Islam en vrede

Screenshot_30

Zolang mensen in Arabische en Afrikaanse landen niet zelf hun geloof kunnen kiezen, maar alleen door hun geboorte toetreden tot de islam, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang kinderen en minderjarigen gedwongen worden wapens en explosieven op hun lichaam te dragen om daarmee “ongelovigen” naar de hel te sturen, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang minderjarigen in de Gazastrook erbij gefilmd worden hoe ze zichzelf voor auto´s van Israëlische parlementariërs gooien om te kunnen zeggen dat Israëlische politici Palestijnse kinderen overrijden, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang er op internet video´s circuleren, waarin aan kinderen gevraagd wordt of ze weten wat Joden zijn en deze kinderen antwoorden: Ja, Joden zijn hetzelfde als apen en varkens!, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang in Arabische landen in stadions voor sportmanifestaties vrouwen wegens zogenaamde misdaden met nekschoten worden geëxecuteerd, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang in islamitische landen minderjarige meisjes aan oudere mannen mogen worden uitgehuwelijkt, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang de bruiloft van de profeet met een 6-jarige en het geslachtsverkeer met een 9-jarige in de islam niet als pedofilie wordt erkend, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang minderjarige jongens, die bekennen homoseksueel te zijn, in islamitische landen worden terechtgesteld, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang meisjes en vrouwen uit islamitische landen, die naar Europa komen, maar hier midden in Europa niet deze open levensstijl mogen leven als en door familiemoorden worden terechtgesteld, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang meisjes en vrouwen uit islamitische landen, die hier in Europa een niet-islamitische man aangekeken of zelfs met hem gesproken hebben en daarvoor met zuur in hun gezicht mismaakt worden of andere lichamelijke schade toegediend krijgen, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang op internet video´s circuleren, waarin te zien is hoe 10- tot 14-jarige jongens mensen, die geboeid op de grond liggen, met een mes de nek doorzagen, zolang is de islam geen vreedzame religie.

Zolang de islam geen afstand neemt van zijn oproepen in de koran en de Hadith tot het doden van anders gelovigen, zolang blijft de islam een totalitaire en fascistische IDEOLOGIE.

Zolang de islam honden, varkens, apen en “ongelovigen” op hetzelfde niveau plaatst, zolang is de islam een levens verachtende rassenleer.

Bron:
http://bpeinfo.wordpress.com
Auteur: Torsten Wicher

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islam en vrede

 1. Theresa Geissler zegt:

  Goed gesproken maar inmiddels wèl allang een open deur. -Althans voor ons.
  Het probleem is: Hoe laat je dit nu eens afdoende tot de góegemeente doordringen?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Dat klopt volkomen Theresa. De Islam is een soort van zware criminaliteit die kan voortbestaan, zolang deze getolereerd word door die zgn. goegemeente. Die goegemeente die blijft wegkijken en het vertikt om het rationele denken een kans te geven.
   Liever problemen met Moslims oplost, door aan alle eisen van die Moslims tegemoet te komen. Onze kleine en grote overheid, alsmede justitie, die pro E.U. en Islam zijn. Dit E.U. en Islam probleem zit heel diep, en het zal daarom door ons niet met een handomdraai opgelost kunnen worden. Maar we moeten ervoor blijven knokken !

   Like

  • Wachteres zegt:

   @ Theresa, dit dringt niet tot de goegemeente door, omdat links en de islam de mensen voorhouden dat al deze gruwelen niets met ‘de godsdienst van de vrede’ te maken hebben.

   Op deze manier wordt er nooit een halt toegeroepen aan het misdadig gedrag op basis van een godsdienst en stimuleert links in feite de misdaden die dag in dag uit gepleegd worden.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Laat hem maar lullen Sjaak.

  Like

 3. Harry zegt:

  Eigenlijk zijn moslims dusdanig fout en crimineel dat ze in landen waar nog rationeel op criminaliteit gereageerd wordt zoals China , allemaal het bestaansrecht zouden verliezen .
  In goed Belgisch : we zouden ze beter afschieten allemaal .
  Als we ze laten begaan worden wij heel geleidelijk uitgeroeid . Eén voor één , heel geniepig .
  Zodanig gedoseerd dat de politiek meent niet in actie te hoeven komen .
  Laten we dat gebeuren ?
  Islam is not a religion of peace , lees ik , sterker nog : islam is a religion of murder .
  En dat kun je nog aanvullen met alle kwalificaties die wij hier vroeger als weerzinwekkend beschouwden .
  Onze gevaarlijkste vijanden zijn voorlopig de zg. politiek correcten , de neo-nsb-ers en dat zijn er nogal wat !
  Althans in Den Haag .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Harry: 21.19. uur. En in Den Haag zijn het de VERRADERS van VVD,CDA,PvdA en D66, die ons hebben opgezadeld met deze extremisten van de weerzinwekkende islam!

   Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Alles want er in dit land misgaat en dat te maken heeft met islam is het gevolg van de laffe wegduikende houding van onze eigen regeringen!

  Like

 5. Peter Rissing zegt:

  Zolang er door de islam mondiaal -en toenemend in Europa- nog steeds miljoenen meisjes hun seksualiteit wordt ontnomen door de marteling van besnijdenis, kan een verstandig mens deze jihad-vereniging toch alleen ‘de religie van barbarisme’ noemen.
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/vrouwenbesnijdenis-er-zijn-geen-woorden-voor-deze-pijn/article-normal-127639.html
  http://m.youtube.com/watch?v=wxVZwFf5xh4
  http://www.theguardian.com/society/2010/jul/25/female-circumcision-children-british-law

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Als het echte racisme zoals de islam dat predikt niet wordt aangepakt en weggesneden uit onze wereld, zijn alle andere beschuldigingen van racisme een wassen neus.
  Schrap alle aangiftes en ook de instellingen die iets met het huidige racisme hebben.
  Een geintje over een zwarte moet worden gestraft, noord afrikanen die weet niet hoeveel moorden in Syrië op hun geweten hebben wordt geen strobreed in de weg gelegd.
  Hoezo een ontwikkeld Nederland, of zal het zo zijn, ja helaas, dat is laf Nederland.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Zolang het verboden is om zelfstandig te mogen denken/leven en er een eigen mening op na te houden, op straffe van de dood, zolang zal het nooit wat worden.
  Zolang een ieder geleefd wordt volgens een boekje en groot gebracht wordt in angst voor de eigen gemeenschap, zal het nooit een vreedzaam bestaan kennen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Islam hoort hier niet thuis, eerst die vulgaire smeerlapperij eruit flikkeren dan komt vrede vanzelf.
  Wie die barbaarse rotzooi steunt hoort hier ook niet thuis dus rode en groene ratten vet jullie staart maar in.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  De waarheid in weinig woorden;Jean,ik ben het met u eens!Als we de islam eruit kunnen gooien,zijn de meeste problemen opgelost!Weer genoeg woningen,geld over voor de eigen bevolking,90% minder criminaliteit.dus weer veilig zijn en voelen,en,niet onbelangrijk:heel veel stress minder!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s