Duitsers staan aan de kant van Poetin en Rusland

Screenshot_21

De Duitsers staan in het Oekraïne-conflict grotendeels achter Rusland. Ze merken dat het Westen en onze media liegen en bedriegen. Ze voelen dat men de Amerikanen, de NAVO en de EU niet kan vertrouwen. Wie de online commentaren in de pers doorleest, ziet in één oogopslag dat die lezers, die Rusland ondersteunen en het Westen bekritiseren, de meeste goedkeuring krijgen.

“Der Tagesspiegel” heeft op haar website een enquête staan, die in één oogopslag alles zegt, ook al is deze ondanks de 8000 stemmen tot nu toe niet representatief.

Update 16.00 uur: “Der Tagesspiegel” heeft de enquête inmiddels alweer verwijderd – waarschijnlijk stond de redactie het duidelijke resultaat ten gunste van Poetin niet aan!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EUSSR, NAVO, Oekraïne, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duitsers staan aan de kant van Poetin en Rusland

 1. baksteen zegt:

  En zo blijft ook deze leugen weer voor altijd op het internet bestaan.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  EN NIET ALLEEN DE DUITSERS !

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Je weet het, ja, je weet het, de EU is tot in de haarvaten niet democratisch en toch schrik je elke weer als ze dat zo duidelijk tonen.
  Ik las net in de Telegraaf dat de Duitsers te arm zijn om te sterven, ook dat is Merkel en dat terwijl de vluchtende islamieten met egard worden ontvangen.
  Het mensdom is gewoon slecht, heersen over andere mensen hebben ze in alle tijden gedaan.

  Like

 4. Jan zegt:

  Europa gaat meer betalen voor gas, elektriciteit en olie want de gekken gaan Rusland sancties opleggen

  USA verhängen Sanktionen gegen Russland
  US-Präsident Barack Obama hat in der Krim-Krise Sanktionen angeordnet. Es sollen Einreiseverbote und Visabeschränkungen gegen Russen und Ukrainer verhängt werden, denen Destabilisierung der Ukraine und eine Gefährdung der territorialen Integrität des Landes vorgeworfen wird…

  Die USA hatten sich zu Beginn des EU-Sondergipfels auch für harte Sanktionen wie Einreiseverbote und Kontensperrungen ausgesprochen. Die Hürden für eine EU-Entscheidung sind jedoch hoch, weil die Mitgliedstaaten nur einstimmig entscheiden können
  http://www.zeit.de/politik/ausland/2014-03/usa-russland-ukraine-sanktionen

  US-Präsident Barack Obama hat die russische Regierung dringend zur Deeskalation gemahnt. Es gebe immer noch die Möglichkeit, die Krise diplomatisch zu lösen, sagte er bei einer kurzfristig angesetzten Erklärung im Weißen Haus.

  Sechs zusätzliche Kampfflugzeuge der USA sind am Nachmittag in Europa angekommen, um den Luftraum über dem Baltikum stärker zu überwachen.

  En nu komt het van de Prutser:
  Jedoch: Einige Stunden war nicht ganz klar, welche Maschinen in welchem Land gelandet sind.
  Daran schuld war US-Verteidigungsminister Chuck Hagel. Er sagte bei einer Anhörung im US-Kongress, US-Kampfjets vom Typ F-16 seien in Lettland angekommen. Zeitgleich teilte das Verteidigungsministerium in Litauen mit, die Maschinen vom Typ F-15C Eagle seien im litauischen Šiauliai eingetroffen.
  http://www.zeit.de/politik/ausland/2014-03/krim-krise-ukraine-russland-live-blog

  Hahahahaha, verdwaald.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Der Tagesspiegel . Ook soms zo’n links leugenkrantje ???

  Like

 6. Benesha zegt:

  Ik sta ook achter Putin. Onze enige beschermer tegen de NWO.

  Like

 7. Jean zegt:

  Bekijk het smoelwerk van die vanRAMPay, gewoon bekijken bespaar u het geluid, en je weet dat die vent totaal onbetrouwbaar is, gewoon een schijnheilige smeerlap.
  Gewoon enkel bezig met vrouw, zonen, broer, zuster onder te brengen op kosten van de gemeenschap, zelf bezig met de bankrekening te vullen onderussen wat op de foto staan (jammer voor de lens) en constant de Europeanen schofferen.
  Men zou voor minder door het lint gaan.
  Gelukkig trapt Poetin niet in dat vuile spel van die schijnheilige drievuldigheid liggend in dat EU gedrocht.

  Like

  • Peter Buitelaar zegt:

   Inderdaad Jean, het smoelwerk van die vent toont zijn ware aard aan. Nigel Farage wist het duidelijk te verwoorden hoe hij over die “damp rag” denkt.

   Like

 8. Tempelier. zegt:

  Henk der Niederländer
  Kunnen we die Serven niet inhuren tegen de EU, koekje van eigen deeg. Bovendien heeft de Amerikaan nog meer landen op het verlanglijstje waar ze stromannen in de regering willen.

  Like

 9. Ik hoop dat Rusland ook ons bevrijd van die EU satans , liever ” knus met de Rus !!!”

  Like

 10. toetssteen zegt:

  De waarheid deed pijn zie ik in de bijgevoegde update.
  Toch is het best apart dat de homo internettus steeds meer terrein wint. Het wordt alleen wel tijd dat dat mens nu ook zo stemt in plaats van zich weer te laten bedriegen. (Zie Duitsland).

  Like

 11. UG Kempenaer zegt:

  Poetin vertegenwoordigt zijn volk. De EU-volksvertegenwoordigers haten hun volk.

  Leve Poetin!

  Like

 12. sylvia Groot zegt:

  De ‘arabische lente’ in het midden-oosten werd door het westen aangestuurd. Zittende
  dictators weggejaagd om plaats te maken voor de moslimbroederschap, christenhatende fundamentalische mohammedanen. Egypte pikte het niet en joeg Morsi weg. In Syrie hield Assad stand. En Barry Soetoro (sektenaam: soebarkah) alias Hussein Obama vermoedelijke zoon van de indonesische sekteleider Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo, likte zijn wonden.

  Hetzelfde wordt nu geprobeerd in oost-europa.
  Maar Poetin zal standhouden.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik sta ook achter Poetin, en zeer tegen de schurken van de EU, daar kan Poetin nog iets van leren, stelletje schurken van de EU, stelletje lafbekken.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Dat is mogelijk de Duitsers hebben altijd van mensen met veel macht, gehouden.Denk aan de Kaiser, Hitler en Ulbricht.Ze hebben allemaal absolute macht over Duitsland gehad.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Zou Adolfa Merkel, zich er iets van aantrekken? Verder heb ook ik respect voor Poetin, die weigert te buigen voor de EUSSR, dezelfde EUSSR HUICHELAARS, die lopen te prevelen over DEMOCRATIE voor de Oekraïne, terwijl de gore SCHOFTEN Barosso, von Rampuy, en de kampcommandant SCHULZ ons weigeren om een REFERENDUM te houden over hun eigen DICTATUUR! Kots EU!

  Like

 16. john zegt:

  Als ik Putin was zou ik direct alle tegoeden in Euro’s en Dollars op de markt dumpen. En omdat China ook nog een gigantische berg heeft zitten zouden zij deze misschien ook dumpen als ze bang zijn dat de waarde vermindert. Eens kijken waar ze blijven met hun sancties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s