Verraad van de islam? Of verraad aan de islam?

Screenshot_21

(Door: Fjordman)

Op 22 mei 2013 onthoofdden twee militante Afrikaanse moslims, gewapend met messen en korancitaten, een Britse soldaat op klaarlichte dag in de straten van Woolwich, Londen. De moordenaars prezen Allah en verklaarden dat de Britten in hun eigen straten nooit meer veilig zouden zijn. De ongewapende man die door de twee islamitische fanatici werd onthoofd was Lee Rigby – een 25-jarige militair – beschreven als een “liefhebbende vader” van zijn twee jaar oude zoon Jack. Getuigen zeiden dat de verdachten op zijn lichaam inhakten en de islamitische strijdkreet “Allahu Akhbar!” schreeuwden.

De Britse premier David Cameron stelde in 2013 dat deze moord een “verraad van de islam” was. Cameron beweerde verder dat “er niets in de islam is dat daden van terreur rechtvaardigt”. Vergelijkbare sentimenten werden herhaald door de Londense burgemeester Boris Johnson, evenals door andere westerse politieke leiders en door de media.

Screenshot_22

Op 26 februari 2014 werden Rigby ’s aanvallers Michael Adebolajo en Michael Adebowale veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor deze brute moord. Adebolajo reageerde door te schreeuwen “Allahu Akhbar” (God is de grootste). Rechter Sweeney gebruikte toevallig exact de woorden die de premier van het land had gebruikt. Jij verklaarde dat hun misdaad een “verraad van de islam” was. Dat klinkt mooi, maar het is helaas niet waar. Deze mantra is gebaseerd op “wishful thinking”, niet op feiten.

Zoals opgemerkt door de geleerde Lawrence A. Franklin is de middeleeuwse islamitische strijder Saladin lange tijd geromantiseerd. Maar de historische Saladin gaf leiding aan de massale executie van krijgsgevangenen. Hij gaf zelfs persoonlijk opdracht aan geestelijken in zijn jihadistische leger om ten minste een christelijke ridder te onthoofden. Slechts een paar gevangenen redden zichzelf door tot de islam te “bekeren”.

Al eeuwenlang hebben islamitische schrijvers opmerkingen gemaakt over de psychologische impact van het onthoofden op de angstfactor van hun vijand en hun wil zich te verzetten. Dit wordt aangeduid door koran 8:12. ” Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

Professor Timothy R. Furnish legt uit dat gedurende bijna 1400 jaar islamitische geschiedenis onthoofding een terugkerend thema is geweest. Een variatie op dit thema zou het doorsnijden van de kelen van ongelovigen worden, zoals plaatsvond in 2004 met de Nederlandse filmmaker Theo van Gogh in Amsterdam. De praktijk van het onthoofden van niet-moslims gaat helemaal terug tot de oprichter van de islam. Van Ibn Ishaq, de eerste biograaf van Mohammed, wordt bericht dat hij zou hebben gezegd dat de profeet de executie door onthoofding van 700 mannen van de joodse stam Banu Qurayza in Medina had bevolen.

Screenshot_23

Eeuwen later waren de Turken van het Ottomaanse Rijk heel enthousiast over het onthoofden van christelijke Europeanen en anderen. Onthoofding is ook gebruikt tegen degenen die geacht werden godslastering te plegen of als afvalligen van de islam gezien werden. In de afgelopen decennia heeft het moderne Saoedi-Arabië honderden mensen onthoofd voor vermeende misdaden, variërend van drugshandel tot hekserij en afvalligheid.

Screenshot_24

Het is natuurlijk waar dat onthoofding historisch niet uniek is voor de islamitische cultuur.

Enkele van de meest wrede drugskartels in Mexico gebruiken nog steeds onthoofdingen voor het schokeffect. Echter op een paar uitzonderingen na, zoals de Mexicaanse drugsbaronnen, lijkt dit in deze dagen een overwegend islamitische specialiteit te zijn. Zoals Timothy R. Furnish in een commentaar zegt: “De islam is vandaag de dag de enige grote wereldreligie die door zowel statelijke en niet- statelijke figuren wordt aangehaald om onthoofdingen te legitimeren”.

Maar niets van dit alles lijkt belangrijk voor Westerse leiders. Ze laten feiten of de historische realiteit weg uit hun suïcidale open grenzenideologie.

In het januarinummer van 2007 van het prestigieuze tijdschrift “Foreign Affairs” publiceerde Tony Blair een essay getiteld: “Een gevecht voor algemene waarden​​”. Hij waarschuwde hierin voor een “strijd tegen het wereldwijde extremisme”. Blair publiceerde dit essay terwijl hij nog de ​​Britse premier was, zoals hij de afgelopen tien jaar was geweest. Hij prees de islamitische cultuur voor het opkomen voor de rechten van vrouwen, verheerlijkte diens wetenschap en de houding ten opzichte van bestuur en tolerantie, die haar tijd ver vooruit zou zijn. Blair verklaarde verder: “Voor mij is aan de koran het meest opmerkelijk hoe vooruitstrevend hij is.”

Lee Rigby ’s rouwende weduwe zal het mogelijk niet eens zijn met deze beoordeling door de heer Blair.

Andrew Neather, een voormalig adviseur van Tony Blair, gaf later toe dat zonder overleg met de burgers van het land de Labour-regering van Blair had besloten Groot-Brittannië te overspoelen met immigranten om het land meer multicultureel te maken.

Enkele jaren later vormen aanhangers van de islamitische jihadistische terreur een constante bedreiging voor Britse burgers. Intussen verkrachtten en misbruikten zogenaamde islamitische “grooming gangs” duizenden jonge Britse meisjes en kinderen. Mensen zoals Tommy Robinson, de voormalige leider van de English Defence League (EDL), hebben hiertegen demonstraties geleid. Robinson zit nu in de gevangenis, terwijl Tony Blair, die zijn volk ernstig beschadigd heeft, vrij rondloopt en goed betaalde internationale baantjes heeft.

Screenshot_25

Blair is eindelijk tot de conclusie gekomen dat er “in de islam” een probleem is. Het is een trieste zaak dat hij daaraan niet dacht alvorens zijn eigen land met aanhangers van de islam te overstromen.

Op 1 maart 2014 vermoordden in het zwart geklede aanvallers systematisch vele ongewapende burgers op een station in de Chinese stad Kunming. Tenminste 29 (is inmiddels opgelopen) mensen werden gedood en meer dan 140 raakten gewond toen een groep extremisten de mannen, vrouwen en kinderen met messen aanvielen. Bij sommige van de slachtoffers was blijkbaar de keel doorgesneden. Verschillende mensen uit de groep Oeigoerse moslims werden kort daarna gearresteerd, verdacht van betrokkenheid bij de aanval.

Moslims zijn momenteel bezig in tal van landen over de hele wereld met gewelddadige aanvallen op niet-moslims, van Thailand via Syrië naar Nigeria. Zoals wijlen politicoloog Samuel P. Huntington opgemerkte; de grenzen van de islam zijn meestal bloedig.

Maar ondanks overweldigend bewijs willen westerse politieke elites dat de islamitische massa-immigratie naar de westerse wereld als voorheen blijft doorgaan. Dit is waanzin. Er is absoluut geen enkele rationele reden om te geloven dat moslims zich hier beter dan in de Filippijnen, Egypte of Irak zullen gedragen. Islamitische religieuze geschriften moedigen geweld en agressie in grotere mate aan dan de kerngeschriften van elke andere grote religie in de wereld.

Screenshot_26

Islamitische gemeenschappen zijn momenteel bezig met gewelddadige conflicten op meerdere continenten tegen mensen van verschillende etnische en religieuze achtergronden. Waar zij in de meerderheid zijn, hebben ze de neiging om niet-moslims te discrimineren en te onderdrukken. Waar ze een minderheid vormen, hebben ze de neiging geweld, chaos en daden van terrorisme te veroorzaken.

Moslims hebben sinds de zevende eeuw een geschiedenis van agressie tegen Europa en de Europeanen gehad, al gedurende veertien eeuwen.

In het licht van deze informatie is het krankzinnig om beleid te steunen dat grote aantallen moslims zich in onze steden laat vestigen. Dit is een zeer gevaarlijk en zeer onverantwoordelijk sociaal experiment, met behulp van miljoenen mensen en hele landen als proefkonijnen. Misschien dat sommige van de mensen die een dergelijk beleid al jaren geleden hebben ondersteund, mogelijk beweren dat ze niet de volledige gevolgen van hun acties kennen of begrijpen. Nu echter de negatieve gevolgen voor iedereen te zien zijn, is er vandaag absoluut geen excuus voor de voortzetting van een dergelijk beleid. Geen enkel.

De islamitische massa-immigratie naar Europa en de bredere westerse wereld is een van de grootste vormen van verraad in de geschiedenis. Er moet een einde aan komen en snel.

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken. Bookmark de permalink .

32 reacties op Verraad van de islam? Of verraad aan de islam?

 1. Ik waarschuw mijn hele leven er al voor. Velen, waaronder ook mijn eigen familie, noemden en noemen mij een racist. Ik kreeg ook weleens mentaal en fysiek op mijn donder van die niet-racisten. Desondanks ben ik onveranderbaar en blijf me tegen de gestoordheid van die ‘profeet’ afzetten!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Daar ben ik al een stukje verder ! Ik heb mijn familie
   met de feiten konfronteert en die het dan alsnog
   niet begrepen hadden eruit geflikkert ! Want van
   verraders laat ik mij niet uit het konzept brengen !
   En het is een godverdomde leugen dat we racisten
   zijn omdat we de moslim en zijn geloof naar de kloten
   wensen ! En ook is het leven te kort zich met
   arrogante verboorde linkse klootzakken zijn
   tijd te verliezen ! Daar onderhoud ik me
   liever met gelijk denkenden ! Daar komen we
   in ieder geval een heel stuk verder mee vooraan !

   Like

 2. iznogoudh zegt:

  Schrijver begrijpt er helemaal niets van.

  Natuurlijk veranderen aanhangers van de religie van vrede en verrijking op het moment dat ze voet op Europese bodem zetten.
  Dan is het gedaan met om het even welke radicale, anti-westerse en/of anti-ongelovige gedachte.
  Hij kan desgewenst met `onze´ politici praten. Die zullen het hem dan haarfijn kunnen uitleggen.
  Daarenboven, we kennen allemaal wel een heel aardige mohammeddaan.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dan moet je echt durven…Fjordman ervan betichten “er helemaal niets van te begrijpen”!!! Man-oh-man… 😦

   Like

   • Driek zegt:

    Zo’n uitspraak van Tony Blair dat de koran een vooruitstrevend boek is, zo’n uitspraak begrijp ik nou werkelijk niet. Ik geloof echt niet dat de man ook maar een letter uit dat haatboek tot zich heeft genomen, want hoe je ook – als geïnteresseerde lezer – die koran wil begrijpen, je komt toch die teksten tegen waarin duidelijk staat dat de vrouw een minderwaardig wezen is en dat Joden en christenen gemeden moeten worden. Daar kun je met de beste wil van de wereld toch niet omheen. En zo langzamerhand moet dat toch een ieder bekend zijn? Ik vind het de hoogste tijd worden dat er aan die teksten eens wat meer aandacht wordt besteedt, bijvoorbeeld op scholen en universiteiten, want het staat er toch duidelijk? Ik ben toch niet achterlijk? En waarom volgen onze christelijke bewindslieden niet een cursus ‘koran verzen lezen’, dan komen ze er achter wat voor schorremorrie ze hebben binnengehaald. Het is duivelsgebroed dat op een sluwe wijze hier de boel gaat overnemen. En als het in dit tempo doorgaat dan lukt het ze ook nog.
    En, wat ik maar niet begrijp, die christelijke bewindslieden kennen toch, althans dat neem ik aan, Matteüs 24, 1-30, Marcus 13,1-27 en Lucas 21, 5-36, waarin geschreven de ondergang van de tempel en het einde der wereld? Die tekst is anders duidelijk genoeg. Je kunt toch niet als christenmens met een valse godsdienst gaan sympathiseren? en dan nog wel een godsdienst die moord en doodslag hoog in het vaandel heeft staan.
    Het zijn een stel schijnheilige leugenaars.

    Like

   • m van kogelenberg zegt:

    Geachte heer Bron,
    Volgens mij heeft u het cynisme in de u voorgaande reactie niet begrepen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik sluit mij in deze gaarne aan bij de woorden van Theresa in haar comment van 19:01

    Like

   • Ik geloof niet dat Iznogoudh geheel in ernst sprak, Bron! 😀

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Iznogoudt,
   Ik neem aan, dat uw commentaar in de ironische context gelezen dient te worden(?)
   Dat lijkt mij het enig aannemelijke.
   Wat ik U raden mag: Ga daar niet tot in het oneindige mee door, mijn waarde: Het kan verwarring bewerkstelligen.
   Rechtuit schrijven, wat U bedoelt is uiteindelijk altijd het beste. Een vleugje ironie kan natuurlijk best, maar zoals met alles: Overdaad schaadt.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Daarenboven, we kennen allemaal wel een heel aardige mohammeddaan ?
   —————————————————————————————————
   Wat voor een slap gelul ! In naam van hun geloof laat ze liegen en bedriegen toe !
   En we hebben geen röntgenapparaten om de gematigde van de extremist te onderscheiden ! Daar geeft het maar een mogelijkheid ! Alle moslims uit Europa
   eruit donderen !
   http://deutschelobby.files.wordpress.com/2009/09/moslem-raus-hier-gros.gif?w=285&h=255#038;h=378

   Like

  • koddebeier zegt:

   Ok, die heel aardige mohammedaan, die hangen we apart !

   Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  De moord op pim Fortyun en Theo van Gogh dienen gewroken te worden met minstens twintig arabieren, om de krankzinnige arabs een les te leren, dat zij maar beter naar de woestijn terug kunnen gaan. Ik weet wel, wij zijn zo niet. Maar moeten wij dan wachten tot het telaat is? ER MOET IETS GEDAAN WORDEN.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   In het eerste moment dat Ik je reactie las stond Ik er wel sympathiek tegenover.
   Maar bij nadere beschouwing denk Ik toch dat we ons niet moeten verlagen tot hun niveau Peter.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Daar ben ik ook jouw mening ! We laten ons niet
    op het niveau van moordenaars zetten !
    Alle moslims Europa eruit flikkeren zou ik al
    tevreden mee zijn !

    Like

   • Peter Klaasing zegt:

    Beste Henk, ben het met je eens hoor. We moeten nederig neer buigen voor dit gespuis. of is daar een andere oplossing? Zeg jij het maar.

    Like

   • Peter Klaasing zegt:

    Beste lieve mensen, wij zijn toch niet ziende blind? moeten wij dan wachten op situaties zoals in het middenoosten waar mensen elkaar afslachten? Laten we alsjeblieft een open oog houden voor wat er gaat gebeuren.

    Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ik ben het helemaal met Fjordman eens.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie niet?! Nog geen letter van die man gelezen, waarmee een zinnig mens het niet eens kan zijn!
   De parel van de Noorse sociologie! Een briljante geest in een land, waar het voor het overige helaas blijkt te stíkken van de idioten, de journalistieke voorop!
   Hééft een studiebeurs gekregen, maar je wilt niet weten na hoeveel gesputter! Terwijl hij daar momenteel zo ongeveer de enige is, die nog zijn hèrsens gebruikt!
   Eens zullen ze zich voor hun kóp slaan om die houding en hem eeuwig dankbaar zijn, althans, als het dan nog niet te laat is!
   Het is toch wel grof: Eén man, die het inzicht van een hele natie moet torsen!

   Like

   • Vederso zegt:

    @ Theresa Geissler. Er zijn er meer. Ga eens neuzen bij document.no Elke dag ook artikelen in het Engels.

    Like

 5. Azraël zegt:

  “…executie door onthoofding van 700 mannen…”
  Ja die moet erg smerig geweest zijn. Ik ken die biografie niet maar het schijnt zo te zijn dat mohammed eerst kanaaltjes liet graven zodat het bloed makkelijk weg kon stromen.

  Een goede docu voor op de Nederlandse TV, waarin koranteksten uitgelegd worden door ‘hooggeplaatste imams/geestelijken’ die over de hele wereld bekend zijn, zou het wel goed doen.
  Veel mensen willen niet geloven dat er zulke teksten in de koran staan en zelf op onderzoek uitgaan is er niet bij. En aan de priet-praat van die zogenaamde gematigden zullen ze ook niks hebben, zij laten alleen een ‘gematigde islam’ zien die er helemaal niet is.

  De Paul & Wittemannetjes bij ons op de TV snappen er ook niks van. Het is allang goed zo voor hun. Moeilijke vragen hoeven zij niet te stellen.
  V.b.;
  Vraag maar eens aan zo’n moslim hoe het zit met onthoofdingen en haal vers 8:12 er maar eens bij.
  ” Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

  ‘Ja maar hoor eens. Er staat dat allah aan de engelen openbaarde. “Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” is een opdracht voor die engelen, het is geen handeling die ‘gelovigen’/moslims moeten uitvoeren.’
  -En daar sta je dan weer met je bek open.-

  Daarom; Een goede docu of eerlijke voorlichting (op welke manier dan ook) zou erg wenselijk zijn.
  En dan niet over hoe ‘hoe mooi de islam wel niet is voor ware moslims en hoe vredelievend zij wel niet kan zijn voor moslims die zich aan de wet houden’.
  Maar gewoon zoals zij is in een wereld, die gelukkig, nog niet helemaal islamitisch is.
  Het hoeft ook niet alleen over teksten en verzen te gaan maar gewoon over wat zij wil, haar streven/doel en hoe zij dat wil en volgens de heilige bladeren mag bewerkstelligen.

  Een eerlijk verhaal over die satanische doodscultus verdient de mens.
  Die priet-praatjes hebben nu al veelste veel jaren geduurd en veelste veel bloed laten vloeien.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uitstekend betoog, Azraël. Eén kleine opmerking van mijn kant uit pure overtuiging:
   Het betreft een islamítische doodscultus, géén satanische.
   Dat ís het ‘m nou juist……

   Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Lijkt me een lul van een trol Bert.
  Of hij heeft een infectie opgelopen genaamd socialisme

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  iznogoudh , verklaar je eens nader , ik kan er geen hout van snijden ! Dat kan ik dan weer niet zeggen van het artikel van Fjordman.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Lees de Koran voor al de predikkingen van Mohamed na de Hijra, (Medina predikkingen), dan zal je zien dat de twee negers echte moslims zijn.

  Like

 9. Pingback: A.u.b. doorsturen aan iedereen, die denkt dat er ook maar “iets goeds” in de islam te vinden is | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Ik denk dat iznogoudh het niet uit hoeft te leggen omdat hij zijn reactie begint met de religie van de vrede en daarom denk Ik dat de persoon iznogoudh gewoon sarcastisch is.

  Like

 11. Azraël zegt:

  Misschien niet interessant voor iedereen maar dit komt weer terug in de Bijbel.

  ”Ik zag de zielen van hen die onthoofd waren vanwege het getuigenis van Jezus en het woord van God, die* het beest en zijn beeld niet hadden aanbeden en het merkteken niet hadden aangenomen op hun voorhoofd en in hun hand.”

  Natuurlijk worden er ook moslims onthoofd als straf voor hun ‘misdaad’.
  Maar het is erg typerend voor de islam/sharia om zogenaamde afvallige moslims die een getuigenis van Yeshua afleggen te onthoofden.
  Recentelijk zagen we nog de beelden van moslims in Syrië die Christelijke dorpen binnenvielen en aan de bevolking vroegen wie zij aanbaden.
  Antwoord ‘moslim’; bewijs het maar (en dan moet je de ‘sjahada’ opzeggen en een soort quiz ondergaan).
  Antwoord ‘Christen’; u kunt het wel raden……

  Een getuigenis afleggen van Yeshua HaMassiach als zijnde de Zoon van God, is de grootste zonde die je kunt begaan in de islam.
  Die getuigenis is in het ‘Christendom’ het grootste ‘cadeau’ wat Zijn volgers Hem terug kunnen geven na Zijn voltooide werk.
  U ziet wel de tegenstelling in een gebied waar ooit het ‘Christendom’ ontstaan is maar nu gedomineerd wordt door vijanden.
  Er zullen nog vele ‘zielen van onthoofden’ bijkomen.

  Like

 12. Theo Prinse zegt:

  Goed artikel. Tony Blair zou meer in beeld moeten worden gebracht inzake islam met referte aan de situatie in Engeland waar hij immers prime minister was. Tony Blair heeft zich bekeerd tot de katholieke kerk. En daarmee ben ik bij het punt waar Fjordman illustratief zegt dat de islam een religie is.
  De islam is geen religie.
  Een religie is een leer van morele waarden.
  De belangrijkste waarde is de discussie over leven en dood.
  Wanneer is moord een misdaad en wanneer gerechtvaardigd.
  De schriften van de islam staan vol oproepen om de christenen, joden en ongelovigen uit te moorden.
  Met de oproepen tot moord vervalt voor de islam het predicaat een moreel warden stelsel te zijn.
  De katholieke kerk van Tony Blair heeft in het Tweede Vaticaans Oecumenisch Concilie, ook wel bekend als Vaticanum II, dat van 11 oktober 1962 tot 8 december 1965 werd gehouden
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweede_Vaticaans_Concilie
  in het derde deel van Nostra Ætate (Nederlands: In onze tijd) verklaard dat de katholieke Kerk de moslims waardig benadert vervolgt dan met het beschrijven van een aantal zaken die de islam gemeenschappelijk heeft met het christendom en het katholicisme: de aanbidding van één God, de Schepper van hemel en aarde, Barmhartige en Almachtige, Wie heeft gesproken aan de mensen, het islamitische respect voor Abraham (Ibrahim) en Maria (Maryam) en de grote respect dat ze hebben voor Jezus (Isa), die zij beschouwen wel als een profeet, maar niet als God. De synode roept in de verklaring alle katholieken en moslims de vijandelijkheden en verschillen van het verleden te vergeten en samen te werken aan wederzijds begrip, en gemeenschappelijk de sociale rechtvaardigheid, de zedelijke waarden, de vrede en de vrijheid te verdedigen en te bevorderen in het belang van alle mensen
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Nostra_Aetate
  Deze theologische verklaring van het Vaticaan heeft de van origine Poolse katholiek tot Amerikaans staatsburger genaturaliseerd Zbigniew Brzezinski in staat gesteld om te gedogen of toe te juichen dat Zia ul Haq in Pakistan de islam her in te voeren.
  Vml CIA director US ambassador in Persia bereidde de terugval voor naar het Khomeini regime van de Iraanse Ayatollahs tegen de Fedayan-e Khalq-e Iran van Afshin Elian.
  Zia ul Haq hielp de CIA om de embryonale (Brzezinski) Al Qaeda in de vorm van de Mujahedeen) die bij Reagan in het Witte Huis op de thee zat’ en later Taliban van Stinger raketten te voorzien. In Afghanistan heeft de geheime dienst ISI van Zia ul Haq de Pakistaanse Taliban opgericht en gemigreerd naar Afghanistan.
  The Chechen Rebels were funded via the CIA’s front corporation NED (National Endowment for Democracy) and the American Committee for Peace in Chechnya.
  The prominent Chechen extremist websites, Kavkaz Centre, is funded directly by the US State Department. One of the charges laid against Boris Berezovsky by Moscow was the funding of Chechen rebels.
  This support for the Chechen terrorists inevitably led to the Beslan and Moscow theatre massacres.
  Former Chechen Foreign Minister Ilyas Akhmadov after gaining asylum in the United States – wrote the book “The Chechen Struggle” the forward of which is written by notorious Russia-hater Zbigniew Brzezinski.

  In January 2012, Tamerlan Tsarnaev attended a workshop at the NGO “Fund of Caucasus” which is sponsored by the CIA-linked Jamestown Foundation, an NGO based at Freedom House.

  Jamestown’s board of directors includes Zbigniew Brzezinski, former National Security Advisor to Jimmy Carter and is directly funded by the National Endowment for Democracy, the Soros Foundations, the CIA’s Ford Foundation, and the U.S. Agency for International Development
  http://www.jamestown.org/

  Brzezinski had vandaag een artikel over de Ukraine
  The West should reassure Russia that it is not seeking to draw Ukraine into NATO or to turn it against Russia. Ukrainians themselves can define the depth of their closeness to Europe and the scope of their economic cooperation with Russia, to the benefit of peace and stability in Europe. And after their May elections, they can revise some of the arrangements for a special status for Crimea, but they should not do so under duress or attack from a neighbor driven by imperial or personal ambitions.

  http://www.washingtonpost.com/opinions/zbigniew-brzezinski-after-putins-aggression-in-ukraine-the-west-must-be-ready-to-respond/2014/03/03/25b3f928-a2f5-11e3-84d4-e59b1709222c_story.html?wpisrc=nl_opinions

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s