EU verhoogt eigen lonen. Niemand zegt iets.

Screenshot_34

(Door: Joost Niemöller)

De ambtenaren in Brussel hebben met terugwerkende kracht een loonsverhoging gekregen van bijna een procent. De Nederlandse ambtenaren zitten in deze tijd van crisis en bezuinigingen tot 2015 op een nullijn. Dat is veelzeggend. Kennelijk is het mogelijk dat binnen een democratische gemeenschap een periode van loonmatiging voor ambtenaren kan worden ingesteld. Maar de EU is als bureaucratisch orgaan zo ver van ons verwijderd, dat de belangen van de ambtenaren zelf hoger worden ingeschat als het algemeen belang. Men leeft er in een bubble. Men denkt in een bubble.

Hoeveel ambtenaren er nu precies voor de EU werken is gek genoeg niet eens bekend. Volgens de ene schatting gaat het om 50.000, volgens een andere schatting om 170.000. Door de EU zelf wordt benadrukt dat er maar heel weinig ambtenaren zijn. Maar de EU kan niet eens vertellen hoeveel ambtenaren er meer dan 140.000 euro per jaar verdienen. Zo ingewikkeld zou het allemaal geworden zijn met die toeslagen. Dus hoe serieus moeten we die verklaringen van de EU over de EU nog nemen.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

8 reacties op EU verhoogt eigen lonen. Niemand zegt iets.

 1. bigljohn zegt:

  Misbruik maken is de mens eigen. En daar er in Brussel misschien wel 170.000 van die misbruikers op een hoop zitten, is het leed niet meer te overzien. Dit is niet meer en minder dan de kat die op het spek gebonden is. De hardwerkende mens moet fiks bezuinigen en wordt te kijk gezet door de E.U. grootverdieners die voor rupsje nooit genoeg spelen. Ja, ja, een heer en een beer willen altijd meer. En laten er nu 170.000 van die ongelikte beren daar in Brussel zitten. Roofdieren pur sang, azend op onze steeds leger wordende portemonee !

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Met die ambtenaren worden dus alle E.U. ambtenaren bedoeld, in Brussel, als zowel verspreid over heel Europa.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ze zorgen weer goed voor zichzelf, in het ROVERSHOL EUSSR! Verbazen doet het mij al lang niet meer, ze hebben gewoon ordinair lak aan de gewone Europese burger! Maar wij, mogen daar natuurlijk wel- via de belastingsteeldienst- aan bijdragen. Mag ik een teiltje….

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Ze lijden ook armoe!Het is godgeklaagd:zij krijgen bovenop hun zeer riante salaris + allerlei toeslagen en onkostenvergoedingen,nog een verhoging!Even smorgens melden en retour huis of wat ze ook aan het doen waren!Terwijl steeds meer mensen niet meer slapen van ellende en niet meer voor,noch achteruit kunnen.Grrrrrrr!

  Like

 5. john zegt:

  Als ik iets van €770 per maand krijg, omdat Den Haag iedere schooier het land in laat die het werk voor €4 per uur wil doen, en ik zodoende geen werk meer heb, moet ik een tegenprestatie leveren. Wat voor prestatie leveren zij dat zulk “salaris” rechtvaardigt?

  Like

 6. john zegt:

  Er iets van zeggen zal niet helpen. Een sluipschutter op het dak ertegenover wel.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Zie moeten in plaats ban verrijken verarmen, dat is het plan, omhooggevallen politici, teiltje!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De enige mannier is om al deze nutteloze ambtenaren te ontslaan, zo dat geen Eu ambtenaren meer bestaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s