Henk V. over Angela Merkel en de EUSSR

Screenshot_20

(Door: Henk V.)

Onze trouwe reaguurder/vertaler Henk V. plaatste een uitstekend comment onder het artikel over Angela Merkel en de aanstaande onderwijsindoctrinatie door de EU. Zeer de moeite waard om het comment integraal als apart artikel te plaatsen! (webmaster):

Model DDR-meisje Merkel was politiek zo zuiver op de graat dat zij behoorde tot de delegatie van bevoorrechte partijjongeren die een congres van gelijkgestemde linkse zielen in Moskou mochten bijwonen. Het was een grote eer om naar het buitenland te mogen gaan, want daarmee gaf de partijleiding aan hoeveel vertrouwen men in haar had. Zij zou niet naar het Westen vluchten. Een betrouwbare indruk maken is het succes van Angela’s carrière. Dat was toen zo en dat is altijd zo gebleven: Zij heeft nooit bekend gestaan vanwege haar briljante, sprankelende geest. Zij straalde gewoon bestuurlijke standvastigheid uit, een soort Duitse ambtelijke onwrikbaarheid.

Op zeker moment was de onvrede onder de Duitse bevolking over de toestroom van andere etniciteiten sterk toegenomen en de homogeniteit van de samenleving kwam onder druk te staan. Betrouwbare roerganger Angela signaleerde het gevaar: ”De integratie is mislukt”, verklaarde zij. Het Duitse scheepsvolk was gerustgesteld: Het gevaar was door Angela onderkend en het volk dutte weer in, terwijl onder Angela’s leidende hand geen millimeter van de politiek van instroom en bevolkingsvermenging werd afgeweken.

Screenshot_18

Zo is haar strategie altijd geweest. Zij verwoordt af en toe iets van de onvrede die onder het volk leeft en ze geeft aan dat de dingen beter moeten en dat men van de fouten moet leren en ze vervolgt gewoon de ingeslagen weg en het resultaat is dat zij bij de stemmingen altijd scoort!

Nu wordt het tijd om uit een ander vaatje te tappen. De politieke zoethoudertjes werken niet meer, want het onheil dat de EU aanricht kan allemaal niet meer verdoezeld worden. Nu moet het GOEDE verhaal over de EU in de hersentjes van de kinderen worden gehamerd! De voormalige minister van Angela’s partij, Schäuble, rolt in zijn invalidenwagentje van school naar school en spreekt indringend stichtende woorden, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat wist Goebbels, dat wist Mao, dat wisten de Sovjets. Dat weten alle manipulerende partijen. Dat weten ook de islamitische volksmenners, die hun kinderen met Jodenhaat vervullen vanaf de eerste levensjaren. De leugen net zo lang herhalen tot die waarheid wordt en daarna de mens dwingen om vanuit die ‘waarheid’ te gaan denken en handelen.

Angela vindt dat de kinderen moeten leren hoe vrolijk makend en verrijkend de EU wel is.

Screenshot_16

Grappig is dat over de jaren-50 niet meer mag worden gesproken, de laatste fase waarin de landen nog vanuit de voortzetting van eeuwenoude tradities en structuren dachten. Dat was vlak voor de tijd toen er zoiets als vrijhandel en samenwerking tussen landen ontstond. Misschien mag die vrijhandelsfase even vermeld worden, toen men de mensen nog kon wijsmaken dat ieder land haar eigen sterke economische punten zou behouden en versterken. Zelfs die vrijhandelsfase ging vlot voorbij, precies zoals de EU-planners het hadden bedoeld, en ook het denken over je nationale identiteit belandde geleidelijk aan.. onder het mes. En daarmee gaven de bedenkers van het versnelde eenheidsconcept aan dat men van de menselijke psyche (hoe men die gezond kan houden!) niet veel begrijpt! Maar ging het denken over Europa ooit werkelijk uit van het welzijn van iedere inwoner van Europa? Ieder mens vindt zijn of haar weg naar de toekomst uit een besef van identiteit, van afkomst. Je hebt kennis van en vertrouwen in jezelf, en van daaruit ga je met vertrouwen de toekomst in. Dat is GEZOND.

Maar wat voor individuen geldt, gaat kennelijk niet meer op voor landen. De landen hebben een voorgeschiedenis, een identiteit, waarin je je als burger thuis voelt, en vanuit de identiteit heb je contact met anderen en je werkt met hen samen. Daar is helemaal niets mis mee, EN geforceerde eenmaking voegt daaraan NIETS positiefs en extra’s toe!

De leugen die men in de kinderen wil planten, is dat het bestaan van afzonderlijke landen ALTIJD tot oorlog leidt. De EU rechtvaardigt steevast haar aanslag op onze nationaliteit door de verwijzing naar de conflicten die tussen staten zijn uitgevochten. Een goede waarnemer zou echter kunnen opmerken dat misbruik van religies, ideologieën en mateloze hebzucht tot oorlog leiden. Het komt er gewoon op neer dat ALLE inspiratiebronnen van de menselijke geest gruwelijk worden vervormd wanneer zij worden aangestuurd door ongebreidelde machtsdrift!

Screenshot_17

En dezelfde ingrediënten, die uiteindelijk onherroepelijk tot oorlog zullen leiden, zien wij NU al in de EU aanwezig: een drang tot totalitair denken en handelen, tot het beheersen van de manier waarop individuen denken. De Eu is NU al van een dictatoriale gezindheid doortrokken en bedient zich van een dwingende politiekcorrecte ideologie, die iedere andersdenkende veroordeelt. Daarbij is de EU ongemeen hebzuchtig: een organisatie die alle geldmiddelen van autonome burgers en hun overheden volledig onder haar controle wil brengen, een organisatie die NAAR EIGEN BELIEVEN alle geldmiddelen onder haar beheer en besteding wil brengen, is absoluut HEBZUCHTIG en per definitie ALTIJD ONRECHTVAARDIG en dus ook ONBETROUWBAAR.

En wat de EU nog verder doet: de islam knuffelen, steeds meer anti-Israël worden, ons sociaal te gronde richten, daarover hebben wij het hier genoeg gehad.

Maar het EERSTE wat men de kinderen op school zou MOETEN bijbrengen is dat de EU helemaal NIET MEER over Europa gaat! De vraatzucht naar land is in Europa begonnen, maar inmiddels behoort het hele islamitische Middellandse Zeegebied en het achterland van Noord-Afrika, reikend tot VER IN Afrika, al bij ”EUROPA”…..

En Europa zal steeds verder gebied willen toevoegen om qua grootte een machtsblok zonder weerga te vormen. HOEZO “EUROPA”??

De Baltische Staten zijn al opgegeten. Nu dreigt de EU zich te verslikken in de Oekraïne, maar tussen de Oekraïne en de Baltische Staten liggen nog wat gebieden en vroeg of laat komen die gegarandeerd ook op het menu.

Over ”Europa” zou de denkpolitie dus helemaal niet meer moeten spreken, want het vermogen om bepaalde ontwikkelingen voor het grote publiek te VERZWIJGEN is kolossaal. Moeten wij dus de opvoeding van weerloze schoolkindertjes aan de EU-propagandamachine toevertrouwen???
NEE,DANK U! De woordvoerders van de EU beginnen al te liegen zodra ze hun mond open doen. De EU en het spreken van de simpele waarheid gaan niet samen.

Daar verandert de o zo betrouwbare Bundeskanzlerin niets meer aan.

Tijd om de EU de genadeslag toe te brengen, mensen. Op naar de Europese verkiezingen!

Screenshot_19

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Henk V. over Angela Merkel en de EUSSR

 1. bobzelf zegt:

  dank je wel makker , goed stuk en helemaal gelijk

  OPZOUTEN MET DAT ONGEKOZEN GAJUS

  GR. BOB

  Like

 2. Jean zegt:

  Merkel met hitlersnorretje, aston onder de boerka, maalstroom met kunstpenis, de gevolgen voor de Europeanen zijn dramatisch en wat doet de schijnheilige drievuldigheid? De burgers paaien en naaien waarbij zijzelf een vette bankrekening overhouden en dergelijk tuig loopt vrij rond!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat onze webmaster zich gedeeltelijk door MIJN reactie op het andere ‘Merkel’-onderwerp tot dit besluit heeft laten inspireren kan ik natuurlijk niet hard maken, Henk.
  Maar het is echt een parel van een artikel!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Theresa

   Ik plaats, zoals je weet, af en toe zo´n ellenlang comment van Henk als artikel. Maar inderdaad…ere wie ere toekomt: door jouw comment heb ik het toch even nader bekeken en besloten er een artikel van te maken! 😉

   E.J.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dacht ik wel, vooral door de “timing.”
    Maar alle uiteindelijke eer in dit geval aan Henk!

    Like

 4. iznogoudh zegt:

  Zelfs het hopen dat Merkel dit stuk zal lezen is nutteloos.
  Dat soort mensen zijn zo van hun eigen ideeën overtuigd, dat niets of niemand die kan wijzigen.
  De enige manier om dat soort ideeën te stoppen, is die van de Franse revolutie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   ” iznogoudh± 14.16. uur, op 9-3. Het zal inderdaad uitlopen binnen Europa op, armoede, sociale onrust, massale werkeloosheid en uiteindelijk burgeroorlogen!

   Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  The Fascist State , as a higher and more powerful expression of personality, is a force, but a spiritual one. It sums up all the manifestations of the moral and intellectual life of man. Its functions cannot therefore be limited to those of enforcing order and keeping the peace, as the liberal doctrine had it. It is no mere mechanical device for defining the sphere within which the individual may duly exercise his supposed rights. The Fascist State is an inwardly accepted standard and rule of conduct, a discipline of the whole person; it permeates the will no less than the intellect. It stands for a principle which becomes the central motive of man as a member of civilized society, sinking deep down into his personality; it dwells in the heart of the man of action and of the thinker, of the artist and of the man of science: soul of the soul (22).

  benito mussolini

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  The keystone of the Fascist doctrine is its conception of the State, of its essence, its functions, and its aims. For Fascism the State is absolute, individuals and groups relative. Individuals and groups are admissible in so far as they come within the State. Instead of directing the game and guiding the material and moral progress of the community, the liberal State restricts its activities to recording results. The Fascist State is wide awake and has a will of its own. For this reason it can be described as ” ethical “.

  benito mussolini

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  The Fascist State expresses the will to exercise power and to command. Here the Roman tradition is embodied in a conception of strength. Imperial power, as understood by the Fascist doctrine, is not only territorial, or military, or commercial; it is also spiritual and ethical. An imperial nation, that is to say a nation a which directly or indirectly is a leader of others, can exist without the need of conquering a single square mile of territory. Fascism sees in the imperialistic spirit — i.e. in the tendency of nations to expand – a manifestation of their vitality. In the op­posite tendency, which would limit their interests to the home country, it sees a symptom of decadence. Peoples who rise or rearise are imperialistic; renunciation is characteristic of dying peoples. The Fascist doctrine is that best suited to the tendencies and feelings of a people which, like the Italian, after lying fallow during centuries of foreign servitude, are now reasserting itself in the world.

  But imperialism implies discipline, the coordination of efforts, a deep sense of duty and a spirit of self-sacrifice. This explains many aspects of the practical activity of the regime, and the direction taken by many of the forces of the State, as also the severity which has to be exercised towards those who would oppose this spontaneous and inevitable movement of XXth century Italy by agitating outgrown ideologies of the XIXth century, ideologies rejected wherever great experiments in political and social transfor­mations are being dared.

  benito mussolini

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Today I hold that Fascism as an idea, a doctrine, a realization, is universal; it is Italian in its particular institutions, but it is universal in the spirit, nor could it be otherwise. The spirit is universal by reason of its nature. Therefore anyone may foresee a Fascist Europe. Drawing inspiration for her institutions from the doctrine and practice of Fascism; Europe , in other words, giving a Fascist turn to the solution of problems which beset the modern State, the Twentieth Century State which is very different from the States existing before 1789, and the States formed immediately after. Today Fascism fills universal requirements; Fascism solves the threefold problem of relations between State and individual, between State and associations, between associations and organized associations. (Message for the year 1 October 27, 1930, in Discorsi del 1930, Milano, Alpes, 1931, p. 211).

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Extreem-rechts voerde het systeem IN en extreem-links voerde het vervolgens UIT.
   En momenteel probeert de EU dat dus.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Die conclusie is juist, Theresa.

    Daarom is het ook niet zinvol de politiek die de EU voert ideologisch onder één noemer te brengen.
    Joop Klepzeiker haalt Mussolini aan en uit diens opmerkingen kun je ondermeer concluderen dat het in het oude fascisme de mening van de staat voorrang had boven opvattingen die men er persoonlijk op na houdt, OMDAT de normen die de staat hanteerde geestelijke waarden herbergen die alles overstijgen en voor iedereen gelden.
    En precies zo denkt politiek correct ook!

    Daarom kijken de waren politiek correcte gelovigen op ons neer, ook al hebben ze hersens ter grootte van een erwt.Zij denken dat ze alle gelijk van de wereld hebben(ook al ziet iedereen het tegendeel daarvan!) en zullen net zo lang doorgaan op hun weg tot het volk wakker wordt en op volle kracht aan de noodrem rekt.

    Maar de manierwaarop de fascisten dachten verschilt niet zo veel van de communistische of nationaal socialistische opvattingen en praktijken.
    Met andere woorden in de EU verenigen zich alle stromingen die in de geschiedenis van de mensheid grote schade hebben aangericht.
    En inderdaad, zoals Theresa opmerkt, de EU voert zeker een programma uit waar het bankwezen en het groot kapitaal zeker van profiteren.
    En dan heb ik het nog niet eens over de vaste verbinding met de islam waar de EU NOOIT openliojk over spreekt!
    ALLES wat ons schade kan bezorgen zit in ÉÉN pakket verenigd: de EU!

    Nog nooit verzamelde alle kwaad zich onder één vlag, die van de EU .

    En wie daar bovenal de dupe van worden zijn de autochtone bewoners van de rijkere lidstaten in het westen van de EU, de ”mannen en vrouwen op de straat” die hun wereld zien veranderen in iets wat ze niet meer herkennen en: wee degene die daartegen protesteert!
    De zieken en de zwakken, de sociaal kwetsbaren worden de dupe en ook de ouderen zullen het merken, want hun pensioenen zullen uiteindelijk onder druk komen te staan, omdat de EU geld wegrooft dat was bedoeld om in de noden van de eigen bevolking te voorzien.

    Het is totaal onbegrijpelijk dat de meerderheid van de Nederlandse politiek dit niet meer beseft.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Henk V: 11.20. uur. Precies zo is het Henk! Kijk maar waar in Europa GEEN KRITIEK op mag worden geleverd, dat zijn : de EUSSR en de ISLAM! Hoe toevallig toch?

    Like

 9. Cathja zegt:

  Kinderen hersenspoelen is in feite geestelijke kindermishandeling! Je maakt kinderen iets wijs, die er waarschijnlijk ooit toch achter gaan komen dat ze enorm zijn voorgelogen!
  Ik minacht iedereen die onze kinderen op deze manier gaat benaderen.
  Stop met het verzieken en voorliegen van beïnvloedbare jonge kinderen! Het is een misdrijf!!

  Like

 10. Is Merkel de dochter van Hitler?

  Merkel is mogelijk zelfs een dochter van Adolf Hitler !!!

  De laatste maanden circuleert er een hardnekkig gerucht over de Duitse bondskanselier, ook nu weer naar aanleiding van haar visitatio aan de momenteel slechtste leerling van de Europese klas.

  Dit werd nog versterkt door vele uitspraken, cartoons of foto’s waarbij zij in al dan niet bedekte termen wordt voorgesteld als de erfgename van het Nazi-regime en zelfs met Hitler geassocieerd wordt.

  Want dat wordt er gefluisterd dat Mevrouw Merkel zou de (onnatuurlijke) dochter van Adolf Hitler zijn !

  Ieder weldenkend mens ?????? doet deze veronderstelling in een eerste reactieaf als totale nonsens.

  Wie echter doorzicht begint te krijgen in wat er in deze wereld aan het gebeuren is zal echter met open ingesteldheid op kritisch onderzoek gaan om na te gaan of er achter deze rook al dan niet een reëel vuur schuilgaat .

  De Duitsers waren immers met het super ras te creeeren , en mogelijk wisten ze al heeeeeeeeeeeeeel veel van k.i. , zaadinvriezing etc.

  Ergens heb ik eens gelezen dat mogeljk de zuster van Eva Brouwn later met Hitlers zaad is ingespoten .

  Ik heb ook lang geloofd dat JFK door Lee Harvey Oswald, dat 9/11 door Osama was beraamd, dat WO II de schuld was van Hitler, enz. … tot je begint na te denken en de bronnen te onderzoeken.

  Men dient hierbij te beseffen dat de geschiedschrijving altijd van de hand van de ‘winnaars’ is en dat de persberichtgeving in belangrijke mate gecontroleerd wordt door de huidige werkelijke machthebbers.

  Bovendien blijkt de ware realiteit soms erger te zijn dan de fictie waardoor ze voor veel mensen moeilijk aan te nemen is. ” Dat kan ik niet geloven ” zegt men dan.

  Cognitieve dissonantie heet dat met een geleerd woord : men kan de waarheid niet integreren in zijn wereldbeeld en dus wordt het van de tafel en onder de mat geveegd als onmogelijk of als complottheorie,

  Kan het zijn dat Angela de dochter is van Adolf ?

  Na wikken en wegen heb ik besloten om toch in alle openheid onderstaande tekst aan uw oordeel voor te leggen.

  Hierin wordt deze hypothese verkend en toegelicht.

  Het is een louter persoonlijk initiatief. Ik besef dat de inhoud explosief-gevoelig kan zijn maar in een vrije,

  democratische samenleving moeten de ideeën zonder schroom of remming kunnen circuleren.

  Het staat iedereen vrij zijn filtering te doen van ‘ Wahrheit und Dichtung ‘ !

  Hoogachtend,

  Peter Vereecke

  Doorniksesteenweg 81

  8500 Kortrijk

  tel. 056/256150

  peter@belfort-group.eu

  Bron ;,http://www.bovendien.com/geschiedenis/geschiedenis/is-merkel-de-dochter-van-hitler

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hij had wel een onechte zoon, naar het schijnt.
   François Loret. Moeder: Charlotte Lobjoie, Normandische…..
   Ach, zulke verhalen duiken van tijd tot tijd op, in verband met zulke personen:
   Ze zijn slecht te bewijzen. En bijna even slecht te ontkennen. Dus dat is nogal gemakkelijk.

   Like

   • BertG. zegt:

    Het is wel heel toevallig dat ze er wel erg op lijkt. Als 2 druppels water bijna.
    Het zou zomaar waar kunnen zijn. Mij verbaasd niets meer.
    Het hele nazi gedachte goed heeft toevallig ook nog eens de beginselen van de eu bedacht. Het is allemaal wel heel erg toevallig.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 17.07u: Ja, wait a minute, Bert: Hoe oud is Merkel ook weer precies?
    Daarmee moet je het eerste rekening houden. Hitler stierf eind April ’45 in de “Führerbunker; 69 jaar geleden dus!
    En je maakt me over het schepsel veel wijs, maar niet, dat ze die leeftijd al overschreden heeft.
    Dus die mogelijkheid valt af.
    Loret kon destijds wèl: Hij was van 1917 en Hitler was in de periode 15-17 inderdaad geleger in Normandië. Als de schilder-student die hij buiten dienst was heeft hij ook nog een -bewaard- portret van Charlotte Lobjoie geschilderd.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze waren toevallig ook al vrij ver of er mee aan bezig zijn aan het klooien met zaad zo als invriezen of zo iets.
    Dus als het opgeslagen is dan zou het mogelijk kunnen zijn. Niemand weet het.
    Maar onmogelijk is het niet.

    Like

   • karga zegt:

    @Theresa Geissler 9 maart 2014 18:31

    Dat Hitler zou zijn gestorven eind april ’45 in de fuhrerbunker is een aanname, want aangetoond werd dat nooit.
    Het rekensommetje vloeit voort uit een aanname.

    Ikzelf denk – kan dat dus nooit hard maken – dat de man een veilige vluchthaven heeft gekregen (zoals zo veel van de fascisten de weg werd gewezen), wellicht richting argentinie.

    Like

   • karga zegt:

    Karga dat is Sylvia Groot,
    sorry ik zit nu achter een andere computer.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Sylvia Groot, 16.16u. Dan nóg, Sylvia.
    Hoe stel je je nu toch voor, dat hij jaren nà die vlucht ergens in de DDR nog een dochter verwekt zou hebben èn een gezin voor haar gevonden?
    Je kunt wel blijven zeggen “alles is mogelijk” maar dit is wel zó onwaarschijnlijk en vergezocht, dat je op een gegeven moment een punt achter de “complottheorie” moet zetten, zeker als er geen concrete aanwijzingen zijn.
    Anders maak je jezelf gek en wordt het infantiel op de koop toe.
    Merkel een dochter van Hitler….Sommigen zouden het graag zien omdat we nu eenmaal een pesthekel aan het mens hebben. Maar dat hebben we ook aan Verhofstadt, Barroso, van Rompuy, Reding, Ashton, noem maar op……
    Laten we ons bepalen tot het bestrijden van de Islam en de EU en ons niet laten verleiden, er allerlei onbewijsbare zaken bij te halen. Want dat voegt niets toe.

    Like

  • Henk.V zegt:

   Oordeel zelf, Peter:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel

   Angela werd in 1954 geboren…

   Like

   • treintrien zegt:

    Hier werd even een gedachte getriggerd, dus dit gaat een hak-op-de-tak worden 😉 :

    Karen Mulder, topmodel uit Vlaardingen, verklaarde in een franse radioshow te zijn verkracht door vele hooggeplaatsten. Zij had deze verklaring ook bij de franse politie gedaan. Het een en ander zou samenhangen met het ‘Monarch’ – programma van de FBI/ CIA: die zouden mensen traumatiseren/hypnotiseren met als doel een gespleten persoonlijkheid te creeeren, om volledige manipulatie te kunnen uitvoeren. Oorspronkelijk voor militaire doeleinden (als je loopgraafsoldaten kunt ‘triggeren’ om te springen dan is er niemand die dienst weigert, zoiets steil ik me dan voor).
    Later heeft men ontdekt dat dit systeem ook wel handig is voor maitresses/vriendinnen/vrouwen van hooggeplaatsten: als je een Kennedy bent, is het verstandig om te zorgen dat je scharrels niet uit de school klappen, nietwaar?.
    Een van de eerste beroemde slachtoffers zou Marilyn Monroe zijn. Daarvoor werden deze mensen dus eerder als drugsrunner/documentenvervoerder/oorlogstuig etc ingezet. Ze waren zeker niet beroemd of zo. Monroe is de eerste die publiekelijk ‘getoond’werd. Hiervoor moest de beveiliging om haar heen natuurlijk perfect op orde zijn. Als de programmering barsten ging vertonen moest dat niet publiek gebeuren, publicitair niet handig.
    Nou ben ik niet zo een aluhoedje, maar het is inderdaad wel gek, dat die vrouwen zoals die Mulder, Grace Kelly, Monroe, Mansfeld etc etc, die zélf allemaal multimillionaires zijn, télkens weer vallen voor een select clubje jonge mannen met macht en enge oude vieze mannetjes met heul veel geld. Of eentje met geen van beiden maar wel de juiste connecties.
    Het idee is dat die zogenaamde vriendjes eigenlijk de ‘handlers’ zijn. Moeilijk te vertalen, vind ik, maar menners komt in de buurt. Zij kennen de triggers die zijn aangeleerd tijdens de hypnose.
    Nu zou dit programma zijn oorsprong hebben in de concentratiekampen van WOII. Dit triggerde dus dat gebeuren met die Mulder bij mij en ik wou het even delen 😉
    Linkjes:
    http://www.pseudoccultmedia.net/2009/06/karen-mulder-depersonalized-monarch.html
    http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-hidden-life-of-marilyn-monroe-the-original-hollywood-mind-control-slave-part-i/

    Ohja, iemand de nieuwe clip van die Katy Perry al eens bekeken? 😉 Ja, die, van dat allah-symbool 😉 De moslims zijn niet de enigen die not amused zijn 😉
    http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/katy-perrys-dark-horse-one-big-children-friendly-tribute-illuminati/ Aluhoedjes oó’k niet blij met Perry 😉

    Ohja; wisten jullie dat er nog ongeveer 5 bedrijven zijn, die de meerderheid van alle media in de USA in handen hebben? En dat dat er in 1983 (!) nog ongeveer 50 (!) waren? AOL-VIACOM-Walt Distney-Vivendi-Sony. Let wel, cijfers uit 2004, voor nu weet ik het niet.

    Like

 11. lucky bee zegt:

  Ik heb de DDR meegemaakt en vond het heel erg triest dat zo iets bestaat.Een staat als gevangenis voor zijn eigen volk.Terwijl West Berlijn een eiland in de DDR , mensen toch veel gelukkiger waren als de Burgers van de DDR.

  Like

  • BertG. zegt:

   Er is nog nauwelijks verschil te vinden ten opzichte van hoe we hier in NL inmiddels levens sinds ons NEE als JA verkocht werd door bakellende.
   Als je dat nou nog niet door heb. Je leeft allang in een soort van open gevangenis.
   Alleen weten ze het hier beter te verbergen maar iets te vertellen hebben we allang niet meer.

   Like

 12. ezra70 zegt:

  Hetgeen mij de laatste tijd erg bezig houdt is wat er boven ons hoofd gebeurt.
  Minstens 4x per dag vliegen hier in het oosten chemtrails over.
  De enigszins blauwe lucht vormt wolken en binnen een uur is alles troebel.

  Ik ben benieuwd of er meerdere mensen bezord zijn hierover.

  Zie de volgende links…
  https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/vn-erkent-chemtrails

  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/artikel-120-als-zelfstandig-artikel-in-de-grondwet-betekent-dat-de-rechter-daaraan-niet-meer-mag-toetsen-en-misbruikt-wordt-voor-de-globale-genocide

  Like

 13. treintrien zegt:

  Dank voor het plaatsen want deze had ik anders op zeker gemist. Goed stuk.

  Like

 14. Henk der Niederländer zegt:

  Ik zit eigenlijk met verbazing te lezen naar het verhaal over Merkel.
  Ik ben ervan overtuigt dat zou iemand wie dan ook gaan zoeken naar de bron van het hele verhaal dat ze de dochter van A Hitler zou zijn je die bron nooit gevonden krijgt.
  En wel om de volgende reden.
  Als je het hele sprookje goed leest is het duidelijk dat het hele verhaal uit een dikke duim gezogen is om Merkel te beschadigen en als het nodig is om op termijn tegen haar te gebruiken.
  Ik zal nog eens iets nieuws vertellen, Ik ben de zoon van Nelson Mandela en mijn witte huid komt van genetische manipulatie.

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  For this reason it is advisable first to propagate and publicly expound the ideas on which the movement is founded. This work of propaganda should continue for a certain time and should be directed from one centre. When the ideas have gradually won over a number of people this human material should be carefully sifted for the purpose of selecting those who have ability in leadership and putting that ability to the test. It will often be found that apparently insignificant persons will nevertheless turn out to be born leaders.

  Of course, it is quite a mistake to suppose that those who show a very intelligent grasp of the theory underlying a movement are for that reason qualified to fill responsible positions on the directorate. The contrary is very frequently the case.

  Great masters of theory are only very rarely great organizers also. And this is because the greatness of the theorist and founder of a system consists in being able to discover and lay down those laws that are right in the abstract, whereas the organizer must first of all be a man of psychological insight. He must take men as they are, and for that reason he must know them, not having too high or too low an estimate of human nature. He must take account of their weaknesses, their baseness and all the other various characteristics, so as to form something out of them which will be a living organism, endowed with strong powers of resistance, fitted to be the carrier of an idea and strong enough to ensure the triumph of that idea.

  But it is still more rare to find a great theorist who is at the same time a great leader. For the latter must be more of an agitator, a truth that will not be readily accepted by many of those who deal with problems only from the scientific standpoint. And yet what I say is only natural. For an agitator who shows himself capable of expounding ideas to the great masses must always be a psychologist, even though he may be only a demagogue. Therefore he will always be a much more capable leader than the contemplative theorist who meditates on his ideas, far from the human throng and the world. For to be a leader means to be able to move the masses. The gift of formulating ideas has nothing whatsoever to do with the capacity for leadership. It would be entirely futile to discuss the question as to which is the more important: the faculty of conceiving ideals and human aims or that of being able to have them put into practice. Here, as so often happens in life, the one would be entirely meaningless without the other. The noblest conceptions of the human understanding remain without purpose or value if the leader cannot move the masses towards them. And, conversely, what would it avail to have all the genius and elan of a leader if the intellectual theorist does not fix the aims for which mankind must struggle. But when the abilities of theorist and organizer and leader are united in the one person, then we have the rarest phenomenon on this earth. And it is that union which produces the great man.

  adolfo hitler

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  There may be some few people who are content with such a vague description and there may even be some to whom the word conveys a more or less definite picture of the inner quality of a person thus described. But, since the masses of the people are not composed of philosophers or saints, such a vague religious idea will mean for them nothing else than to justify each individual in thinking and acting according to his own bent. It will not lead to that practical faith into which the inner religious yearning is transformed only when it leaves the sphere of general metaphysical ideas and is moulded to a definite dogmatic belief. Such a belief is certainly not an end in itself, but the means to an end. Yet it is a means without which the end could never be reached at all. This end, however, is not merely something ideal; for at the bottom it is eminently practical. We must always bear in mind the fact that, generally speaking, the highest ideals are always the outcome of some profound vital need, just as the most sublime beauty owes its nobility of shape, in the last analysis, to the fact that the most beautiful form is the form that is best suited to the purpose it is meant to serve.

  By helping to lift the human being above the level of mere animal existence, Faith really contributes to consolidate and safeguard its own existence. Taking humanity as it exists today and taking into consideration the fact that the religious beliefs which it generally holds and which have been consolidated through our education, so that they serve as moral standards in practical life, if we should now abolish religious teaching and not replace it by anything of equal value the result would be that the foundations of human existence would be seriously shaken. We may safely say that man does not live merely to serve higher ideals, but that these ideals, in their turn, furnish the necessary conditions of his existence as a human being. And thus the circle is closed.

  Of course, the word ‘religious’ implies some ideas and beliefs that are fundamental. Among these we may reckon the belief in the immortality of the soul, its future existence in eternity, the belief in the existence of a Higher Being, and so on. But all these ideas, no matter how firmly the individual believes in them, may be critically analysed by any person and accepted or rejected accordingly, until the emotional concept or yearning has been transformed into an active service that is governed by a clearly defined doctrinal faith. Such a faith furnishes the practical outlet for religious feeling to express itself and thus opens the way through which it can be put into practice.

  adolfo hitler

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  O even vergeten het komt uit mein kampf

  hier die hele smerige bende

  http://prophetofdoom.net/Mein_Kampf_Table_of_Contents.Islam

  Like

 18. Dries Jansen zegt:

  Hoe heeft Soros familie ‘y’ vervangen?
  Wie is familie ‘y’?
  Volg de bloedlijnen van deze (3) families.
  Wat gebeurde er tijdens de Tweede Wereldoorlog?
  Was Hitler een marionet?
  Wie was zijn handler?
  Wat was het doel?
  Wat was het echte doel van de oorlog?
  Welke leeftijd was GS ?
  Wat is de geschiedenis van de Soros-familie?
  Wat is er gebeurd sinds de val van N Duitsland?
  Wie is A. Merkel?
  Wat is de familiegeschiedenis van A. Merkel?
  Volg de bloedlijn.
  Wie stierf op de Titanic?
  In welk jaar zonk de Titanic?
  Waarom is dit relevant?
  Wat is er precies met de Titanic gebeurd?
  Welke ‘klasse van mensen’ was een reddingsboot gegarandeerd?
  Waarom kwamen ‘individuen’ niet in de reddingsboten terecht?
  Waarom is dit relevant?
  Hoe weten we wie er op de reddingsboten zat (D of A)?
  Hoe werden toen namen en lichamen geregistreerd?
  Wanneer werden tickets gekocht voor haar eerste reis?
  Wie was ‘specifiek’ uitgenodigd?
  Minder dan 10.
  Wat is de FED ?
  Wat heeft de Fed controle?
  Wie controleert de FED ?
  Wie heeft de oprichting van de FED goedgekeurd ?
  Waarom verheerlijkte H-wood Titanic als een tragisch liefdesverhaal?
  Wie woonde in de film (welke man)?
  Waarom is dit relevant?
  Het tegenovergestelde is waar.
  Wat is hersenspoeling?
  Wat is een PSYOP?
  Wat is er met de Hindenburg gebeurd?
  Wat is er echt met de Hindenburg gebeurd?
  Wie stierf tijdens het ‘ongeluk’?
  Waarom is dit relevant?
  Wat zijn schapen?
  Wie controleert het verhaal?
  De waarheid zou 99% van de mensen in het ziekenhuis brengen.
  Het moet worden gecontroleerd.
  Sneeuwwitje.
  Iron Eagle.
  Jason Bourne ( CIA / Dream).
  Q

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s