De onbekwaamheid van onze Europese politici

Erik60

(Door: Erik60)

Ze zeggen altijd “de beste stuurlui staan aan wal”. En dat is misschien ook zo. Politici zouden er goed aan doen om eens goed naar de bevolking te luisteren. Maar dat hebben ze nooit gedaan en zullen ze ook nooit doen. Alle verkiezingsbeloften ten spijt is het nu veel erger geworden. Zij doen wat ze willen en gooien alle beloften overboord. Onze huidige politici bedriegen en beliegen ons waar we bijstaan. Het is nationaal al erg, maar op Europees is het veel erger.  Lees en huiver.

De zelfbenoemde elitaire leiders van de Europese Unie hebben het weer eens goed voor elkaar. Deze zogenaamde vredesprofeten hebben het vuur in Oekraïne aangestoken en moeten nu op de blaren zitten. Maar gaat de Europese elite wel op de blaren zitten als het echt ontploft in Oekraïne? Ik betwijfel het. De Europese bevolking zal het voelen en waarschijnlijk volgende winter in de kou zitten als de vlam erin schiet en de Rus zijn gastoevoer dichtdraait.

Hoe dom kan je als politiek leider zijn om de Russische beer uit te dagen. Ik zal het zeggen: dan ben je heel dom bezig. Dan beschik je ook niet over de juiste hersencellen om politiek te bedrijven en de belangen van het volk dat jou verkozen heeft te behartigen. Want dan heb je echt geen enkele feeling met de gewone man of vrouw in de straat. Dan zit je daar alleen voor jezelf en je vrienden, de multinationals. De ware aard van het nieuwe Europa is nu wel echt uitgekomen. Ze heeft rechts-extremisten gesteund en waarschijnlijk riant betaald om een verkozen regering ten val te brengen. Oké, de afgezette Oekraïense regering was ook niet echt zuivere koffie. Ze was echter wel democratisch verkozen. Bovendien lieten ze de Joden met rust. Wat nu wel zal gaan veranderen voor de driehonderdduizend Joden die er nog wonen. Zij worden steeds meer het doelwit van racistische Oekraïense rechts-extremistische gevechtseenheden die het niet zo op Joden hebben.

Screenshot_38

Dit laat alleen maar de ware aard van het beestje Europa zien. Alle sancties die zij eenzijdig tegen Israël uitvaardigen lieten mij al nadenken over het feit dat de huidige leiders van de Europese Unie antisemieten zijn. Dat is nu bevestigd. Altijd maar die onvoorwaardelijke liefde voor de Palestijnen en het vele geld dat ze naar deze bodemloze put brengen, laten een normaal mens de wenkbrauwen fronsen. Het lijkt wel of de Europese Unie een alliantie aangegaan is met alle extremistische Moslimbroeders uit het Midden-Oosten. De aanbidding van Morsi en de nodige manoeuvres om hem vrij te krijgen, terwijl Morsi duizenden christelijke doden op zijn geweten heeft. Maar het is zoals ik allang dacht: het leven van een christen en een Jood is deze dagen niet veel meer waard voor onze leiders. Zij zijn niet alleen antisemieten, maar ze zijn tevens christenhaters geworden. Als er in het Midden-Oosten of Afrika christenen of Joden vermoord worden dan hoor je hen niet. Maar o wee als er ook maar een haar gekrenkt wordt van een vrome moslim dan slaan bij de politiek de stoppen door en is het land te klein.

Dit is een teken dat zowel onze Europese als onze linkse nationale politici een geheime deal met extremistische moslims gesloten hebben. Er komen alleen nog moslims Europa binnen. Je hoeft daar niet echt heel slim voor te zijn om te weten dat dit eens verkeerd moet aflopen. Want ik las op “De Ware Religie” de column van Abu Suhayb en de laatste drie zinnen deden me toch een beetje schrikken. Want hij schrijft dit: “Oprotten met die democratie, oprotten met dit kapitalisme en oprotten met het modern communisme. Allemaal oprotten, wij willen enkel en alleen sharia!”

Screenshot_39Hoe gek wil je het dan nog hebben in Nederland. Moeten onze politici daar niet op reageren? Kunnen zij deze groep extremisten niet van antwoord dienen? Het is een goed gegeven dat iedereen zijn mening mag zeggen en schrijven. Ook deze Abu Suhayb heeft de vrijheid om dat te doen. Gelukkig maar. Moest hij in een islamitische staat leven, kon hij alleen ter ere van Mohamed schrijven en voor de rest zijn bek houden. Maar gelukkig leeft hij hier en waarschijnlijk is het voor hem zwaar om met de gedachte te leven dat zijn studie door de door hem zo verwerpelijke westerlingen is betaald. Het leven is zwaar voor een gelovige moslim in die zwakke onreine Westerse wereld. Maar het is nog lastiger voor ons om tussen moslims te wonen en om steeds met hun middeleeuws “geloof” geconfronteerd te worden. De tijden zijn veranderd waarde moslims. Tijd om wakker te worden uit de vroege middeleeuwen en de moderniteit te omhelzen. Niet akkoord? Ga dan maar terug naar die zandbak van jullie waar niemand jullie zal aankijken als jullie met een boerka of met een soepjurk lopen.

Natuurlijk denken jullie dat de huidige linkse Europese en nationale politici jullie zullen blijven steunen.  Vergeet niet dat Verhofstadt, Van Baalen, Timmermans en nog andere meelopers jullie niet meer de hand boven het hoofd zullen houden als het hen niet meer uitkomt. Zij zullen jullie net als ons laten vallen. Als dit gebeurt, zullen er in Europa geen Joden meer zijn en zullen de autochtonen murw gebeukt zijn. Dan komen jullie aan de beurt. Zij zullen jullie dan, net als ze met ons hebben gedaan, alles afnemen en murw beuken. En dan sta je daar. Veel geluk ermee, nieuwe Europeanen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, politici. Bookmark de permalink .

9 reacties op De onbekwaamheid van onze Europese politici

 1. Theresa Geissler zegt:

  In dat geval, Erik60, zou het dus voor de bevolking van levensbelang zijn, dat zij niet eerst de moslims aanpakt, maar de verantwoordelijke politici, vóórdat die met de moslims afrekenen, nàdat die weer met óns afgerekend hebben. Daar zit zeker iets in: Het is al eerder aan de orde geweest, dat niet eens de moslims zijn aan de huidige ontwikkelingen maar de goedmensen -politici èn autoriteiten- die hen zo onverantwoordelijk veel ruimte geven en hen zo onevenredig tegemoet treden. Dàt zijn onze feitelijke tegenstanders. Dus moeten díe het eerste worden aangepakt.
  Om te beginnen natuurlijk door middel van de eerstkomende verkiezingen, maar mij bekruipt langzamerhand het gevoel, dat er eigenlijk een grootscheepse Europese revolutie voor nodig zou zijn om het tij te doen keren……

  Like

  • Theodoor zegt:

   Ja, ik ben het met u eens, praten en kiezen zal niet veel helpen alleen een Europese revolutie kan helpen.
   Er wordt daar naar toegewerkt, lijkt het wel, de schuldenberg is zo groot geworden daar kun je normaliter nooit meer van afkomen.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Helaas heeft de schrijver van het artikel ongelijk. De ´Rutte´ van 2030 heet Mohammed, de ´Timmerfrans´ heet dan Erdogan. Dezen zullen hun broedermoslims niet behandelen zoals de huidige politieke kliek de bevolking behandelt. Integendeel, iedereen ´gelukkig´ onder de sharia en vijf keer per dag de anus ruiken van je voorliggende in de moskee.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Citaat uit het stukje; Het lijkt wel of de Europese Unie een alliantie aangegaan is met alle extremistische Moslimbroeders uit het Midden-Oosten. Deze gedachtengang is zeer juist, die alliantie met de Islam. Dit is echt oud nieuws voor mij. En als je ziet hoe een minkukel van een Frans Timmermans staat te bleren dat wij de Russen wel eens even zullen boycotten, terwijl hij ook nog eens verklaart dat de Russen ons harder nodig hebben dan wij de Russen. Deze grootheidswaan van hem en zijn companen gaat ons nog eens de kop kosten (gasprijs), of dat Europa weer in een oorlogssituatie terecht komt. Maar dan zijn Fransje Timmermans en zijn geloofsgenoten allang ergens op de wereld ondergedoken met medeneming van de nodige fortuinen aan geld.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Eric60 !
  Ukraine was eerst het begin !
  Ik ben vast daarvan overtuigt
  dat het vuur ook in Europa de
  pan uit zal slaan ! We staan
  direkt voor een explosie !
  En obergestapo Schulz
  met de smerigste smoel van
  heel Europa timmert vlijtig
  aan de weg daarheen !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  In het stukje wordt er over gesproken dat wij (mochten de Russen het gas afsluiten) de volgende winter in de kou gaan zitten. Ik voorzie veel eerder dat ons gas (wat ook uit andere bronnen komt) veel duurder gaat worden. http://www.energiepodium.nl/nieuws/item/onze-energie-komt-van-franse-kerncentrales-en-russisch-gas Nog meer over gas; http://florisakkerman.blogspot.nl/2013/03/onverwacht-loert-het-gevaar-voor-gazprom.html
  Of deze link; http://www.welingelichtekringen.nl/mootz/138177/gaat-putin-ten-onder-door-nieuwe-gasvondsten.html

  Like

 5. Vederso zegt:

  Het vreemde is dat aan de andere kant van de grote plas Putin alleen maar als de grote schurk wordt gezien;

  http://video.foxnews.com/v/3293603261001/dealing-with-the-villain-putin/#sp=show-clips

  Like

 6. Vederso zegt:

  Trifkovic had al vroeg z’n twijfels over de “demonstanten” in Kiev;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s