HET GAAT GOED MET NEDERLAND…

Screenshot_24

(Door: Martha N.)

Hoewel we beter kunnen zeggen: het gaat goed met de politici van Nederland. “Onze” politici interesseren zich alleen maar voor ons, de “Nederlanders”, tijdens de verkiezingen! Daarna kunnen we doodvallen.

Mensen verheugt U tezamen, uit het niets zijn we even 45 miljard rijker… Minister Dijsselbloem gaat deze meevaller nu in de “Nederlandse Bijdrage Europot” storten als bijdrage aan onze miljarden hoge jaarlijkse vaste verplichtingen of alvast als aanbetaling voor het garant staan voor honderd miljard, subiet af te dragen aan het noodfonds indien gevraagd (geëist) door Brussel.

Nu wacht hem een nieuwe taak: hoe gebakken lucht in geld om te zetten! Brussel heeft het ei van Columbus uitgebroed, alleen is het een rot ei, ofwel een stinkei.

Bij deze blije mededeling van het vinden van 45 miljard werd wel gelijk gezegd: dit wil niet zeggen dat de Nederlanders zelf uit de crisis zijn, wij zijn niet ineens rijker geworden! Alle plannen van bezuinigen en nog meer bezuinigen gaan gewoon door…

Dus, het is gewoon het zoveelste bedrog dat we voor de kiezen krijgen! Wat ze ons nu weer wijs willen maken? Het zijn niet alleen bijna al onze partijen die ons voorliegen, maar Brussel spant de kroon. Geert Wilders waarschuwt niet voor niets en dit al jaren! Uiteraard weet hij meer wat er speelt achter de schermen dan wij.

Op school leerde ik vroeger, maar dat schijnt nu achterhaald te zijn door het creatief rekenen van de EU, dat er bij boekhouden twee belangrijke begrippen zijn: “Inkomsten en Uitgaven”. Deze twee moeten in balans zijn, anders heb je een tekort. Nu zegt de EU… nee, mensen wij doen het anders… Wij van de Europese Unie zien uitgaven als een soort inkomsten, alleen noemen we ze nu “INVESTERINGEN”!

Investeringen? Waarin? Investeren in oorlogsmateriaal, zoals het aanschaffen van dure onnodige JSF straaljagers, in wegschenken aan Grieken en allerlei andere landen zoals Spanje, hulp aan Syrië, aan Egypte, Oekraïne, waarbij Oekraïne bekend staat als één der meest corrupte landen en ga zo maar door! De hulp aan al die landen, daar kunnen we zeker van zijn, daar zie je nooit een cent van terug en zeer zeker niet in de beurs van de Nederlanders. Valt het ook onder investeren in de toekomst om leuke projectjes in het buitenland met miljoenen en miljoenen te spekken… Investeren in de toekomst van wie..?

Investeringen in de toekomst..? Welke toekomst, de toekomst van het moslimrijk dat de “EU”  zal verdringen en, oh heilige ironie, door onszelf wordt gefinancierd met al die militaire hulp en ondersteuning… Ziet Brussel deze miljarden aan onkosten als investering? Hoe stom kun je zijn.

Geen noodhulp voor eigen mensen. Onze bedrijven gaan kapot, kunnen het niet meer aan. In het afgelopen jaar 2013 gingen ruim 12.800 bedrijven en bedrijfjes failliet. In dit nieuwe jaar 2014, zo is de voorspelling door een kenner, zullen dit er ongeveer 9.500 zijn. Zo te zien een lichte daling, maar ja, de meeste zijn al failliet dus alleen de grotere houden nog vol en die gaan ook weg! Voor al deze mensen die hun bedrijf failliet zagen gaan na hard werken en ploeteren, ook familiebedrijven van generatie op generatie, voor hen was geen noodhulp beschikbaar.

Nu gaat de Europese Unie zich weer met het conflict tussen Rusland en de Oekraïne bezig houden. In ieder geval gaan we alvast 11 miljard schenken, want terugbetalen is ook hier niet aan de orde.

Oekraïne is helemaal niet aangesloten (nog niet) bij de EU, maar daarom kun je er nog wel miljarden tegenaan gooien. Het hanengekraai is weer niet van de lucht, de EU dreigt met sancties, onze regering dreigt met sancties, Obama staat te springen met sancties. Poetin zal nooit genoegen nemen met sancties, hij komt zeker met een tegenactie en die kan wel eens verkeerd voor ons uitpakken. Hij heeft altijd de mogelijkheid om de gaskraan dicht te draaien, als er al niets ergers uit voortkomt!

De Nucleaire Top. We hebben ook nog de bijeenkomst van de Nucleaire top. Wat doen “hoge” en belangrijke heren en dames, of het nu om hoog geplaatsten gaat of om onze regeringleiders, die leuke uitstapjes maken om Nederland te “promoten”? Juist, zij vergaderen een paar uurtjes, daarna is het ontspannen!

De crème de la crème komt bijeen. Nederland telde alleen al 28 miljoen neer voor verbouwingen en aanpassingen als het daar al bij blijft. Komen de “heren” alleen bijeen om belangrijke zaken te bespreken..? Er zal het beste van het beste eten komen, de duurste wijnen en champagnes, maar daar blijft het niet bij… wat denken we dat “de dames” kosten en niet alleen dames..? Er staat alleen in de krant dat de Escortbureaus de vrouwen niet aan kunnen slepen, laten we het daarbij maar houden dan.

Wie denkt dat die drank, wijnen en “vrouwtjes” door de deelnemers (deelnemende landen) zelf betaald worden…alweer mis. Nederland is het gastland en Nederland betaalt, uit de staatskas..? Onze staatskas. Maar het kan er nu wel vanaf, want we hebben net gehoord dat we ineens door “anders te rekenen” geld over houden, en is 45 miljard dan geen feestje waard ?

De heren politici zullen het nog even vol moeten houden leugens te verspreiden tot na de gemeenteraadsverkiezingen, maar vooral tot de Europese Parlementsverkiezingen. Daarna kunnen ze hun lusten weer ongeremd botvieren op bejaarden en zwakkeren in de samenleving, geld voor een zoveelste moskee schenken, want daar ligt de toekomst van Nederland en vooral de geldbuidel, uw buidel wel te verstaan, laten rinkelen met goeddoen in andere landen, zoals leuke objectjes en zo.

De politieke praatjes op zijn best… De radioberichten hemelen de PvdA op, anders halen ze het waarschijnlijk niet en al helemaal niet wanneer men de lijst van “ondeugende” PvdA-leiders ziet.

Handen in de geldla komt vaak voor, beetje mishandelen van hun vrouw, het is een lijst om van te schrikken…

D66 kan er ook wat van…  bij de VVD… Bij Groen Links zijn ook wel eens ondeugende mensen en om met een nieuwkomer te eindigen: op de kieslijst van het CDA staat iemand die volgens zijn familie meerdere keren is opgepakt voor mishandeling, het bedreigen van zijn familie, verhuren aan illegalen… Maar, hij heeft een “verklaring van goed gedrag” en mag dus blijven zegt het CDA.

Mensenlief, moest dit eens binnen de partij van Wilders gebeuren? Het nieuws in kranten, op tv en radio zou er bol van staan…

Het is eigenlijk wel zielig te noemen… Dat de enige redding van de nu “regerende” politici die ons, de Nederlandse burgers, aan alle kanten hebben bedrogen, ligt in het zwart maken van Wilders en zijn PVV-aanhangers. In ieder geval kiezen wij voor “eigenbelang”, dat wil zeggen: we willen niet onderdanig zijn aan de Europese Unie, wij willen minder instroom van buitenlanders, wij willen zelf beslissen of wij meebetalen aan goede doelen. Eerst het “Eigen Volk”… ofwel “Eigen Volk eerst!”

Volk van Nederland geef U niet over, wij blijven in verzet! Wij kiezen voor onze Vrijheid! Het is nog steeds ONS land!

Screenshot_14

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op HET GAAT GOED MET NEDERLAND…

 1. louis-portugal zegt:

  Mooi en waar stuk Martha.

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Je hebt enkelvoudig boekhouden. Kasboekhouden en nu een mix tussen enkelvoudig- en dubbel boekhouden. Lukt dat ook niet, dan gaan we enkel dubbel boekhouden en kunnen we trucken loslaten zoals:

  Een Somalisch gezinnetje met 10 bloedjes (letterijk in de toekomst) van kinderen kijgen een huis, meubels en een uitkering. Dit kost, laten we zeggen, 100.000 euro per jaar. Dit zijn de directe uitgaven. Kostenpost. Maar het verdienvermogen van dit gezinnetje gaan we activeren. Man/vrouw van 35 jaar krijgen deze vergoeding nog 10 jaar totdat de kindjes groot genoeg zijn om hun neven en nichten over te laten komen om mee te trouwen. Daarna krijgen man en vrouw nog een 30 jaar een uitkering van 25.000 euro. 2 kinderen krijgen echt werk, 6 gaan de criminaliteit is en 2 blijven voor altijd in de uitkeringssfeer.

  Verwachte gezinswaarde. (niet helemaal berekend, is voor het idee)

  Man/vrouw: 10 jaar 100.000 + 30 jaar 25.000. Contante waarde: 1.250.000
  2 kinderen met echt werk, verdienen 30.000 per jaar, 40 jaar lang: CW 2.000.000
  6 crimineeltjes verdienen hun geld in het buitenland en geven dit uit in Nederland: 6 x 20 jaar x 100.000 x multipliereffect van 2: CW 18.000.000
  2 kindjes blijven in de uitkeringsregelingen, 2 x 40 x 25.000: CW 1.750.000

  Nu gaan we dit per jaar in de verlies- en winstrekening neerzetten.

  Amortizering opbrengsten:
  50.000 + 900.000 = 950.000 euro per jaar.
  Amortizering kosten:
  32.500 + 42.500 = 75.000

  Per saldo positief macro economisch effect per jaar in de natioanle rekeningen: 875.000

  Kortom, Nederland wordt steenrijk met kindrijke Somalische gezinnen binnen te halen. Waarom zouden we nog werken?

  Iedereen die vindt dat ik idioot bezig ben, begrijpt het nieuwe boekhoudsysteem van de EU.

  Like

 3. Driek zegt:

  Dit krankzinnige gedoe houdt nooit op, we eindigen straks allemaal in het armenhuis, als dat al tegen die tijd niet gesloten is. Weliswaar behoor ik tot de ouderen, en het allerergste toekomstbeeld zal ik niet meer meemaken, maar er moet toch eens een grens getrokken worden. We hebben er sinds de Tweede Wereldoorlog nog nooit zo beroerd voorgestaan, want in de naoorlogse jaren was er een toekomstbeeld dat schone beloften inhield, we hadden een luisterrijk beeld voor ogen waar wij allen naar streefden om dat te verwezenlijken. Op school werd ’s ochtends de Nederlandse vlag gehesen, want wij waren er trots op Nederlander te zijn. Nu echter is er geen uitzicht op een veelbelovende toekomst, al wat ons te wachten staat is een inferieure kwaliteit van leven te midden van vreemde nationaliteiten waar we geen van allen sympathiek tegenover staan. De levensvreugde van ons allemaal wordt ondermijnt, slechts ruïne en verpaupering, dat is al wat ons wacht. Maar de Koninklijke familie stapt straks in een gouden koets om te worden bejubeld door een stel imbecielen. Onze trots is ons allang ontnomen, we zijn verslagen door ranzige lieden die slechts eigen gewin als oogmerk hebben. Stoutmoedige beloften begeleidt met schetterende fanfares worden ons gedaan, doch als pepernoten strooien deze gewetenloze oplichters ons zuur verdiende geld naar nietswaardige volken. Mijn hoop is gevestigd op de burgers die nu een keer strategisch gaan stemmen op de de partij van Geert wilders.

  Like

 4. Jean zegt:

  Eerst ikke en de rest kan stikke, dat staat gekerft in politiekers.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met je eens Martha!

  Like

 6. Edwin Lauxen zegt:

  D66 – Marc Jan Ahne. Meneer is wethoudert te Deventer en vergat alles af te rekenen in een
  bouwmarkt. Hij is gepakt voor winkeldiefstal. Dat doet ie anders nooit hoor!

  D66 – Magda Berndsen Tweede Kamerlid voor D66 kreeg als voormalig korpschef in Friesland meer dan een ton aan vergoedingen, waar ze geen recht op had. Dit graaien gaat ongeveer zo: je claimt extra geld in je weekeind, omdat je wachtdienst hebt. Terwijl je natuurlijk helemaal geen dienst hebt, maar het tikt zo lekker aan en iedereen doet het. Zodoende fraudeerde ze er een ton bij. Geen probleem voor mannetje Peggold, ze mag gewoon bij D66 blijven, want kritiek mag je alleen op de PVV hebben. Graaien en frauderen is bij D66 geen zonde.

  D66 – Marcel van Dalen, wethouder te Blaricum en raadslid te Ede. Vergat te vermelden dat hij al
  een strafblad had wegens smaad. Smaad, valsheid in geschrifte.

  D66 – Jos Elbers, voorzitter van D66 en volstrekt foutmens. Megagraaier, die het onderwijs heeft
  helpen verzieken en zichzelf beloonde met een adviserende functie, die nog beter betaalt. Hij vindt
  zichzelf niet slecht en verrot en niet linksch, maar betrokken. Graaien, belangenverstrengeling. PS
  Omdat deze oplichter voorzitter is van D66-Rotterdam neemt dus de gehele fractie genoegen met
  zijn wangedrag.

  D66 – Dirk Elsen, was grootgraaier en knoeier bij de SNV. Heeft een tijd lang directeur gespeeld en
  moet nu opzouten, helaas zonder strafrechterlijk vervolgd te worden. Maar meneer is van D66, hij
  zou dus toch niet veroordeeld worden want de rechters hier zijn van dezelfde club. Hij overtrad
  aantoonbaar de aanbestedingsregels en gaf vriendjes en familie opdrachten. In veel landen wordt
  dit gezien als corruptie. Daarnaast vulde hij flink zijn zakken ten koste van de medemens, maar dat
  heet “handig” bij linx.
  O ja, het SNV stond onder toezicht van ene Lodewijk de Waal, vandaar. Zie een post op deze lijst van
  meneer de Waal: dieper kan je niet zinken als vakbondsman, het lijkt Wim Kok wel.

  D66 – Jikkie van der Giessen bestuursvoorzitter van Codarts, de hogeschool voor de kunsten in
  Rotterdam. Deze prutsmuts werd er weliswaar rijk mee, maar de gehele opleiding is een puinhoop.
  Een volstrekte nachtmerrie. En dat allemaal omdat manneke Peggol en zijn bende het onderwijs mogen verzieken, wegens taartverdelingen. Is deze graaidoos crimineel? Nee, alleen onhandig. U weet wel: te hoge kosten, snoepreizen, wethouder geweest in 020 (en dieper kan je toch niet zakken) en heel veel geld krijgen en volstrekt niets presteren. Graaien.

  D66 – Korrie Louwes, wethouder in 010. Onhandig. Geeft een bedrijf “Liveable” zomaar het
  monopoly om studenten te huisvesten in nutteloze gebouwen. Vriendjespolitiek.

  D66 – Alexander Pechthold, wethouder in Leiden, lijsttrekker van het spul en eeuwig kamerlid.
  Knoeide als wethouder met een stuk grond, vervuilde grond. Is hier nimmer voor gepakt en
  veroordeeld, maar hij werd ook nimmer gepakt voor het veilen van vervalste stukken. Graaien,
  sjoemelen, islamisatie.

  D66 – Fedde Reeskamp, raadslid te Haarlem, heler en een leugenaar. Daarnaast frustreert hij
  het aanhouden van de dief, die bekend is bij hem, door te weigeren het adres te geven van de
  fietsendief. Meneer kocht een aantrekkelijk geprijsde fiets op Marktplaats.nl. Deze bleek gestolen.
  Wie had dat ooit gedacht? Heling. Bij de weg: wedden dat deze heler zelf subsidie krijgt van de
  gemeente, middels het Fietsenplan?

  PvdA / D66 – Marleen Barth, voorzitster van de fractie en lijsttrekker voor de eerste kamer en haar
  man, de burgemeester van Wassenaar: Klaas Hoekema, D66.
  Dit opvretersduo verslindt per jaar tonnen belastinggeld en zorggeld.
  Ze wonen in een peperduur huis, maar betalen alleen de deurknop en klagen hierover. Zij heeft
  een eigen maatschappelijk bedrijf, dat haar zelf in dienst neemt en vet betaald en een 18-tal
  nevenfuncties bij de overheid en semieoverheid. Zij is het ware gezicht van de PvdA. Voorstander van import islam, maar woont zelf in Wassenaar. Graaien. Islamisatie.

  Groen Links – Aziz Adahchour, raadslid. Je ontkomt er niet aan om af en toe een moslim te nomineren. Nu frauderen de allochtonen bijna allemaal en aangezien er ruim een miljoen hier rondhangen zou de lijst eindeloos zijn.
  Maar het gaat hier ook om de foutlinxen. Het linxe en groene tuig dat altijd met de opgeheven vingert klaar staat om ons te corrigeren, maar dat zelf alles uitvreet wat allah (of z’n broer) verboden heeft.
  Vandaar deze oplichter: GsL raadslid Aziz Adahchour. Had twee niet bestaande fulltime banen bij het onderwijs. Haatscholen staan bekend om hun frauduleus mensen aanstellen en zo kan het dat de linxe maffia het mogelijk maakt dat iemand zo maar twee banen kan hebben en nimmer op zijn werk hoeft te verschijnen. Bedenk hierbij hoeveel mensen bij deze fraude betrokken zijn. De scholen, de foute politieke partij, de ambtenaren, de belastingdienst, de gemeenteraad, enz. enz. Foutlinxen in overvloed. Fraude.

  Groen Links – Judith Bokhove. Is raadslid van de groencriminelen en ook directeur van het erbarmelijke bedrijf Greenchoice. Niet alleen is zij even vergeten te vermelden dat zij directeur is, hoewel dit verplicht is, maar haar bedrijf stinkt aan alle kanten. En wanneer de gemeente iets beslist over “groen, energie, zonnepanelen, duurzaamheid enz.” stemt dit loeder gewoon mee (of niet volgens de fractievoorzittert, maar hiervoor was haar man de directeur en toen stemde ze wel met alles mee, terwijl hetzelfde geld van Greenchoice naar binnen stroomde). Belangenverstrengeling zoals het kan. Erg onhandig allemaal en typerend voor foutlinx. Daarnaast
  ligt haar bedrijf overhoop met de Eneco is de gemeente weer deels eigenaar van de Eneco. Verder graait ze nog wat in de zorg. Het bedrijf Greenchoice is dusdanig rot, dat de overheid er al drie keer heeft ingegrepen. Niettemin vindt haar fractie haar integer en kunnen we het woord “integer” dus schrappen uit de Dikke van Dalen. Graaien, verzwijgen nevenfunctie, tweepetten, blond en gespleten persoonlijkheid, belangenverstrengeling.

  Groen Links – Harry Borghouts ook gemeenteraadlid voor Progressief Heemstede (1977-1987), fractievoorzitter van Progressief Heemstede (1982-1987), secretaris-generaal bij ministerie van justitie (1996-1999) en
  commissaris van de koningin Noord-Holland (2002-2009)). Hij wordt, als secretaris-generaal van Jusititie, in 1999 verantwoordelijk gehouden (door de commissie-Kalsbeek), voor het niet tijdig informeren van minister Korthals van Justitie over coketransporten. In de periode dat Borghouts commissaris van de Koningin was, speculeerde de provincie Noord-Holland op banken in IJsland met 78 miljoen euro tegen een rentevergoeding van 5%. Het geld werd geleend van De Nederlandsche Bank. Door de kredietcrisis is dit bedrag geheel verloren gegaan. Sommige mensen worden fout geboren, hij is er 1 van, toch is hij het ware gezicht van Groen Links; de meeste zijn oude zakken, die slapend miljonair worden en nimmer in dag in het bedrijfsleven presteerden. Graaier, geldverdamper, eventueel corruptie.

  Groen Links – Jamai Challiui. Succesallochtoon en raadslid. Kwam nooit op een vergadering van GsL en dat zou ik ook niet doen, maar maakte zich verder schuldig aan illegale onderverhuur, huisvesting van illegalen, importeren familieleden en uitbuiting.

  Groen Links – Cees van Dijk, raadslid en bestuurslid afdeling Haarlem vanwege seksueel misbruik (verkrachting) van een 13-jarige jongen. Hij werd veroordeeld tot anderhalf jaar cel, plus daarna psychische behandeling.
  Meneer is therapeut en verkracht zijn cliënt, het lijkt wel een boek van Stieg Larsson, monsters bestaan helaas. Het NRC weigerde hier over te publiceren, men wil de sector niet beschadigen. Verkrachter, schending ambt, pedofiel.

  Groen Links – Wynand Duyvendak, crimiclown en kamerlid: wegens inbraak in het gebouw van het ministerie van Economischer Zaken, bedreigingen en brandstichting in zijn tijd als milieuactivist – “Ik vond dit soort acties altijd legitiem”, vertelde Duyvendak het opinieweekblad Elsevier nog enkele dagen voor zijn aftreden. “Dit feit is verjaard, ik maak me er niet druk om”. Zijn fractievoorzitter Femke Halsema sprak van een ‘politieke fout’, omdat hij in de aankondiging van zijn boek deze actie als een groot succes bestempelde, zonder tevens te vermelden, dat hij tot het inzicht gekomen is, dat dit soort acties contraproductief werken; een wijziging in zijn denken, die wel in het boek zelf tot uitdrukking zou komen en die Duyvendak als gevolg van de commotie ook in interviews
  nadrukkelijk naar voren bracht. Bejaarde Volkert.

  Groen Links – Arjan El Fassed, Tweede Kamerlid van Groenslinksch. Haatzaaien. Meneer is opperhoofd bij een website bedoeld om de haat tegen Joden aan te wakkeren en de islamisatie van de wereld te vervullen. (The Electronic Intifada). Geld voor ontwikkelingshulp wordt hier misbruikt en klassiek voorbeeld van een linxe met een dubbele agenda. Zwendel, haatzaaien, islamisatie.

  Groen Links – Rik Grashoff, Tweede Kamerlid, Wethouder Delft (1998-2006)) liet Delft voor 4 ton garant staan voor een aanbouw aan de Sultan Ahmed Moskee. De Turkse Vereniging kreeg zo een lening tegen lage rente en zou daarmee “culturele ruimtes” aanbouwen aan de moskee. Voorwaarden waren wel dat de vereniging een ander bestuur moest hebben dan de moskee, en de ruimtes van de vereniging moesten afgescheiden zijn van die van de moskee. Nou zijn die besturen inderdaad verschillend. Precies dezelfde 9 Turken, dat weer wel, maar in een andere volgorde. Heel verschillend, vindt de gemeente. Het zou om te lachen zijn, als het niet zo treurig was.
  Bovendien blijken de ruimtes van de vereniging naadloos, zonder scheiding over te lopen in die van de moskee. Die heeft zo een fijne uitbreiding gekregen. Laat de Delftse burger maar dokken. Kortom, Grashoff bedonderde de boel en de moskee/ Turkse vereniging benutte de geboden mogelijkheden. Werd beloond met een post als Wethouder in Rotterdam en verdampte daar 50 miljoen in het “Jeugdjaar” en loog bij herhaling over het verdampen van geld in muziekpodium “Watt”. Zwendelaar, vriendjespolitiek, kopen van stemmen, islamisatie.

  Groen Links – Leen Harpe, lijsttrekker van de lokale milieumaffia in Zeeuwland. GroensLinks, dus. Meneer is graaiend ambtenaar en politicus. Reden van deze notering is echter dat deze gloeilampenhater tegen zijn exvrouw te keer gaat en daarvoor vervolgd wordt, voor huisvredebreuk dus.

  Groen Links – Herman Meijer. Bestuurder van deze foute partij, uitvinder van de kindersex en baanbrekend pedofiel. Binnenkort weer verkiesbaar voor de eerste kamer. Ridder in de orde van Oranje Nassau, kun je nagaan wie allemaal een lintje krijgen tegenwoordig. En waarvoor?! Pedofilie.

  Groen Links – Mariko Peters, kamerlid, heeft als diplomate de gedragscode van het ministerie van Buitenlandse Zaken overtreden, maar mag toch aanblijven als Kamerlid. Ze meldde in 2005 in Kabul niet aan haar ambassadeur dat ze een liefdesrelatie had met een man wiens subsidieaanvragen ze moest beoordelen en dat was tegen de regels. Leermoment: blijkbaar hebben wij dure diplomaten in dienst, die allerlei allochtonen in hun
  eigen typhusland aan fraaie banen helpen op onze kosten. Belangenverstrengeling, vriendjespolitiek.

  Groen Links – Sam Pormes. Voorzittert van de Groene Bende te Assen. Er was niet sprake van één affaire waarbij Sam Pormes in opspraak kwam, het ging om een hele reeks. De feiten zijn terug te vinden op een Wikipedia pagina. Het ging over betrokkenheid bij het gijzelingsdrama bij de Punt, om een schietpartij in Assen, waarvoor Pormes zeven maanden vastzat, het ging om een gevalletje uitkeringsfraude, en het ging om een guerrillatraining in Jemen. Fraude, terrorist.

  Groen – Links – Helma Ton, burgemeester van Blaricum: rijden onder invloed.

  Groen – Links – Tara Singh Varma, succesallochtoon, kamerlid, was een veelbelovend politica, maar vernielde haar eigen politieke carrière door financieel wanbeleid en leugens. Ze ging zelfs zo ver dat ze deed alsof ze elk moment kon overlijden aan kanker. Na veel vertoon bij haar vertrek uit de
  Tweede Kamer komen de geruchten op gang. Uiteindelijk blijkt dat ze geen kanker heeft, maar dit
  heeft verzonnen. En dit vaker doet. Misleiding, graaien. Geen enkel geweten; verduisterde geld als
  penningmeester van het Grenada Kommittee.

  PvdA – Susan Baart, voormalig voorlichter van Ad Melkert en de PvdA-fractie. Ze is sinds april
  2010 commissaris bij Vestia. Saillant detail is dat ze de echtgenote is van de Tilburgse PvdA-
  burgemeester Peter Noordanus. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad
  van Commissarissen van de Vestia Groep. Graaien totdat je rood ziet.

  PvdA – Nourdin Belhadi. PvdA. Succesallochtoon. Campagneleider van kadaffie Aleid Wolfsen en fraai voorbeeld van iemand die vanwege zijn afkomst en achterstand slapend rijk is geworden. Ons geld voor hem, met dank aan de rode maffia. Meneer werd zomaar docent, ging naar Mekka en kwam terug als handenschudweigeraar. Deed wat alle PvdA-ers doen: richtte een stichting (iets doen met rotjongeren) en stak de subsidie in zijn eigen zak. Schnabbelde er flink wat bij met lezingen en kreeg zelfs prijzen vanwege zijn goede plannen. Ja, als je bij de PvdA zit kun je hele maatschappij verzieken en toch rijk worden. Fraude en verduistering.

  PvdA – Harry van den Bergh, kamerlid. In 1987 afgetreden als PvdA-Kamerlid, nadat hij wegens
  handel in aandelen (Fokker) met vermeende voorkennis in opspraak was geraakt. Zag ze vliegen.

  PvdA – Rinda den Besten, wethouder. Liet een ambtelijk stuk opmaken om het succes van het
  geldvretende jongerenloket vorm te geven. Terwijl dit project een volkomen mislukking was. (zie ook
  Ella Vogelaar). Toen er een scriptie verscheen over dit jongerenloket, moest deze weer verdwijnen,
  want de scriptie paste niet bij de leugens van de wethouder. Graaien, verduistering, misleiding.

  PvdA – Els Boot, De burgemeester van Giessenlanden, weigert om een Afghaanse man /
  asielzoekert uit te zetten. De 45-jarige man wordt verdacht van oorlogsmisdaden, maar is linxzielug.
  Werkweigering, islamisatie.

  PvdA – Ruud Borgman, penningmeester van de lokale afdeling Almelo. Werd betrapt op het jatten uit de partijkas. Er zullen nog vele penningmeesters volgen.

  PvdA – Wouter Bos, minister van Financiën en knoeiert. Ging minder werken voor veel meer geld
  bij de K.P.M.G. en toevallig is de overheid (dus Wautert himself) de grootste opdrachtgever van dit
  bedrijf. Belangenverstrengeling.

  PvdA – Gert Braam, wethouder in Coevorden. Verdampte veel geld met grondaankopen. Loog hier en daar eens wat en moest opstappen. Graaien, liegen.

  PvdA – Pieter Broertjes. Hopeloos PvdA-geval. Werkte vanaf 1979 bij de Azijnbode en heeft er echt
  alles aan gedaan om ons land te verzieken met de multikul. Onder zijn bezielende leiding werd
  de Volkskrant actief ingezet bij het demoniseren van Pim Fortuyn. Stelde idioot veel allochtone
  columnisten aan om de hersenspoeling van dom links mogelijk te maken, biedt een platform voor
  PVV-haters en ondanks de moord op Pim, gaat stug verder met het demoniseren van Nederlanders, zodat nu Geert Wilders aan de beurt is. Kortom een leugenfabriek, zodat we die kennen uit de vorige bezetting. Desondanks wordt deze rooie gifpen niet vervolgd voor moord en evenmin voor de miljarden die onze samenleving kwijt is aan de allochtoon, nee, ze belonen hem met de burgemeesterspost in Hilversum. Haatzaaien.

  PvdA. – Edward Brongersma. Eerste kamer, overtreding wet op kinderporno en derhalve smeerlap.

  PvdA – Ronald Buld, raadslid Nijverdal: mishandeling, verkrachting, huiselijk geweld.

  PvdA – Peggy Burke. PvdA, wat anders? Raadslid van 020 en bij haar is het licht geheel uitgegaan. Zij wil dat autochtonen voortaan kunnen worden uitgesloten van de betere banen, om zo de instroom van allochtonerts mogelijk te maken. Wordt je dus niet alleen benadeeld in de hoofdstad omdat je ouders blank zijn, maar pakken ze je nog een keer als je werkt zoekt. Natuurlijk staat Peggy niet alleen in haar waanzin: GsL steunt haar plan. Soort zoekt soort. Schending grondwet, negerisatie.

  PvdA – Hannah Buyne. Wethouder en daarnaast rechter. Succesallochtoon. Zij vond het nodig de
  jeugd op te zetten tegen de PVV, want democratie is een gruwel voor de rooien en onderwijs biedt
  kansen. Zij liet een lesbrief verspreiden onder de scholen tegen een deel van de Nederlanders en
  loog hierover. Zij is een schoolvoorbeeld van de waanzin en schade, die de PvdA ons land aan doet.
  Liegen, haatzaaien.

  PvdA – Ama Carr , succesallochtoon, raadslid Amsterdam, rijdt zonder rijbewijs en onverzekerd rond. Geeft valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.

  PvdA. – Job Cohen, burgemeester Amsterdam, liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en
  miljarden in de metro. Zelfs Europese subsidie werd weggesluisd de moskee in. Verzaakte volkomen, liet een Amsterdam ontstaan waar Joden, vrouwen en homo’s niet meer ongehinderd over straat kunnen en criminelen 500 keer kunnen worden opgepakt zonder detentie. Theedrinker, amateur.

  PvdA – Wim Cornelissen, burgemeester van Gouda. Groot ontkenner van problemen met Fins
  wajongvolk. Knoeier en graaier. Want ook deze burgemeester graait er op los. Met medeweten van
  de gemeenteraad, want die heeft boter op z’n hoofd. Maar toch. Meneer heeft een villa in Ghana en
  de vuilnisdienst van Gouda had in 2009 een rekening betaald in datzelfde Ghana, die verder oninbaar was. Wat doet een miljoen Goudse euro’s in het land der Ghanezen? Daarnaast heeft hij ook nog een functie in Ghana. Deze man, die de Gouwenaren al jaren laat stikken, maakt zich zonder enige twijfel schuldig aan graaien en ongewenste belangenverstrengeling. Zijn werk als hoofd van politie heeft hij niet 1 dag naar behoren uitgevoerd.

  PvdA – Minister Jacqueline Cramer. Diverse portefeuilles, maar geen dag voor ons bezig geweest.
  Was hoogleraar bij een universiteit ergens in Utrecht, gaf ze daarna 50 miljoen om wat te fröbelen
  met onderzoek en ging later daar, dik betaald, werken om nutteloos onderzoek te doen. 50 miljoen
  om jezelf aan een baan te helpen, belangenverstrengeling. Gebruikte later ontwikkelingsgeld om
  arme landen te dwingen mee te spelen met linxe klimaatspelletjes. Machtsmisbruik.

  PvdA – Marcel van Dam, minister Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (1981-1982), gepakt
  met drank achter het stuur, hielp frauduleus een limonadefabriek om zeep. Omdat dat kon. Rode
  miljonair. Knoeier en jarenlang god van de PvdA.

  PvdA – Sjoera Dikkers, PvdA kamerlid van het ergste soort en toch niet crimineel. Voor ons
  allen onbekend en toch betalen we ons scheel aan haar. Kijk ff naar dit stukje uit haar CV:
  Medewerker projectmanager Greenpeace Nederland (1995-1996). Medewerker bij het CNV.
  Campagnecoördinator jubileum 2000, Stichting Wemos (campagne voor kwijtschelden schulden
  ontwikkelingslanden) (1999-2000). Directeur Evert Vermeer Stichting (EVS) (2000-2005).
  Directeur “Stop Aids Now” (2005-2007). Interim-directeur E-motive, programma van Oxfam-Novib
  (2008-2009). Directeur ( a.i.) Defence for Children/ECPAT (juni 2009-juni 2010). Nevenfuncties:
  (je gelooft het niet…….). Eigenaar ‘Dikkers’, Management voor Idealisten (2007-heden). Zo zie je
  maar dat al die graaiers gewoon in de tweede kamer zitten en gewoon kunnen blijven graaien.
  Al jaren maken we ons erg boos er over en toch zitten de roodgraaiers gewoon op het pluche en
  schrapen jaarlijks hun tonnen naar binnen. Ten koste van respectievelijk het milieu, de rechten van
  werknemers, ontwikkelingslanden, zwartjoekels, aidspatiënten, derde wereld, zielige kindertjes. En
  Henk en Ingrid! Graaien.

  PvdA – Fatima Elatik, succesallochtoon, raadslid en bestuurder in 020, die informatie achterhield,
  mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel
  Oost-Amsterdam achterliet. Klassieker, totaal ongeschikt voor alles, maar onaantastbaar vanwege
  de achterban van de PvdA. Misbruik overheidsgeld, verkwisting, liegen, enz. Weggestuurd met een
  motie van wantrouwen en vervolgens weer op het pluche gaan zitten. In 020 kan alles (mits je tot de
  juist bevolkingsgroep behoort).

  PvdA – Thea Fierens. Zij graait nu echt ten koste van de getinte medemens. Zij is interim
  van ontwikkelingsorganisatie SNV. Dit graaicollectief is al vaak slecht in het nieuws wegens
  vriendjespolitiek en onbeperkte hebzucht. En deze graaidoos Fierens spant de kroon. Hoe diep kun je zinken door tonnen in je zak te steken, die zijn bedoeld voor de derde wereld. Denk daar eens aan als je iemand van de PvdA tegen komt. Ze doen er allemaal aan mee. Onbehoorlijke beloning.

  PvdA – Carolien Gehrels. Wethouder van 020 en beroepsleugenaar. Liegt bij herhaling de raad voor
  inzake haar bijdragen aan het mislukte muziekgebouw. Weigert verder te vertellen hoeveel geld zij
  een ontslagen kultuurzeiker Janmaat heeft meegegeven. Liegen. Onbehoorlijk bestuur.

  PvdA – Jaap van Gelder. Bestuurslid. Opperhoofd van vele zaken maar gepakt wegens corruptie bij
  alweer een woningbouwvereniging “de Key”. Liet vriendje grond kopen en kocht die dan weer voor
  miljoenen meer om er sociale huisvesting op te plegen. Graaien. Corruptie.

  PvdA. – Cebeli Gönül succesallochtoon, raadslid uit Rotterdam, ernstige mishandeling van
  echtgenote.

  PvdA – Carlos Gonçalves, succesallochtoon. Voorzitter van de deelgemeente Delfshaven. PvdA-
  miljonair en Kaap-Verdiaan. En zwendelaar. Meneer kreeg om stemmen te kopen onder zijn
  landgenoten een fraaie baan van de rode maffia. Hij wordt zeer riant betaald, maar vond het nodig
  een goede te baan te krijgen bij een stichting en zichzelf daar een vette subsidie te geven. Avanco
  heet deze stichting en meneer is daar the Big Boss. PvdA-tuig uit eigen eiland helpt hij aan baantjes.

  Is het strafbaar jezelf subsidie te geven? Nee, dat is onhandig. En zolang de deelgemeenteraad in
  meerderheid dit niet erg vindt, is het niet strafbaar. Waarom dan deze vermelding? Omdat meneer
  pas drie weken een luxe, gratis vakantie in Marokko heeft gehad op kosten van een Marokkaanse
  directeur van een maatschappelijke instelling en deze instelling natuurlijk subsidie krijgt van dezelfde
  deelgemeente. Is dit strafbaar? Nee dit is onhandig. Sterker er kwam zelfs een Bing-onderzoek en
  watdenkkie???: meneer was onhandig.

  PvdA – Eveline Herfkens, minister, nutteloze VN-graaier. Weigerde onterecht ontvangen
  huursubsidie van $275.000 terug te geven. Gooide het op een akkoordje met Maxim Verhagen en
  kwam er mee weg.

  PvdA – H. Heuverling, wethouder in Waalwijk en winkeldief. Werd betrapt in de plaatselijke HEMA
  met een tas vol spullen. Diefstal. Zijn wachtgeld vergat hij niet.

  PvdA – Hakim Hmadouch, succesallochtoon, raadslid Arnhem,: mishandeling en bedreiging
  echtgenote.

  PvdA – Sadik Harchaoui, zelf behorend tot de BA’s (bekende allochtonen) maar hier succesallochtoon, is vorig jaar in opspraak geraakt door forse declaraties en salarisverhogingen als voorzitter van de gesubsidieerde instelling Forum. Kreeg de niet bestaande baan als opperhoofd van de Raad van Maatschappelijke Ontwikkeling en wist het te brengen tot een voorstel het woord “allochtoon” te verbieden. Graaien.

  PvdA – Hamid Houda, succesallochtoon en kamerlid. Moest weg vanwege belastingfraude en
  ontduiking, intimidatie van personeel; maar goed genoeg voor de provinciale staten. Bij de PvdA kan
  alles, wanneer je maar stemmen meebrengt.

  PvdA – Wim Huizing. Spijkenisse. Soms raadslid, soms wethouder. altijd bezig met kindneuqsex. Nu is dit nog steeds verboden, maar nog nooit is iemand daarvoor uit de PvdA gezet. Zal wel een verklaring hebben, waarom al die verkrachte kindertjes op zijn PC staan, dit schijnt altijd per ongeluk gebeurd te zijn. Pedofiel en smeerlap.

  PvdA – Mohammed Kaied, succesallochtoon, raadslid uit Dalfsen: poging tot doodslag.

  PvdA – Hamit Karakus, succesallochtoon en wethouder Rotterdam. Voorheen makelaar, ook al in
  010. Doet niets fout, van onbesproken gedrag. Betrokken bij vele dossiers, maar drie springen er uit: ambtenaren wonen velen jaren graties in mooie panden langs de ’s-Gravenweg, die de wethouder vergeet te verkopen, bureau BOOR fraudeert en jat er op los inzake schoolgebouwen, leuke grondverkopen die de gemeente duperen (Calypso) voor 50 miljoen, maar bepaalde ontwikkelaars rijk maken. Onschendbaar /PvdA.

  PvdA – Bert Koenders, minister van ontwikkelingssamenwerking, kocht een afdeling van de VN met
  de bedoeling daarvan de hoogste baas te worden. Zijn baan kostte ons 89 miljoen euro (per jaar?).
  Belangenverstrengeling.

  PvdA – Wim Kok, minister en MP. Beste voorbeeld van hoe een socialist zijn gehele linxe loopbaan
  gebruikt (op onze kosten) om vervolgens te graaien bij alle grote bedrijven (alweer op onze
  kosten). Hielp de FNV naar knoppen voor eigen gewin. Werd beroemd vanwege het “kwartje van
  Kok” een tijdelijke heffing om werkend Nederland te pesten, die later terug gegeven zou worden.
  Belangenverstrengeling, graaier.

  PvdA – Henk Kool Haagse PvdA-wethouder, geeft opdracht gemeente aan afdelingsvoorzitter van zijn eigen partij, graaitoeter Constant Martini ter grootte van 30.000 euro. Verstrengeld ff wat belangen.
  Er moest zogenaamd een onderzoek worden uitgevoerd. Kan ook zijn dat Martini een nieuwe auto
  wilde, ofzo.

  PvdA – Martin van der Krogt, raad van advies van de Fourstar Groep. Sinds wanneer heeft een lullig
  bureautje een topzware raad van advies nodig? Sinds je er rijk mee kunt worden. (zie Ella Vogelaar).
  Bureau gaf geld aan iedereen als stagevergoeding. Zonder stage. Graaien, misbruik belastinggeld.

  PvdA – Krouwel van de gemeente Dinkelland. De PvdA-wethouder besloot zijn functie neer te leggen
  nadat hij het rapport heeft gelezen over het onderzoek naar de integriteit van de drie wethouders
  van de gemeente. Tien keer raden welke wethouder boter op z’n hoofd had. Belangenverstrengeling
  en vriendjespolitiek. Werd wel beloond met wachtgeld, want boter op hoofd loont.

  PvdA – PvdA Els Kuijper. Ook wel Els de Gluiper. Bejaarde bloemetjesjurk met hyacinthkapsel en
  spuuglelijke halskettingen met metaalafval of rode zwerfkeien erin. Rode vette rups Nooitgenoeg.
  Was wethouder, raadslid, locoburgemeester en bestuurder in arm 010 en graait vrolijk verder.
  Daarover zo meer. Was lijsttrekker van de PvdA tijdens de periode Fortuyn en deed fanatiek aan
  haatzaaien door kinderen te vertellen dat ze pappie niet meer mogen zien, wanneer deze op
  vakantie zou gaan naar zijn zandland. Van tante Pim mocht pappie dan nooit meer terug komen. Ja,
  hoe diep kun je zinken? Nog dieper. Mevrouw Kuijper hielp in haar functie een bekende horecazaak
  aan een vergunning en kreeg zo maar een bestuursfunctie bij hetzelfde bedrijf. Wat een toeval. Of
  zou het onhandigheid zijn? Haatzaaien en belangenverstrengeling.

  PvdA – John Leerdam. Fijne vent. Kamerlid. Krijgt deze notering alleen omdat hij bewijst dat je bij de
  PvdA niets hoeft te kunnen of te weten om tig jaar te kunnen blijven plakken.

  PvdA – Rob van der Mark, burgemeester van Vlieland: Openbaar dronkenschap

  PvdA – Constant Martini. Voorzitter van de PvdA, afdeling Den Haag. Meneer kreeg van bevriende
  wethouder Kool opdracht een onderzoek te doen, dit om geld te verschuiven en een rapport te
  verwerven voor in de onderste lade. Vriendjespolitiek.

  PvdA – Martin van Meurs, Oud PvdA-wethouder en smeerlap van de lokale Pro Arnhem. Deze man
  verzamelt kinderporno. Je zal er maar op gestemd hebben. Kwam verder nog in het nieuws omdat hij als beroepspedo niet zijn zetel op wilde geven.

  PvdA – Hubert Mollenkamp. Directeur sociale woningbouw. Deze grootgraaier en rooie kapitalist
  dacht dat ie god was en smeet met ons geld. Sportwagen hier, villa daar. Deed sociale woningbouw bij Rochdale, vandaar. Geeft de PvdA definitie van “eerlijkheid” nieuwe betekenis. Want niet alleen kon deze pretletter zich onbeperkt verrijken, het was nog niet genoeg. Hij is gepakt voor
  het aannemen van tenminste 2 miljoen aan steekpenningen.Het meest verbijsterende rond zijn arrestatie is natuurlijk dat Hubertje, voor een sociaal bedrijf werkte, voor de sociaalste gemeente van Nederland (Amsterdam) en leefde als Czaar Peter de Grote. En dat niemand van zijn gedrag op de hoogte was, zogenaamd. De huisadvocaat van Rochdale is trouwens ene van der Laan. Tegenwoordig burgemeester / tunnelkijker in 020 en opvolger van amateur en foutmoefti Cohen. Er moeten dus tientallen PvdA-ers zijn in dit netwerk met boter op hun hoofd, maar de oude media hoor je er niet over. Corruptie, graaien.

  PvdA – Peter Noordanus, speelt burgemeester in Tilburg. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Getrouwd met ene Susan Baart, die ook al graait bij Vestia. Zou persoonlijk betrokken zijn bij het toekennen van het debiele salaris van speculant Erik Staal. Graaien. Belangenverstrengeling.

  PvdA – Marnix Norder, Wethouder Den haag. Is ook opperhoofd van de Nederlandse Stichting Hoogbouw. Gaf zichzelf als wethouder opdracht in Dubai naar hoogbouw te gaan kijken als voorzitter van de stichting Hoogbouw. Graaien, belangenverstrengeling, vriendjespolitiek voor schizofrenen.

  PvdA – Rob Oudkerk, wethouder Amsterdam, Kamerlid en huisarts: woonde verslaafde hoeren
  uit in 020 dat is nog eens seksueel misbruik! Hij kwam eind 2003 in opspraak omdat hij een
  agent zou hebben geschoffeerd nadat hij was aangehouden wegens het niet voeren van een
  werkend achterlicht op zijn fiets. Later werd bekend dat Oudkerk prostituees had bezocht op de
  tippelzone aan de Amsterdamse Theemsweg, terwijl hij ervan op de hoogte was dat daar illegalen,
  minderjarigen, drugsverslaafden en slachtoffers van vrouwenhandel werkten. Hij trad af vanwege
  hoerenloperij en cocaïne gebruik.

  PvdA – Ernest Owusu-Skeyere , succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, illegaal
  wapenbezit.

  PvdA – Bram Peper, burgermeester Rotterdam (1982-1998), minister Koninkrijkrelaties (1998-2002) en minister van Binnenlandse Zaken (1998-2000)): in opspraak door zijn declaratiegedrag. Meneer dacht echt dat alles wat hij uitgaf ten goede kwam aan Rotterdam en zodoende ging hij over de schreef. Graaier, knoeier.

  PvdA – Anton Pieters, voormalig voorzitter van de jonge socialisten en statenlid van de provincie
  Overijssel. Betrapt bij het jatten uit de partijkas en dusdanig betrapt dat de partij dit aangegeven
  heeft en niet onder het tapijt geschoven kreeg. Dief. En al zat het in de partijkas van die rooie
  oplichters, het is natuurlijk ons geld, belastinggeld.

  PvdA – Sharda Poese. Succesallochtoon. Penningmeester en raadslid. Gepakt voor het jatten uit de
  partijkas van de PvdA. Je moet overigens wel zeer hebzuchtig zijn om als allochtoon te jatten bij de
  PvdA: je kunt er op vertoon van afkomst en achterstand zo maar een fraaie baan krijgen, waar je
  niets voor hoeft te doen of te kunnen. Voorbeelden te over.

  PvdA – Jan Pronk, minister Ontwikkelingssamenwerking (1973-1977 & 1989-1994 & 1994-1998) en
  minister Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (1998-2002)) stapte bezopen achter het stuur en reed zijn dienstvoertuig in de prak.

  PvdA – Felix Rottenberg. Bestuurslid en partijstrateeg. Graaier, krijgt 5000 euri betaald voor een
  volkomen overbodige vergadering in 020 aan elkaar te kletsen. Besloten vergadering, dient dus geen enkel openbaar doel. Verder bekend van vele linxe TV-uitzendingen als minister van propaganda. Schijnt per uitzending nog betaald te worden ook. Graaien, vriendjespolitiek.

  PvdA – Evan Rozenblad. In 1994 kort na zijn aantreden als Kamerlid afgetreden nadat via de CDA-
  gazet Trouw was uitgekomen dat hij zijn loopbaan iets te mooi had afgeschilderd. Valsheid in
  geschrifte.

  PvdA – Karel Schols, wethouder van Duiven. En: Voorzitter Schols Foundations, Voorzitter Malawi-
  platform, Adviesbureau Karel Schols. Zie daar hoe verstrengeld deze persoon is. Heeft een fraaie villa in een ontwikkelingsland en is socialist. Hoeveel overheidsgeld toucheert hij. Of betaalt de bankgiro dit allemaal. Europa? Gaat er geld van de gemeente Duiven naar toe? Multatuli draait zich maar weer eens om in zijn graf. De socialisten van nu zijn de uitbuitende imperialisten van toen. Graaien, belangenverstrengeling.

  PvdA – Hans Spekman. Zag kans als wethouder van Utrecht illegaal mijloenen te sluizen naar de
  lokale voetbalclub. Hielp mede hierdoor een bouwbedrijf het faillissement in. Is tegenwoordig
  opperhoofd van de rode maffia.

  PvdA – Erik Staal. Godheid bij woningbouwvereniging Vestia. Graaier met een grote “G”. Naast het
  zichzelf te ruim belonen vond meneer het nodig te beleggen met geld van de huurders en liet Vestia
  hierdoor met meer dan een miljard het schip in gaan. Werd hiervoor beloond met een vorstelijke
  bonus en zit nu op Bonaire zijn geld te tellen. Graaien, knoeien.

  PvdA – Randy Stena, succesallochtoon, deelraadslid Amsterdam-ZO: arbeidsverzuim, werkweigering.
  Verscheen nooit op vergaderingen maar pakte wel de poen. Aan de andere kant heeft hij weinig
  verziekt tijdens zijn loopbaan en dat kun je van velen niet zeggen.

  PvdA – Jerry Sulaiman. succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, greep uit kas van de
  fractie. Eerder regel dan uitzondering.

  PvdA – Elvira Sweet, succesallochtoon, raadslid Amsterdam: 2x veroordeeld voor dronken achter
  stuur zitten.

  PvdA – Guusje ‘Nadorst’ Terhorst, burgemeester Nijmegen en minister Binnenlandse zaken en
  Koninkrijkrelaties 2007-2010, die met drank op achter het stuur klom en vervolgens eiste dat
  de politie haar liet gaan. Doofpotdoosch en zuipschuittin. En racist: verhinderde als minister de
  benoeming van een commissaris omdat deze autochtoon was. Machtsmisbruik, zuipen.

  PvdA – Victor Verhoeven. Bestuurder van de rode bende en schrijver van kul- en partijstukken.
  Grootgraaier. Speelt directeur bij allerlei woningbouwverenigingen; hij verhoogde de huren, gaf alle
  nuttelozen huursubsidie en vulden zijn zakken. Graaien.

  PvdA – Willem Vermeend. Een kamerlid en later een staatssecretaris van Financiën. Gebruikte zijn
  politieke loopbaan om flink aan te pappen bij het bedrijfsleven en graaide er vrolijk op los met tal van bijbanen. Ging ook graaien bij de bedrijf Afab en liep daar tegen de lamp als graaier. Achteraf had ie het niet geweten. Graaier.

  PvdA – Walter Vermeulen, gaaiert bij woningcorporatie Laurentius Breda. Wegens jatten, stelen en
  corruptie gepakt. Ondanks het feit dat de raad van commissarissen (PvdA voorzitter Peter van den

  Baar, voormalig burgemeester, wethouder van de rooien) zo goed toezicht hield jatte men er op los.
  Hoe kan het? Graaien, corruptie en toch sociaal. Vastgoedfraude.

  PvdA – Ella Vogelaar. Minister van wonen en smijten. Bezit een netwerk van allerlei re- en
  integratiebureaus en geeft zichzelf keurmerken, door baas te spelen in een keurmerkeninstituut voor heftige bureaus. Van “Blik op Werk” tot “Fourstar” de puinhoop van het jongerenloket. Werd vooral ook bekend omdat men bij Fourstar criminele jongeren zoveel zakgeld gaf als stagevergoeding, zonder stage. En werd betrapt. Verdampt ook geld bij woningbouwverenigingen. Graaien, belangenverstrengeling, islamisatie. Laatst gezien met een emmer asbestvezels bij WBV Mitros.

  PvdA – Mei Li Vos. Lid tweede kamer. Wachtgelddoos. PvdA en zwanger. Dat laatste kan geen kwaad, maar haar linkse bloed is ongeneeslijk. Doet aan haatzaaien. Probeert te verhinderen dat PVV-ers de dodenherdenking bijwonen, wegens vermeende medeschuldigheid aan de misdaden van Hitler. En verklaarde voor “moffenhoer” te zijn uitgemaakt door PVV-ert zonder bronvemelding. Kreeg daarvoor landelijke uitzendtijd bij P&W, het door de belastingbetaler betaalde links TV-front: de VARA. Haatzaaien.

  PvdA – Lodewijk de Waal. Vakbondgod. Beroepslandsverrader, die de vakbonden inzette voor de
  mens, die niet werkt en ook niet gaat werken. Ongeneeslijk PvdA-er. Pas betrapt op fraude als
  voorzitter van de raad van toezicht van de geldsmijtclub SNV. Hij keurde misbruik van subsidiegeld
  goed. En dit ten koste van de arme mens in Afrika. Met z’n hele smerige vakbond er verantwoordelijk
  voor dat niemand meer een vaste baan kan krijgen maar altijd moet werken via een uitzendburo. Tal
  van nevenfuncties, die geen enkel ander doel dienen dan Lodewijk de Waal en de multikul. Graaier.

  PvdA – Jaap Warners. Meneer is soms wethouder van Gouda. Dan weer directeur van het vuilbedrijf
  Cyclus en zit toevallig ook zichzelf te controleren in de raad van commissarissen. Geeft zichzelf de
  ruimte veel Gouds geld te investeren in Ghana in een nieuw vuilbedrijf, waarvan hij toevallig ook
  directeur is. Onnodig te zeggen dat dit geld verdwijnt, in ieder geval niet gebruikt wordt voor de
  Goudse vuilniszak (zie de bijdrage over zijn vriendje Cornelis).

  PvdA – Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht: intimidatie en knevelarij krantenredactie.
  Grootste knoeier ooit. Knoeide met vergoeding van tijdelijke dienstwoning en liet een oplage van
  een krant, die hier melding van maakte, vernietigen. Verder bekend van totale ongeschiktheid.
  Liet homo’s jarenlang pesten door kansenjeugd. Sluisde subsidie naar moslimachterban, via een
  jeugdwerkproject. Gaf miljoenen uit aan een Roma-gezin, gewoon omdat dat kan. Krijgt niettemin
  in alles de steun van de meerderheid in de gemeenteraad en dat zegt veel over de gemeenteraad
  en de staat van verval van ons politieke bestel. Keerde uiteindelijk een half miljoen euro’s uit aan
  weggepest gay-stel als compensatie voor al die jaren wanbeleid. Droeg hier zelf geen cent aan bij:
  belastinggeld is graties, toch?

  PvdA – Joop Worrel, van alles. Jarenlang opperhoofd geweest van een stichting voor Sinti en Roma
  en heeft daar miljoenen verdampt, zonder dat de Nederlander er een euro wijzer van werd. Graaien,
  verdampen.

  PvdA – Murat Yasar, succesallochtoon, raadslid uit Kampen: mishandeling echtgenote.

  PvdA – Mohammed el Yaakoubi, succesallochtoon en raadslid Amsterdam: mishandeling, dumpen
  importbruid in Zandbakkije.

  PvdA – Jacqueline de Jong, raadslid in Rotterdam en verdient daar ook een dik salaris als directeur van de onzinnige OK-punten. Een OK punt is een veilig adres, dat gesloten is, wanneer je het nodig zou hebben tijdens een straatroof. Ze geeft leiding aan 2.2 FTE. Graaien, verdampen, belangenverstrengeling.

  PvdA – Jenny Bouma, wethouder ergens in de buurt van Twarres, heeft zich schuldig gemaakt aan feitelijke belangenverstrengeling. Ook was er sprake van (middellijk) persoonlijk belang. Dat blijkt uit het rapport van het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING). Mevrouw deed iets met grond en haar man was erbij betrokken als ontwikkelaar, maar dat wist ze echt niet. Vriendjespolitiek, belangenverstrengeling.

  PvdA – Wim Blok, halve zool en opperhoofd bij BOOR Rotterdam, graaier zonder grenzen. Meneer speelde directeur en zag kans voor meer dan een ton te reizen, van andere fraudes wist hij niet af , want drukdrukdruk en op reis natuurlijk. Misbruik geld, onbekwaam knoeier, graaier. Moest weg maar werd beloond met een verse baan: nu speelt hij baas in de raad van toezicht van stichting Vizyr. Bij de weg: de puinhoop van BOOR komt eindelijk in orde, want foutmoefti Job Cohen gaat de leiding overnemen.

  PvdA – Marcel La Rose, stadsdeelvoorzitter van Zuidoost 020. Knoeier. Gaf ons geld aan bepaalde jeugd om te voetballen. Maakte er een bende van, loog en koos wachtgeld voor zijn eieren. Graaien, knoeien, niet functioneren.

  PvdA – Martin Kromwijk, godheid bij Woonbron, sociale woningbouw. Had een linkse hobby: stak 250 miljoen in een schip en loog hierover aan alle kanten en vervalste rapporten. Socialist met twee SS-en. Graaien, verdampen, misleiding, valsheid in geschrifte.

  PvdA – Peter Moerenhout, wethouder te Drimmelen. Van sociale zaken en daar wil je echt niemand van de PvdA hebben. Fraude. Meneer is ook makelaar, maar ontving ten onrechte jarenlang een WAO-uitkering en wachtgeld. Onhandigheid, uitkeringsfraude, graaien.

  PvdA – Noël Philippen, directeur van woninggraaibedrijf Vitaal Wonen te Limbricht. Corrupt. Verdiende zelf nog een kleine twee ton aan een klusje voor de zaak. Stak tonnen in een geschikt huisje voor de voorzitter van de raad van toezicht. (zie Henricus Ritzen). Graaien, vriendjespolitiek.

  PvdA – Henricus Ritzen, voorzitter van de raad van toezicht van Vitaal Wonen. Kijkt de andere kant op vanwege een fraaie villa, die meneer kreeg. Graaien, vriendjespolitiek.

  Groen Links – Jan Dijkgraaf, fractievoorzittert en penningmeester van de afdeling Emmen bevrijdde euro’s uit de kas en liet ze rollen. Diefstal.

  D66 – Jan Patternotte, duo raadslid in 020, soort van spek-en-bonen-variant. Hij ging buiten zijn boekje door valsheid in geschrifte te plegen en de democratische regels aan zijn laars te lappen door een handtekening te vervalsen op een motie. Valsheid in geschrifte.

  CDA – Ad Koppejan, lid tweede kamer. Belangenverstrengeling.
  Want niet alleen was deze boer fel tegen de PVV (en trok er veel aandacht mee) hij geeft zichzelf een baan bij een burootje dat hij zelf subsidie heeft gegeven (Cooperatieve Vereniging Kredietunie Nederland). Geld boven idealen en gewoon doorgaan met graaien, want eigenlijk is hij een lid van de bende van de Rotte Roos.

  Zoals een ieder weet is ene Andree van Es tegenwoordig de grote dame van Groen links.
  Deze dame heeft de toenmalige BVD van van alles beschuldigt om er maar voor te zorgen dat Sison (een maoistische moordenaar uit de Filippijnen) gewoon met rust werd gelaten. Sison kon na interventie van die communistenhoer Andree van Es inderdaad ongestoord zijn gang gaan met de bloederige zuiveringen binnen zijn partijen(NDF/CPP).

  Wilbert Willems(groen Links) tegenwoordig raadslid in Breda speelde speelde bij de zogeheten Quimpo-affaire waar de BVD toen van alles beschuldigd werd een zwaar dubieuze rol.
  Bij de behandeling van die Quimpo-affaire faxde die vieze DDR-freak alle stukken inclusief conceptstukken regelrecht naar het bureau van de moordenaar Sison. De faxen zijn nog te bewonderen bij Peter Siebelt, http://www.petersiebelt.nl/

  Marijke Vos (groen Links) was de verantwoordelijke wethouder bij het akkefietje Probo Koala.
  http://www.elsevier.nl/web/1093154/Nieuws/Politiek/Marijke-Vos-door-het-stof-in-affaire-gifschip.htm
  Bij het vervoeren van het foutief geëtiketteerde bestrijdingsmiddel superwolmanzout-Co naar onder andere houtimpregneerbedrijf Gebr. van Aarle B.V. te Sint Oedenrode speelde Vos de lesbische brandweervrouw(doofpot)

  PvdA – Peter van den Baar, wethouder, burgemeester, en toezichthouder bij WBV Laurentius te Breda, alwaar Vermeulen, Peijen en Heintjes zich helemaal gek graaiden en knoeiden. Graaien, fraude mogelijk maken.

  Laurentius / PvdA:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13053944/__Lening_voor_Laurentius__.html
  Het is vrijwel onmogelijk verlies te maken als WBV, maar bij Laurentius zijn zoveel miljoenen verdwenen, dat het tuig daar beloond wordt met extra steun van de overheid. Zodoende draai je als huurder en als belastingbetaler op voor de criminelen van de PvdA.

  PvdA – Jim van der Vennen, lid van het bestuur PvdA Amsterdam Zuidoost. Hij is werkzaam als Controller en als Mental coach (methode Lohnen) .”Mijn missie is mensen in beweging te brengen”, daarom trapt hij ze in elkaar. Mishandeling, openlijke geweldpleging.

  Kromwijk (PvdA)
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3341470/2012/11/02/Cruiseschip-ss-Rotterdam-blijft-in-havenstad.dhtml
  Zie hoe je belazerd wordt. De pers en de NOS koppen “de SS Rotterdam blijft in Rotterdam”. Maar de kop had moeten zijn: “SS Rotterdam verkocht met verlies van 240 miljoen euro”, want dat is wat er speelt. Woonbron ziet kans in een paar jaar honderden miljoenen te verdampen. Ze laten de huurders hiervoor betalen en strijken zelf een vermogen op voor hun wanprestaties, want Rotterdam is van de PvdA en fouten worden daar nimmer bestraft.

  PvdA – Co Verdaas, staatssecreatris van economische zaken. Wordt riant betaald om de vaderlandse economie te besturen maar maakt zich zelf schuldig aan fraude en wilddeclareren. Want het is nooit genoeg bij socialisten.

  PvdA – succesallochtoon Tunahan Kuzu. Turkse meneer, zit in de tweede kamer en roept daar wat over gezondheisdzorg en treedt ook op in een spotje van een Turkse verzekeringsmaatschappij en liegt hierover. Belangenverstrengeling, onhandigheid. Dat krijg je als iedereen hier vreet van de belastingbetaler en in zijn eigen taal blijft volharden. Nederlands zou hier de voertaal moeten zijn.

  Er is nog veel meer
  http://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/

  Like

  • Sjaak zegt:

   Deze lijst kan je nog oneindelijk voortzetten !
   Maar nu weet ik ook al een beetje meerover bepaalde begrippen ontstaan zijn !
   Bevoorbeeld : KANKERWIJF !
   Uiteindelijk blijkt dat ze geen kanker heeft, maar dit verzonnen hat !

   Like

  • Monalisa zegt:

   Zo wat een was lijst een hoop werk weer om dit uit te zoeken, ik heb nog wat lijsten met namen dus uitzoeken maar de lijst word al langer als het klaar is dan maar publiceren.

   Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Groen-Links ís de Pedo-Partij & updates!

  http://www.de-stek.info/hvv/indexf900-2f900.html?pagina=981

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  We raken woorden tekort om onze walging naar onze bestuurders te uiten en dat wil wat zeggen!
  Zolang we lid blijven van de EU kan onze regering geen enkel probleem oplossen want wij leven in een vergiet!

  Like

 9. Marijke zegt:

  Helemaal waar. De politici die door het volk gekozen zijn om de belangen van het volk te behartigen hebben niks met dat volk op, behalve tijdens verkiezingstijd. Autochtonen worden duidelijk achtergesteld, bijvoorbeeld bij de ziektekostenverzekering die veel lager is voor buitenlanders èn zonder eigen risico. Niet bereikbaar voor autochtonen, die moeten gewoon de volle mep betalen en anders volgen er sancties. Als een vrouw haar hoofddoekje moet afdoen als ze gefouilleerd wordt komt de nationale ombudsman in actie, maar als een homo getreiterd en bedreigd wordt is deze in geen velden of wegen te bekennen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik weet wel waar ik op ga stemmen in mei.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Prachtig Martha, ik wilde dat ik het geschreven had.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Avidia, 1.26u: Als je dat ècht wilt, kun je het toch proberen?
   Kom op, joh, gewoon tegen jezelf zeggen: “Er zit hier veel talent en ík ben er één van.”

   Like

 11. gielah zegt:

  Goed artikel!
  Overigens moet ik toegeven dat ik zelf, hoewel ik alle berichten probeer te volgen, nauwelijks begrijp waaróm we ( nou ja… de EU en de Nederlandse overheid) bijvoorbeeld zo aan het stoken zijn in de Oekraïne en waarom we het geld, dat we ten onrechte aan de zorg en aan andere wél nodige zaken onttrekken, aan een land waar we NIETS mee hebben gaan spenderen.
  Moet dat geld weggeplempt worden omdat we allemaal zo ontzettend verlangen naar een toetreding van Oekraïne bij de EU ( waar alle verstandige Nederlanders nota bene niets liever dan UIT willen)?
  Nee toch?
  Welk voordeel zou dat aan de EU opleveren?
  De Oekraïne is verschrikkelijk arm en staat al jaren bekend als heel erg crimineel.
  Hebben we hier nog geen armen en criminelen genoeg dan?
  Of is het alleen maar ordinaire geldzucht van de ongekozenen en wil men steeds meer landen met de loze belofte van vrede en democratie en welvaart naar die rare unie toelokken, teneinde hen op termijn ook uit te zuigen, kaal te plukken en onder onvrijheid te dwingen?
  Dit mag dan een wat onvriendelijke veronderstelling van mijn kant zijn, maar een betere weet ik niet!

  In dit scenario is iedere partij en iedere burger, die nog op waarheid en vrijheid en gewone menselijkheid aandringt verdacht en dient zwartgemaakt ( of zwart geschreven) te worden.
  Het is een wonder, dat zulke mensen er überhaupt nog zijn, want over onze hele wereld heen lijkt een zware wolk van inertie en ‘laat maar gebeuren’ te liggen.
  Is het de voeding ( wat zit er in die troep) die de mensheid van nu zo murw maakt?
  E-nummers of zo, die normaal denkvermogen en de wil om NEE te zeggen verlammen?
  Is het het slechte onderwijs, dat slechts dombo’s aflevert…. of de kranten, die ons het echte nieuws onthouden, zodat driekwart van de burgers geen idéé hebben wat er allemaal speelt?
  Ligt het aan de dommige tv-programma;s, die een bepaald soort mensen nog oppervlakkiger en platter maken dan ze van nature al waren?
  Is het een gebrek aan kennis van God en Zijn Woord, waardoor mensen geestloos en karakterloos en hopeloos geworden zijn?
  Een combinatie van dit alles?

  Hoe dan ook: mijn gelukwensen aan een ieder, die nog wél een beetje mens heeft weten te blijven!
  U bent kennelijk immuun voor de beïnvloeding van zeer slechte krachten en machten.
  Ik zou zeggen: u bent het zout der aarde.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Ik woon in Dordrecht, dus ga ik mijn stem aan Beter voor Dordt geven.Ik maak me zorgen om de toekomst van onze jongsten, die zullen als wij niets doen, in een diktatuur van het Proletariaat of Islam terecht komen, allebeide betekent onvrijheid.dood en ellende.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Alleen de inwoners zelf van ons kleine landje zijn nog geïnteresseerd in NL en onze toekomst.
  Zeker als je kinderen en kleinkinderen hebt en alles altijd goed reilden en zeilden in je leven.

  De rest, de gekozenen, die hier voor zouden moeten waken hebben heel andere belangen.
  Alleen nog eigen belangen en hun eigen toekomst. De bewoners (wij dus) zal ze een rotzorg zijn.
  NL is een soort van open inrichting geworden waar psychologische experimenten op los gelaten worden. En als het mis gaat, wat volgens mij allang zo is, dan stappen de gekozenen op het vliegtuig en zijn weg van hier. En hoe het ons dan zal vergaan, ach, wie boeit het verder.

  Like

 14. gielah zegt:

  Trouwens al gelezen dat mevrouw Merkel het onderwijs wil inschakelen om de kinderen pro-EU te gaan indoctrineren?

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10683766/Merkel-backs-call-for-EU-school-lessons-to-counter-growing-Euro-scepticism.html

  Like

  • BertG. zegt:

   Volgens is dit al jaren aan de gang.
   Onderwijs bestaat enkel nog alleen daar uit dat je iedereen vooral erg lief moet vinden.
   Zeker als het ander kleurtje heeft. Daar behoort als leerling dan toch wel je voorkeur naar uit te gaan. Anders deug je niet.

   Like

 15. Sjaak zegt:

  Moody’s: Nederland behoudt AAA-status
  LONDEN (AFN) – Nederland houdt de hoogste kredietstatus
  die er is bij beoordelaar Moody’s (AAA). Volgens het bedrijf
  zijn de vooruitzichten beter geworden. Die waren negatief,
  maar zijn nu stabiel. Dat heeft Moody’s vrijdagavond gemeld.
  ——————————————————————————–
  De verkiezingen staan weer voor de deur !
  MET GETALLEN OP DE TAFEL ! KLOOTZAKKEN !
  EERST ZIEN ! DAN GELOVEN ! FUCK THE EU !

  Like

 16. Theodoor zegt:

  De waarheid is een schel geluid, Martha. Het zou mooi zijn dit stuk op de voorpagina’s van de landelijke pers te zetten maar……………………….. daar zal het gewoon geweigerd worden om duizend en een reden.

  De route is al uit gezet, ook voor de Oekraïne geld dat als ze straks onder de vlag van de EU wapperen gewoon “vluchtelingen” uit de islamitische landen moeten op nemen. Dat alles in het kader van het toekomstige wereldrijk van de moslims en dat mag best een paar centen kosten vindt de EU en de Arabische geldschieters.

  Een goed en gezond nadenkend mens zal moeten kiezen tussen het moslimbroederschap (obama) en Putin, hoe raar dat ook klinkt. Er is niets anders.

  Ik zal voorlopig steeds stemmen op de PVV. Er zijn maar weinig andere partijen die de zorg op zich genomen hebben dat niet alle waarden van Nederland worden verkwanseld en die daarbij ook nog op haar eigen wat oudere inwoners past. De rest van de partijen kennen we inmiddels wel en zijn voor een keutel nog te duur.

  Nu is Putin ook maar een mens en zal niet eeuwig leven, het broederschap zal gewoon met andere namen het doel voortzetten en uiteindelijk bereiken.
  Dat zou best kunnen, nietwaar?

  Het grootste deel van ons volk slaapt rustig verder, gesust door het geweldige nieuws van 45 miljard aan gebakken lucht rijker. Gebakken lucht heeft toch vaak iets met banken te maken nietwaar? Socialist Dijsselbloem leert snel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s