentalisme keren volgens jou? Teveel aandacht maakt het erger. Zou ik niet gewoon een man of vrouw die belofte om tolerant te zijn niet houdt, terugsturen? Of straf tegen haatspreken?

    Like

 9. realist zegt:

  er zijn nog ex moslims die hetzelfe beweerd hebben,zoals walid shoebat,wafa sultan,…….maar de laffe,naive linkse autochtonofoben weten het beter zoals gewoonlijk met alle gevolgen van dien.

  Like

  • realist zegt:

   voor de linkse multiculti-fascisten en extremisten steekt het niet op een westers meisje meer of minder die misbruikt word door hun ingevoerd kiesvee,straffer nog ze beschermen ze zelfs door het te verzwijgen,de laffaards!

   Like

   • toto riina zegt:

    Ik denk dat julie hollanders meer bekend stonden voor misbruik en verkrachtingen in landen waar julie niet thuis hoorden vuile hypocrieten !

    Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    @ toto riina.

    Dus als Ik het goed begrijp zijn alle Nederlanders hypocriete verkrachters volgens U.
    Nou weet Ik natuurlijk ook wel dat er door Nederlanders links en rechts in de wereld de nodige exessen hebben voorgedaan, maar het gaat een beetje ver om daar iedere Nederlander van te beschuldigen.
    Dit is een site die hoofdzakelijk gericht is tegen islamisering en daar komt dan automatisch bij kijken dat de misstanden die moslims aanrichten genoemd worden.
    Hier op deze site is zo ver Ik weet nog niemand geweest die direct de laat Ik zeggen de moorden en verkrachtingen in Indonesie goed gekeurd heeft.
    In hoeverre het misbruik gegaan is in het buitenland door Nederlanders durf Ik niet goed te zeggen maar Ik weet wel dat dat een bladzijde in onze geschiedenis is :zij het een zwarte.
    Toch om dan te zeggen dat hier een stel hypocrieten zitten gaat toch wel een heel eind te ver want zoals Ik zei valt dat onder onze geschiedenis en het is zelfs zo dat er gelden naar landen gaan waar Nederlandse militairen zich misdragen hebben.
    Helaas kan Ik dat niet zeggen van moslimlanden die een veelvoud van hetgeen de Nederlandse schuld is want die zijn al 1400 jaar bezig om alle landen waar ze zich ooit vertoond hebben helemaal naar de sodemieter te helpen.
    Mocht het zijn dat U het niet met me eens bent wacht Ik met liefde en plezier op uw repliek.

    Like

 10. Werner zegt:

  Inderdaad Driek, De meerderheid van de bevolking zal zich weer laten inpalmen door het multicultie gelul van PVDA, D-66, Groen Links, VVD etc etc. Kijk nu maar eens naar de media. die draait op volle toeren om het linkse geluid maar te laten horen. uiteraard wordt Wilders aangevallen om hem maar in een zo negatief mogelijk daglicht te plaatsen. Het is het aloude recept, net zo lang negatief over iemand praten totdat mensen het gaan geloven. En als ze achter de waarheid komen is het te laat/. Want dan zitten de confessionele partijen weer voor 4 jaar in de kamer. En na die 4 jaar. begint het hele circus weer opnieuw. En de lachende derde partij…..je raad het al. De de muslims ;-(

  Like

 11. Oud Marinier zegt:

  De schrijver van deze brief (ex – moslim) , heeft in alle opzichten gelijk . Verder roept deze ex-moslim bij mij 1 item op waaraan ik mij bij vele NL-ers het volgende afvraag : “Wanneer men zichzelf als Christelijk land ziet , hoe komt het dan dat men in NL en ook andere Europese landen , het zich laat welgevallen , dat iedere keer wanneer Moslims roepen dat men beledigd is ivm issues omtrent geloof ? Men is beledigd wanneer Westerlingen notabene in HUN eigen land Kerst en Nieuw Jaar willen vieren of Sinterklaas , Pasen enz enz….Ten 1e) waar maken ze zich druk om …is toch niet HUN geloof , ten 2e) in Europa hebben we vrijheid die gerespecteerd wordt (werd ) . Zij willen toch ook hun vrijheid om hun geloof te belijden en hun feesten te vieren…nou dan , daar zeuren NL-ers / Europeanen toch ook niet over . Is het nou zo moeilijk om OOK te zeggen dat WIJ ons beledigd voelen wanneer zij hun geloof belijden / uitoefenen ? Helaas moet ik toezien dat inmiddels velen in NL als ook in Europa , weliswaar een Christelijke achtergrond hebben , maar NIET ractizerende Christenen zijn of atheist . Nou is dat ieders goed recht om te geloven en denken wat hij/zij wil, maar laten we ons samenpakken en onvoorwaardelijk steunen …net als de Moslims….zij houden ook samen…ongeacht uit welk land of van welke oorsprong dan ook…..dan moeten wij ons toch OOK kunnen VERENIGEN….net als in de WW II , waarin mensen die elkaar totaal niet kenden (voorheen) een hechte “ondergrondse/verzet” hadden opgericht en GEZAMELIJK op allerlei mogelijke wijze de toenmalige vijand weerstand bood. Misschien heb ik makkelijk praten , daar ik reeds sinds 13 jaar in Indonesie (Bali – Hinduistische deel van Indonesie) woon. Daar destijds , hier nog geen radicalen/extremisten de kop hadden opgestoken, en Indonesie eigenlijk een voorbeeld was van hoe het zou moeten om een samenleving te hebben met zowel Moslims , Christenen , Hindus en Budhisten die samen met elkaar in vrede leven. Maar mijn emigratie naar Indonesie was gebaseerd op ’t feit dat ik destijds (1997 – 2001) al aardig gediscrimineerd voelde in eigen land vanwege het voortrekken van Islamieten (Turken en Marokanen) die woonachtig waren in NL . Helaas , is het in NL verboden om zulke lui en de betreffende ambtenaren die hun zaken behartigen , ‘AAN TE PAKKEN’ , nu al helemaal , als de EU zijn zin krijgt en er helemaal GEEN kritiek meer op de MOREN gegeven mag worden. Mensen , dit is een OORLOG die (nu nog) niet met wapens wordt uitgevochten, maar het zou me niets verbazen , wanneer er tussen NU en 5 jaar , in NL en Europa een oorlog gaande is .

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   U zoudt hier meer moeten schrijven op dit blog van Uw ervaringen daar. U woont dan wel op Bali, dat( nog)niet Islamitisch is, maar de rest van Indonesie is toch in rap tempo aan islamiseren. Dat weet ik niet uit eigen ervaring, ben er nooit geweest, maar (aangetrouwde ) familie komen uit Java en gingen tot voor 10 jaren er geregeld heen vanaf de jaren 60 totmet 90 EN /
   Ze merkten o.a. op dat er steeds meer gesluierde vrouwen in openbaar verschenen etc,etc. Sharia wetten in N-Sumatra etc.

   Like

   • Oud Marinier zegt:

    Geachte Delamontagne , dank u voor uw commentaar. Ik kan u verzekeren dat in Indonesie , van de in totaal 270 miljoen inwoners (en Indonesie wordt beschouwd als het land met de meeste islamitische inwoners van de wereld , NIET het grootste Islamitische land ) , dat de meeste Islamieten op Java en Sumatera wonen. Totaal zo’n 150 miljoen mensen . Op Kalimantan (Borneo) is de meerderheid Christen en Budhist – nl de Dayak Indianen en de vele Chinezen die er wonen, tuurlijk zijn er ook sporadisch Islamieten, maar de Dayaks aldaar , zijn er niet echt dol op. Heeft te maken met herhaaldlijke incidenten tussen Dayaks en Javaanse/Madurese immigranten die de Islam wilden introduceren …. velen van hen zijn “afhemaakt” door de Dayaks. Enkele jaren geleden wilde een delegatie van FPI = Front Pembela Islam = Front Verdediging Islam , naar Kalimantan , ben even kwijt waar het om ging , maar een woedende menigte Dayaks zijn naar het vliegveld getogen , gekleed in traditionele kledij en bewapend met hun traditionele wapens , Parang = kapmes + pijl en boog ….de FPI delegatie werd niet eens uit het vliegtuig gelaten , en de piloot kon niet anders dan retour Jakarta. Verder , Toraja regio (Sulawesi Zuid-West ) net boven Makassar , is ook een Christelijke meerderheid. Dan Sulawesi Utara (Noord ) , de regio Manado , waar mijn oma van moeder’s kant vandaan komt , is 99% Christelijk en 100% anti Islam . Papua (Irian Jaya) , 99,9 % Christelijk en 100% anti Islam . Molukken 70% Christelijk . NTT = Nusa Tenggara Timur + Nusa Tenggara Barat Oost en West Nusa Tenggara ( Timor , Komodo , Lombok enz enz ) , zijn 99% Christelijk Bali = Hindu en 100% anti Islam . Al deze etnische groeperingen bij elkaar zijn toch goed voor een kleine 120 miljoen mensen . Verder groeit het aantal Christenen gestaag , met regelmaat bekeren kleine groepjes Islamieten zich tot het Christendom . Dit zijn dan de gematigden , die uiteindelijk toch inzien dat de HAAT die de Islam doctrine leert, compleet in tegenstelling is met de LIEFDE + zekerheid van Jezus Christus als VERLOSSER wat het Christendom biedt. Verder , om terug te komen op Bali , na de 2e terroristische aanslag , zijn de Balinezen falikant TEGEN de Islam. De Balinezen zijn van oorsprong Hinduistisch, vredelievend en ENORM tolerant, , gastvrij , vriendelijk , staan open voor en tegenover anderen en anders gelovigen. En zoals ik al zei , de Islamieten hebben het HIER voorgoed verbruidt. Er zijn wel Islamieten hier , maar bij het geringste , wordt deze mensen de wacht aangezegd om zich vooral te realizeren en er rekening mee te houden dat ze in de minderheid zijn hier. Met de Christelijke gemeenschap op Bali , hebben de Balinezen totaal GEEN problemen , daar de Christenen zich exact als de Balinezen gedragen , samen leven in harmonie en elkaar respecteren …in de breedste zin van het woord. Enkele maanden geleden , tijdens de Miss World of Universe verkiezingen , (die oorspronkelijk in Jakarta zouden worden gehouden maar naar Bali zijn uitgeweken iv dreigementen van de bovenvernoemde FPI ) die ook dreigden om naar Bali te komen , hebben de aftocht moeten blazen , daar de Balinezen de FPI gewaarschuwd had om NIET naar Bali te komen , indien zij problemen wilden veroorzaken . Indien toch , zouden de Balinezen hen ook LETTERLIJK een kopje kleiner maken zoals de Islamieten dat doen met “hun” vijanden. Wat ik hiermee zeggen wil is het volgende , nl 2 dingen . Ten eerste , houden de Balinezen niet van problemen , geweld enz enz. ze zijn een zeer vredelievende etnische groepering in Indonesie , maar als je hier komt met de bedoeling om problemen te maken , krijg je waar voor je geld ….dan heb je dus ook ECHT een enorm probleem en waar je ook gaat of staat , men weet je te vinden. En terecht….ik zou mijn land op exact dezelfde wijze verdedigen. Ten tweede , zoals de Islam zegt , BOEZEM UW VIJANDEN ANGST IN EN VERNEDERING door onthoofding , bewijst dit dus , wanneer men de Islamieten op dezelfde wijze behandeldt , dit dus ook een pschologisch ffect heeft op hen , want men durft NIET naar plekken te gaan/komen , waar ze op dezelfde wijze worden “ontvangen” en vernederd zoals zij doen. Dit betekent mijns inziens dat het dus niet meer dan een stel laffe honden zijn (in het algemeen genomen) . Wanneer men de Islamieten met gelijke munt terug betaald , deinzen ze terug. Hieruit concludeer ik dan weer , dat men dit overal zou moeten doen, WEES niet bang voor de Islamieten, zoals de “briefschrijver” al zei. Iedereen die GEEN Islamiet is , is dus een potentieel slachtoffer van de Islam . Indien dit het geval is , laten alle NIET Islamieten zich dan in ’s hemelsnaam verenigen en gezamelijk dit kwaad bestrijden….met alle mogelijke middelen. Let wel , ik ken ook GOEDE Islamieten , daarmee bedoel NIET gematigde of iets dergelijks , maar mensen die nu eenmaal de Islam aanhangen als religie , maar openminded zijn en hun naasten als medemensen zien en hen ook exact zo behandelen. Zij verafschuwen het gebruik van geweld , hooguit ivm zelfverdediging . Ook zij willen in rust en vrede met anderen (anders gelovigen en denkenden) samenleven. Zijn er wel maar enkelen , maar toch , ze bestaan. Ook , wil ik u er op wijzen dat ik NIETS tegen de Islam als religie heb (staat immers iedereen vrij om te geloven wat hij/zij wil.) , of tegen de mensen persoonlijk. Wat ik HAAT zijn de acties en gedrag van deze extremisten. En jammer genoeg , zijn vele Islamieten NIET voor rede vatbaar , vanwege de VALSE doctrine die bij de meeste mensen er in gehamerd wordt. Waardoor zij niet meer zelf denken , maar er voor hen gedacht wordt. En zoals ik al zei , gelukkig zijn er nog enkelen die de WARE Islam (namelijk het liefhebben van de vrede) naleven. Nogmaals , ik ben tegen geweld , (heb mijn portie wel gehad in Libanon) , maar als het NIET anders kan ..tja dan heb ook ik GEEN andere keuze…..en sluit ik me zo aan bij welke beweging dan ook om me te verdedigen tegen het barbarisme van de Islam. Verder , zoals mijn vouw het ziet ( bekeerd Moslim – – – lang voordat zij mijn vrouw werd ) , is de Islam volgens haar , en inmiddels ook mijn mening , een geweldige bewerking van SATAN , die op deze wijze ook ZIJN religie , openbaart aan de mensheid , maar de mensen zand in de ogen strooit door het te verbloemen als religie . Mijn vrouw kan ontelbare bewijzen opnomen waarin dit zich manifesteerd , daar ze als kind natuurlijk de Koran erin gehamerd kreeg , op jonge leeftijd zich afvroeg , waarom ze als kind van Moslm was geboren en daarmee zo ongelofelijk veel PECH had , vergeleken met Christelijke vrouwen. Ze vroeg zich af waarom GOD dit had laten gebeuren enz enz….uiteindelijk heeft ze raad/advies gevraagd aan Christelijke familieleden en na verloop van tijd heeft ze zich bekeerd tot het Christendom. (dit is de korte versie ) . Indien u wenst Delamontagne , kan / zal ik mijn vrouw vragen om ook haar ervaringen te schrijven die ik dan vertaal , en dat deze NUTTIG mogen zijn om de mensen wakker te schudden in het Westen……. Verder zal ik u en of op deze blog regelmatig mijn eigen ervaringen delen , maar ook van de toestanden hier in Indonesie betreffende de Islam . Met vriendelije groet “Oud – Marinier” Qua Patet Orbis….

    Geliked door 1 persoon

  • Th.M. van Baarle zegt:

   @ Oud Marinier
   Je kon wel eens gelijk hebben. Het is één van de twee. Of we zijn tegen die tijd zelf UITGEROEID (!) of we hebben met het laatste beetje zelfrespect dat we hebben de 5e colonne de wacht aangezegd en laten vertrekken naar hun zandbak van Allah.
   De eerste stap naar dat hervonden zelfrespect kunnen we zetten op 19 maart als we de rode, blauwe en zwarte hordes de weg naar de gemeenteraad versperren. Geert heeft de weg gewezen: Geen PvdA, VVD en CDA in de gemeenteraad. maar louter lokale partijen. Op lokaal niveau spelen ook subsidies en vergunningen voor islaminstellingen. Daar kunnen we blokkeren op basisniveau.
   Wees niet bang.
   Ga Stemmen,
   PVV en Leefbaar partijen.

   Like

  • D.Day zegt:

   Helemaal mee eens. Ons probleem is dat wij als westerse samenleving onderling zo verdeeld zijn geraakt onder invloed van het multi-culturele linkse gedachtegoed waardoor wij gezamelijk geen vuist kunnen maken tegen deze fascistische idiologie.

   Like

  • Ich war Moslem zegt:

   verkeerd!
   de moslims niet samen te houden.
   check out om de islamitische wereld. ze vechten elkaar. elke moslim noemt de andere moslim kuffar vanwege islam verward hen.
   Ik ben de auteur van dit artikel.
   heb je het mis, omdat je niet weet wat de islam.
   maar ik weet dat de islam. Het is een haat tegen alle niet-moslims.
   groeten: exmuslim Ibrahim!

   Like

  • Klaas zegt:

   Sinds de reformatie is Indonesia aan het islamiseren, vroeger zag je heel weinig hoofddoeken, onder invloed van Aceh denk ik en de democratie,. inmiddels zijn er ook tig veel islamitische wetten aangenomen. Jammer dat de TNI (leger) uit de politiek en de openbare leven heeft terug getrokken. In Indonesia als je gaat soliiciteren, is je religie(islam) belangrijker dan je competenties

   Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Een deel van een stukje dat ik gisteren elders schreef en dat hier wellicht als informatie bij kan horen:

  DE E.U. EN DE USA HEBBEN GEEN FLIKKER GELEERD VAN DE ZOGENAAMDE ‘ARABISCHE LENTE’.

  Zoals in de Arabische landen een (geforceerde) opstand tegen- en het verdrijven van een ‘niet zo prettige dictator’ steeds uitliep op totale chaos waarin verkeerde elementen de macht grepen, zo is dat ook aan de hand met Oekraïne (de naam betekent overigens ‘grensland’). Met een extra (ons niet onbekende) dreiging er bij. Ik las vandaag een column, deze:

  http://dewarereligie.nl/2014/02/22/actueel/wekelijkse-beschouwingen-in-de-opstand-van-kiev-zit-een-les-voor-de-moslims/

  Uit die column blijkt iets dat de E.U. meneertjes en mevrouwtjes U niet zo snel duidelijk willen maken. Laat staan de zich er ook mee bemoeiende U.S.A., waar de vermeende moslim Hussein Obama zijn eigen land de afgrond inhelpt. Het gaat met name om onderstaand stukje uit die genoemde column:

  “Laten wij moslims nu niet in deze politieke val trappen. Laten wij onze landen niet tot voorwerp van Westerse landen degraderen. Laten wij het nu niet toestaan dat eender welk land invloed ‘koopt’ in de landen die aan de moslims toebehoren. Wij moeten ons niet laten gebruiken als politiek speeltje voor het Westen. Weg met Europa, weg met Rusland en weg met de VS. Wij hebben ons eigen landen en hebben totaal geen behoefte aan invloeden van buitenaf. Oprotten met die democratie, oprotten met dat kapitalisme en oprotten met het modern communisme. Allemaal oprotten, wij willen enkel en alleen sharia!”
  Abu Suhayb, columnist

  Let wel, het gaat hier om een half miljoen moslims op een bevolking (met overwegend andere godsdiensten) van zo’n 49 miljoen. Kennelijk beschouwt die Abu Suhayb Oekraïne als een moslimland. Iets om over na te denken.

  Like

 13. Jean zegt:

  Ik zal die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij met alles bestrijden tot die smeerlapperij verboden en vebannen is.
  Ik zal nooit contracten aangaan met firma’s waarin moslims werken.
  In een ziekenhuis mogen nooit moslims aan mijn lichaam komen.
  Nooit zal ik moslimlanden steunen.
  Moslims zullen nooit mijn woning mogen betreden.
  Als er nu bepaalde parasiterende instellingen zeggen dat dit discriminatie of racisme is dan is duidelijk wat voor instellingen dat zijn.
  De vijand moeten we bestrijden voor onze veiligheid en voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.
  Politiekers die dat weigeren te doen zijn lafaards die aan de schandpaal genageld moeten worden. In dat EU gedrocht zijn veel lafaards en verraders aanwezig, denk daar goed aan in mei en stem dat krapuul weg.

  Like

 14. Republikein zegt:

  De wereld is zo mooi!

  Like

 15. Senior zegt:

  De goegemeente heeft geen idee wat er boven hun hoofd hangt ; hoe gevaarlijk de situatie in werkelijkheid is. Slachtpartijen zoals ze in Afrika in de mode zijn is ver van hun bed – DROMEN ze! Er is een vijfde colonne in ons midden zei wijlen Pim Fortuyn ; ‘Dit land gaat naar de GODVERDOMME!!’ Er is weinig nodig voor een moordorgie – en op een schaal – dat zelfs de wilde dieren zal verbijsteren.

  – De buitenlandse politiek van de Verenigde Staten is alom gehaat in de wereld ; de veroveringsideologie van de islam is de oproep om er georganniseerd op los te gaan ; en wat is gemakkelijker dan collectief te moorden met als excuus de oproep van de profeet?

  De islam in ons midden is een tikkende tijdbom – met een nog weinig tijd te gaan.

  Like

 16. Tempelier. zegt:

  Kan Iemand mij eens vertellen hoe ik aan een poster kan komen, met bv afbeeldingen hier rechts op het blog ? ik ben zeer strijdbaar en wil dat mijn omgeving dit weet. Iemand ?

  Like

  • Ekster zegt:

   Ik heb hier ook over nagedacht. Kunnen die afbeeldingen niet in stickervorm worden omgezet en aan de man gebracht? Er zijn hele goede bij. Daarmee kunnen we b.v. moskeeën en islamitische scholen beplakken. Of maak er t-shirts van.

   Like

 17. Anneke zegt:

  Zeker zo’n vijf decennia gehersenspoeld, door de poltieke dwazen. Dan is menig Europeaan in een zeer diepe slaap verzeild geraakt. “Is niet zo maar wakker te krijgen, dat kan alleen (blijkbaar) met harde klappen. Direct voelbaar, of indirect merkbaar….”. Kan wel janken, jaren werd ‘k door zelfs m’n dierbaren voor ‘gek’ versleten. Zag ’t allemaal veel te duister in, was Annie soms zelf niet ietwat depressief….???? Voelde me (met mij velen ‘realistisch denkenden’) ONGEHOORD, gedicrimineerd, misbruikt op moraal-vlak door de ‘eigen’ overheden; ect.ect.ect. Nou EU-boom, je wortelen zijn aan het verschrompelen…..verdor maar ‘fijn’ verder, sterf maar af. Dan kan ‘je’ hout in de alles-brander, hebben wij burgers weer ‘warmte’.

  Like

 18. Luchtpint zegt:

  Dit klopt volledig. En toch zijn er te veel mensen in het Westen die het nog willens nillens proberen te ontkennen, zelfs nadat de boel (zowel spreekwoordelijk als figuurlijk) in hun gezicht ontploft !

  Rationeel is het niet meer. Moe word je er van, van al die idiotie en waandenkbeelden waarmee anderen zichzelf voor de gek willen blijven houden.

  Like

 19. Pingback: Hoe kijken de leiders van de christelijke partijen eigenlijk aan tegen de crisis rond de Oekraïne? | Niek1953

 20. delamontagne zegt:

  Oud Marinier zegt:
  5 maart 2014 om 21:39
  .,/././././././././
  Uw wel heel uitgebreide reactie gelezen. Zoals ik al zei: ben zelf nooit in Bali, Indonesia geweest. Mijn enkele jaren geleden overleden zwager wel. Hij noemde het “paradijselijk”.Kan me daar wel wat bij voorstellen met zo,n tropisch/vruchtbaar klimaat. U heeft dus wel een mooi land uitgekozen om oud te worden. Vroeger op school, toen men nog sprak over: “ons Indie “( tsja ? ! ) moest je al die eilanden uit je hoofd leren opdreunen. 60 jaar later weet ik ,t nog: Java,Bali,Lombok, Sumba,Sumbawa,Flores, Timor en dan de rest tot N-Guinea. Dat Bali niet islamitisch is, gelukkig maar. Hoe dat precies historisch is gekomen, weet ik niet. Die oude tante van mij, waar ik ,t over had, heet met haar Indische meisjes naam Sunarno en woont in A,dam al sinds de jaren 50. ( met de komst van de z.g.n. “spijt-optanten”.)
  Van oorsprong in N.O.I was ze [sluimerend] moslima, maar deed er eigenlijk nooit iets aan. Het vreemde gebeurde. Het lijkt wel stereo-type, omdat ,t Marocaans betreft. Op haar ouwe leefdtijd vond ze het leuk om met computers en internet te leren omgaan. Kreeg daarbij hulp van een marokaanse, die zijn er in A,dam blijkbaar genoeg. Maar……….tot stomme verbazing van de anderen, bemerkten die dat ze na 50 -60 jaar de islam weer is gaan praktiseren. Door bidden en dergelijke. Ik begreep dat Uw vrouw bekeerd is van islam naar christendom en dat U ook van indische afkomst bent.
  Hier op dit blog zijn dus enkele ouderen die NL hebben zien veranderen van een nederlands land naar, ja wat eigenlijk. Ik woon niet meer in NL en met islam/moslims heb ik hier eigenlijk niet veel op, die zijn hier niet. Alhoewel Fr de grootste moslim-bevolking heeft, maar dat zit allemaal in de grote steden. Ik heb met moslims eigenlijk geen ervaring in NL. Wel in andere landen vroeger in M.O. Het vreemde is dat ik toen die taferelen, die je daar in openbaar zag, ik bedoel dat gezamenlijk bidden van 10-tallen werklui , alsof op COMMANDO, en het sluiten van winkels etc. Niet had kunnen bedenken dat zoiets als dat openbaar bidden, ook in W.Europa jaren later te zien zou zijn. Overal waar dat islam-gedoe de kop opsteekt, komt trammelant. Beirut, Lebanon was vroeger een welvarende, leek wel Westerse stad. Toen kwam die burgeroorlog. En dan nu wat er in Syrie gebeurt.
  Het zou inderdaad mischien wel interessant zijn om Uw (of van Uw vrouw ) ervaringen betreffende islam hier te schrijven.
  vriendelijk gegroet

  Like

 21. Ich war Moslem zegt:

  Ich bin dieser Exmuslim, der diesen Artikel schrieb!
  Ich danke das mein Artikel in Niederland angekommen ist.
  Ich hoffe auch in ganz Europa.
  Ich sage es wiederum…. WACHT AUF EOROPÄER !

  MFG: Emuslim Ibrahim !

  Like

 22. Ich war Moslem zegt:

  Ik ben dit exmuslim.
  Ik schreef dit artikel.
  Ik ben blij dat het is aangekomen in de Lage land.
  Ik hoop ook in heel europa.

  Like

 23. lucky9 zegt:

  Van uit het Zuiden der Nederlanden (Vlaanderen) groet ik Emuslim Ibrahim en dank hem voor zijn artikel.
  Het moet gezegd worden dat diegenen die uit de islam stappen bijzonder moedige en intelligente mensen zijn, want ik meen te weten dat het alles behalve eenvoudig is.

  Like

 24. Elie zegt:

  Nou ik ben wel erg benieuwd wie van jullie de Koran heeft gelezen? Want als je de bron niet kent, hoe kun je dan beweren dat je op de hoogte van de feiten bent? Puur op basis van t beeld wat de propaganda schetst zeggen vele dat moslims slecht zijn. Nu ben ik wel heel benieuwd waar de zogeheten spreuken staan? De gene die de brief geschreven heeft was toch een ex-moslim? En daarnaast niet iedereen die zich moslim noemt streeft het ware geloof na. Als mensen een eigen draai aan de islam geven dan betekent het dat zij slecht zijn en niet de islam. Herken het verschil;) en oordeel niet over waar je niks vanaf weet. Kom maar met de ware feiten! Laat maar zien waar in Koran iets staat wat niet goed is. Ik daag iedereen uit !

  Like

   • BertG. zegt:

    Wedden dat de volgende reactie is, ja maar dat zijn moslim die de koran niet goed begrepen hebben. Er zijn ook goede moslims hoor.
    Werkelijk niet te geloven dat er nog steeds mensen compleet in de ontkenningsfase zitten ondanks alle berichten hierover. Dan heb je echt onder een steen geleefd.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Elie: 15.05. uur. Ik kan U het boek aan bevelen: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen”, door IBN WARRAQ geschreven, uitgegeven door Meulenhoff Pers. En als U dat gelezen heeft, komt U mij maar eens vertellen of U dan de Islam nog zo tof vindt!

   Like

  • Shalomilikeyou zegt:

   Je hoeft de koran toch niet te kennen om te weten wat voor chaotisch klotezooitje het is. Kijk eens naar de nos als je de beelden daar ziet, voor zo’n beetje iedere politieke onvrede breken er rellen, opstanden en complete burgeroorlogen uit. Allemaal in naam van de religie. Frits Bolkestein heeft in de Balie met het onderwerp “Is de islam gevaarlijk” gezegd dat je niet moet luisteren wat de islam/moslim zegt maar moet kijken naar wat de islam/moslim doet. En dat vind ik globaal genomen niet zo prachtig liefdevol en vredelievend.

   Like

 25. Yvonne van Cleef zegt:

  Elie:zucht!

  Like

 26. Een Belg zegt:

  multicultuur werkt niet ,niet in Nederland ,niet in Belgie …nergens…Eens jongeren een gezin ,huisje ,autootje en vooral werk hebben veranderd hun mening meestal

  Like

  • Shalomilikeyou zegt:

   Multicul werkt pas als alle culturen hierin meewerken. We weten inmiddels dat het integratie project is mislukt zoals Angela Merkel ooit erkende. Hoe komt dit?
   De moslims zijn religieus verplicht dit te dwarsbomen. Hun versie van multicul is er een van alle culturen als slaaf van de moslim.

   Like

  • Amanda zegt:

   Dat is wel fascistisch, multicture samenleving werkt zolang de vrijheid van geen van de leden in geding komt. De islam bedreigt deze en kan niet voort bestaan in Nederland. Dit houdt niet in de donkere gekleurde joodse Aziatische mensen. Geschiedenis heeft ons geleerd dat vrijheid voor een ieder geld niet alleen van het blanke volk, geschiedenis leerde ons dat wij onderling problemen hadden katholieke protestante nozems vetkuifen mannen de baas vrouwen die emancipeerde, hitler en het verzet zij hebben gevochten en zijn los gekomen van de onderdrukking van de staat, kerk en ouders hitler om onze vrije keuzes te maken, om niet de les te laten lezen door andere, laten we niet onze ouders en voorouders die zich vrij wilde voelen en dezelfde toekomst aan hun nakomelingen wensten beschamen door dezelfde rol in te nemen als waar onze voorouders tegen vochten. Laten wij onze vrijheden en die van andere beschermen tegenover de islam. Laat de linkse nsb’ Ers en landverraders zich aansluiten bij is in serie, aangezien zij willen worden onderdrukt, zij kiezen immers het lot van de ziende blinden en horende doven en zij zullen gewraakt worden door hun eigen keuzes, waar zij vrij in zijn om deze te maken. Het is alleen verschikkelijk voor de kinderen die de linkse partij nsb’ Ers voor vloek over hun kinderen leggen, zij zullen immers meemaken hoe het is op een school vol islamitische kinderen en ik als iemand die dat heeft meegemaakt kan je eerlijk stellen dat zij spijt krijgen zich tegen hun eigen volk te ebben gekeerd

   Like

  • aardbei zegt:

   Maar van de aziaten haast nooit last,ook weinig last van surinamers en arubanen heb het over nederland,er zijn in 1950 heel veel indische mensen uit indonesie, naar ons landgekomen,maar toen die turken en marokanen en algerijnen en tunesiers met andere bevolkingsgroepen als gastarbeiders in ons land gingen werken,en zij hun eerste kinderen kregen van vooral die marokanen en turken werd het een puinhoop,tot nu toe!!vanaf de jaren 70 tot nu!alleen maar een puinhoop,en natuurlijk heb je ook goeie marokanen en tutken,maar die kan je op een hand tellen,vooral die turken zijn raccistisch!en l die moskeeen van hen waar ze elke vrijdag de zelfde preek krijgen.hoe makkelijk is het om die zogenaamde moskees,kazernes,ambassades te mobiliseren(brother walid shoebat (kijk zijn video,s zei,eens een moskee,krijg je nooit meer weg!),zei men niet ze wachten op de madhi,die zal volgens de islam samen met Jezus gaan vechten tegen de ongelovigen,tja hoe verzinnen ze het,de ene leugen na de andere,en anders maken ze die leugen wel waar!!Dus die zogenaamde madhi,die komt met de geest van die mohamed,en dan word het aanvallen zoals isis de wereld heeft laten zien.ze pakken dan iedereen die in de buurt van een moskee loopt,kruisiging hem of haar,of hoofden eraf,rechtstreeks dan uitzenden met hun i phone zoals isis het deed,angst zaaien en je kan zo een hele stad onder de duim ,onder controlle houden!!

   Like

 27. Alex zegt:

  Onzin! 9/11 zaten Amerika en Israel zelf achter

  Like

 28. Shalomilikeyou zegt:

  Heeft iemand ooit de in de Balie het debat ” Is de islam gevaarlijk” gezien met frits bolkestein die
  Vertelde dat de islam een “religie” is gefundeerd op VEROVERING!!!
  Ik heb nog even gecontroleerd en helaas deze aflevering is niet op de website te vinden, wat erg jammer is want het is een bijzonder interessante aflevering.
  Ik zeg vuur moet je met vuur bestrijden.

  Like

 29. Mensen, iedereen die Facebook of andere social media heeft, deel dit alstublieft op je Social Media! Dit moet onder de mensen worden gebracht, want het is waar dat de islam op heerschapij uit is. Het is geen geloof, je MOET het geloven anders kom je voor allerlij rare gevolgen te staan. Een 18 jarige moslimse jongen krijgt geen straf toen hij een 13 jarig meisje verkrachte, omdat hij op een islamitische school geleerd had dat vrouwen nutteloos waren en geen waarde hadden. Waar gaat dit heen!!?? Mensen wordt alstublieft wakker en deel dit!

  Like

  • Kamillia zegt:

   Waar hebben we het over? Een islamitische jongen die heeft geleerd dat vrouwen geen waarde hebben op een islamitische school nog wel. Aha, heel logisch. NOT!

   Like

 30. realistische zegt:

  Het is een heel simpel rekensommetje, dat is dat de politiek hun maar laat begaan omdat het kiesvee is, ze zijn al met teveel voor ze op hun plaats te zetten politiek gezien, want het is politieke zelfmoord voor vele partijen ( lees de reguliere) ze tegenwind te geven. Vooral de sossen hebben hier het grootste voordeel van, waant dat soort hangt natuurlijk allemaal(of toch de meeste) aan het staatsinfuus. Het is inderdaad al te ver gekomen, en dan zijn er nog steeds van die pantoffelhelden dat er voor op straat komen dat ze toch zo gediscrimineerd worden, we hebben het jaren door onze strot geduwd gekregen dat we tolerant moeten zijn maar dat soort gasten gaat hier met alles vrijuit.
  Als een NLer zo iemand neersteek is het moord in eerste graad, als en moslim dit doet hoort het bij zijn cultuur, zo ver zijn we al. SPIJTIG Genoeg

  Like

 31. bull, uw nederige onderdaan zegt:

  Mooi stuk, ff zien of ik deze door plaats. De laatste keer dat ik zo n stuk door ploepte, werd ik bij de gemeente op het matje geroepen, was aan het radicaliseren en erg tegen de knuffels. terwijl ik al een waarschuwing had…. Maar gelukkig hebben we nu een nieuwe moskeet en eigen islamietjes school, waar ze liefde, respect en gelijkheid leren. De opening was top, respect en gelijkheid, met gescheiden sporten…..gaap
  Nee deze jongen zegt allaaaie haatbak en geeft mij maar 72 maagden.

  Like

 32. Jandoedel zegt:

  Wat heftig zeg, maar zou hij dan niet met bewijsstukken moeten komen waar dit in de koran staat.. De verse nummers en dergelijke.. Want iedereen kan zo iets verzinnen. Lijkt me nogal raar dat hij niet in gaat op ‘waarom’ hij nu ex moslim is. Zijn motief voor het schrijven van zo n heftig stuk doet er zeker aan toe..

  Like

 33. Nksn zegt:

  Ik ben niet gelovig ofzo ik ben tegen de islam maar ook ben ik van mening dat niet alle islamietjes slecht zijn mooi verhaal BTW!!!

  Like

 34. Boy zegt:

  Gewoon oprotten met dat zooitje ongeregeld! Islam = opkk ermee!

  Like

 35. janfreak zegt:

  Deze zin in het artikel klopt niet, “Hij is niet nep noch heb ik of iemand anders hem geschreven.”
  Iemand zal hem toch geschreven moeten hebben. Maar we hoeven ook niet zo verontwaardigd te doen, de Christenen hebben precies hetzelfde geprobeerd. Dat zijn we zeker alweer vergeten. De Kruisridders waren ook niet zulke lekkere jongens. En waarom is de R.K. Kerk tegen het gebruik van voorbehoedsmiddelen, zoals condooms? Niet om de losbandigheid tegen te gaan zoals ze hypocriet beweren. Ook in Rome hebben ze geloofd in een wereldheerschappij van de R.K. Kerk.
  Alleen zijn de R.K. gelovigen hun verstand gaan gebruiken en hopelijk doen de moslims dit ook nog eens.

  Like

 36. Pingback: ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA! | eunmask

 37. Revert to Islam cause u born also as a musliim zegt:

  In Sha Allah zal Allah azza wajal jullie ook op het rechte pad leiden.

  Als ik de reacties lees, zie ik veel arrogantie en onwetendheid terug in jullie teksten. Moslims leven niet voor de wereld, maar voor het hiernamaals.

  Jullie beweren erg slim te zijn, ‘Janfreak: Alleen zijn de R.K. gelovigen hun verstand gaan gebruiken en hopelijk doen de moslims dit ook nog eens.’
  ‘Realistische: Als een NLer zo iemand neersteek is het moord in eerste graad, als en moslim dit doet hoort het bij zijn cultuur, zo ver zijn we al. SPIJTIG Genoeg’ ‘Een 18 jarige moslimse jongen krijgt geen straf toen hij een 13 jarig meisje verkrachte, omdat hij op een islamitische school geleerd had dat vrouwen nutteloos waren en geen waarde hadden. Waar gaat dit heen!!??’

  Natuurlijk is dit onzin allemaal. De tekst van de schrijver en de reacties zijn gebaseerd op niets. Wat is er onzin, in de Islam is het streng verboden om iemand te vermoorden of te verkrachten. Onderstreep STRENG. We hebben over de geloof Islam, daar zitten geen fouten, anders zouden ze dat in 1440 jaar wel gevonden hebben. Moslims kunnen wel fouten maken, want dat zijn mensen. Fouten worden bestraft, zowel hier op aarde als in het hiernamaals. Daarom kan je niet zeggen dat Islam verkeerd is.

  Dit zijn nog maar drie voorbeeld en ga maar de hele tekst door. Dit komt mede door zulke gedachtes: Shalomilikeyou: Je hoeft de koran toch niet te kennen om te weten wat voor chaotisch klotezooitje het is. Kijk eens naar de nos als je de beelden daar ziet, voor zo’n beetje iedere politieke onvrede breken er rellen, opstanden en complete burgeroorlogen uit. Allemaal in naam van de religie.’

  Als je Islam wilt begrijpen doe je dat door de Koran te lezen en de hadith van de profeet, van betrouwbare bronnen, door te nemen.

  Vragen die jullie wellicht hebben kan je in de volgende sites vinden:

  Klik om toegang te krijgen tot en_common_questions.pdf

  http://www.ing.org/top-100-faq-about-muslims-their-faith

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb deze doorgenomen. Is natuurlijk “allemaal onzin”. In dit “geloof” van de islam zitten uiteraard geen fouten. Als je dit “het rechte pad” noemt, welnu, dan héél graag zonder mij!!:

   https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Revert to islam….etc. Ik raad U eens aan, om wakker te worden. Leest U maar eens het boek van IBN WARRAQ: WEG UIT DE ISLAM-GETUIGENISSEN VAN AFVALLIGEN ( ex moslims) , uitgegeven bij Meulenhoff Pers! Doordat ik het boek inmiddels uitgelezen heb, kom ik tot 1 conclusie: de Islam is een Ideologie vergelijkbaar met de NAZI IDEOLOGIE!

   Like

  • Martine zegt:

   Het is allemaal zo niks zeggend wat je hier neerzet allemaal, alles enkel en alleen gebaseerd op jouw eigen denken en mening.

   Maar mens, Mohammed was toch echt een gruwelijke kwade man en hij heeft de lieve Heere Jezus van Zijn eer willen beroven, wat gelukkig nooit kon.
   Mohammed is ook wel de zelf benoemde profeet genoemd, omdat hij zichzelf in Koran aanwijst in het oude Testament, daar waar enkel en alleen de Heere Jezus wordt bedoeld.

   De Bijbel is een compleet Boek en daar staat alles in: het feit dat het woeste volk, de Arabieren uit Ismael zijn voortgekomen en altijd kaarsrecht vijandig tegenover de Joden zullen staan, die uit Izak zijn.
   Dit is te zien deze voorspelling in het leven; Israel omringt door zoveel grote landen, Islamitische landen, de Ismaelieten, blijft zich staande houden, wat al een wonder op zich is.
   Maar de haat van deze islamitische landen naar Israel toe, is zo klaar.
   Ook is voorspeld dat Israel nooit het onderspit zal delven, want daar zorgt de God van Abraham en Izak wel voor.

   Als laatste, er zei eens een moslim tegen mij: in de Koran staat alles..

   Nou ik hoef waarschijnlijk geen toelichting te geven op de dwaasheid en de kortzichtigheid die er in zo’n uitspraak gelegen ligt.
   Immers: kan niet elke gelovige dit zeggen over het boek waar hij in geloofd?
   Wat is de meerwaarde van zo’n uitspraak werkelijk?

   Nu, ik zal dit zeggen: in de Bijbel staat ook het noodlot van Mohammed geschreven.
   Dit in openbaringen 9.
   De toelichting en verklaring hiervan staat in de kanttekeningen.
   Dus daar ga je al, als je zegt dat in de Koran alles staat.

   Nu heeft er nog nooit een mohammedaan zich kunnen verdedigen of zich kunnen onderbouwen..
   En vanzelf, dit gaat ook niet, omdat alles gebaseerd is op de leugen van Mohammed en Mohammed zichzelf in de eerste plaats nooit heeft kunnen onderbouwen.
   De hele Koran is al tig maal ontmaskert en dit is niet moeilijk te begrijpen als je zelf dit duivels boek doorspit en onderzoekt.

   Maar daarentegen is er geen ding wat niet waar is uit de Bijbel en alles komt uit of moet nog uitkomen.
   Ja, ogenschijnlijke zaken kloppen niet.
   Maar dat is de reden waarom zoveel mensen bv Mohammed volgen: zij geloven door hun ouders, doordat hun land Mohammed aanhangt en volgt en omdat zij tegen beter weten zeggen dat islam vrede is, maar zij bewust de teksten aanvaarden in de Koran, wat zegt te liegen tegen niet-mohammedanen in hun eigen voordeel en Joden en Christenen als een onrechtvaardig volk neer te zetten, waarbij haat het voortouw spant.
   Deze mensen, miljoenen, miljarden mensen kiezen bewust voor het kwade, kan je met concluderende constatering zeggen.

   Like

  • anoname zegt:

   Quote: “Als je Islam wilt begrijpen doe je dat door de Koran te lezen en de hadith van de profeet, van betrouwbare bronnen, door te nemen.”

   HELEMAAL mee eens…
   lees hier een handige “samenvatting” waar de Koran en alHadith zijn samengevoegd en op chronologische volgorde zijn geplaatst. http://www.prophetofdoom.net/

   “Prophet of Doom is the best-documented, most comprehensive, presentation of Islam’s five oldest and most reliable scriptural sources. Ishaq’s Biography of Muhammad, Tabari’s History of Islam, and Bukhari’s and Muslim’s Hadith, were used to reorder the Qur’an chronologically and to set its surahs into the context of Muhammad’s life. When this evidence is evaluated systematically, the only rational conclusion is that Islam’s lone prophet was a ruthless terrorist, a mass-murderer, a thief, slave trader, rapist and pedophile.”

   Like

  • b. gast zegt:

   Ik heb de Koran en de Hadiths en de biografie van Mohammed gelezen, wel 100 keer en elke keer kreeg ik een grotere afkeer ervan. De haat, de scheldwoorden, het oproepen tot geweld tegen Joden en niet-Moslims, het slaan van vrouwen, het hebben van slavinnen, oude kerel van 54 sex met een kind enz. enz enz. Walgelijk en pervers!

   Like

 38. Jan zegt:

  Voortschrijdende islamisering in beeld

  Like

 39. Rosa zegt:

  Mohamed was ook geen lievertje, hij heeft 1400 jaar geleden ook zoveel vrouwen verkracht en vermoord enz enz. dus het zit gewoon in het bloed. Waarom alle moslims mekaar afslachten is gewoon Karma.. Moslims denken. dat hun geloof het beste zijn, ze geloven in Alla maar weten niet wie hij is nog nooit gezien, kan niet bewijzen of hij bestaat. Zo stom zijn ook

  Like

 40. Martine zegt:

  Alles klopt aan dit verhaal.
  Ik heb het zelf ondervonden, ervaren en onderzocht.

  De zogenaamde ‘vrede’ in islam, wat men de onwetende onkundige wereld probeert voor te houden, is enkel een bedekking voor de valsheid en het gif wat toch zeer duidelijk wel benoemd en aangegeven wordt in de Koran.

  Wat heeft Nederland en de rest van Europese landen zich toch op de hals gehaald.
  Zijn zw dan niet gewaarschuwd hiervoor?
  Jazeker wel, Voetius, en Oomius in het bijzonder, hebben de Nederlandse overheden gewaarschuwd voor de verdoemelijke leer van Mohammed: Islam.
  Het is een pest in de wereld, deze rotte valse duivelse leer.

  Like

 41. Michael de Kock zegt:

  Iemand zegt hier om niet bang te zijn! Maar weet je dat als je bang bent je veel scherper en adequater reageert!!! Angst kan iemands zijn sterkste wapen zijn!!! Als je het goed weet te gebruiken!! Dus waarom niet een beetje bang zijn als het je kan redden!!! Maar als er zoveel mensen hiermee in hun maag zitten waarom beginnen we dan geen VERZET tegen dat ongedierte!!! Ik zeg al ruim 10 jaar wat er in dit verhaal hierboven word gezegd!!! Komop NL en de rest van de wereld!!!

  Like

 42. Jan zegt:

  Mekkerende en zanikende moslims, nu weer Maleisië:

  Commonwealth Games Scottie dogs ‘disrespectful to Muslims’
  Malaysian politicians and religious leaders have attacked the use of Scottie dogs during the Commonwealth Games opening ceremony, claiming it was disrespectful to Muslims.

  “Malaysia and all Islamic countries deserve and apology from the organiser.

  “This is just so disrespectful to Malaysia and Muslims – especially as it happened during Ramadan. Muslims are not allowed to touch dogs, so the organiser should have been more aware and sensitive on this issue.

  “It is hoped this incident can teach other Western countries to be more respectful in the future.”
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/malaysia/10995961/Commonwealth-Games-Scottie-dogs-disrespectful-to-Muslims.html

  (Voelt goed, mijn grenzeloze haat tegen moslims)

  Like

 43. Jack zegt:

  JEZUS CHRISTUS ZEI: wanneer die andere komt in zijn eigen naam, die zult gij aannemen tot uw eigen verderf….die andere is satan, en die komt voort uit de islam, en zal absoluut gaan heersen in Jeruzalem, maar dat is maar voor 7 jaar, daarna komt de echte Jezus Christus, en zal de antichrist doden met de adem van Zijn mond, eindelijk vrede voor 1000 jaar, en de islam en alle relegie is dan van de aarde verdwenen, en alle tongen en alle knieen zullen zich buigen, en belijden dat Jezus Christus is HEER…..dus wees niet bang, al s satan nog zo snel, Jezus achterhaald hem wel…en ga niet strijden tegen satan met geweld want Jezus zegt dat je niet moet strijden tegen vlees en bloed, dat zijn dus mensen, als je dat wel doet dan lacht satan zich rot, want hij zet mensen tegen elkaar op, en dan heeft hij ze allebei….laat ze maar komen, want als je Jezus gelooft, dan kunnen ze je wel lichamelijk doden, maar je ziel kunnen ze niet doden, want die is eeuwig, en als je in Jezus gelooft, is je ziel door Hem gered…Jezus heeft dit al bewezen, Hij stierf aan het kruis, en stond op uit de doden, en zo heeft Hij satan overwonnen, en satan weet dat hij nog weinig tijd heeft hier op aarde, maar zijn lot is al bekend, hij wordt voor eeuwig in de hades geworpen, met al zijn trawanten erbij, dus wie is de winnaar? Jezus Hij heeft overwonnen….

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal waar Jack …als diep gelovige ben ik het helemaal met u eens…als mens zijnde en oud-marinier , knaagt het toch …om tenminste IETS te doen tegen al het onrecht wat tegenwoordig vele Joden , Christenen en/of anders gelovigen wordt aangedaan door deze barbaarse honden van de Islam. Tenminste IETS van het gevoel van dat ik minimaal 1 zijn vet heb gegeven….zou zeer bevredigend zijn…. Klinkt allemaal misschien wel HEEL tegenstrijdig…maar hoopt dat u het begrijpt….En begrijpt wat ik bedoel ?

   Like

 44. brnrds zegt:

  http://www.thereligionofpeace.com/muhammad/myths-mu-murder.htm

  Lees de rest ook maar door voor wie het engels machtig is.
  Mohammed was een terrorist, een warlord, een gespleten persoonlijkheid een despoot en een religieuze fanaat en tiran. Bovendien seksueel geperverteerd en geobsedeerd.
  Dat is geen haat prediken, het is de waarheid, zoals iedereen die de koran of de geschiednis leest, kan ontdekken.
  Geen fouten maken? kom even, de koran staat bol van de tegenstrijdigheden en talrijke teksten zijn later gereviseerd, als de mythische mohammed weer eens “stemmen hoorde” (Psychiatrische indicatie schizofrenie) De vreedzame Islam is opium voor het domme volk, dat niet wakker wil worden, sufgewiegd en monddood met een muilkorf en wurgspeen van politiek korrekte struisvogels.
  In elk land, maar dan ook elk land, waar de Islam de scepter zwaait, is het chaos en oorlog,, aanslagen plegen en haat verspreiden. Een religie van vrede? neen dat is misleiding (Taqiaa)
  De Islam is een oorlogs-, plunder- en veroveringsstrategie, precies zoals de terrorist Mohammed dat voor ogen had. De moslims hebben in 1400 jaar tijd minstens 270.000.000 doden opgeleverd en miljoenen tot slaven gemaakt. 1400 jaar terreur. De slavenhandel tiert ook nu nog welig. Mannen vrouwen en kinderen worden geroofd of ontvoert om als seksslaven te worden verkocht.
  Dat zuig ik niet uit mijn duim, het komt uit documenten als de internationale humanitaire sites.

  Niet dat ik in de persoon Mohammed geloof, hij is bij elkaar gefabeld door oorlogsheren die het geloof net als bij ons als demagogie hebben gebruikt. Span God of Allah voor het politiieke karretje om het wat meer gezag te geven.
  Dat deed Constantijn ook.
  De invloed en de plannen van nazi Europa sporen geheel met die Islamitische expansiedrift.
  De landverraders hebben ons voor een appel en een ei verkocht aan het monster van de EU, Lissabon, Brussel, Straatsburg en de VS. We zijn onze autonomie kwijtgespeeld.

  Een land, een rijk, een geloof, Ein Führer und “wir haben es nicht gewusst”. In minder dan 100 jaar herhalen ze de geschiedenis, inclusief de Hitlergroet.
  Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd die te herhalen.
  Wat de Katholieke kerk of Hitler niet lukte, proberen ze nu weer met de Islam en de EU.
  Het heilige Roomse rijk wordt nu een Moslimkalifaat. Eurabia. Daar is voor ons geen plaats meer tenzij als slaven en dan met gedwongen bekeringen.
  De veeleisendheid van Moslims wordt permanent beloond en daarom eisen ze ook steeds meer.

  Het volk dat voor tirannen zwicht, verliest eerst lijf en goed,dan dooft het licht.
  De gematigde Islam is een valstrik die in de Koran staat. Hoe meer invloed ze winnen hoe agressiever ze zullen worden. De Islam staat haaks op alles wat wij aan vrijheid en cultuur liefhebben.

  Like

 45. mies zegt:

  De bijbel heeft het ook over de einde der tijden. En dat er een wereldheerschappij zal zijn waar de antichrist de leiding over heeft. Of dat nu de Islam betreft of wat dan ook de wereldheerschappij onder leiding van de antichrist zal geschieden. We kunnen er keihard tegen vechten maar wat geschreven staat in de bijbel is waarheidsgetrouw en zal geschieden. In die wereldheerschappij zal vrede beloofd worden en dat zal er ook zijn, maar dat is de stilte voor de storm. Die vrede is schein en er zal een enorme verdrukking ontstaan. Mensen lees de bijbel eens en zie welke profetieën beschreven staan die al uit zijn gekomen.

  Like

 46. @geertwilderspvv @MinPres LEES OOK DE REACTIES! Ex-moslim:“Word wakker, Europeanen!De islam wil jullie vernietigen!” http://wp.me/p1O7aM-eV3

  Like

 47. paardje zegt:

  en in Walibi gaan ze in het pretpark moskee bouwen??????????????????????????????

  Like

 48. Willem zegt:

  Geel staat symbolisch voor Religie. Dan is het gele gevaar waar algemeen bekend tegen gewaarschuwd werd en wordt de Islam!
  Zij zouden raar opkijken als Allah een vrouw zou zijn. waar blijven dan die zeven maagden?
  En lopen zij voor joker met hun hoofddoekjes, (middeleeuws)

  Like

 49. Jules Vismale zegt:

  Jezus Christus had het in de Bijbel al voorspeld: buiten oorlogen, hongersnoden, epidemieën, aardbevingen en andere natuurrampen zouden bepaalde groepen gelovigen elkaar wreed vervolgen waar ook fatsoenlijke mensen het slachtoffer van werden en vooral zij die de leer van Jezus verkondigden. Op een gegeven moment zouden zelfs mensen hun eigen familieleden, beste vrienden, kennissen en naasten verloochenen, aangeven, verraden, vermoorden of ter dood brengen! Valse profeten kwamen overal opduiken om van zich te laten horen en er ontstond een terreur zoals nimmer op de wereld vertoond was en de zon, maan en sterren verduisterde! eens dan keerde de Messias opnieuw terug met macht en heerlijkheid.
  En in 2000 jaar tijd kwamen deze voorspellingen vaak nog uit ook! Er braken eeuwenlang gruwelijke revoluties, verwoestende oorlogen, etnische zuiveringen, genociden, natuurrampen en epidemieën uit die vele honderden miljoenen mensen het leven kostten! Rokende crematoria’ s uit de vernietigingskampen en de atoombommen verduisterden de zon, maan en sterren om deze haast onzichtbaar te maken.
  Als de islamaanhangers dit zouden lezen is maar de vraag of zij het roerend met Jezus eens waren maar in werkelijkheid is de islam erop uit om ook ZICHZELF te gaan vernietigen met hun vreselijke terreur en verdeeldheid en ooit de ondergang van het nationaal-socialisme, communisme en kolonialisme werd!

  Like

 50. Willie zegt:

  Meer moslims bij de politie, gemeenten die vrouwen met sluiers aannemen om de vrouwelijk moslima tegemoet te komen in hun gevoel beledigd te zijn als ze geholpen worden door een ongesluierde westerse hoer of een man die hun vernederende blikken toewerpt???? Zo gaat dat in Nederland. De burgemeester van de belangrijkste Havenstad van Europa is een moslim die twee paspoorten heeft dus ook buitenlander is. Er word gefluisterd dat hij zelfs president van dat land gaat worden. Zal me niks verbazen. Marcouch die vind en heeft gepleit voor het feit dat er meer Turkse en Marokkaanse politiemensen moeten worden aangenomen in nederland omdat die de cultuur beter begrijpen en Nederlandse politiemensen die problematiek niet aankunnen. We hebben het aan onszelf te danken allemaal. Ik heb het artikel gelezen en elk woord klopt helaas. Vroeger waren ze nederiger en minder talrijk en nu schreeuwen ze discriminatie en eisen ze meer dan hun burgerrechten op en zijn zei om het minste of geringste beledigd of op hun teentjes getrapt en komen wij gelijk aan hun vraag of (eis) tegemoet. Wetsverandering en zelfs aan de vrijheid van meningsuiting word getornd en sommige van ons hebben er al voor moeten sterven.
  Als wij nu niet snel opschieten en maatregelen nemen komt er geen slagen museum in Amsterdam maar kunnen we het museum van de onderdrukte Europeanen door moslims over 100
  jaar openen en daar gaan zien hoe wij de slaven werden van de sharia en tweederangs bekeerde moslims niet uit de eerste lijn bedoel ik dan. Een soort herkansende burgers die uit lijfbehoud hebben gekozen voor de bekering tot moslim.

  Like

 51. Waarom zijn deze kopten vermoord? Is dit de basis waarop IS zijn toekomst wil bouwen? Denken zij dat ze de gematigde moslims aan kunnen trekken? Waarom gaan de gematigde moslims niet tekeer tegen IS? Als zij vredelievend zijn, willen zij toch niet geassocieerd worden met IS??? Of stiekem toch wel? Gluipers! Wat zijn dit voor mensen die willekeurig andersdenkenden waar zij de hand op hebben kunnen leggen, vol trots en overtuiging het hoofd afsnijden? Gaat het hier om mensen die gedreven zijn door hun geloofsovertuiging? Zijn het mensen die gefrustreerd zijn en vandaaruit machtswellustig en bloeddorstig zijn geworden en het geloof als excuus gebruiken om hun doel te bereiken? Wat is dat voor een geloof dat zich daarvoor leent? Waar zijn al die mensen van dat geloof die zich daar tegen verzetten?????????????????? Die hun geloof niet laten misbruiken. Niet. Niet. Niet. Ik haat die mensen! OORLOG! En ik hoef niet te sterven als martelaar. Ik hoef in het hiernamaals geen 16 maagden om wat mee te doen??? Ik ga gewoon dood voor mijn idealen. Zwart! Uit! Ik wil een fijne toekomst voor mijn kinderen, zonder beloning achteraf. Dat is wat ik wil! Kutmoslims! OORLOG!

  Like

 52. Richard zegt:

  Een bekentenis van een ex-moslim in stappen

  Stap 1: Het bouwen van Moskeeen.
  Stap 2: Het mengen onder de nietswetende schapen bevolking.
  Stap 3: Plannen bouwen voor overname van het land.
  Stap 4: Bevolking tegen elkaar opzetten met leugens en islamofobie.
  Stap 5: Verwarring stichten om ze op een dwaalspoor te zetten
  Stap 6: Wachten tot de Jihad wordt uitgeroepen

  En vergeet niet het uitroeien van de joodse machthebbers. de zaterdagmensen.

  *Dag des oordeels
  *Heilige oorlog.

  Like

 53. Locke zegt:

  Juist door het niveau van deze reacties wordt er niet geloofd in de waarheid van de dreiging. Begrijp mij niet verkeerd: ik denk dat de islam wel degelijk een grote dreiging is. En ik denk dat een ieder erbij gebaat zou zijn wanneer dit ‘geloof’ niet meer zou bestaan. Persoonlijk denk ik dat het er een stuk beter op wordt wanneer er helemaal geen geloof meer is, of dat het geloof in ieder geval geen enkele invloed heeft op rechtspraak en besturing van onze wereld, maar dat terzijde. Het punt waar de meeste mensen, zeker de wat intelligentere linkse ruimdenkende mensen, bij veel van bovenstaande reacties over vallen, is het feit dat er dwingend en haatdragend over wordt geschreven. De meeste reacties zijn een oproep om direct de wapens te grijpen. Daarnaast wordt een ieder die het niet eens is met deze vorm van verzet al direct als linkse idioot, moslim aanhanger, autochtonofoob of erger uitgemaakt. Dat werkt heel, heel contraproductief.

  Ikzelf ben ook, zoals door de meeste reageerders hier zal worden aangegeven, zo’n linkse figuur. Ik ben van nature niet haatdragend en heb geen uitlaatklep als het internet nodig om mijn haatdragende propaganda te spuien. Waarom reageer ik dan hier wel? Omdat ik mij wel degelijk zorgen maak over de invloed van islam in onze westerse wereld. Ik geloof ook zeker dat wanneer er een bepaalde bevolkingsmassa aan moslims is ontstaan, de radicale imams ook in ons land kunnen oproepen tot agressie. Tegelijkertijd zijn er m.i. steeds meer niet-radicale moslims die afstand doen van de islam, vaak met gevaar voor eigen leven.

  Het lastige lijkt mij dat degenen die zich zorgen maken nog ver in de minderheid zijn, als groep. Er wordt nog teveel een beroep gedaan op onderbuik gevoelens. Roepen dat de profeet Mohamed schizofreen was en aangeven dat dit een feit is, is zonder een gedegen redenering niet zo handig. De islam een achterlijk geloof noemen ook niet. Noem de islam liever het geloof van een veroveraar; voor de meeste westerse landen lijkt het inderdaad een achtergebleven geloof omdat het geen enkele vorm van vrijheid bevat, maar besef dat onze ‘ontwikkelde’ westerse beschaving bij lange na niet de meerderheid der volkeren bevat.

  Dus hoe krijgen wij, de mensen die zich gedegen zorgen maken, de lome massa zover dat ook zij er over na gaan denken? Stop met iedereen die het niet direct met ons eens is een linkse lul te noemen; stop met haatrhetoriek maar probeer in oplossingen te denken en schrijf deze oplossingen eerst uit; reageer in fora zoals deze helemaal niet op mensen die deze regels aan hun laars lappen; veroordeel mensen die bang zijn voor represailles niet, niet iedereen bezit dezelfde mate van moed; blijf volharden en achter je mening staan, maar ontneem een ander het recht op zijn eigen mening ook niet; start bij de voorstellen voor nieuwe moskeeen of islamitische scholen handtekeningenacties zodat deze besluiten op de agenda van onze landelijke politiek komen; start met bijeenkomsten van gelijkdenkenden, maar niet om haat uit te dragen en laat je goed adviseren door mensen die er echt verstand van hebben, zoals juristen. Pas dan wordt er mijns inziens een breder publiek aangesproken. En bedenk ten allen tijde: wij hebben maar één wereld, streef ernaar om deze, boven de grenzen van naties en geloof en politiek en haat en afgunst, te delen met een ieder, met respect, met liefde en met mededogen. Haat brengt alleen haat voort, kijk naar wat de haat van de radicale islam aan gevoelens bij jouzelf losmaakt…..

  Met alle respect,
  Locke

  Like

 54. piet zegt:

  Geloof is slechts een afleidingsmanoeuvre voor wat er in werkelijkheid speelt. Helaas zijn veel mensen nog niet wakker.

  Like

 55. Pingback: Ex-moslim: “Word wakker, Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!” | zeppelin41

 56. James zegt:

  Het probleems is dat iedereen maar dan iedereen dit al jaren weet en nu sinds dat er pakken bij komen en heel dat is gedoe wordt het enkel maar erger. Het was al jaren 5 na 12 en nu is het plots al dik tegen de avond bij wijze van spreken. Ergerlijk is dat alles wat we op het net moeten vinden en lezen zoals dit komen nergens maar dan ook nergens op de europese nieuwsjournaals op de tv. Enkel proberen ze door ons strot te rammen dat er niets aan de hand is en dat we kumbajaa moeten zingen hand in hand. Terwijl we allemaal elke dag tientallen artikels en beelden zien die we nergens te zien krijgen waar we zien hoe ze eigenlijk zijn en dat er opstand is in vele landen van de lokale bevolking.

  Like

 57. ali chemicali zegt:

  De vernietiging van de niet-moslim staat toch echt in de koran;

  http://westerse-beschaving.org/een-geloof-met-genocidale-ambities/

  Like

 58. hallo zegt:

  Straf en enkele zaken zelf écht meegemaakt !!!

  Like

 59. Sam zegt:

  Islamitisch, Joods, Christelijk, of weet ik veel wat voor schriftelijke onzinnigheden van een paar duizend jaar geleden er nog op na gehouden worden. Hou het lekker voor jezelf en val een ander er niet mee lastig. Bouw geen kerk, moskee of synagoge, maar breek die gebouwen af. Willen mensen geloven in wat dan ook, doe het lekker zelf in je eigen huis, desnoods met je eigen familie en hou het persoonlijk en val een ander er niet mee lastig. Politieke wetgeving zou voor alle bevolkingsgroepen in een land gelijk moeten zijn, kortom geen gettovorming, door het bouwen van kerk, moskee, synagoge of andersoortig samenscholingsobject.
  Geen aparte wijk, supermarkt, bakker of slager voor een bepaalde geloofsovertuiging.
  Wat de grote massa normaal gaat vinden, door fysieke of geestelijke hersenspoeling wordt opeens politiek wettelijk geldig gemaakt, met alle gevolgen van dien.
  Is er dan nog steeds, na al die eeuwen oorlogvoering, uit naam van individueel geloof, niets geleerd? De ene Moslim is de andere niet en de ene Jood of Christen is de andere niet. In hun perfecte staatjes onderdrukken en slaan ze elkaar ook nog steeds de hersenen in.
  Mensen blijven maar andere mensen nadoen, zoals apen doen. Maar er zijn nog steeds maar weinig mensen die individueel echt zelf nadenken, zonder de massa achterna te lopen, kuddedieren net als schapen zijn we.
  De uitspraak de Islam wil ons vernietigen is achterhaald. Het huidige Jodendom en Christendom wat in de Verenigde Staten en in Europa al eeuwenlang lang aan de macht is heeft ons al vernietigd, daarom zitten we nu met al deze problemen. We zijn al slaven, met zeer beperkte vrijheden, maar we zijn al zo gehersenspoeld, dat het lijkt alsof we ons eigen leven in ons eigen hand hebben en ons in een vrije Westerse wereld begeven met al onze communicatiemiddelen.
  Maar hoe kan de Westerse wereld ooit vrij zijn als er gebieden op deze zelfde aardbol zijn die niet vrij zijn, dat is onmogelijk. De natuur streeft altijd naar evenwicht. De menselijke aard is de oorzaak. Conflict en dualiteit in de menselijke aard zelf, is al eeuwenlang de grondslag van onvrede en oorlog in de wereld.
  Nu ook weer in dit artikel, span als groepje lekker samen tegen het andere groepje, zo blijft de cirkel rond.

  Like

 60. Derek Roma zegt:

  wij hebben wapens nodig

  Like

 61. Jeroen zegt:

  Fuck islam fuck Allah fuck mohammed fuck de koran fuck de hadith fuck de soera en de hele tering bende bij elkaar haat saaiers verkrachters zijn het je zou haast gaan denken dat elke moslim man fucking homos zijn kijk hoe ze vrouwen behandelen en kijk hoe de mannen elkaar behandelen dat moeten toch wel echte homo’s zijn

  Like

 62. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 63. rudie zegt:

  veel reacties in positieve en/of negatieve zin. waar blijft de daadkracht??! jullie burgers hebben het wel over dat oeverloze gelul van allerlei partijen en jullie vestigen de hoop op de pvv, maar ligt het niet uitsluitend aan jullie zelf? formeer jullie en ga in groten getale naar brussel/den haag/keulen en maak niet alleen een vuist, maar gebruik barricades, zoals eens de arbeiders deden in de 30-ger jaren (weliswaar ging het om wat anders, maar het heeft wel ergens toe geleid!) hoor en lees alleen maar meningen, nou, ik vind die om te vomeren.

  Like

 64. rudie zegt:

  kijk………een hersenloze reactie; is ook niet verwonderlijk! jij hebt NIETS begrepen!!!!

  Like

 65. Elchino zegt:

  kijk , zie, luister en leer…..\

  Like

 66. stan gielen zegt:

  Welke ex-moslim heeft dit eigenlijk gezegd? Uit welke bron of officieel kanaal kommen deze berichten? Ik ken zelf moslims en die ontkennen zowel de berichten als de spreuken die in dit bericht staan aangeschreven. Is dit nou feitelijk of haat zaaien?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat een domme reactie. Iemand die een beetje op de hoogte is, weet dat op afvalligheid van de islam de doodstraf staat. Deze ex-moslim zal heus niet te koop gaan lopen met zijn voor- en achternaam.

   Like

   • stan gielen zegt:

    Zo dom is het niet. Eerst zegt u dat het een ex-moslim is en nu neemt u deze stelling. Een ex-moslim is voor mij nog altijd iemand die de islam heeft verlaten en niet iemand die er nog midden inzit. En mensen de doodstraf in een Nederland? Kom op en verzin iets beters dan liegen en bedriegen. Zelf ken ik ook moslims die dit verhaal ontkennen. In het bericht staat zelfs dat de koran een strijdplan is laat me niet lachen. Waar u mee bezig bent is levensgevaarlijke stemmingmakerij tegen een bevolkingsgroep. Als u voor rassenrellen bent zal ik vooral zo doorgaan.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Sinds wanneer zijn islamieten trouwens een ras???

    Like

  • Harry zegt:

   Stan Gielen ,

   u hebt zeker nooit gehoord van taqiyya , het verplicht liegen tegen non-moslims ?
   Nou , het bestaat en ze gebruiken het dagelijks .

   Had een “vriend” van marokkaanse nationaliteit , goed geïntegreerd , spreekt prima Nederlands en had het altijd over “die kutmarokkanen” .
   Ik dacht dat ie zijn geloof afgezworen had en toen ik hem eens confronteerde met het koppensnijdersgedrag van Isis en ik opmerkte dat de islam toch wel een groot probleem begon te worden , toen vloog ie meteen in brand !
   Denk dat ie in staat was me te vermoorden , daar ga je dan jarenlang goed mee om !

   Hij hoort niet meer bij mijn vrienden .

   Iedereen heeft wel eens wat onnozels , maar u spant werkelijk de kroon .
   Heb er meerdere zo meegemaakt , sommigen zijn wakker geschrokken , anderen , meestal de linkse klootzakken , maffen rustig verder .
   Niet dat ze nou zo dom zijn , maar ze hebben een enorm manco in hun denktrant , ze kunnen het probleem gewoon niet begrijpen .

   Zelfs als hun eigen kop op het hakblok ligt , hebben ze het niet door .
   Ik noem het het Samsom syndroom .

   Levensgevaarlijke ontwikkeling .
   En het zou niet geven als ze alleen die onnozelaars uit zouden roeien , de huidige koppensnellers , maar u brengt ook de normale mensen met uw onnozelheid in gevaar .

   Wordt wakker , oliebol !

   Like

   • stan gielen zegt:

    Dus u vind mij dus een wegkijker? Iedereen die het niet eens is met de stelling dat Europa word bezet door de islam kijkt weg. In die hoek duwt u mij dus? Het begrip taqiyya ken ik. En wat is u beweging dat je een moslim nooit moet vertrouwen? Of dat een moslim altijd liegt? Maar, goed blijft u maar in uw eigen waarheid. Ik ben wel de wegkijker. Dat na 2004 meer moslims Nederland hebben verlaten dan dat er bij kwamen doet natuurlijk niet ter zake. Dan span ik wel de kroon in wegkijken en u in haat zaaien. Veel geluk ermee

    Like

 67. Joshua zegt:

  @stan gielen , u kijkt niet alleen weg u ziet en hoort helemaal niets door die betonnen muur die u voor uw kop hebt.
  Misschien wist u het nog niet maar dit is al jaren bekent dat de islam een vrede stichtende ideologie is, leest u deze artikelen eerst maar eens, misschien vind u op die site ook nog iets waar u opdoelt.
  http://westerse-beschaving.org/briljant-geraffineerd-concept/
  http://westerse-beschaving.org/verzen-van-vijandschap/

  Like

 68. Pingback: TIME TO WAKE UP! | eunmask

 69. Cyril Pinas zegt:

  Ik maak mij ernstige zorgen om het bestaan en het voortbestaan van het Christendom in Europa en de rest van de wereld. In Suriname worden wij als het ware met de telmaat van de klok opgeschrikt door terroristische aanslagen door gans Europa en of de Verenigde Staten.
  Quo Vadis.

  Like

 70. peter zegt:

  zat met dat allah gedoe.. .sta nu op of zwijg als een mieje

  Like

 71. Realist zegt:

  Tsja dat zie ik ook gebeuren, wat vele inwonende gekke inwoners van Nederland, nog steeds niet willen zien. Het zal geschiedden, dat staat als een paal boven water. Dit alles staat te gebeuren met de linkse partijen in ons land. Stem PVV, het is nog niet te laat maar wel 5 voor 12!!!

  Like

 72. Pingback: ZIJN DIT DE TOEKOMSTIGE TERRORISTEN VAN EUROPA? | eunmask

 73. Drs donderslag zegt:

  Wat n prachtig stuk de waarheid mag gezegd worden!! Maar ik ben bang dat er veel mensen nog steeds slapen!

  Like

 74. jeremy zegt:

  ik weet niet hoe ik er destijds aan kwam maar ik zeg het al sinds 1975….ik werd voor gek verklaard

  Like

 75. Bos Egbert zegt:

  Probleemnissen dat het volk niets te zeggen heeft. Alles wat de Islam kritisch op serveert wordt met drogredenen buiten spel gezet. Dat komt omdat de Islam gebruikt wordt als of tot een politiek wapen. Politici hebben niet de moed om.concrete maatregelen te nemen tegen de ongeremde illigale immigratie..

  Like

 76. Anne van Urk zegt:

  Het einde der tijden is nabij. Nog 16 jaar te gaan, Armageddon komt eraan! De Bijbel zegt dat de aarde van nu is opgespaard voor het vuur. 2 Petrus 3: vers 3 tot 10. Jehovahs dag zal komen als een dief in de nacht waarbij de hemelen met sissend gedruis zullen voorbij gaan en de elementen intens heet zullen smelten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s