Propaganda

Screenshot_2

Vandaag wil ik het hebben over de enorme voortdurende propaganda in het westen en met name onze reguliere en vaak staats gecontroleerde media. We weten allemaal de leugens op te noemen die de NOS, RTL, NRC en Telegraaf ons dagelijks op serveren. Deze leugens worden verkocht alszijnde waarheden die onomstotelijk zijn vastgesteld.

Een voorbeeld was afgelopen jaar het debacle in Syrië, waarbij de Amerikanen het land wilde platbombarderen met als voorwendsel de gasaanval die door de jihadisten werd gepleegd. Deze jihadisten werden getraind en bewapend door Amerika en de Saoedi´s. Hetzelfde zien we nu weer gebeuren in de Oekraïne, waar een democratisch gekozen regering wordt bestookt door een duizendtal demonstranten die het niet eens waren dat ze niet bij de EU konden aansluiten. Buiten het feit dat de EU zelf een dictatoriale entiteit is, die zich niets gelegen laat aan de opinies van de Europese volkeren, is het naïef om te denken dat de EU een land zou willen hebben dat bankroet is, door en door corrupt (alhoewel het dan wel weer in goed gezelschap zou zijn bij onze Eurocratie) en met een sterk verdeelde bevolking.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Propaganda

 1. Henk der Niederländer zegt:

  @ Vederso
  Ik heb een link naar Bert gestuurd die waarschijnlijk binnen korte tijd Bij Uwes terecht zal komen,
  Uit dat artikel blijkt dat Poetin zo langzaamaan wel genoeg van MOET krijgen van de bemoeienissen uit het westen.
  Het gaat namelijk over gigantische economische belangen

  Like

 2. Harry zegt:

  Lees ik net dat Merkel van mening is dat Putin het contact met de realiteit kwijt zou zijn .
  Nu heb ik niet zoveel behoefte om Putin bij te staan , zo lief is ie nou ook weer niet , maar wij zitten hier aan onze kant van het ijzeren gordijn – dat momenteel gerestaureerd wordt- , met een enorme zwerm EU-dictatoriale gekken die überhaupt geen contact met de werkelijkheid hebben of ooit gehad hebben , opgescheept .
  Je hoeft die van Rompuy toch maar aan te kijken .
  Of die gekke Verhofstadt , die schele kun niet eens aankijken , op welk oog moet je je focussen, niet om aan te zien , die vent !
  Tot nog toe hebben de Russen meer verstandigs geventileerd aangaande Syrie en Oekraine , dan het hele westen bij elkaar , Obonobo incluis .
  En Putin zal ooit weer van het toneel verdwijnen , maar hoe lang zitten wij nog met dat stel volslagen criminele idioten opgescheept ? En de opvolgers staan al te trappelen in de coulissen .
  Zou Putin ons daar niet van kunnen verlossen ?

  Verdomd , je zou haast landverrader worden voor beperkte tijd om dat nobele doel te verwezenlijken .

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Of het waar is of niet kan beter even in het midden gelaten worden, Maar volgens een bron bij de Amerikaanse regering zou Merkel gezegd hebben dat Poetin de realiteit kwijt is.
  Propaganda: Als Merkel het niet gezegd heeft zal de propaganda machine gaan draaien, heeft ze het wel gezegd dan kun je wel zeggen dat ze uit is op een confrontatie met de Russen.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22347763/___Poetin_is_contact_realiteit_kwijt___.html

  Like

  • Carl de Munck zegt:

   Ach sry hoor maar wie neemt de taart Merkel nu eigenlijk wel serieus bovendien is dat weer de smerige propaganda machine die Amerika gebruikt, Door dit te melden hopen ze dat er weer een oorlog zal uitbreken tussen de Duitsers en de Russen net zo als zij in de jaren voor ww2 hebben gedaan want ze weten donders goed dat die russen zo bij hun naar binnen stappen en dan wil ik ze wel eens zien met hun eeuwige grote bekken daar.
   Dat zal het pak slaag worden dat ze al 60 jaar geleden hadden moeten krijgen en verdienen, de oorlog ophitsers. Leer de geschiedenis kennen en langzaam komt het besef wat een smerige politiek dat volk altijd heeft gepleegd en dan over de oorlogsmisdaden nog maar te zwijgen die de Amerikanen sinds 1940 hebben gepleegd samen met hun bondgenoten.
   Ze stammen af van immigranten uit de halve wereld en wat gaat het eerst weg om een nieuwe wereld te ontdekken? Vul die vraag maar in, is niet zo moeilijk daarop te antwoorden want we worden nu zelf ook overstroomd door immigranten en zulke frisse mensen lopen daar nou ook niet bepaald tussen.

   Like

   • Driek zegt:

    @Carl de Munck, dank zij de Amerikanen kunt u nu vrij en blij rondlopen en schrijven wat u maar wil. Misschien heeft u de oorlog niet bewust medegemaakt, dus ik zal u dit euvel niet duiden. Maar, ik was maar al te blij toen de Amerikanen mij/ons kwamen bevrijden van die Duitse sadisten. En van Amerikaanse oorlogsmisdaden tegenover ons, Nederlanders, weet ik niets af. Het waren onze bevrijders, en ik denk dat de oudere generatie ze altijd wel zo blijven beschouwen. Desalniettemin wil ik niet al hun latere daden met de mantel der liefde bedekken. Houdt u mij ten goede.

    Verder, wat u schrijft: “Door dit te melden hopen ze dat er weer een oorlog zal uitbreken tussen de Duitsers en de Russen net zo als zij in de jaren voor ww2 hebben gedaan want ze weten donders goed dat die russen zo bij hun naar binnen stappen en dan wil ik ze wel eens zien met hun eeuwige grote bekken daar “.
    Wat een onzin schrijft u daar. Ik ga hier niet verder op in.

    Like

 4. Leo zegt:

  In Nederland valt helemaal NIETS te kiezen!
  ALLES wordt hier BENOEMD !
  Na de “verkiezingen”of waar het dan ook voor door mag gaan wordt de “regering “? samengesteld door een formateur !!

  Hoezo Democratie, DEMODICTATUUR !!!
  Hier kan je alleen maar kiezen uit 2 dingen, net als vroeger in het leger in de eetzaal,
  Opeten of Laten staan.

  Like

 5. Carl de Munck zegt:

  Democratische dictatuur had mijn vader het altijd over en 17 jaar na zijn overlijden moet ik steeds weer en weer constateren hoe verschrikkelijk gelijk hij had.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s