VIDEO: De English Defence League (EDL) 5 maanden na het vertrek van Tommy Robinson


Een uitermate goed gelukte reclamevideo van de EDL. Zulke kwaliteitsvideo´s zouden ook de Duitse organisaties en groeperingen moeten maken wanneer ze het publiek willen bereiken en de muur van de verradersjournalistiek willen slechten.

Eind februari vond er een protestmanifestatie van de EDL in Grantham, Lincolnshire, plaats:

Politieman Phil Vickers, die bij de EDL-manifestatie aanwezig was, zei dat beide demonstraties in Grantham, die van de EDL en de tegendemonstratie, vreedzaam waren verlopen.

Lincolnshire Echo

Screenshot_11En eind maart is er een nieuwe manifestatie in Midden-Engeland gepland, deze keer in Worcester. Tommy Robinson is weliswaar vertrokken, maar de EDL leeft en is net zo actief als voor zijn vertrek!

Website EDL – met eigen discussieforum

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in English Defence League. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: De English Defence League (EDL) 5 maanden na het vertrek van Tommy Robinson

 1. dgneree zegt:

  In Nederland is de spirit er al uitgeslagen. Alle actie is geconcentreerd in de PVV. Hierdoor hebben de mensen het moeilijk om elkaar te vinden. De Nederlander is te goedig geworden, te feminiem, te infantiel, dankzij decennialange politiek correcte indoctrinatie.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Vreselijk irritante commentaarstemstem in de stijl van de vreselijke Jeremy Clarkson van de al even vreselijke Top Gear. Twee minuten uitgehouden, daarna afgezet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar in dat geval lijkt het U meer om de stèm te gaan dan om de inhoud.
   Als je bedenkt, dat deze video en trouwens de hele EDL-zelf het initiatief is van de leden van de ‘working class,’ die nu eens hebben besloten, voor de dag te komen zoals ze zijn en zich níet langer te laten wegdrukken, noch door de elite, noch door de -aanmatigende- Islam dan neem je die stem wel even voor lief en luistert naar wat hij te zeggen heeft.
   Ik geef toe, dat ik zelf de jongedame aan het eind (Oh nee, die heeft U dan al niet meer gehoord ) niet goed kon volgen. Maar ik keek het wèl uit. Uit respect voor de EDL.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  EDL kan alleen een succes worden als het hun lukken zou de Commonwealth op de vuilnis hoop te pleuren, anders wordt het voor ze dwijlen met de kraan open.Mischien door de revolutie van Oliver Cromwel te herhalen?

  Like

 4. Precies zoals het is, filmpje zou ook zo maar voor de PVV kunnen gelden!

  Like

 5. eg regs zegt:

  “as a mixed-race member,i’ve seen many different members at different demo’s,i’ve seen sikh members,Asian members,i’ve seen all sorts..”

  Aldus de vrouw in de video.Maw je kan Aziaat,Afrikaan, ‘all sorts’ zijn,en tegelijkertijd Engels.Vergelijkbaar dus met het idee van de ‘nieuwe Nederlanders’ hier;Surinaamse Nederlanders,Ghanese Nederlanders enz.Een absurditeit natuurlijk.Net zo min als een Chinees kroeshaar kan hebben of een negroide spleetogen,kan een Nederlander een anders dan blanke huidskleur hebben.

  De Marokkanen zien de zaken soms helderder dan wij autochtonen.Zij hebben een term bedacht voor dit fenomeen van de niet-Nederlandse Nederlander.Smalend spreken ze over de ‘man zonder vlag’.

  Voorwaar een scherpzinnigheid waar het ons helaas maar al te vaak aan ontbreekt.Wanneer eenmaal het principe van ‘raciale exclusiviteit’ wordt losgelaten is het hek van de dam.Dan is er geen morele of filosofische grond meer om de ‘multiculturele samenleving’ af te wijzen.Om een immmigratie-stop (en nog beter:remigratie) te bepleiten.Om de overwoekering van de oorspronkelijke blanke bevolking te zien voor wat het is:nl een ten hemel schreiend onrecht.

  Deze makke heeft de EDL gemeen met de PVV.Zelfs als zij de gelegenheid zouden hebben,zouden zij beiden niet willen voorkomen dat in Engeland en Nederland binnen respectievelijk 30 en 40 jaar,de blanke bevolking gereduceerd wordt tot een minderheid in eigen land.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  ……..misschien een idee om gezamenlijk ook zo’n soort video te maken? ( geld inzamelen en video maken) iets voor de Populistische omroep misschien?)

  Like

 7. Sjaak zegt:

  De blick achter de gordijnen ! De strippentrekker U.S.A !

  Like

 8. Alf Janszoon zegt:

  Ben al sinds lang een PVV stemmer, nooit op een Blut und Boden beweging. eg regs overtreedt clausule 3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze site niet getolereerd!.

  Like

   • Alf Janszoon zegt:

    Geachte heer Bron,
    Heb een blik op de website van eg.regs geworpen. Met zo’n agenda wens je niet gekoppeld te worden. Overigens the right of free speech vrijheid van meningsuiting is zo essentieel dat zelfs de Mein Kampf vrij te koop moet zijn in een vrije samenleving.
    Met respectvolle groeten,
    Alf Janszoon.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Alf Janszoon

    Ook even een blik op geworpen…..niet best! 😦

    E.J.

    Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Duit in zakje: meneer Bron, ik vind u bijdrage aan het vrije woord, het vrije internet, geweldig en onmisbaar. Respect hiervoor, Leefbarbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s