De EU kan niets, behalve het produceren van oorlogen en vluchtelingen

Screenshot_1

Hé, een nieuw kwaliteitskenmerk: “Geproduceerd door de winnaar van de Nobelprijs 2012”!

Actueel: Vanwege de crisis in de Oekraïne smeden enkele EU-landen noodplannen voor de mogelijke opname van vluchtelingen. En daarvoor? Burgeroorlog in Joegoslavië. Tienduizenden Kosovaren, Albanezen, Bosniërs, in de EU!

Oorlog tegen de Taliban in Afghanistan! Tot nu toe honderdduizenden vluchtelingen. Oorlog in Libië tegen Gaddafi. Tienduizenden Afrikanen, die daar gewerkt hadden, kwamen de Middellandse Zee over. En van daaruit stroomden er wapens inclusief islamitische milities naar zwart Afrika, waar nu een afslachting plaatsvindt, die ervoor zorgt dat er nog meer vluchtelingen naar Europa komen.

Islamitische Lente in Tunesië: nog steeds steken er massaal economische vluchtelingen naar Europa over. Islamitische Lente in Egypte? Islamitische boevenbendes vermoorden Egyptische christelijke Kopten en verjagen hen! Assad moet weg in Syrië. Islamitische terroristen worden van wapens voorzien, tot één miljoen Syriërs op de vlucht, en er zullen nog velen volgen! En nu de Oekraïne!

Waar de EU haar smerige poten in heeft, fabriceert ze alleen maar vluchtelingen, burgeroorlog, moord en doodslag.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

13 reacties op De EU kan niets, behalve het produceren van oorlogen en vluchtelingen

 1. Jean zegt:

  De enige en echte doelstelling van die EU bende is Europa vernietigen via import, als wij niet snel gaan ingrijpen tegen die EU misdaadorganisatie, desnoods op Oekraïnse wijze, dan gaat het die misdadigers ook nog lukken, dan zitten wij in de ellende en zij met een vette bankrekening op de Maledieven.
  Aan de schandpaal moet dat ordinair uitschot, als eersten die schijnheilige drievuldigheid samen met de grootste laffe verraders vrhfstdt en die 3 enge wijven aston, maalstroom en reling, brrrrr.
  Europeanen denk aan Europa, dus weg met die EU misdaadorganisatie en leve het vrije onafhankelijke democratische Europa waarin de wil van het volk primeert en niet de idiote waanzin van niet verkozen misdadigers.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Raar eigenlijk alleen moslims mogen bij ons binnen komen maar Serviers niet?Ze aanbidden de zelfde God als wij.

  Like

  • Syrier zegt:

   De Serven worden vervolgt en opgesloten in Den haag.Ik heb toendertijd een kort briefje naar de directie van de gevangenis geschreven,maar die hebben een alleen uitvoerende taak.

   Like

 3. Fred zegt:

  Maar wàt kunnen we er aan doen.
  De Nederlander is te laf.
  De andere Europeanen ook. Of te dom.
  We zullen het uit moeten zitten.
  Of er moet op 22 mei een wonder gebeuren.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Ook hier weer een vooropgezet plan om zoveel mogelijk vluchtelingen cq gelukszoekers te creeeren. Koningin Juliana zei als eerste; Nederland raakt te vol. Tijden later gevolgd door Pim Fortuijn, en nu weer Geert Wilders die (net als zijn voorgangers) een roepende in de woestijn zal blijken te zijn. Mogelijk had Janmaat het er ook over. Nederland zal dan pas te vol zijn, als het helemaal volgebouwd zal zijn zonder tussenspatie. Een grote aaneen gebouwde massa van mogelijk allemaal krotten en hutten. Zodat we letterlijk bij elkaar op de knie zitten, en Nederland herschapen zal zijn tot een grote gore achterbuurt. Met dank aan de politiek en de E.U. Maar niet heus !

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, je zou serieus gaan denken aan kwade opzet.
  Maar met welk doel precies……?
  Als de EU aan wanbeleid ten onder gaat, gaan de leiders toch méé, zou je zeggen!
  Als we nu eens exact konden vaststellen, waar ze precies op uit zijn……

  Like

  • Rick zegt:

   Inderdaad Theresa. Moest altijd lachen om die “Alu Hoedjes” figuren.
   Inmiddels zie ik veel van hun doemscenario’s geheel en/of gedeeltelijk uitkomen.
   Gezien de gebeurtenissen rond de Oekraïne; lijkt er wel degelijk sprake van kwade opzet.
   Denk dat ze uit zijn op een massaal overschot van totaal verpauperde loonslaven, die ter meerdere glorie van het groot-kapitaal en de multi-nationals ingezet c.q. uitgebuit kunnen worden. De EUSSR is er absoluut niet voor de burger, maar is er uitsluitend voor het bedrijfsleven en haar ontelbare lobby clubs.

   Like

 6. Rick zegt:

  Aha…Nú vallen mij de schellen van de ogen 😉
  De EUSSR judassen hebben met opzet de situatie in de Oekraïne op de spits gedreven.
  Zoals nu dus terecht blijkt; hoopten zij hiermee nieuwe vluchtelingenstromen in gang te zetten. De oorspronkelijke Europeesche bewoners moeten willens en wetens onder de voet gelopen worden. Nét zolang tot dat er van een “Eigen Identiteit” geen sprake meer is!!

  Like

 7. Michael Jacobs zegt:

  Verdeel en heers: de ideologie van de winst brengt industrieën en overheden voort die grondig voor – hun eigen – winst zorgen.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wanneer potverdorie zeggen wij STOP?

  Like

 9. Syrier zegt:

  Ik denk eerder aan kwade bedoelingen van de imperialistische Amerikanen die erop uit zijn om de wereld te beheersen,denk ook aan NWO en Islamo-fascisme.
  West-europa moest haar kolonieen opgeven ten gunste van de Amerikanen en de Islam.
  Honderd jaar terug was Turkije 33% christelijk en nu nog geen een 1% .Europa begint zelfs islamistisch te worden.
  Moraal van het verhaal: er is een duilvels kracht hierachter.

  Like

 10. Makropoelos zegt:

  Het is steeds duidelijker aan het worden dat de EU in Brussel, dat aan het afmaken is wat Hiler de waanzinnige niet is gelukt.Namelijk Ein Reich! Ein Volk! Ein Fuehrer!
  Wie zaten daar destijds achter? Het zijn dezelfde die er nu ook weer achter zitten, zie bij het Steerings Committee van de Bilderberg Group en dan vallen gelijk de twee belangrijkste op, Rotschild en Rockenfeller. Van Rotschild is het bekend dat zij met de nazi`s in contact waren. Hoe kon anders Hitler over zo`n perfekt leger beschikken na WO I, zij waren zo arm als een luiz.

  Dan de Bilderberg Group, op wiens innitiatief is deze opgericht? Juist……..de geweldige Prins Bernhard en deze was tijdens zijn jeugd al lid van de SDAP en later zelfs lid van de Riter SS. En deze vrolijke frans reed in 1937 met Juliana in een auto rond in Duitsland met nazi symbolen.
  En wie zaten er bij hem aan tafel in zijn eigen Hotel Bilderberg? Dezelfde waar hij in Parijs voor spioneerde namelijk IG Farben. Zelfs de bankkier van Hitler was aanwezig en nog zo`n stuk of acht duistere Duitsers.
  Tevens waren er wat Engelsen aanwezig die met verwarring terug dachten, toen ze samen met Bernhard in Witthal de slag om Arnhem bespraken en dat ze tijdens deze actie onverwachts geconfronteerd werden met een eenheid pantserwagens van de Duitsers, die absoluut niet konden weten dat de Engelsen hun actie daar gepland hadden. En dat was uitgerekend in Wofheze bij dat zelfde Hotel waar zij nu zaten en nu Bilderberg Hotel hete. en waarvan Bernhard de eigenaar was.
  De Engelsen hebben het nooit openbaar gemaakt dat het hun vermoeden was dat Bernhard zijn bloedbroeders heeft geinformeerd.

  Zie dan aan de hand van de ledenlijst van de Bilderberg Group waar je deze terug kunt vinden
  Begin maar met Barroso en dan van Rompuy, Merkel, Rutte, van Halberstadt zijn adviseur en huisvriend van de Oranjes, Beatrix dochter van de oprichter, Mario Monti enz enz.

  Toen de nazi`s aan de slag konden gaan, zat toevallig Amerika in een diepe crisis en dat is nu weer het geval, destijds zijn ze er met WOII weer bovenop gekomen.
  Nu zijn ze niet via Hitler bezig om chaos en ellende te stichten om hun eigen ondergang te maskeren. Nu laten zij via de Bilderberg potentaten De EU uitvoeren wat zij nodig hebben, namelijk een willig aarbeidsleger die voor een habbekrats dat kunnen produceren wat ze nodig hebben om hun bezit nog maar eens te vergroten. En om hun waanzinnige droom van een Nieuwe Wereld Orde te verwezelijken. Gelijk Hitler die had.

  Ze zijn dus nu met alle macht bezig om te maskeren dat hun emperium op instorten staat En als daar nu tijdens een eventuelen WOIII weer miljoenen mensenleven aan geofferd moet worden is voor hun geen enkel probleem.

  Onze redding kan zijn dat we elkaar via het internet kunnen informeren en waarschuwen, mijn vader kon dat in 1933 niet ook al zag hij heel duidelijk wat er gaande was.
  Wij kunnen dat nu wel en dat dank zij E.J.Bron, dat is de enige site waar ik mijn hart kwijt kan en kan lezen wat anderen in alle oprechtheid denken.

  Laten we in onze vrijheid blijven geloven en daar alles voor doen wat in onze mogelijkheden ligt.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Er is natuurlijk veel meer afgesproken dan dat er nu bekend is. Alleen de insiders van de voormalige 3 grootste partijen weten dat, onder andere weet Donner daar heel veel van gezien zijn uitspraken in het verleden over de islam.

  Ban het CDA, de PvdA, de VVD66. Passende uitdrukking van GeenStijl
  Gemakshalve reken ik het GroenLinks partijtje even niet mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s