Populistische Omroep Nederland zoekt nieuwe voorzitter

Screenshot_31Na bijna zes jaar inzet voor de goede zaak is het voor ondergetekende tijd om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter. We moeten helaas constateren dat ook onze tweede poging om toe te treden tot het publieke omroepbestel niet succesvol zal zijn. Het lijkt me een goede zaak om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter met een nieuwe aanpak en nieuwe ideeën.

Het bestuur van de Populistische Omroep Nederland is van mening dat het net als zes jaar geleden voor een beter Nederland een absolute noodzaak is om, naast de stroom desinformatie die uit Hilversum komt, te zorgen voor informatie over wat er werkelijk aan de hand is met onze multiculturele samenleving, de islam, de EU, ontwikkelingssamenwerking, de christenen in islamitische landen, Israël en de Palmaffia, de klimaathype en al die andere onderwerpen waarvan onze gecorrumpeerde elite liever niet heeft dat u daar eerlijk over wordt geïnformeerd.
Wij hopen dat uit uw midden kandidaten naar voren komen om het bestuur te komen versterken, liefst in de functie van voorzitter. Als u landelijk bekend bent, over een uitgebreid relevant netwerk beschikt, mensen kunt enthousiasmeren, de nodige fondsen kunt aanboren dan wel zelf over veel financiën beschikt, videoreportages kunt maken, artikelen kunt schrijven, van onbesproken gedrag bent en nog zo wat zaken meer, dan strekt dat zeker tot aanbeveling. Maar we begrijpen best dat dit allemaal verenigd in één persoon misschien wat veel gevraagd is.
Als u enthousiast bent over onze missie en toe wilt treden tot het bestuur, meldt u dan uiterlijk 22 maart aan via contact@popned.nu, graag met de nodige relevante informatie over uzelf. Op 5 april houden we van 14:00-16:00 te Groningen onze Algemene Ledenvergadering waar de samenstelling van het bestuur op de agenda staat.

Ronald Kaatee, voorzitter Populistische Omroep Nederland

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Populistische Omroep Nederland zoekt nieuwe voorzitter

 1. lucky bee zegt:

  Ik ken de islam net zo goed als het Christendom maar van TV gaan leiden heb ik net zo veel kentnissen als van het heelal, en hoe het functioneerd.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Ronald Kaatee, mag ik u hartelijk danken voor vele jaren inzet voor de Populistische Omroep Nederland. hoop toch nog vaker van u te mogen horen en lezen.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Geachte Heer Kaatee, het heeft allemaal geen zin meer. Een populistische omroep zou er al geweest zijn als er behoefte aan had bestaan. Het rechtse geluid klinkt tegenwoordig meer als een roepende in de woestijn dan als een helder geluid. Er is niet echt veel behoefte aan, echt niet! De laatste twee nieuwe rechtse omroepen die er bij zijn gekomen zijn Powned en WNL. En beiden zijn er bij gekomen niet door vraag uit het publiek maar om een andere reden. En ook hebben beide een trucje gebruikt, de ene met grof geld van De Telegraaf, en de andere als dochteronderneming van De Telegraaf (GeenStijl) en dan als grapje. Om te laten zien hoe verrot het systeem is. Als er al behoefte was geweest aan een populistisch geluid dan was er een duidelijkere vraag van uit het publiek geweest, maar LPF, Leefbaar Nederland en PVV hebben kennelijk al genoeg aan andere kanalen.

  Ik stel voor dat U uit twee dingen kiest! Of ophouden met PopNed, òf gewoon beginnen als omroep en niet afwachten tot de geldkraan uit Den Haag wordt open gedraaid en dat men in Hilversum mag gaan zitten. Eigen broek ophouden van eigen geld. Vijf jaar geleden was de (Hilversumse) omroep nog belangrijk, tegenwoordig kijken erg veel mensen niet meer naar TV met uitzendingen, maar zij kijken naar thema-kanalen of via het internet naar UitzendingGemist of naar YouTube om te zien wat zij willen op het moment dat het hun uitkomt.

  Laat de jacht op leden schieten, vergeet het (smeer-) geld uit Den Haag wordt onafhankelijk van subsidie en begin een omroep op het internet. De jacht naar het subsidie-geld past ook niet helemaal bij een populistische organisatie, het is in tegenspraak met de uitgangspunten. Dat geld is verslavend en maakt dat men ook die praatjes moet gaan verkopen, net als alle anderen.

  Als we kijken op YouTube naar PopNed dan zien we ergens vijf jaar actief, vier video’s en 2 weergaven, of 1 jaar actief, 8 video’s en 15 weergaven. De PopNed tune is 128 keer bekeken. PopNed bij DWDD 742 keer bekeken, maar dat kan toeval zijn. Een PopNed filmpje met Ronald Sorensen is IN VIJF JAAR maar 98 keer bekeken. Misschien moeten we gewoon tot de conclusie komen dat er geen draagvlak is en ook geen interesse. Er is een video met 3458 views, maar die is vijf jaar oud. In vijf jaar tijd had men ook met een videoband alle kijkers PERSOONLIJK af kunnen gaan.

  Laat alle leden van PopNed elke week een video op YouTube zetten, haal Sorensen, Wilders en het lijk van Pim Fortuyn elke week voor de camera, hecht die filmpjes als bijlage en reactie aan uitspraken van de gevestigde orde, dan zal het aantal kijkers omhoog schieten. Doe alles maar stop met het zoeken naar subsidiegeld en een plekje in Hilversum.

  Like

 4. @jowitteroos
  Ik ben zeker van plan te blijven schrijven. En ik zal me ook voor PopNed blijven inzetten, maar dan buiten het bestuur.

  Like

 5. @vanhetgoor
  Zolang ons belastinggeld naar de linkse kerk stroomt, lijkt het me een kwestie van rechtvaardigheid dat ook de andere kant (de aanhangers van Wilders en voorheen van Fortuyn) de kans krijgt om met belastinggeld opiniërende programma’s te maken. Dat het ons (tot nu toe) niet is gelukt om 50.000 leden te werven wil helemaal niet zeggen dat daar geen behoefte aan is. Dat kan heel goed aan ons onvermogen liggen.

  Het is in mijn beleving maar een heel klein gedeelte van de bevolking dat actief op internet op zoek gaat naar de informatie die hier dagelijks bij Bert Bron is te lezen. Op die informatie moet een heel grote versterker worden gezet. Verreweg de meeste mensen komen niet verder dan het Journaal, DWDD en een beetje Pauw & Witteman. Voor een beter Nederland is het in mijn ogen cruciaal dat dit quasi-informatiemonopolie wordt doorbroken.

  Ik zie WNL en PowNed overigens niet als rechtse omroepen, maar als establishment-omroepen. Vandaar ook dat ze vijf jaar extra de tijd krijgen, ook al hebben ze op het voorziene peilmoment (1 april) nog lang niet de benodigde 150.000 leden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s