VIDEO – De nieuwste Pat Condell: “Bericht aan beledigde moslims”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO – De nieuwste Pat Condell: “Bericht aan beledigde moslims”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Bedankt, E.J. en Win! Zodra ik uit jullie conversatie -in de comments- las dat hij was geplaatst, heb ik me er heen gespoed!
  Nou? Wie kan er ook deze keer weer ook maar iets inbrengen tegen wat Pat hier beweert?
  Door de uitlatingen van de moslims kunnen niet-moslims zich elke dag wel beledigd voelen! Dan hoef je alleen de stellingen al maar te nemen en die worden niet zelden dan nog aangevuld met de grofste verwensingen! En zelfs als díe achterwege blijven: De eenvoudigste moslimnorm, zonder opsmuk gesteld, is al beledigend voor de westerse vróuw, omdat alles wat zij bescherming noemen bij ons neerkomt op knechting. Dat kunnen zij nog zó anders zien, ze kunnen donders goed beredeneren, hoe daar in het westen tegenaan gekeken wordt. En dat zij dat willens en wetens negéren is de grofste belediging voor de westerling, wiens landen dit nog altijd ZIJN.
  Ach, jé, de moslims zijn beledigd, terwijl ze zelf niet anders doen dan beledigen!
  Many thanks, Pat Condell, You are the GREATEST!!!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Dus toch. De mens stamt van de aap af. Althans deze soort die zich mens durft te noemen, maar het NIET is ! Maar de echte aap ziet er veel intelligenter en beschaafder uit, dan zijn tot een monster gevolueerde afstammeling.

  Like

 3. Anneke zegt:

  EINDELIJK eens duidelijk taal, via de mond van Pat Condell. Laat deze woorden heel vlot op ons vaste continent neerdalen en zo GEHOORD worden. Laat deze taal tevens verstaanbaar worden in de VS…óók dit continent is aan het ‘afsterven’. “Aan het islamiseren, onder het bewind van OH-DRAMA”….

  Like

 4. Mary Margaret Ossevoort de Carrera. zegt:

  Allah blijkt dus een monster te zijn die alle Niet Moslim’s voor eeuwig wil laten branden. Zo is de echte God niet!!! Die wil alleen het kwaad uitbannen, genaamd Satan. En in mijn ogen zijn alle leden van Isis/IS duivels!!! Mijn God zal hen verslaan want zij hebben gemoord, verkracht, slaven gemaakt, geroofd, etc etc….Zij zelf zullen voor eeuwig verbannen worden, samen met Satan en zijn demonen!!! Ik ben niet bang want God houdt van mij! Mijn God kent geen haat, hij zal de onschuldigen die hem nog niet kennen de kans geven om hem alsnog te leren kennen, Hij en zijn zoon Jesus zullen overwinnen en regeren over iedereen. God is Almachtig, Wijsheid, Vredelievend, Liefde, De enige ware God over alles en iedereen. Hij is de schepper van alles. Dat zijn jammer genoeg zoveel mensen vergeten. Volg Jehovah, Geloof in Hem, Bidt tot hem, Leer hem kennen door middel van de Bijbel en gij zult bespaard blijven, beschermd zijn en voor eeuwig het geluk kennen!!! Alle kwaad zal verliezen en in duisternis verblijven, voor eeuwig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s