Geldsmijterij naar corrupt Oekraïne is een nieuw bewijs van Brusselse naïviteit

Screenshot_12

De Europese Unie presenteert zichzelf als “redder van de Oekraïne”

Oekraïne is een door en door corrupt land en de Europese Unie wil er zomaar 11 miljard euro naartoe schuiven. De Europese leiders zouden zich beter druk maken om de eigen begroting, die verre van sluitend is.

De Europese leiders hopen met diplomatieke druk en voorzichtige sancties de Russische president Vladimir Poetin in het gareel te krijgen. Ze veroordelen Rusland voor ‘de niet uitgelokte schending van de Oekraïense soevereiniteit en integriteit’. Maar de leiders besloten donderdag in Brussel ook alvast de portemonnee te trekken en Oekraïne 11 miljard euro in het vooruitzicht te stellen. Die aanzienlijke steun – bestaande uit leningen en giften – moet zo snel mogelijk worden verleend.

Naïviteit

Dit besluit is het zoveelste in een reeks van stappen die de naïviteit van de Unie tonen. Oekraïne is een door en door corrupt land. Wie schuift daar zomaar 11 miljard naar toe?

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Geldsmijterij naar corrupt Oekraïne is een nieuw bewijs van Brusselse naïviteit

 1. bobzelf zegt:

  NOU DE EERSTE KRUIWAGEN VOL NAAR PUTIN , anders grenzen dicht met oekraine en geen gas !!
  EN DAN NATUURLIJK !! , DANK U allen voor het betalen van mijn gas van vorig jaar, ,dit jaar tot nu, en het komende jaar !

  dank , dank, dank, ik pink effe een traantje weg nu , door zoveel medeleven !!!

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Als ik die foto bekijk:lelijk in de overtreffende trap!Van binnen en van buiten!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Naïviteit? Het begint langzamerhand eerder te lijken op een misdadig plan-de-campagne!
  Om de één of andere reden zijn ze er op uit om alles en iedereen naar de kloten te helpen. De vraag is alleen: Waaróm precies?
  Moet je dat stel huichelachtige boeventronies naast elkaar zien staan; de aanblik wordt iedere keer weerzinwekkender!
  Ze houden ons in een fuik gevangen en persen ons totaal uit ten behoeve van de waanzinnigste ‘projecten,’ -voor zover die die naam nog verdíenen……!
  En dan te bedenken, Godverdomme, dat we jaren geleden al NEE gestèmd hadden, mèt een aantoonbare meerderheid, maar dat die lúl Balkenende, het doodleuk veranderde in een JA.
  Opknopen moesten we dat hele tuig in Den Haag èn Brussel, voor ze ons om God-weet-wàt kapot maken!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Vanwege naïviteit. pure berekenende criminaliteit, misdadig en verdorven tot in de botten.
   Inderdaad opknopen en een nekschot als toetje. Zij en al hun nakomelingen, allen die met de zelfde genen zijn geïnfecteerd, compleet uitroeien deze smerige ondersoort.

   Mensen ik ben zo kwaad, woest ben ik., als iemand nog eens dit geteisem naïef benoemd ga ik zo hard gillen dat jullie het allemaal kunnen horen, waar je ook bent. Helaas even pure onmacht van het moment.

   Like

  • Jade zegt:

   “Chaos creeren, verdeel en heers”,
   Daders: Rotschild, Goldman Sachs, Bilderberg, NWO.
   Wereldbevolking moet van deze lieden terug naar 500 miljoen.
   De rest wordt binnenkort gewoon vermoord.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  Drupje voor drupje !
  SHALALA SHARIA !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Prima video, Sjaak!
   Deze inzichten leven gelukkig ook nog onder de Duitsers, Goddank!

   Like

  • Willie zegt:

   Idd Sjaak , DAT is het inderdaad wat onze kl….. overheid van plan is : heel Europa moslim maken ( dat zijn de domste soort en dus makkelijk onder controle te houden)
   http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.be/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html
   http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi
   ”In his book «Praktischer Idealismus», Kalergi indicates that the residents of the future “United States of Europe” will not be the People of the Old Continent, but a kind of sub-humans, products of miscegenation. He clearly states that the peoples of Europe should interbreed with Asians and colored races, thus creating a multinational flock with no quality and easily controlled by the ruling elite.
   Kalergi proclaims the abolition of the right of self-determination and then the elimination of nations with the use of ethnic separatist movements and mass migration. In order for Europe to be controlled by an elite, he wants to turn people into one homogeneous mixed breed of Blacks, Whites and Asians

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Ik zie op de foto dat dat mens die de WC’s van het E.U. gebouw schoonhoudt, ook op de foto mocht. Ze heeft haar werkkleding nog aan. Ons zuur verdiende geld in de put smijten, daar is de E.U. altijd al de kampioen in geweest. En natuurlijk Rusland sarren, door te proberen de Oekraine op te kopen met veel geld, om alzo de Russen buitenspel en voor aap te zetten. Menige oorlog begon al voor veel minder. Je zou haast denken dat ze via die kapitaalinjectie cq omkooppraktij
  ken de Euro willen opwaarderen, ware het niet dat daar tegenover veel extra dood geld in omloop gebracht wordt. Zouden wij zulke praktijken bezigen, dan zouden ons oppakken voor valsemunterij. Maar ze kunnen niet eeuwig doorgaan met geld bijdrukken, daar dit extra geld geen economische waarde vertegenwoordigt en op den duur de euro omtovert in een waardeloos vod.
  Ik zie de ellende al op ons afkomen. De Euro is dan zover in waarde gedaald dat we er 1 miljoen van nodig hebben om een brood te kopen. Dus voordat we naar de bakker kunnen eerst een kruiwagen aanschaffen waar al die pakken met Euro geld in kunnen benodigd voor ons brood.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Poetin: Westen begrijpt ons niet
  MOSKOU –
  De Russische inspanningen om de crisis over de Krim
  te de-escaleren, worden in het Westen niet begrepen.
  Dit zegt een woordvoerder van de Russische president Vladimir PoetIn.

  99,9 % van de reakties geven Poetin groot gelijk !
  (Zie reakties telegraaf)
  We moeten Poetin dit mededelen !
  En hem vragen of hij nog plaats heeft
  voor de deze EU Banditen in Siberie !

  Like

 7. Jan zegt:

  “Wie schuift daar zomaar 11 miljard naar toe?”

  Soort zoekt soort en bovendien toont dit voor de zoveelste maal dat Brussel staat voor nazisme. Samenwerking met nazi’s en grenzeloze haat tegen Israël en het Jodendom.
  De stank is inmiddels niet meer te harden.

  (Putin, stuur a.u.b. een kruisraket in het EP. Alvast bedankt)

  Like

 8. Jean zegt:

  Tracht rustig naar de foto te kijken en wat zie je dan?
  Juist, de schijnheilige vanRAMPay de hand op de beurs die goed gespekt zal zijn en naast hem het beste remedie tegen ongedierte in huis, links staat een portugees die net een flinke beurt achter de rug heeft.
  Man man man en zoiets houden wij allemaal aan de vreet…..een schande en een degoutante bende parasieten.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, de RODE BANDIETEN der EUSSR, onder leiding van de RODE BOJAAR Barosso, gaan maar door met voor SINTERKLAAS spelen! En waarvoor, om hun eigen HOOGMOEDSWAANZIN, en hun DICTATUUR EUSSR te promoten! Ondertussen staan wij in Nederland, dankzij de KLOOTZAK MARX RUTTE voor meer dan 100 miljard EURO GARANT voor het wurgcontract ESM. Tja, dan breken de Vereninging Van Dieven, en de Partij van de Afbraak, nog wat sociale wetgeving voor de Nederlanders af! Vuile gore LANDVERRADERS!

  Like

 10. Senior zegt:

  De Oekraine zal er niet rijker van worden, wel armer ; wat Brussel met een hand geeft pakt het met twee handen terug. De EU wil dus een claim op de Oekraine – door het economisch los te weken van Rusland. Hun investering zal bewaakt en verdedigd moeten worden – dat hoeft tegenwoordig geen militairen meer te zijn onder nationale vlag, maar kan ook een private onderneming zijn. Het ziet er naar uit dat de Oekraine gebalkaniseerd wordt.

  Like

 11. Avidia zegt:

  allemaal onbetrouwbare rotkoppen, mijn vader had gelijk, kijk naar iemands gezicht en je weet wat voor haring je in de kuip hebt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s