Spreektekst Geert Wilders bij debat Oekraïne

Screenshot_13

De heren Verhofstadt en Van Baalen gingen naar Kiev. Ze wilden geschiedenis schrijven. Daar stonden ze op een plein vol mensen, waaronder nationaalsocialisten, Jodenhaters en andere antidemocraten. Mensen met helmen en met honkbalknuppels. Ze gingen er de revolutionair uithangen. Op een podium probeerden ze de mensen nog verder op te hitsen. De heer Verhofstadt zei het letterlijk. Hij sprak over a fight, een gevecht. Dat ging Brussel steunen. Ook met geld. De lijsttrekker van de VVD, de heer Van Baalen, stond juichend naast hem – met zijn vuistjes in de lucht.

Vz, om je voor te schamen. Deze schaamteloze eurofielen met hun imperialistische dromen.

Vz, ons is altijd verteld dat de EU voor vrede staat. Maar sinds deze twee prominenten op het podium stonden, weten we wel beter. De EU staat voor oorlogshitsing.

De Oekraïne is nog steeds een grote bende. Dat mogen Henk en Ingrid nu opknappen. Het land staat in de top van de corrupte landen. Al het geld dat je erheen stuurt, verdwijnt.

Vorige week liet de minister-president van Nederland, de heer Rutte, weten dat belastingverlaging voor Nederland er niet inzit. Nederland hunkert naar lagere belastingen en naar lagere accijnzen. Maar dat zit er niet in, volgens de minister-president. Wel gaat er nu 11 miljard, ook Nederlands geld, naar de Oekraïne.

En intussen blijven hier de accijnzen hoog, de BTW blijft moordend, de belastingen superhoog. Ondertussen worden de verzorgingshuizen gesloten. Maar er zit wel beweging in het geld dat naar de Oekraïne gaat. Kwestie van prioriteiten.

Het zou goed zijn als de premier het lef had gehad dat vanavond hier uit te leggen, maar hij is op campagne. Hij zit vanavond in een café in het mooie Roosendaal om te vertellen waarom iedereen VVD moet stemmen. Dat vindt hij belangrijker dan verantwoording afleggen aan het parlement over die 11 miljard aan de Oekraïne. De heer Rutte maakt een lange neus naar de kiezer.

Vz, wie hulp nodig heeft en in Nederland in een verzorgingshuis wil blijven, heeft pech. Maar wie in de Oekraïne woont, heeft daarentegen mazzel. Dat land valt in de prijzen. Eerder mochten we Griekenland steunen. En al die andere landen in het zuiden. Nu gaat ons geld richting de bodemloze put in het supercorrupte Oekraïne.

Vz, dat kan niet en dat mag niet. Vandaar de volgende motie:

De Kamer,
gehoord de beraadslaging,

constaterende dat de Europese Commissie voorstelt om miljarden euro´s Europees geld, inclusief Nederlands geld, aan de Oekraïne te geven,

van mening dat er geen cent aan Nederlands belastinggeld aan de Oekraïne mag worden verstrekt,

verzoekt het kabinet er voor te zorgen dat er geen cent Nederlands belastinggeld naar de Oekraïne gaat,

en gaat over tot de orde van de dag.

Screenshot_14

Bron:
http://pvv.nl
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Oekraïne, PVV. Bookmark de permalink .

59 reacties op Spreektekst Geert Wilders bij debat Oekraïne

 1. Henk der Niederländer zegt:

  En kreeg weer een hele partij niets zeggende antwoorden.
  Over tot de volgende zitting.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Op het moment dat Nederland deze held massaal gaat steunen, hoeft hij geen halfzachte antwoorden meer te slikken. Iedereen zou gek worden van politiek correcte antwoorden op jouw constructieve vraagtekens, het lot van de oppositie. Vele kamerleden zouden er geen bezwaar tegen hebben in de oppositie te zitten, maar het is een PVV-missie om Nederland op de rails te zetten zoals het nog nooit op de rails heeft gestaan!

   Veel van de kiezers die eerst op de PVV stemde zijn helaas overgehaald om VVD te gaan stemmen bij de laatste verkiezingen. Als je dan wat fout doet in het leven, zo zullen die mensen gedacht hebben, doe het dan goed fout. Mensen die nú nog op andere partijen dan de PVV stemmen hebben geen enkel belang bij Nederland en willen ook niet dat het ooit nog goed gaat komen op een ander gebied dan het wedstrijdschaatsen.

   Like

  • Sjaak zegt:

   P-artij
   v-an
   d-e
   A-rmoede

   Haagse wethouder Kool strooit weer met bedragen
   Tonnen belastinggeld naar project Kaapstad
   Alexander Bakker
   DEN HAAG –
   De Haagse PvdA-wethouder Henk Kool
   (Economie en Armoede) is opnieuw in
   opspraak geraakt nu blijkt dat hij ruim
   twee ton belastinggeld spendeert aan
   een forensisch innovatiecentrum in Kaapstad.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  MAAR WEL DE ENIGE HEEE,

  WEER DE ENIGE !!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en nu maar hopen, dat dat de kiezers ook opvalt en ze aan het denken zet.
   Want dat is hard nodig.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Dankzij alle belasting die betaald moeten worden hebben mensen helemaal geen lucht om na te denken en dat komt Rutte c.s. goed uit, zo hebben de afgelopen verkiezingen bewezen.

    Like

  • Wans Horst zegt:

   Die 150 zetels kunnen we wel op Marktplaats zetten. Het is zo duidelijk dat Wilders het prima alleen af zal kunnen en waarom dan al dat geld aan die nietsnutten betalen zoals een Spekman.

   Like

 3. harrynl007 zegt:

  Theresa, helaas zijn het er maar weinigen die dit nieuws meekrijgen dankzij de staatscensuur hier.
  Het is onze taak om aan deze dictatuur een einde te maken.

  Like

  • Syrier zegt:

   Wij moeten inderdaad alles in het werk stellen om het tij te keren in Nederland.
   Het is to be or not to be.
   Vertel de wereld dat de bevrijder Wilders is en dat een allochtone Syrier als ik zijn standpunten deel en verdedig.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  144. Ukraine
  Die Ukraine ist laut Index das korrupteste europäische Land.
  Der Iran, Zentralafrika, Nigeria liegen mit der Ukraine unter
  anderem gleich auf !
  ——————————————————————————
  Van de 175 plaatsen ligt de Ukraine als korrupteste land
  van Europa gelijk met De Iran-Zentraalafrika en Nigeria !
  GODVER……. WAAR ZIJN DEZE EU-KLOOTZAKKEN MEE BEZIG !

  Like

 5. Jean zegt:

  Die 2 eikels zouden in een beschaafd land opgesloten moeten worden.
  A- Bemoeizucht in een vreemd land.
  B- Ophitzen en opruien.
  C- Onverantwoord andermans geld verknoeien zonder akkoord van de eigenaars.
  D- Levensgevaarlijke creaturen en anti democratisch.
  E- 100% waardeloos en totaal onbetrouwbaar.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Klassenjustitie… men houdt elkaar de hand boven het hoofd. Dit roept om een (Pro-Poetin) revolutie en aansluitend een Nuremberg 2.0

   Like

 6. Ik voel me rijk
  want Geert Wilders
  heeft gelijk!

  Like

 7. eg regs zegt:

  Nee,Job Cohen met z’n regenboog-vlaggetje;dát was verheffend.
  We worden meegesleurd in de particuliere agenda van een miniscule minderheid en niemand vraagt zich af waarom.Deze volgzaamheid is logisch aangezien om vraagtekens te plaatsen gelijk staat aan ‘haatspraak’.
  De bekrompenheid zijn sommigen van ons misschien voorbij maar onze vrijheid op veel terreinen inmiddels ook.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  heeft u hem gezien op de tv hij gaf de pvda flink op hun mieter.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Er is veel moed en uithoudingsvermogen voor nodig om te doen wat Wilders doet. Vooral als vele Nederlanders reeds de moed in de schoenen is gezakt, ze hebben zich overgegeven onder goedkeurend knikken door de Publieke Omroep.
  Zo kan het vergaan met eerst zo’n trots en werkzaam volk, onder het socialisme volledig stuk gemaakt.

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik wou dat ik rijk was,konden wij,de mensen van en op deze site,samen een dagelijkse krant maken die huis aan huis zou worden verspreid!Kwam de werkelijkheid eindelijk eens in vele huiskamers,die daar nu van verstoken blijven.Die het moeten doen met staatspropaganda en leugens!Jammer,dat ik maar een arme sloeber ben!

  Like

 11. Johan zegt:

  Lieve Mensen, wij weten inmiddels wel hoe het in Den Haag er aan toe gaat. Maar net zo als
  ‘”harryloo7″zegt, zijn er maar weinig mensen die dit mee krijgen, omdat de site van EJ Bron nog niet bekend genoeg is! Dus ligt hier voor ons de schone en zware taak om dit zoveel mogelijk bekend te maken. Ik ben hier al een tijdje mee bezig ( linkjes doorsturen enz, werkt best goed! ) en heb al zo een 29 mensen die regelmatig op de site komen en dit ook verder verspreiden.
  Alleen op deze manier kunnen wij “ome Geert” een handje helpen, en ons hopelijk bevrijden van de incompetente roversbende die onze Ouderen, gepensioneerden en de rest van het werkende gepeupel naar de sodemieter helpen. Dat is de dank voor deze mensen die Nederland na de 2e wereldoorlog opgebouwd hebben. En laten we de uitkeringsfabriek ( Partij Voor De Allochtoon ) vooral niet vergeten op te doeken, in ieder geval een gevoelige dreun toebrengen, met de komende verkiezingen. Die 11 miljard kunnen kan heel anders besteed worden, denk daarbij aan effectieve grensbewaking om illegalen eronder te schoffelen, zodat er minder uitkeringen verstrekt hoeven worden!
  Want het is al wel heel gemakkelijk om vanachter het beeldscherm commentaar te leveren, en dan hopen dat er iets gebeurt. Nee, alleen als we met zijn allen actie ondernemen verandert er iets.
  WIE DOET ER MEE?

  Like

  • harrynl007 zegt:

   Ik verspreid al veel van zijn teksten via mijn feestboekpagina.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Johan namens mij, bedankt dat u de linken van de heer bron door stuurt, dat doen velen maar de telegraaf plaats het word van de ej bron niet eens, maar we moeten zo veel mogelijk antwoorden geven op andere Said en vermelden dat zij op ej bron moet kijken en lezen, en ook u zal het ontdekken dat u niet meer welkom bent op ander Saids.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Johan 69 mensen die hebben het op facbook gezet, en 10 mensen Twitter hier over dus er zijn mensen die hier zeker kijken en lezen.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Voorlopig is uw idee de enige maar ook een hele goede manier.
   Aan een ieder die dit leest vraag ik beken kleur en leg uw kaarten open op tafel en in dit geval breng al uw vrienden op de hoogte aan welke kant u staat.
   Het werkt echt!

   Like

 12. Jelle R zegt:

  Toen Guy’ke in de jaren ’90 zijn burgermanifest schreef werd hij vergeleken met Thatcher en kreeg de bijnaam ‘babythatcher’. Zijn burgermanifest was niet slecht hoor en werd hij door velen gezien als een rijzende ster in de politiek. Maar Guy’ke had een probleem, hij was verslaafd geraakt aan de macht, verkocht zijn ziel aan de rode politiek correcte garde en verkocht mijn prachtig Vlaanderen aan de Walen en de Belgicisten. Guy’ke slaagde er ook in om met zijn gekende paarse regering (liberalen+socialisten) de snelbelgwet erdoor te jagen terwijl er binnen zijn partij veel tegenstand was, vooral door Karel De Gucht, om zo de linksen hun goesting te geven en premier te blijven. Maar Guy’ke was zo verslaafd geraakt aan macht dat hij krankzinniger werd met de dag. Zijn idealen uit zijn bekende burgermanifest waren al lang vervlogen tijd en hij danste mee met zijn ideologische vijanden om de macht te behouden. Het doen heiligt de middelen was zijn lijfspreuk geworden. Maar de Vlaamse bevolking had hem door en de VLD zakte bij elke verkiezing verder weg, Guy’ke moest vluchten! Hij liet een onbestuurbaar geworden land en zijn partij, dat werd uitgespuwd door de kiezer, achter. Hij trok naar Europa, de instantie waar niemand kan zien wat je uitspookt en waar je royaal wordt beloond. De droom van Guy’ke was een feit! Nu kon hij doen wat hij altijd wou, mensen de les spellen, poen scheppen, de opportunist uithangen zodat hij naar de absolute macht kon toegroeien en het best van al, niemand die er iets over kan zeggen, HET PARADIJS! Er staat nog maar 1 hindernis op weg naar zijn ultieme droom, 25/05, de laatste stap naar de totale macht, de macht over Europa! Guy Verhofstadt is zoals een drugverslaafde compleet verhangen geraakt aan de macht, afkicken is al veel te laat. En net zoals een heroïneverslaafde zal hij alles doen om eraan te geraken. Zijn idealen geeft hij op, vernielt zijn eigen partij, verraad zijn eigen volk en verkoopt zijn ziel aan de duivel of dat nu communisten, neo-nazis, moslims,… zijn, het maakt hem niet uit als hij maar macht heeft. Maar de macht heeft hem mentaal verwoest, hij roept en tiert als nooit tevoren en gaat zelfs op podia staan in een bijna oorlogsgebied om dan uiterst gewelddadig een massa op te hitsen.

  Mensen weet goed waar je voor kiest op 25/05, ik ben een Vlaming die houdt van Vlaanderen maar door Guy’ke ben ik een extremist geworden, ik mag niet meer houden van mijn eigen land en als hij er in slaagt om de macht te grijpen op 25/05 zal dat het geval worden voor Nederlanders, Duitsers, Fransen en de rest van de EU! Deze man moet gestopt worden maar dat kan alleen als IEDEREEN helpt en op 25/05 de EU de deur toewijst!

  Like

  • Jelle R zegt:

   correctie: het doel heiligt de middelen

   Like

   • meneertje zegt:

    Ik ben het helemaal met u eens.
    De man maakt op mij de indruk van een dolgedraaide fanaticus zonder enige zelfkennis.
    Maar het merkwaardige is dat hij het toch zo ver heeft geschopt.
    Ik zou denken: iedereen kan toch onmiddellijk zien dat deze man in het geheel niet spoort?
    Maar blijkbaar is dat niet het geval.
    De mensen ZIEN het gewoon niet.

    Kennelijk is dat vaak zo bij machtsgeile mensen met een grote bek. He lijkt wel of zeer veel mensen op dergelijke typen als leiders zitten te wachten.
    Hoe valt anders te verklaren dat zo veel psychopaten en andere gerstoorden dictator konden worden van een land, ook nog in de moderne tijd?
    Dan denk ik niet alleen aan Hitler, Stalin, Mao, maar ook aan kleinere dictatoren van kleinere landen. Idi Amin, Bokassa, Khomeini…, de rij kan vrijwel eindeloos worden uitgebreid. Verhofstadt zou ook graag in dat rijtje terechtkomen. En hij is al een goed eind op weg.

    Zo lang zo velen naar dergelijke “sterke” (= geschifte) leiders verlangen, is er weinig hoop voor de mensheid.

    Like

   • meneertje zegt:

    Na het schrijven van bovenstaande tekst realiseer ik mij dat mensen met weinig

    Na het schrijven van bovenstaande tekst realiseer ik mij dat mensen met weinig
    onderscheidingsvermogen zouden kunnen beweren dat die tekst ook op Wilders slaat.
    Dat bestrijd ik met kracht.

    Wilders is wel “sterk” in de betekenis van weten wat hij wil en hij is ook zeer welbespraakt.
    Maar hij heeft nooit aanspraken op toekomstige macht gemaakt; hij bestrijdt slechts de machtsaanspraken van anderen (de E.U., de islam), omdat hij die terecht als gevaren ziet.
    En hoe welbespraakt hij ook is, in zijn spreken is hij helder en gericht; hij slaat nooit op hol zoals Verhofstadt.

    En zijn macht in zijn partij dan? Die is nodig; hij heeft het voorbeeld van de L.P. voor ogen. Zijn partij trekt, zoals alle jonge partijen, nu eenmaal ook veel “vreemde vogels” aan.
    Hij is zeer voorzichtig met het delegeren van zijn taken. Hij doet dat echter toch wel. De laatste tijd hebben bij diverse gelegenheden ook andere P.V.V.-politici bij belangrijke
    kwesties het woord gevoerd namens de partij.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    “Na het schrijven van bovenstaande tekst realiseer ik mij dat mensen met weinig
    onderscheidingsvermogen zouden kunnen beweren dat die tekst ook op Wilders slaat.”

    Geen moment aan getwijfeld meneertje een goede reactie van u. 😉

    Like

  • Jean zegt:

   En zeggen dat er nog idioten rondlopen die deze vuiligheid uit Gent als een voorbeeld zien!
   De enige plaats waar dergelijke vuiligheid thuishoort is onder de grond.

   Like

   • Jelle R zegt:

    Idd, hij is levensgevaarlijk en daar hoort maar 1 plaats voor, in een kist! Degene die hem nog steunen is omdat ze er voordeel uit halen, zoals de Walen, Belgicisten en het Koningshuis hebben gedaan!

    Like

  • Jelle R zegt:

   @ Meneertje: Degene die Wilders met Verhofstadt vergelijken doen dat uit pure onwetendheid en dat is juist wat ik met deze tekst probeer te voorkomen. Wilders heeft een mening die hij nooit zat verloochenen, gisteren niet, vandaag niet en ook morgen niet. Maar Guy werkt anders, hij heeft verschillende gezichten en gebruikt die wanneer het hem uitkomt en dat is wat deze man zo gevaarlijk maakt, hij is ontzettend leep. De VLD was bij ons nooit 1 van de grootste partijen en toch werd hij telkens premier, hoe kan dat? Omdat de Walen, groenen, socialisten en christendemocraten wisten dat zij alles bij hem gedaan konden krijgen in ruil voor macht en daarom wilden alle partijen dat hij premier bleef. Maar zoals ik al zei is hij moeten vluchten want de kiezer kreeg het door en walgde van hem, als je nu de reacties op krantenartikels over Guy in Vlaamse kranten leest weet je genoeg, wij Vlamingen haten hem maar niemand buiten ons weet wie hij werkelijk is en dat is nu net het grote probleem. Zijn gekheid is ook pas de laatste jaren gekomen doordat zijn verslaving naar de macht erger en erger werd.

   Je mag deze man echt niet onderschatten, hij is ongelooflijk sluw en slim genoeg om zijn doel te bereiken. Iedereen trapt in zijn vallen, kijk naar ons wij zijn er al ingetrapt met de puinhoop tot gevolg, je mag de mensen buiten Vlaanderen het niet kwalijk nemen dat ze op hem zouden stemmen omdat ze simpelweg de ware Guy niet kennen. Dus hierbij vraag ik jou en iedereen, vertel het aan iedereen als je begint te spreken over de EU verkiezingen, ik kan het echt niet genoeg benadrukken. Als hij de baas word breekt de echte hel pas los en alles wat we tot nu toe hebben gezien is nog maar klein bier vergeleken met wat hij gaat realiseren!! Dus vertel het aan je vrienden, familie, kennissen, … want hij is de duivel in levende lijve en moet te allen prijze gestopt worden!! Dank bij voorbaat ;).

   Like

   • meneertje zegt:

    Ja, ik ben het alweer met u eens en ik geloof ook dat u gelijk hebt als u zegt dat hij gevaarlijk is.
    Maar dat niemand dat zou doorhebben, begrijp ik niet goed. Ik heb hem maar een paar keer gezien op de tv en de eerste keer was al genoeg voor mijn diagnose.
    Dan moeten anderen het toch ook zien. En ik denk dat velen het ook wel degelijk zien.
    Maar er zijn blijkbaar mensen (b.v. onze premier Rutte) die er belang bij hebben dat deze gek steeds hoger kan klimmen in de hiërarchie van de E.U.

    Wat uw verzoek betreft om bekenden te waarschuwen: dat doen velen van deze site al, zoals u in hun reacties kunt lezen.
    Ik ben oud en heb niet zo veel sociale contacten meer.
    Maar een beetje invloed op sommige mensen heb ik nog wel.
    En ik doe wat ik kan

    Like

 13. Syrier zegt:

  Respect voor Wilders en Putin.
  Ik zal mij vanaf heden aanmelden bij PVV en ook zal ik bij de verkiezingen al het mogelijke doen om Wilders aan de overwinning te helpen.
  Ik weet niet waar de zieke europa en usa mee bezig zijn.
  Ik vermoed dat de Arabieren en Turken de sponsors zijn van deze aanval op Putin als wraak op Putin vanwege de Overwinning van de seculiere Syriers op de islam-terroristen mede door de hulp van Rusland uiteraard.

  Like

 14. Syrier zegt:

  Ik lees net dat P.Omzigt een motie heeft ingedient betr.tot de 11 miljard hulp aan Kiev.
  Ook mijn respect voor hem ,die op veel punten met Wilders eens is.De CDA onderschat deze partij- lid,maar ik denk dat hij de beste CDA-er is en misschien wel van heel Den haag.
  En hij heeft bij mij op school gezeten:(

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Vraag je dan eens af wat een Omzigt bezielt om bij het CDA te blijven. Hij roept wel goede dingen, maar hij zit bij de verkeerde partij. Een stem op Omzigt is een stem op Balkenende, Lubbers, Aantjes, ……

   Like

   • bobzelf zegt:

    WAT LEUK U BENT ME NET VOOR !!!
    ja zal wel aardige goooeeiiee goosertttttt zijn om met van hanegem te spreken !
    maar hij zit inderdaad bij de partij waarvan de oude leider Balkenende ,16.000.000 nederlandse burgers heeft laten doodvallen , na ons NEE !!! van 62.9 % tegen DE LEUGEN VAN LISSABON !
    DUS HEEFT HIJ HET OF NIET HELEMAAL BEGREPEN , OF HIJ ZIT DAAR OOK OP ZIJN GEMAK EFFE JAN LUL NA TE DOEN .
    DE KOMMEDIANTEN TREKKEN AAN U VOORBIJ !!!.
    een beetje vent die nu zo’n mening heeft verlaat de losers van het CDA !
    en vraagt aan GEERT WILDERS of hij mee kan komen vechten !!!!

    IEMAND trouwens enig idee , waar die C voor staat en die D ?? bij cda
    over alles verloochenen waar je voor zou moeten staan !!
    IS FARIZEERS MISSCHIEN DE NIEUWE NAAM VOOR DEZE CLUB , DAN WEET JE TENMINSTE WAAR JE VOOR KIEST !!

    GR. bob

    Like

   • Syrier zegt:

    Hij is aardig religieus,dus denk ik dat ,dat de reden is.
    Plus hij zit al heel lang.
    Ik denk ook dat de cda geen toekomst meer heeft in Nederland.

    Like

 15. Jan zegt:

  De leugens van de media

  Like

 16. Jan zegt:

  Ewald Stadler (FPÖ) over de zwaar gestooorde EU-politici

  Like

 17. Monalisa zegt:

  Haagse wethouder Kool strooit weer met bedragen
  Tonnen belastinggeld naar project Kaapstad HET IS WEER PVDA maar wel in 2015 de ozb en het riool ver hogen wanneer komen de mensen nu eens in opstand.

  Alexander Bakker
  DEN HAAG –
  De Haagse PvdA-wethouder Henk Kool (Economie en Armoede) is opnieuw in opspraak geraakt nu blijkt dat hij ruim twee ton belastinggeld spendeert aan een forensisch innovatiecentrum in Kaapstad.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22357570/__Belastinggeld_naar_Kaapstad__.html

  Like

 18. gerrit Klaverman zegt:

  Ze geven dit enorme bedrag aan dat land om wapens te kunnen kopen en tegen Rusland te vechten. Dit omdat de EU en Amerika zelf te schijterig zijn om in te grijpen.
  Maar het is wel ONS geld waarvoor WIJ dagelijks moeten boeten.
  De huidige regering is zwak en bang. Anders dan Geert Wilders die wel durft te zeggen waar het op staat. En die wel weet hoe het zit.

  Like

 19. Joop Klepzeiker zegt:

  Crimea votes to join Russia, accelerating Ukraine crisis

  http://www.reuters.com/article/2014/03/06/us-ukraine-crisis-idUSBREA1Q1E820140306

  Like

 20. Jean zegt:

  Ik heb zo een vochtig vermoeden dat al dat geld dat via Brussel het land verlaat eerst een ‘bepaalde’ machine moet passeren waar zo ongeveer 50% in blijft hangen dat dan verder gesluist wordt naar “onbekende rekeningen”!
  Zit ik mis?

  Niemand geeft graag geld uit of het moet andermans geld zijn waar zelf mee te scoren valt, de core business van het politieke shorem.

  Like

 21. Thomasson zegt:

  Wilders heeft volkomen gelijk. Het wordt steeds duidelijker dat de EU geleid wordt door oliedomme tweede- en derderangs politici. De vertoning van Frans Timmerman en Hans van Baalen op het Maydan plein was in een woord beschamend. Zielig hoe deze goedgevoede luxe varkens zich in Kiev als revolutionairen uithingen. Na de “”spierballentaal” in de naam van de EU, gingen deze helden naar hun onderkomen in een luxe hotel en lieten de arme Onkritische sloebers op het plein voor wat ze zijn. Hetzelfde geldt voor de grote held Guy Verhofstadt die over een “Fight” sprak. Heel makkelijk hé? Na een dag vol vertier, vloog hij weer ‘Business Class’ naar Brussel om tegen het menu van vijfsterren restaurants en champagne te vechten. De vertoningen in Kiev laten ons voor de zoveelste keer zien wie zijn de leiders die de natiestaten proberen omver te gooien. Het zijn schaamteloze schooiers met imperialistische dromen en eigen agenda.
  De EU staat voor oorlogspelletjes …op kosten van andermans leven. Dezelfde geldt voor alles wat deze organisatie voor staat: van de verspilling van ons geld tot de domme besluiten die in de Glaswalhalla van Straatsburg worden genomen.

  Het is tijd om de boel in Brussel en Straatsburg te sluiten en de hele schorriemorrie naar huis te sturen. Het is mooi geweest!.
  .

  Like

 22. Henk der Niederländer zegt:

  @ Thomasson.
  En geloof maar niet dat deze discussie alleen hier of in Nederland woedt maar overal hoor je hetzelfde.
  Zowat alle Burgers in Europa hebben er genoeg van.

  Like

 23. Avidia zegt:

  Er is er maar een op wie wij kunnen bouwen en dat is Wilders, ik heb al veel mensen overgehaald, en veel mensen van mij af gestoten, liever wijk dan rijk of zoiets. Ik stem op Wilders, vanaf het begin, maar omdat er geen Wilders groep in onze gemeente is, stem ik niet, ik ben het met overige parijen niet eens.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En de lokalen? Mijn oudste zoon stemt, als ICT’er en ‘hacker’op de Piratenpartij, maar ik weet niet uit mijn hoofd of er zoiets op gemeentelijk niveau zit.
   Trouwens, omdat je hier nu over begint, de vorige keer, dus nu zal het zo’n vier jaar geleden zijn, stonden er bij ons in het winkelcentrum van die kraampjes, en bijna allemaal Links; PvdA, GL, SP, je kent dat wel. En nog overijverig ook, want in plaats vanachter hun kraampje te blijven stonden een paar de mensen zowat de pamfletten door de strot te duwen. ‘Mag ik U……”Je kent dat wel. Dus ik, hardop, zoals ik altijd doe: “Nee, dank U, ik ben PVV.” Daar keken ze dan weer van op, want ze zijn nog steeds niet gewend dat iemand daar hardop voor uitkomt. “Oh….Ja, maar de PVV zit hier niet.”
   “Weet ik. Maar dan niet, hè: PVV of niets. Terwijl ik doorloop, roept dat wijf me pesterig achterna: “Nou, dan kunt U dus niet stemmen!”
   Ik heb daar niet meer op gereageerd, maar typisch, dat dat er nog even gauw uit moest, vind je niet? Stelletje dwingelanden!

   Like

 24. Wans Horst zegt:

  Heeft Wilders niet geadviseerd om op een lokale partij te stemmen en bij voorkeur leefbaar? Ik ga toch niet een landelijke partij in het zadel helpen op gemeentelijk niveau als ik op landelijk niveau het een rotte partij vind?

  Like

  • @Wans Horst; ik volg de raad van Geert Wilders op. Ik vroeg aan een politicus in Amersfoort welke partij in Amersfoort het meest leek op de PVV. Hij zei de VVD (Vereniging Van Dieven) en de BPA (Burger Partij van Amersfoort). Ik stem op 19 maart op de BPA. Die man ken ik het best van de politici in Amersfoort. Ik heb een keer een prijs in ontvangst genomen uitgereikt door hem (BPA). Ik heb veel van hem gelezen op een nieuwssite en in lokale kranten. Ik stem op hem dat heb ik hem ook gezegd.

   Like

   • Zelf sta ik op de kieslijst van ook een lokale partij in Bunschoten-Spakenburg. Dat is een politieke partij met een Geert Wilders randje. We stemmen bijna allemaal op de PVV. Wat een zaligheid om met zulke mensen om te gaan!

    Like

 25. Peter Buitelaar zegt:

  Kankeren lucht op.
  Geert Wilders stemmen lost op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s