LINKSE ‘DISCRIMINATIE-ROEPERS’ VOLGEN EEN IDEOLOGIE OP BASIS VAN VALS SOCIALISME!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Dat onze multiculturele samenleving niet werkt is al decennialang bewezen! Multicul is het resultaat van de utopistische denkwereld van een paar linkse naïevelingen, die constant roepen dat de multiculturele integratie een verrijking is voor de samenleving! De rechtse realisten (het ‘gewone’ volk dus), die met hun neus op de feiten worden gedrukt en alle negatieve gevolgen hiervan ondervinden, baseren hun mening op de bewezen feiten en uiten hun frustraties hierover openlijk. Dit wordt door de linkse multicul fans, die er alles aan doen om rechts in diskrediet te brengen, gelijk bestempeld als “discriminatie en racisme”.

Iedereen met gezond verstand weet echter dat dit niets met ras, huidskleur of afkomst te maken heeft, maar dat dit een gevolg is van de kloof tussen een ‘stagnatie in evolutie’ en de huidige civilisatie. Barbarisme, onder andere, stamt uit het stenen tijdperk en is in deze geciviliseerde wereld net zo primitief als het uitoefenen van kannibalisme!

Screenshot_16

Maar zelfs in deze geciviliseerde wereld zijn er (naast de linkse bestuurders en elite, die hier hun zelf verrijkende redenen voor hebben), nog altijd mensen die met hun vals gevoel voor humanisme als dolgedraaide kuddedieren blaten dat realisten racisten zijn die discrimineren!

Screenshot_17

Mijn advies aan deze hedendaagse ‘socialistische goeroes’ is:

Jullie moeten eens goed leren te onderscheiden wat een misplaatste solidariteit is i.p.v. ongefundeerd met het vingertje te wijzen!

1. Publicatie van (bovenstaande) schokkende feiten en beelden is GEEN discriminatie!
2. Het veroordelen van een gebeurtenis, een video of een foto van barbarisme (zoals kelen doorsnijden, mensen doodschoppen, stenigen, ophangen verbranden, etc. etc.) is GEEN discriminatie.
3. Het bekritiseren en niet tolereren van respectloosheid, indoctrinatie, ondankbaarheid, lafheid, etc. is GEEN discriminatie!

HET IS GEWOON PUUR ZELFBEHOUD!

Degenen die niets doen, niets zeggen en alleen toekijken, begaan een onrechtvaardigheid die een schending is van de mensenrechten en DÍT IS DISCRIMINATIE VAN DE MILJOENEN SLACHTOFFERS!

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

23 reacties op LINKSE ‘DISCRIMINATIE-ROEPERS’ VOLGEN EEN IDEOLOGIE OP BASIS VAN VALS SOCIALISME!

 1. Jean zegt:

  Ik hoop dat binnenkort al dat vreemd gedoe afdruipt, wij zullen naast de weg staan en ze uitwuiven en dan mag de hele wereld schreeuwen ‘racisten’ het zal me geen barst schelen, dat ik dan een heel gelukkig persoon zal zijn is een feit.

  Like

 2. Andre M zegt:

  Vaak zijn mensen die schreeuwen dat de multi kulti samenleving een verrijking is werkzaam of gelieerd aan de multi kulti geld stromen met andere woorden ze vreten ervan. Wat is nu werkelijk de meerwaarde van dat honderduizenden niet eens de taal willen spreken of werkeloos aan de kant staan, en dat jan boezeroen voor de kosten op mag draaien.?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Andre M: 17.12. uur. U heeft het volkomen begrepen! De “rode-en gutmensch kerk”, wentelt zich als een varken in een modderpoel, en knort tevreden als er nog meer verrijking plaats heeft!

   Like

  • In Nederland zijn dat er inmiddels al miljoenen die niet willen integreren!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Jack Terrible: 18.46. uur. Dat is helemaal waar, Jack! By the way, ik krijg net van mijn lieve vrouw jouw gedichtenbundel, voor mijn verjaardag! Ik ga ervan genieten Jack!

    Like

 3. luckybee zegt:

  Het doel van Marxisme is de Dictatuur van het Proletariaat. Dat beteken geen democratie en dat betekent geen vrijheid.Hoe je het ook bekijk, islam of socialisme betekent knechterij, en dood voor iedereen, behalve de Oliegarchie, en de hoge ambtenarij bij de islam.

  Like

 4. Peter Klaasing zegt:

  Like

 5. Mijn linkse buurvrouw is na jaren rechts geworden. Nog erger dan mij!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  En het onderwijs, bijvoorbeeld, hè, ook al zo’n door links gedomineerde beroepstak, die voorop loopt bij het promoten van de multikul!
  Dat was in de vroege jaren ’80 al zo, wat ik kan weten door mijn toenmalige tijdelijke baan bij de schoolbibliotheekdienst: Door de basisscholen werden de boeken van Jan Terlouw afgenomen waarin voor alles werd uitgelegd, hoe vre-se-lijk moeilijk de gekleurde mensen het hadden, die naar Nederland kwamen en dat ‘wij’ niet lief genoeg voor ze waren. -Toentertijd waren het eerder Surinamers dan moslims, maar het principe werkte hetzelfde: Alles, alles, wat er met die mensen verkeerd ging, was uiteindelijk ónze schuld.
  Wat je nu dus nog op volle toeren in Zweden waarneemt….Trouwens, genoeg van die schoolboeken, zoals ik al eens eerder verteld heb, waren vertaald uit het Noors en het Zweeds.
  Dààrin werd uiteengezet hoe doodgewoon het was, dat beide ouders de hele week full time werkten en dat kinderen tussen de twee en de zes hele dagen naar de opvang gingen. -Al geloof ik niet, dat díe opvattingen in Nederland zoveel weerklank vonden, ondanks dat die boeken wel op de scholen circuleerden: Met dagopvang is Nederland altijd al terughoudender geweest en tóen helemaal, God zij dank!
  Maar het gedweep met andere culturen, ‘interessante’ buitenlandse mensen en wat dies meer zij was ook toen al volop aanwezig.
  Alles nog steeds in het kader van ‘nooit meer oorlog,’dàt óók, geloof ik. Je moest ‘leren,’ elkaar te ‘begrijpen.’ -Daarom moest uiteindelijk toch ook die rotte EU er komen…..
  Ach, er zal nog wel eens een dag komen, dat de kinderen van toen het zich herinneren…..en vertwijfeld naar hun hoofd wijzen…..

  Like

  • BertG. zegt:

   Je kan vast de uitdrukking wel dat alles wat je van ver haalt lekker is.
   En daar gaan de meeste wel erg in op in hun denkwijze. Letterlijk.
   Het is voor sommige een manier van leven geworden zelfs.

   Like

 7. Tempelier. zegt:

  “The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything” A Einstein.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens realprediktor.
  Maar zolang die linkse club nog zoveel geld kan jatten van de werkende nederlander zal er niets veranderen.
  Het moet simpel helemaal kapot gaan zodat er geen geld meer is om die linkse actieclubjes aan de gang te houden.
  En ondanks misschien een beetje economische groei zijn we aardig op weg naar kapot gaan.

  Like

 9. D.Day zegt:

  Ik ben het helemaal eens met het stuk en de reacties. Maar wat in de afgelopen decennia altijd duister is gebleven:
  wat is de reden waarom de linkse elite, inclusief ons koningshuis, zo kritiekloos de Islam omarmt. Zij kijken toch ook tv en lezen kranten en zijn dus op de hoogte van de achterlijkheid en de barbaarsheid van de islam.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ D.Day: 22.51. uur, op 7/3. Zij omarmen de wrede islam, omdat zij daar BELANG bij hebben! Denk maar eens na over de volgende aanwijzingen; ” De Resolutie van Straatsburg”, ” Oil for Immigration”.

   Like

   • D.Day zegt:

    De resolutie van Straatsburg is mij bekend, evenals de haarscherpe analyse van Bath Ye’or. Maar het blijft toch naief en gevaarlijk van de elite, kijkend naar Iran in 1978, dat zij denken ‘een lang leven beschoren te zijn’ als de Islam het hier voor het zeggen krijgt.

    Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Weet je,als soms iemand me zegt ;jij bent een rascist,ben ik daar niet verontwaardigd over[helpt toch geen zak]maar trots.Mijn antwoord:beter dan een landverrader!Als land kun je best een aantal mensen op weg helpen,maar niet,zoals het nu gaat,meer dan 1miljoen uitbuiters aan de vreet houden.En daar dan voor bedankt worden in de vorm van ernstig toenemende zweare criminaliteit,intimidatie en gediscrimineerd worden in eigen land.Iedere dag is opverleven,dankzij alle instromers.En dan wordt van mij verwacht dat ik ze liefdevol omarm?Ik ben toch niet gek? 😉

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Moet zijn:zware criminaliteit,en,overleven.Te vlug getypt,ben soms ook zo boos!

  Like

 12. D.Day zegt:

  De europese samenleving verandert zich tot een islamitische samenleving. Dit is de bedoeling van de linkse elite, omdat dit beleid via afspraken in de Verdragen met de OIC is vastgelegd. Jarenlang worden wij besodemieterd door onze volksvertegenwoordigers, die het hebben laten gebeuren, zonder zich af te vragen of deze verandering naar een moslimsamenleving wel zo verstandig is. En nu zie je tot welke puinhoop het beleid van de afgelopen veertig jaar heeft opgeleverd. Ik word daar op z’n zachtst gezegd niet vrolijk van.

  Like

 13. Jan zegt:

  Krankzinnig wijf wil dat er een wet wordt aangenomen die het werkgevers verbied te discrimineren op sollicitanten die hun gezicht dicht hebben laten spijkeren, hun gezicht/huid als kladpapier gebruiken of er als mohawk bij lopen:

  24-year-old Edmonton Kendra Behringer with 22 piercings above the neck — seven facial piercings and 15 earrings — is embarking on a campaign a to make it illegal for employers to discriminate based on body modifications, which would include things like piercings, tattoos and hairstyles.
  http://www.edmontonjournal.com/Edmonton+woman+petition+takes+employers+reject+piercings+tattoos/9942069/story.html

  Moet kunnen:

  “Ik wil directiesecretaresse worden”:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s