Fotoreportage: Rosengård, Malmö, 10-03-2014

Screenshot_3

(Door: Snaphanen)

Tegen de gewoonte in becommentarieer ik de foto’s maar zo weinig mogelijk: Denen denken dat Rosengård een getto buiten het Zweedse Malmö is. Dat begrijpen ze verkeerd. Geen enkele kleine stad ziet er zo uit. In 2004 had Zweden 136 van deze gebieden. Na 2008 is men officieel gestopt met ze te tellen. Nu creëren de regerende politici tenminste twee nieuwe Rosengårds in Zweden per jaar = 2 x 28.000 mensen.

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_16

Screenshot_17

Bron:
http://snaphanen.dk
Foto´s: © Snaphanen!
(h/t en vertaling: vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op Fotoreportage: Rosengård, Malmö, 10-03-2014

 1. Sjaak zegt:

  Stel je voor, de oorlog staat voor de deur en geen mens merkt het !

  Like

  • Benesha zegt:

   Tja we merken het wel maar onze politici in Europa zijn blind. Of andere mogelijkheid: dit kan wel eens een bewuste politiek zijn om één uniform koffie met melk ras te creëren. Geen etnische identiteit meer, alleen een zooitje gebrainwashte in de pas lopende uniforme Orwelliaanse slaven. Alleen vergeten ze dan wel dat die brave islam luitjes geen slaaf willen zijn van de NWO.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Keulen 2020 ?

   Like

  • Peter zegt:

   idd sjaak, ik verkondig dit al sinds de jaren 80, maar ik blijk bij de meeste mensen een domme racist te zijn ….. begrijpen wie kan

   Like

 2. bobzelf zegt:

  ze neuken zich naar de overwinning !!

  Like

 3. jans zegt:

  ….ja dat noemen ze cultuurverijking, volgens mij gaat zo alles naar de klote.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is echt bàr……
  Je komt daar zowat óm in de hoofddoeken.
  En ik vermoed, dat je er op straat en in de winkels meer Babylonische spraakverwarring te horen krijgt dan Zweedse conversatie. Wat een paradijs zou dat zijn voor Samsom: Tenminste niet zo “bekrompen,” naar zijn smaak……

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik zit me te verbijten, niet om aan te zien, wat een armoedig zooitje mensen is het toch, en die willen de wereldheerschappij. En eigenlijk, als ik die foto’s zo bekijk, dan denk ik, die lui kunnen toch nooit iets tot stand brengen? moeten we daar benauwd voor zijn? we moeten die lui negeren, boycotten, niet meer naar omkijken, niet groeten, ze de tyfus wensen, en stemmen op de PVV. Al dat regerende gespuis leidt ons naar de afgrond. Dertig miljoen Euro aan rente van Cuba wordt kwijtgescholden, gek zijn ze geworden, hartstikke gek.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 22.25. uur. Precies Driek, knettergek zijn ze geworden. Maar laten we NOOIT vergeten waar en hoe het is begonnen! Eerst de RODEN onder Joop den Uyl, die Marokkaanse en Turkse gastarbeiders massaal toestond om hier te BLIJVEN en hun familie te laten overkomen, daarna de klootzak van Agt en Wiegel, CDA/VVD, die op wens van de BILDERBERG WERKGEVERS onder leiding van Wientjes toestonden royaal goedkope arbeidskrachten in Nederland binnen te sluizen, en als klap op de VUURPIJL: ” De Resolutie van Straatsburg”, waardoor WIJ gedwongen werden HORDEN MOSLIMS toe te laten. O ja en welke partijen hebben daar aan meegewerkt: PvdA,VVD,CDA en D66!

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Driek,helemaal met u eens.Zelfs in Oss kun je geen kant opkijken zonder zo,n kopvoddige broedmachine te zien;het zijn er zoveel dat je ze met de beste wil van de wereld niet kunt ontlopen;om van over je nek te gaan!

   Like

 6. Leon de hollander zegt:

  Bij de baard van de profeet!! Het lijkt Amsterdam , Rotterdam, of den haag wel, ik ga snel op vakantie naar Istanbul daar zie je minder hoofddoeken

  Like

 7. Cathja zegt:

  Zo te zien gaan de kinderwagens daar als zoete broodjes over de toonbank [figuurlijk dan]. Walgelijk om als Zweed in een land te wonen, waar je bijna geen Zweeds meer hoort spreken omdat de meerderheid van de bevolking deze taal niet machtig is. Als ik ooit van plan was Zweden tijdens mijn vakantie te gaan bezoeken, dan ben ik na het zien van deze foto’s totaal genezen!
  Bah, echt walgelijk!!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  En dit wordt allemaal gestimuleerd door pak weg 1000 politici per land en de rest pikt dat gewoon, onbegrijpelijk.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Driek zegt:
  10 maart 2014 om 22:25

  Driek, precies negeren en boycotten, ze hebben niets bij te dragen behalve ergernissen, houden hun handen op, bevuilen onze straten met hun uiterlijk en mentaliteit, het is een grote gifwolk die is neergestreken, en wij betalen ook nog hun onderhoud en ze krijgen ook nog de woningen van onze jonge mensen die willen trouwen, het is diep en diep treurig.

  Like

 10. Avidia zegt:

  trouwens, als ik die mensen zie in een supermarkt, ben ik zo weg, ik kan het niet aanzien, jouw geld geven ze daar uit!!!!!!!

  Like

 11. Avidia zegt:

  :-} En dan het geschuifel en de manier waarop ze boodschappen doen, ik heb daar geen geduld voor

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Als ik deze foto’s bekijkt, bekruipt mij langzaam een misselijk gevoel van onmacht en ellende !!
  Hoelang zal de Nederlandse beschaving nog bestaan ???
  Wanneer worden wij terug geworpen in de duistere middeleeuwen ???
  (Net als Zweden, Noorwegen, enz. enz.)

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Dit is zo triest ….. demonische figuren die bewust Europa om zeep helpen.

  Malmström is de stimulator hiervan.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Het lijkt helemaal niet meer naar Zweden maar veel eerder naar Noord Afrika!

  Like

 15. ezra70 zegt:

  Jaren geleden kwam ik nog op de markt.
  Lapjes kopen met mijn kinderen. Er stonden allemaal turken voor me. Ik kon me echt geen weg banen door dat volk heen.
  De mannen stonden precies achter hen. Met kinderwagens, wandelwagens en blèrende kinderen.
  Ik werd zo woest dat ik niet eens zelfs maar kon kijken en mijn oudste dochter van 10 zei toen
  mam, het lijken wel kippen. Ik antwoordde haar dat ze ook het verstand van een kip hadden.
  Kippen moet je ook aan de kant jagen en dat deed ik toen ook met hen!
  Ik gaf ze een duw om naar voren te gaan. Komt er zo’n turk en vraagt in het turks iets aan me met een brutaal smoelwerk. Ik heb mijn schouders opgehaald en mijn tanden laten zien. Alsof ik een hond was. En dat werkte.
  Sindsdien ga ik nooit meer naar de lapjesmarkt.

  Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  De moslims zijn wel beter geïntregeerd dan hier. Hier zie je op alle arabische winkels, arabische krabbels. Daar is het wel zweeds. Maar voor de rest. Het scandinavië van de Noormannen kan je afschrijven.

  Like

 17. Tempelier. zegt:

  Rozentuin ? Indien uw een kleine vaas heeft de roos net onder knop schuin afsnijden.

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  Het interesseert mij geen zier hoe de islamisatie zich voltrekt in andere Europese landen want ik woon in Nederland waar de islamisatie bijna een voldongen feit is. De politieke wil ontbreekt bij de EU en de politici van de afzonderlijke lidstaten, het is een strategie deze islamisatie, men kan alleen maar raden wat de werkelijke reden is achter deze ‘kolonisatie’ van Europa, tientallen theorieën zijn de revue gepasseerd. Ook de Nederland is zo goed als verloren, de immigratie van deze niet westerse kanslozen is niet meer op een fatsoenlijke manier terug te draaien hoe graag men dat ook zou willen. De laatste kans om deze extreme expansie drang van de EU, passen op de plaats te laten maken kunnen de burgers aangrijpen om NIET op de reguliere partijen te stemmen die het Europarlement het mogelijk maakt om verder te gaan in haar perfide politiek van één federaal Europa.

  Like

 19. Driek zegt:

  Peterselie, u heeft volkomen gelijk, we zijn te laat om de boel nog terug te draaien, het is een strategie, alleen vraag ik me maar steeds af, met welk doel, want we worden er alleen maar ongelukkiger door, ons levensgeluk, nog een beetje plezier in het leven hebben, verdwijnt bij de aanblik van die verpauperde wijken, hoofddoeken en moskeeën. Je kunt je toch niet voorstellen dat dit alles geschiedt volgens een bepaald plan? dat die regeringslieden bewust ons land met zijn bevolking naar de armoe helpen? Ik hoop, en dat is mijn enige hoop die ik nog heb, en dan geef ik het echt op, dat de burger nu eens goed nadenkt, alvorens op die zwendelpartijen te stemmen.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Driek zo denk ik er ook over “nog een beetje plezier in het leven hebben, verdwijnt bij de aanblik van die verpauperde wijken, hoofddoeken en moskeeën.” prima samengevat Driek, zal je vertellen dat ik echt, ja ik meen het echt hoor niet goed wordt van de gedwongen aanblikken die men heeft van deze perfide islamisatie van ons land. De politieke elite beschouwd ons burgers als insecten. Nu hoorde ik vanavond op eenvandaag dat een Marokkaanse € 1500,- of te wel 15.000 dinar casseert aan import uitkeringen dat is meer dan 5 keer het Marokkaans minimumloon, welke de VVD stop wil zetten.

   http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/258747/Eenvandaag.html

   Like

 20. Jade zegt:

  Europa is in slechts 40 jaar tijd volkomen naar de bliksem geholpen.
  Zo`n zelfde soort reportage kan je inmiddels in Nederland ook al maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s