De ware islam

Screenshot_4

Hier een mooi voorbeeld van Sharia-wetgeving. Welk een zegen is de islam toch. En kom niet aanzetten met het argument dat dit niet de ware islam zou, zijn want het staat voorgeschreven in de “Heilige” (LOL) koran.

Koran 5:33 – De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

“Ik ben met jullie, sterkt dus hen die geloven. Ik zal de harten van hen die ongelovig zijn schrik aanjagen. Houwt dan in op de nekken en houwt hen op al hun vingers.” (Leemhuis)

Zie ook:  www.answering-islam.org

Door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

26 reacties op De ware islam

 1. Rick zegt:

  Voor deze vorm van straf zie ik de moslims in NL nu nooit actief ijveren 😦
  Zij kiezen louter de hen welgevallige krenten uit onze “democratische” pap.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In Nederland op dit moment niet, nee, maar in GB komt zo’n Anjem Choudary er met z’n 40 zweepslagen voor het nuttigen van alcohol al wat dichter in de buurt!
   Juich nooit te vroeg, want ze kunnen er van de ene dag op de andere zomaar over beginnen.
   Het is maar wat er tóegelaten wordt: Zelf had ik die Choudary naar aanleiding van zo’n demonstratie al lang terug in de zandbak geflikkerd: Zulke dingen heeft-ie niet te eisen, klaar!
   Nu is weliswaar Theresa May -mijn naamgenote dus- er over bezig, maar véél te laat, als je het mij vraagt. En je moet nog maar afwachten of het haar lúkt……
   Je snapt gewoon niet hoe al die politici overal in Europa het met hun geweten overeen kunnen brengen om maar te blijven wegkijken……wegkijken…..wegkijken……
   Je zou ze door elkaar willen rammelen en ze in hún gezicht willen spuwen: “En nóu zeg je eens ronduit, wat je hier echt van vindt….! Spreek op, GVD, wat zèg je hiervan!”
   Tot op heden vraag ik me af, wat er dan uit zou komen……

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Ik KAN het gewoon niet begrijpen dat de politici die de zelfvernietigende motie van Halsema van harte hebben gesteund dit acceptabel vinden, wat waren/zijn dat idioten.
  Toch voornamelijk van de voormalige drie grootste partijen aangevuld met de Kunduz-groep.

  Like

  • Cathja zegt:

   Halsema wilde toch zo graag dat haar kinderen op gemengde scholen zouden zitten? Ja, totdat zij als moeder uitgesist werd door moslimkinderen. De dreiging was zeker toch te zwaar voor haar, want de kindjes werden van school gehaald.
   Als ze flink was geweest en achter haar standpunt zou staan, had ze de kinderen daar op school gelaten en konden ze ‘kennis maken’ met andere culturen.
   Laf van Halsema!

   Like

 3. Benesha zegt:

  Misselijkmakend. EU politici moeten verplicht worden dergelijke video’s te bekijken.
  De pot op met hun sharia misbaksel. Hun profeet moet een wel heel erg satanische figuur zijn om dit voor te schrijven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het gecompliceerde hiervan is, Benesha, dat het uiteindelijk niet satanisch ís. Sadistisch, dat zonder twijfel, maar niet satanisch.
   De volgelingen van dit wanprodukt zijn er wel degelijk van overtuigd, een God (Allah) te aanbidden en Godvruchtig te leven.
   Zij die Satan aanbidden geven dat desgevraagd ook toe en werken trouwens totaal anders. Wat zij in geen geval zouden doen is: Mensen dwingen, zich aan hen te onderwerpen; Het satanisme streeft absoluut niet het goede na, maar staat pàl voor de vrije wilsbeschikking in plaats van onderwerping.
   Wat dàt betreft is het de totale tegenpool van de Islam.
   Maar een SADISTISCHE figuur, ja, dat is die profeet ongetwijfeld!

   Like

 4. Pingback: In de naam van de koranafgod gedwongen moslim te worden en dan de keel afgesneden. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 5. Driek zegt:

  Ik heb het filmpje maar niet aangeklikt, want deze week hebben al zoveel barbaarsheden over de islam zich in mijn brein genesteld dat ik heb nu eventjes genoeg. De smet en de schande die mohammedanen in het grote boek der wereldgeschiedenis schrijven is een belediging voor de mensheid. Het is mij nog steeds een raadsel dat de wereld deze gruwelijkheden toelaat. Het is tekenend voor voor het gehalte der regeringsleiders waaraan wij zijn overgeleverd. De Korantekst als, “Ik zal de harten van hen die ongelovig zijn schrik aanjagen. Houwt dan in op de nekken en houwt hen op al hun vingers”, zo’n tekst is toch niet normaal meer, die Koran lijkt wel een boek van Markies de Sade. Die abnormaliteiten kunnen wij toch niet langer tolereren? Weg met dat misdadige volk.

  Like

 6. Danny zegt:

  Zo kennen we onze haatbaard vrinden van de religie van de vrede weer. Ik zou zeggen toepassen op onze haatbaard vrinden, die zich hier te lande, zich niet aan de regels willen houden.

  Like

 7. Danny zegt:

  Om misselijk van te worden. Is dit de islamitische variant van ‘gein op het plein’. Nou wat een gein zeg! Het wordt pas gein als we het hier op onze haatbaard vrinden gaan toepassen, die zich niet aan de regels willen houden.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Jammer dat Mevr, Betsy Udink, de diplomaten-echtgenote, dit blog niet leest.
  HAD WELEENS EEN COMMENT van haar willen lezen. Ze heeft tenslotte het zelf ook aanschouwelijk meegemaakt in die “Paradijselijke landen”[ volgens een H.K.Z.H ].
  Als toeschouwer wel-te-verstaan uiteraard.
  In haar boek kun je tussen de regels door haar minachting voor die is=lam gekken lezen.

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  In elk geval, de superieure intelligentie van links tuig genereert andere inzichten dan mijn bovenkamer. Dat ik niet kan begrijpen dat een ideologie die mensen levenslang gehandicapt wil maken voor diefstal wordt doodgeknuffeld, zal wel weer aan mij liggen.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het ware gezicht van de islam!

  Like

 11. Wat een walgelijke beelden en een walgelijke primaten!

  Like

 12. Marijke zegt:

  Dit soort acties wordt altijd verdedigt met “dit is niet de ware islam”. Toch vreemd dat ik steeds meer hoofddoekjes waarneem en nu ook in ons dorp een burka en een jurk met baard en tulband.

  Like

 13. luckybee zegt:

  De ware Islam is nog erger als de Markies de Sade.hier wordt ook God (Allah) mee inbegrepen.Verbaasd me niet dat Himmler helemaal op deze religie verliefd was.

  Like

 14. Arnold Norder zegt:

  Dit schrijven staat ook op http://www.tora-yeshua.nl van Ben Kok.
  Waar nog een film te zien was van een onthoofding van een gelovige jongen man.
  Op die website stond deze website vandaar.
  Waar deed dit mij aan denken toen ik dit zag.
  Aan Kaïn en Abel en alles wat daar verder gebeurde.
  Kaïn en misschien moet ik hier ook wel de Islam neer kunnen zetten.
  Was boos, omdat God wel acht sloeg op Abel (volk Israël) en zijn offer of zijn werken.
  En niet op Kaïn (de islam) en hun offer ook wel hun werken.
  Nbv Gen 4: 6 De HEER vroeg hem: ‘Waarom ben je zo kwaad, waarom kijk je zo donker? 7 Handel je goed, dan kun je toch iedereen (de wereld) recht in de ogen kijken? (dus zonder bivak mutsen zoals je vaak ziet op zulke video’s ) Handel je slecht, dan ligt de zonde(ongehoorzaamheid aan JHWH) op de loer, begerig om jou (de islam) in haar greep te krijgen; maar jij (ook de islam) moet sterker zijn dan zij.’
  En wat doet Kaïn (de islam), uit frustratie en woede vermoord Kaïn (de islam) zijn broeder Abel (Israël) maar ook hen die deze broeder dus zien als hun broeder.
  Daar die broeders en zusters uit het volk uit de heidenen zich verbonden weten door de Broer van Abel (Israël) maar ook dan door de bloed lijn van Kaïn (islam) met de naam JHWH Jesjoea Ha Messiach.
  En wat zien we wat JHWH doet tegen over Kaïn (de islam) in Zijn Liefde en geduld.
  Nbv Gen 4 vanaf vers 11 Daarom: vervloekt ben jij! Ga weg van deze plek, waar de aarde haar mond heeft opengesperd om het bloed van je broer te ontvangen, het bloed dat jij (ook de islam)vergoten hebt. 12 Ook al bewerk je het land, het zal je niets meer opbrengen. Dolend en dwalend zul je over de aarde gaan (zie de islam nu. zij vinden geen Rust).’ 13 Kaïn (de islam)zei tegen de HEER: ‘Die straf is te zwaar. 14 U verjaagt mij nu van deze plek ( zou dat Jeruzalem kunnen zijn?) en ik mag u niet meer onder ogen komen, en als ik dan dolend en dwalend over de aarde moet gaan, kan iedereen( de wereld machten) die mij tegenkomt mij doden.’ 15 Maar de HEER beloofde hem: ‘Als iemand jou doodt, zal dat zevenmaal aan hem worden gewroken.’ En hij merkte Kaïn met een teken, opdat niemand die hem tegenkwam hem zou doodslaan. 16 Toen ging Kaïn bij de HEER vandaan en hij vestigde zich in Nod,een land ten oosten van Eden.
  Ja, ik zie mensen nu wel denken, zou ik voor de islam zijn. of zie je dan niet wat zij nu doen.
  Ik zie dit, Kaïn de islam heeft er nog steeds niets van geleerd wat ook JHWH aan hen wil geven.
  Ze blijven bloed vergieten op de aarde uit woede, en hebben niets geleerd dus van ook hun broers Kaïn en Abel, die toch ook onze broeds zijn.
  Wij zijn toch allemaal voorgekomen uit Adam en Eva. En zijn bloedverwanten.
  Zeker we moeten dit veroordelen, maar het oordeel of vonnis is niet aan ons.
  Het bloed wat Kaïn de islam laat vloeien zal hun dan ook ten deel vallen als ook zij voor de Rechter van hemel en aarde zullen moeten verschijnen.
  Die jongen man die onthoofd werd is nu verlost van de woede en frustratie van Kaïn, wat nog steeds tot op de dag van vandaag leeft in de harten van de islam.
  Hij mag Rust en Vrede/ Shabbat Sjalom vinden bij zijn Vader, de Vader van Abel (Israël) door Israëls Grote Broer JHWH Jesjoea Ha Messiach/ De Here Jezus De gezalfde NL vertaling.
  En die jongen man mocht laten zien in zijn leven aan alle mensen door de techniek hen gegeven, dat tot op zijn laatste dag hier op aarde Kaïn de islam nog steeds onder de vloek is blijven leven van JHWH.
  Maar ook mocht hij laten zien aan hen die zich dan christenen noemen, dat zij nu niet kunnen wijzen van zie je nu wel, moet je eens zien wat Kaïn de islam doet.
  Maar dat ook naar de christenen een vinger gewezen kan worden, in hun nu nog vredige en rustige wereldje.
  Waar het nog aan veel ongehoorzaamheid scheelt naar JHWH Israëls God en Vader.
  Mogen wij die tot JHWH DE Schepper van hemel en aarde, De God en Vader van Israël waar wij volk uit de heidenen deel aan hebben gekregen Rom 11.
  Dit door Israëls Grote Broer en middelaar, wie toch ook onze Grote Broer en Middelaar JHWH Jesjoea is, althans zo belijden zij het toch.
  Blijven bidden voor Kaïn de islam dat zij mogen gaan zien met hun ogen wat zij hier op aarde doen door hun bloedvergieten.
  En mogen horen van vergeving en bekering naar De God van Abraham Isaak en Jakob ook wel Israël genoemd, met de Naam aan hen en alle volkeren gegeven JHWH.
  Maar zolang dan geheel Israël psalm 124 nbg1951 (volk Israël en zij volk uit de heidenen) verdeelt is, en niet één is in en door JHWH Jesjoea (God de Vader en Zijn Woord in het vlees Zijn Zoon) dit alles door Zijn Heilige Geest in Zijn Rust en Vrede/ Shabbat Sjalom.
  Zal Kaïn de islam zich niet geheel laten bekeren tot de Leefde God en Vader JHWH.
  psalm 124 nbg1951 en berijmd Genève 1551
  Heel Israël getuige, blij van geest: indien JHWH niet met ons was geweest, indien JHWH ons niet had bijgestaan,toen ’t woede van de vijand werd gevreesd, dan waren wij verslonden en vergaan.
  En dit lied kon ooit eens gezongen worden, en wel naar de 2de wereld oorlog. Want toen waren zowel Israël/ de joden en het volk uit de heidenen christenen genaamd bevrijd door de Hand van JHWH.
  Maar er onbrak toen nog de éénheid tussen deze twee volkeren om Kaïn de islam toen te laten zien wie God was en welke Naam Hij onder de volkeren heeft doen horen vanuit en door Zijn volk Israël, JHWH de Almachtige van Alef tot Tav.
  Waardoor wij christenen nu in een tijd als de onze weer opgeroepen worden om die Naam die verbonden is aan de God van Israël uit te roepen onder de volkeren, en dus niet nu meer als vriend en vriendin dit te doen.
  Maar als broeder en zusters naast hen te gaan staan in JHWH Zijn Shabbat Sjalom.
  Met vriendelijke groet,
  En in de zegen van JHWH Zijn Shabbat Sjalom,
  Van Arnold Norder J-gezalfde broeder.

  Like

 15. Danny zegt:

  Laat dat moslimtuig goed doordringen dat met mij niet valt te sollen.

  Like

 16. Pingback: Aan het kruis met hem! | E.J. Bron

 17. Pingback: Gebed voor de naïeve kerkvoorganger | E.J. Bron

 18. Jan zegt:

  9 maanden oude peuter in Pakistan aangeklaagd wegens poging tot moord op een politieagent
  http://english.alarabiya.net/en/variety/2014/04/05/Nine-month-old-accused-of-planning-murder-in-Pakistan-.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s