IN NEDERLAND WORDT MOORD BELOOND EN EUTHANASIE BESTRAFT!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

De “rebellen” die uit Syrië komen, worden gezien als een moreel voorbeeld; onze linkse politici beoordelen hen als onafhankelijk, sterk, eerlijk, intelligent en volwassen. Ze worden bij terugkomst naar Nederland juichend ontvangen. Deze rebellen hebben mensen geëxecuteerd, in gijzeling genomen en burgers in woonwijken onder vuur genomen. Zij plegen in Syrië op grote schaal oorlogsmisdaden. We hebben de AIVD die samenwerkt met de NSA. Ze weten precies wat u en ik de hele dag met elkaar bespreken. Websites als deze worden actief gemonitord. Als ik een YouTube-filmpje plaats dat te kritisch is, wordt deze verwijderd door de staatscensuur. Maar er kunnen actief 120 ‘Jihadisten’ geworven worden in Nederland. Ze kunnen een ticket kopen, op het vliegtuig stappen en weer terugkomen. Niets aan de hand! En als ze terugkomen, noemen we hen ‘teleurgestelde Jihadisten‘. De deuren staan wagenwijd open!

We ondersteunen de Syrische rebellen.
Deze ministers hebben dus bloed aan hun handen, net als de minister president die dit onder zijn hoede toelaat. Net als de bewindslieden die de vorige oorlogen steunden. Net als de propagandistische mainstream media die deze imperialistische oorlogen voor ze verkopen als zijnde noodzakelijk en terecht.
http://martinvrijland.com

Screenshot_40

Bekijk hier hun barbarisme:

Syrische rebellen moorden christelijk dorp uit:
www.dagelijksestandaard.nl

Rebellen executeren twintig militairen Syrië:
www.volkskrant.nl

Rebellen executeerden Syrische burgers:
www.nrc.nl

Europa betaalt prijs voor wapenleveranties aan Syrische rebellen
www.nu.nl

BOVENSTAAND EXTREMISME WORDT OMARMD EN GESTEUND EN ONDERSTAANDE BARMHARTIGHEID WORDT BESTRAFT!

Screenshot_41

Huisarts pleegt zelfmoord na onderzoek euthanasie
Een huisarts uit het Noord-Hollandse Tuitjenhorn heeft zelfmoord gepleegd, enkele dagen nadat het Openbaar Ministerie bekendmaakte een euthanasiegeval te onderzoeken waarbij de man onzorgvuldig zou hebben gehandeld. De man was door de Inspectie voor de Gezondheidszorg op non-actief gesteld.

Huisarts Nico Tromp wordt ‘s middags bij een terminaal zieke patiënt geroepen. De man is buitengewoon benauwd. Tromp, die een coassistente bij zich heeft, besluit te handelen. De weduwe zegt daar later tegenover RTV Noord-Holland over: “Z’n longen waren volgelopen en hij zou gestikt zijn als de dokter niet had ingegrepen. We waren blij dat het zo gegaan is. Hij was helemaal op, zijn lichaam was écht helemaal op. Ik vind dat dokter Tromp het goed gedaan heeft, wij waren er echt heel blij mee.”

Tromp stond volgens de Volkskrant bekend als een joviale, extraverte arts die hart had voor zijn patiënten. Zijn praktijk wordt nog steeds bedolven onder bloemen. Hans Gimbel, voorzitter van de huisartsengroep in Heerhugowaard, maakt zich zorgen over het voorval: “Veel huisartsen vragen zich inmiddels af of ze nu ook zomaar de politie aan de deur kunnen krijgen als ze aan palliatieve zorg doen. Deze huisarts is als een crimineel behandeld.”

DIT SOORT CONTRADICTIE IS HET TOONBEELD VAN EEN DICTATORIALE STAAT!

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op IN NEDERLAND WORDT MOORD BELOOND EN EUTHANASIE BESTRAFT!

 1. Cathja zegt:

  Dit is de wereld op zijn kop! Onze overheid moet zich kapot schamen dat ze dit laten gebeuren.
  Maar ik snap het wel: het is gemakkelijker om een huisarts die hielp bij euthanasie te vervolgen dan Jihadisten op te pakken. Onze laffe overheid is bang dat de pleuris in de moslimwereld uitbreekt. Dus vooral stroop smeren om de monden van moordenaars, maar je eigen volk de vernieling in helpen. Dat zien we ook in GB, waar Cameron die ‘goedwillende moslims’ ook in bescherming neemt. Gelukkig gaan ook daar de ogen open, al is het wat aan de late kant.
  Gelukkig worden steeds meer burgers wakker en laten zich niet zoveel meer wijsmaken. We zijn met z’n allen al veel te vaak beduveld door de overheid, dus mooie praatjes verdwijnen in de prullenbak.
  Schande dat dit Nederland is! Het land waar ik ooit zo trots op was!

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Bijltjes dag komt heel snel na, Of doet dat ook God voor ons?Hij weet hoe mensen denken dat kunnen wij niet wij zijn geen thelephaten.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat mij in die bericht-geving ook mateloos ergerd, is de aanduiding: “Nederlandse-Jihadisten”. Het bezit van een NL-papiertje ( ondertussen =gedegradeerd paspoort), wil toch nog niet zeggen dat je de NL-se normen/en waarden nastreeft.! !
  Die paspoorten zijn de laatste jaren als kladpapiertjes over de balie gegaan.
  De nazaten van de vroegere NL-ers, achtergebleven in voormalig N.Oost Indie,( U heeft er ooit een artikel over geschreven.) , zijn voor mij eerder NL-ers, dan dit soort lieden.

  Like

 4. eg regs zegt:

  “de barmhartigheid der goddelozen is wreed”

  “Stikken door vocht in de longen”;dat was ook de prognose van die fijne doctor uit die IKON-documentaire.Een expert die naderhand in een BBC-programma de casus kreeg voorgelegd was evenwel minder overtuigd.
  Maar het gaat natuurlijk allang niet meer alleen over terminale patienten.Het ‘waardige’ afscheid is inmiddels iets dat in de beleving van velen,altijd en voor iedereen boven de markt zou behoren te hangen.De ex-Pvda-senator die het na de Dutroux-commotie niet meer zag zitten en recent nog de transgemutilleerde Belg,tonen aan dat alle ‘gronden’ nu vallide zijn -ongeacht hoe gezocht of bizar ze ook zijn.
  En dit is iets dat de hele samenleving raakt.Als het menselijk leven wordt gedevalueerd tot iets dat zoals een kledingsstuk,al naar eigen gelieven afgelegd kan worden,zal dit bredere uitwerkingen hebben-trouwens dat heeft het al.
  Ondertussen is de heks dood.Haar levenswerk had ze ‘volbracht’.Helaas onderwijl met haar club de échte ‘kroonjuwelen’ (o.m. het huwelijk,het ziekenfonds,Holec,Hollandse Signaal,Fokker!!!) een onceremonieel einde bezorgend.De vrouw die de burger niet vertrouwde met een blikje Heineken bij de pomp maar het liefst wel iedereen voorzien zag worden van een Drion-pil op het nachtkastje.
  Maar zelfs deze giftige feeks moest uiteindelijk bekennen dat de mens wikt maar dat God beschikt.Dat ‘zelfgekozen einde’ waar zij anderen zo graag lekker voor maakte bleek voor haar zelf dan toch nog een te vluchtig ideaal.

  Like

 5. sylvia Groot zegt:

  Hitler of Mohammed… blijkbaar traditie bij de linksen om als echte landverraders het volk over te leveren aan een fascistische ideologie.
  De geschiedenis lijkt zich in een andere vorm te herhalen, zelfs De Telegraaf is weer van de partij met moderne stemmingmakerij.

  Wie nu nog niet wakker is, blijft eeuwig slapen.
  beware, beware.

  Like

 6. Syrier zegt:

  Omdat ik een Syrier ben heb ik mij heel erg geergerd aan deze toestanden.
  Het betekent dat Timmermans en Rutte schuldig zijn aan de dood van de christelijke martelaren in Syrie.
  Ik overweeg om hen voor het int.straafhof te brengen.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Hitler was een groot voorstander van euthanasie en in de periode 1939-1941 heeft hij, via ‘Operatie T4, bijna 100.000 ongeneeslijk zieke Duitsers laten vergassen of doodspuiten! Sommige extreme moslims in Syrië zouden dit ook graag met hun vijanden doen maar Allah schaamt zich vast voor dit soort ” aanhangers” van hem die zich op een soortgelijke manier tegen Hem keren zoals allerlei robots of computers dat doen in Sf-strips of tekenfilms.
  De arts Nico Tromp daarentegen pleegde euthanasie op een stervende man maar hij werd door een valse “co-assistente” aangegeven bij zijn superieuren (ze kon nog beter als verklikker bij de Gestapo gaan werken) en de OM heeft de arme man op een soortgelijke wijze gearresteerd waarna Tromp werd geschorst door het AMC. Daarna pleegde hij zelfmoord, wat het OM en de AMC blijkbaar niet wisten, en stuurde het OM hem een brief (zonder daar excuses in aan te bieden) om de arts mee te delen dat hij niet meer vervolgd zou worden! Het AMC had echter een tekort aan co-assistentes in het ziekenhuis en zij besloten toen om de bekwame Tromp opnieuw in dienst te willen nemen om dezen weer te gaan opleiden! Als ik alleen die desbetreffende arts was geweest en ik had geen zelfmoord gepleegd dan hadden zowel het OM als het AMC wat mij betreft de pot op gekund! Die lui zouden beter Gestapo-agenten in dienst kunnen nemen om de verkeerde personen te vervolgen en de verraderlijke “co-assistente” mag hopelijk haar gehele leven met schuldgevoelens en schaamte rondlopen op wat ze haar voormalige baas aandeed en nooit meer bij een dokter gaan werken!
  Overigens waren er zowel in strips als in het dagelijks leven al genoeg “dokters” actief geweest die hun patiënten meer als proefkonijnen zagen, opzettelijk ziek maakten, gevangen hielden en hen voor experimenten gebruikten waardoor die lui nog beter in dienst konden zijn geweest bij Jozef Mengele, de SS-arts uit Auschwitz!

  Like

 8. Goed stuk, realistische voorspeller!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s