Wekelijkse beschouwingen: In de opstand van Kiev zit een les voor de moslims

Screenshot_28

Deze week is vooral de week waarin de onrust in Oekraïne weer enorm oplaait. De hele hoofdstad staat in lichter laaie. Demonstranten die geweld gebruiken tegen oproerpolitie en oproerpolitie die grof geweld gebruikt tegen demonstranten. Oekraïne staat aan de rand van een burgeroorlog, als het al niet zover is. En dit keer gebeurt het niet in Afrika of in het ‘Verre’ Oosten. Het is geen ‘ver-van-mijn-bed-show’ meer. Het is het land waarin het vorige Europees Kampioenschap voetbal werd gehouden. Het is de achtertuin van Europa.

Maar zo zien de Russen het duidelijk niet. Voor Rusland is Oekraïne hún achtertuin. En laat nu die discussie de inleg zijn van de gehele onrust in Oekraïne. Rusland is van mening dat Oekraïne, onderdeel van de voormalige Sovjet Unie, bij hen hoort op politiek vlak. Rusland heeft al duizend jaar invloed in Oekraïne omdat ze daar altijd geregeerd zouden hebben. Daarnaast is Rusland bezig met een tegenhanger van de Europese Unie. Een soort Euro-Azische Unie. Daarbij is Oekraïne van groot belang vanwege de ligging en grootte van het land.

(Opm. webmaster: lees vooral de laatste alinea van het artikel!!!)

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Moslims, Oekraïne. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wekelijkse beschouwingen: In de opstand van Kiev zit een les voor de moslims

 1. Monalisa zegt:

  webmaster: lees vooral de laatste alinea van het artikel helder en duidelijk, maar dat wist ik al maar toch weer bedankt voor dit stuk.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wel vervelend dat de meeste moslims dat niet weten of er geen gehoor aan geven. Het leven in het westen is zo slecht noch niet, zeker niet voor moslims.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Wie zijn wij en wat is ons land?[laatste alinea]

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat was een volksopstand tegen de diktatuur van het proletariaat van Moscow. is dat legitiem of niet?

  Like

 4. Driek zegt:

  Nou, dat is duidelijke taal. Maar er zijn nog steeds mensen die het een vredelievende godsdienst vinden, en hoe bereik je die domoren?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, die laatste alinea:Op welke landen doelt die lul?!
  Op hun landen van herkomst? Óf op al die landen waar zij zich sinds enkele decennia menen te moeten vestigen?!
  Als dat laatste het geval is, zou IK zeggen: Spoor hem op, neem hem in hechtenis en zet hem linea recta op het vliegtuig richting zandbak wegens het verspreiden van vijandige, staatsgevaarlijke suggesties!
  Ervan opkijken hoeft men niet; ieder die zich er in verdiept heeft, wéét, dat dit hun streven is. Maar tolereren is nog wat anders!
  Stante pede verdelgen, zulk onkruid, vóór de gevolgen niet m eer te overzien zijn!

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Moslimland is eigenlijk alleen maar het Arabisch Schiereiland, de rest van de landen is met bloedig ingrijpen veroverd. toch?

  Like

 7. JooJootje zegt:

  FF het laatste aangepast hoe toepasselijk LOL

  Laten wij westerlingen nu niet in deze politieke val trappen. Laten wij onze landen niet tot voorwerp van moslim landen degraderen. Laten wij het nu niet toestaan dat eender welk land invloed ‘koopt’ in de landen die aan westerlingen toebehoren. Wij moeten ons niet laten gebruiken als politiek speeltje van de islam. Weg met mohammed, weg met mekka en weg met Saoedi-Arabië. Wij hebben ons eigen landen en hebben totaal geen behoefte aan invloeden van buitenaf. Oprotten met die barbarij, oprotten met die sharia en oprotten met het modern islamitisch fascisme. Allemaal oprotten, wij willen enkel en alleen beschaving!

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  wat zouden ze nu niet begrijpen van het woordje oprotten ??

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Een burgeroorlog zal in Nederland niet mogelijk zijn. De Moslims beginnen met aanslagen en executies, en de Nederlander ? Die zal niets terug durven doen, want dat durven ze nu al niet.
  Soortgelijke verzetstrijders zoals in de tweede wereldoorlog zie ik dus niet wederkeren.
  Trouwens, de overheid beschermt en vertroetelt Moslims, en verplicht ons te buigen als knipmessen voor die Moslims die steeds brutaler en valser worden. De Moslims die ook nog eens enorm in populatie aan het groeien zijn. In tegenstelling tot de Nederlander, die denkt al een groot gezin te hebben met twee kinderen. De bevolkingspopulatie van de Nederlander zal blijvend licht krimpen. Moslims hebben pas een groot gezin vanaf 16 kinderen. Laten we met beide benen op de grond blijven en ons geen illusies maken, want deze ontwikkelingen zijn echt niet meer te stoppen. Het is 50 jaar geleden al fout gegaan en middels een tig aantal linkse kabinetten van kwaad tot erger en erger geworden. Geen zwartgalligheid, maar realisme. En met de komende twee verkiezingen zouden we een rottingsproces van 50 jaar kunnen stoppen. We zullen het hopen, al is het zeer waarschijnlijk tegen beter weten in. We zitten als NL al in de terminale fase, van waaruit hoogstwaarschijnlijk geen terugkeer meer mogelijk is. De complete linkse politiek zal de PVV blijven tegenwerken, onze aspiraties blijven dwarszitten, terwijl we een meerderheid van stemmen zo hard nodig hebben voor een succesvolle ommedraai in de Nederlandse politiek.

  Like

 10. Jelle R zegt:

  De allerlaatste zin is er eentje om van te gruwelen, ‘wij willen enkel en alleen de sharia!’ Die site laat trouwens mooi zien wat de Islam betekent. Imperialistisch, compromisloos, 0 respect voor niet-moslims en gewelddadig! Een levensgevaarlijk kankergezwel dat rustig tussen ons kan voortwoekeren tot dat het alles overneemt!

  Like

 11. Jade zegt:

  Voor wat betreft die laatste alinea…
  Ze draaien er in ieder geval niet omheen.
  Ze zijn, en komen hier enkel, om Europa te vernietigen.
  Het ergste is dat Den Haag en Brussel totaal niets doen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit “WAS WOLLEN die ARABER” ? van F.Hoveyda,uitg. Knaur,München ,”Verallgemeinerung hin oder her ,ich sage Ihnen ,sie wollen ,wenn nicht die totale Ausloschung des Abendlandes,so doch zumindest seine DEMUTIGUNG,seine SCHWACHUNG, seinen. VERFALL. .Warum den wachsenden. HASS auf die UNGLAUBIGEN ,genauer gesagt,auf die. CHRISTEN. und die JUDEN der INDUSTRIESTAATEN verstecken,der auf dem. BODEN. des. ISLAM gart. Er zeigt sich in aller OFFENTLICHKEIT. in AMMAN. wie. In BAGDAD, in ALGIERS wie in ISLAMABAD, IN LONDON,wie in PARIS. etc.###

   Like

 12. JooJootje zegt:

  Zeg nooit nooit als de laatste Nederlanders dreigen te verliezen is het simpel wij niks niemand iets en we zullen de inhoud van onze kerncentrales over Nederland uitstrooien.
  En dat is niet erg want degene die gaan creperen zijn buitenlanders en hun meelopers.
  De echte Nederlanders zijn dan al gesneuveld.

  Like

  • fleckie zegt:

   Door eventueel vaten met “radioactief-afval”,(dat gewoonlijk naar Lahague in Frankrijk wordt gebracht) in elke stad te “deponeren”.

   Like

 13. Pingback: De onbekwaamheid van onze Europese politici | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s