‘Jongeren zijn niet bezig met integratie’

Screenshot_7

‘Er staat een generatie migrantenjongeren klaar die vol plannen zit en daarin zijn ze absoluut niet bezig met integratie.’ Dat zegt Mohammed Chakkar, coördinator van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen.

Screenshot_9De integratiegedachte, die nu zo normaal lijkt in het debat rond diversiteit, bestond vroeger amper. En als het van de jongeren van vandaag afhangt, van die met een migratieachtergrond toch, dan verdwijnt die gedachte opnieuw helemaal van de voorgrond. Dat zegt Mohamed Chakkar (foto rechts), coördinator van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen, in het boek ‘Migratiemaatschappij’, dat op 11 maart verschijnt.

“Er staat een generatie migrantenjongeren klaar die veel beter is georganiseerd dan wij vroeger, en ze is het beu”, zegt Chakkar in het boek. “Ze zitten vol plannen, en daarin zijn ze absoluut niet bezig met integratie.”

Lees verder>>>
(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", België, Islamisering. Bookmark de permalink .

29 reacties op ‘Jongeren zijn niet bezig met integratie’

 1. Lucky9 zegt:

  Nee ze zijn bezig met de koran en de jihad!!

  Vergeet niet dat Knack een islamofiel extreem links indoctrinerend regimeblaadje is geworden dat weg gegeven wordt als gratis bijlage bij MO, het mondiaal Magazine voor multiculturele idioten en op ons aller kosten feestende ‘gutmenschen’ en hun clubje graaiers aan de top van de ngo’s!

  Het westen is die islammers en jongeren met een dubbele nationaliteit zo beu als bedorven pap. Als ze het moe zijn dat ze dan ophoepelen!

  Like

  • Driek zegt:

   Inderdaad, Lucky, ze zijn bezig met de koran en de jihad!! En dat ze niet bezig zijn met integratie wisten we al heel lang. En al die flauwekul van een coördinator van de ‘Federatie van Marokkaanse Verenigingen’, het barst van Marokkaanse en Turkse verenigingen, die waarschijnlijk allemaal nog subsidie krijgen ook. We zijn die lieden meer dan beu, ja, als bedorven pap, en die coördinator Mohamed Chakkar moet teruggaan naar z’n heimat, hij heeft hier niks te zoeken. Het idee alleen al, om van die Mohamed dat boek ‘Migratiemaatschappij’ te gaan lezen, of ik geen interessantere boeken te lezen heb. Lazerstraal toch op met je kutboek.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  GEEN TOON OVER HET HOOFDPROBLEEM !
  DE MOSLIM EN DE SCHARIA !
  EN DE MEESTE MARROKANEN ZIJN MOSLIMS !
  EN IN DE NAAM VAN JULLIE GELOOF KUNNEN
  JULLIE LIEGEN EN BEDRIEGEN !
  IK KOOP METEEN JOUW BOEK WANNEER
  JIJ MIJ KUNT AANTONEN WAARIN JOUW
  BOEKJE STAAT DAT DE MOSLIM ZICH
  AAN DE NEDERLANDSE GRONDWET
  TE HOUDEN HEEFT EN SHARIA NIETS IN
  NEDERLAND TE ZOEKEN HEEFT !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Juist, ja, vanuit hun eigen identiteit……
  Houd er anders rekening mee dat zo’n Mohammed Chekkar best een dubbele agenda kan hebben. Net als Tariq Ramadan.
  Niet met integratie bezig, maar wèl met een zoet lijntje de hóófddoek laten integreren in de westerse samenleving. Slim, hoor……

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Marokko was een collonie van Spanje, en die hebben altijd Franko geholpen en hij is een Nazi.en geen demokraat.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Natuurlijk zijn dat soort jongeren niet bezig met integratie, want zij weten dat de toekomst alleen maar aan hun toebehoort. Nederlanders zetten nagenoeg geen kinderen op de wereld, maar immigranten fokken als de konijnen. Tel daarbij de steeds verder gaande import bij, en men weet waar over men praat. Ook zijn ze ook niet met de Nederlandse taal bezig omdat ze verwachten dat het Arabisch het Nederlands ooit gaat vervangen als landstaal. Ze zitten dus vol met plannen volgens het stukje. En wat die plannetjes dan zijn ? Ze hebben van die bepaalde plannen met ons !

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9: 17.16. uur. Precies, ze zijn zich aan het organiseren en aan het voorbereiden, om ons eronder te krijgen. Dat is de agenda, ook en met name van deze jeugdige moslims! Dankzij de RODEN en politiek correcten, en de smerige EUSSR, krijgen ze daar alle gelegenheid toe. Dit zijn lopende kruitvaten!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ze zijn fijn bezig:
  1.ze zijn absoluut niet bezig met integratie,
  2. en ze zijn het beu,
  3.Ze zitten vol plannen,
  4.klaar om “het over te nemen”.
  Volgens mij hebben we weinig goeds van deze groep te verwachten !!

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Gratis Arabische lessen zijn er al.
  http://oud.digischool.nl/ar/
  Verder ben ik het eens met Theresa. Ik ga uit van een dubbele agenda.

  Like

 9. Jade zegt:

  Precies integreren hoeft niet, want ze menen dat ze
  nu hier al de baas zijn, de klootzakken.
  En ik zit maar wachten op m`n mobilisatieoproep…
  Ik wil nog maar 1 ding, m`n UZI, en knallen maar.
  Nederland is namelijk van ons!!!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Dubbele agenda. Verrek,lees ik ineens vorig comment.

  Like

 11. baksteen zegt:

  De Islamisering gaat vanzelf door, de zaterdagmensen verdwijnen al, de zondagmensen en de niet gelovigen zijn daarna aan de beurt en zo blijven alleen degenen over die gewend zijn om in een dictatuur te leven. Kennis, cultuur, bedrijfsleven het zal in de modder verdwijnen, na 150jaar trekken ze weer naar warmere, drogere gebieden omdat het water door en over de dijken klotst, ons land en het grootste gedeelte van europa leeggevreten achterlatend.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Mooie” omschrijving…. 😦

   Like

   • Limburgse vlaai zegt:

    Als een sprinkhanen plaag alles in hun pad verzwelgend en een kaal en dor landschap achterlatend op naar het volgende luilekkerland! Ik ben helaas zover dat ik geen hoofddoeken meer kan verdragen; niet op straat, achter de kassa of de wachtkamers van de ziekenhuizen vullend( vaak met een grote schare aan kinderen en een bolle buik)

    Like

   • Nemesis zegt:

    Maar wel een waarheid als ze nu niet eens eindelijk gestopt worden. Zo niet, de laatste echte Nederlanders moeten dan maar voor vertrek zelf de dijken doorsteken. Wachten we op afstand wel wat er verder gebeurt.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @baksteen: 20.48. uur. Het is zo baksteen, daarom zeg ik hierop AMEN!

   Like

 12. baksteen zegt:

  “klaar om het over te nemen” zal nooit kunnen want dan functioneert er niets meer, Beiroet, het grote voorbeeld.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Overnemen is iets anders dan beheren en onderhouden. Ze zouden in staat zijn om het land over te nemen. Echter, daarna zullen zij bloedige strijden leveren over wie het land zal regeren? Hoe zo’n strijd eruit zal zien? Dat kunt u op de TV op dagelijkse basis zien in Syrië, de Centraal Afrikaanse Republiek of Kongo. Wat Nederland betreft, is een ding zeker. Ongeveer 15 – 20 jaar, na de overname, zal een groot deel van het land fysiek ophouden te bestaan. Deze mensen hebben niet de technische kennis, noch de nodige intelligentie om het complexe systeem van dijken, sluizen, gemalen en waterkeringen te onderhouden. Zonder gedegen onderhoud, zal (vooral) de kuststreek van Nederland last hebben van herhaalde waternood zoals die van februari 1953. In de loop der jaren zou een groot deel van Nederland helemaal in de zee verdwijnen.

   Einde verhaal.

   Like

 13. Limburgse vlaai zegt:

  Ik heb het misschien eerder gezegd maar ongeveer 15 a 20 jaar geleden siste een allochtonen kind na op zijn onaangepaste gedrag gewezen te zijn in een winkel naar me ” wij worden hier toch de baas” amper 5 jaar oud. De rillingen lopen nog over mijn rug. En dat joch krijgt nog gelijk ook . Wat kunnen we doen om het tij te keren?

  Like

 14. Jan zegt:

  Mohammed Chakkar:
  * is een antisemiet die meedoet en oproept Israël te boycotten:
  http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/612237/2009/01/14/Oproep-tot-boycot-tegen-Israel.dhtml
  * is een voorstander van apartheid: scholen alleen voor Marokkanen, want daar wordt beter les gegeven (beweert hij) en het curriculum heeft ‘aandacht voor de achtergrond en het individu van de leerling.’
  http://www.gva.be/regio-antwerpen-stad/borgerhout/mohamed-chakkar-het-wordt-geen-marokkaanse-school.aspx

  Echter:
  Eerste ‘Marokkaanse school’ opent de deuren in Borgerhout
  “We hebben al zeventig inschrijvingen, meer dan tachtig procent van hen zijn kinderen van Marokkaanse origine.”
  http://www.vandaag.be/binnenland/134668_eerste-marokkaanse-school-opent-de-deuren-in-borgerhout.html

  Vlaams Belang kant zich tegen beslissing van stadsbestuur om met belastinggeld gebouwde containerschool aan Hoge Weg (Borgerhout) in gebruik te geven aan de Federatie van Marokkaanse Verenigingen en de vzw Iqra

  Filip Dewinter: “Onder het mom van het ‘respect voor de diversiteit’ worden segregatie en apartheid gecultiveerd. Marokkaanse school is rem op de integratie en gevaarlijk precedent.”

  Het Vlaams Belang kant zich tegen de beslissing van de stad Antwerpen om de – met belastinggeld gefinancierde – containerschool aan de Hoge Weg in Borgerhout in gebruik te geven aan de Federatie van Marokkaanse Verenigingen en de vzw Iqra om er een school te starten.

  Het Vlaams Belang stelt vast dat Mohamed Chakkar, initiatiefnemer en voorzitter van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen, het project nu weliswaar presenteert als een school “voor iedereen”. Erg geloofwaardig is dit echter niet. Tezelfdertijd legt hij er immers de nadruk op dat “veel aandacht zal worden besteed aan de thuiscultuur van de leerlingen” en dat “de leerlingen op de speelplaats de thuistaal mogen spreken die ze willen”. De school draagt zelfs een Arabische naam. Als statement kan dit tellen. Grotesk is bovendien de aangehaalde beweegreden van Chakkar om deze school te starten, namelijk dat er “onvoldoende kwaliteitsonderwijs in Antwerpen zou zijn”, terwijl de niveaudaling precies een gevolg is van de té grote instroom van allochtone kinderen in het Antwerpse onderwijs.

  Filip Dewinter reageert scherp: “Onder het mom van het ‘respect voor de diversiteit’ worden segregatie en apartheid gecultiveerd. Voor de gemeenteraadsverkiezingen liet de N-VA nog weten geen voorstander te zijn van de Iqra-school. Nu geeft de stad Antwerpen, die bouwheer was van het containerschool-project, de school in gebruik aan de Federatie van Marokkaanse Verenigingen. Deze school zal niet alleen een rem zijn op de integratie, maar vormt bovendien een gevaarlijk precedent. In Nederland kent men al veel langer het fenomeen van scholen die vanuit moslimhoek worden opgericht. Ze blijken in de praktijk zeer slecht onderwijs te verschaffen en de integratie tegen te werken.”
  http://www.filipdewinter.be/fdw-marokkaanse-school-in-borgerhout-is-rem-op-de-integratie-en-gevaarlijk-precedent

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, wat zei ik? Dubbele agenda! Wolf in schaapskleren, net als Tariq Ramadan! Ik vind het dan ook net zo’n type, qua voorkomen.
   In de gaten houden, de vent en vooral geen aandacht geven aan zijn mooie theorietjes, want hij heeft er allesbehalve ‘verbroedering’ mee op het oog.

   Like

 15. Mary zegt:

  Inderdaad baksteen! Die woestijnratten willen dan wel alles overnemen maar uiteindelijk kunnen ze er niets mee! Zij zijn dan wel qua aantal met vele meerderen maar wij zijn zijn vele malen sterker en intelligent! Vooral voor dat laatste moet je zeer niet bij de moslims zijn.

  Like

  • Jan zegt:

   Zij kunnen er alleen een vuilnisbelt van maken. Daaraan herken je ook een moslimwijk: zwijnenstal. Al krijgen zij miljarden en is het onderwijs gratis, het enige wat dat volk doet met het geld is wapens kopen, moorden en bommen maken. Complete imbecielen zijn zij.

   Like

 16. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat het boek van Mohamed Chakkar, ‘Migratiemaatschappij’, zal veel aandacht krijgen en een succesverhaal zal worden. Vooral onder de blanke autochtone publiek in België en Nederland.
  Toen het schip ‘Titanic’ in april 1912 zonk, waren er geen waarschuwingssignalen aanwezig die de kapitein en zijn bemanning voor de ijsberg konden waarschuwen. Radar en sonar waren toen nog een toekomstmuziek. Echter, het boek van Mohammed Chakkar is zo’n radar of sonar. Het is door iemand geschreven, die de scène van binnenin kent. Het rode alarm knipperlicht is overduidelijk aanwezig. Te beginnen met:
  “Er staat een generatie migrantenjongeren klaar die vol plannen zit en daarin zijn ze absoluut niet bezig met integratie”. Verder lees men : “Er staat een generatie migrantenjongeren klaar, die veel beter is georganiseerd dan wij vroeger “, Volgens hem zijn ze klaar om “het over te nemen”.

  Welke betere waarschuwingssignaal hebben wij nodig? Is dat niet genoeg?

  Like

 17. Thomasson zegt:

  “Ze gaan het debat voeren vanuit een veel machtigere positie dan voordien. Voortaan zullen politici uit de minderheden een achterban hebben”.
  Dat is waar!!!!. De nieuwe generatie allochtonen zal het debat voeren vanuit een heersende machtspositie: “IK PRAAT EN JIJ BEK DICHTHOUDEN!” . Precies op dezelfde wijze waarin Poetin nu een debat voert met Pinokkio’s zoals Frans Timmerman, Guy Verhofstadt en Jean-Claude Juncker.
  “Dat zal de discussie alleen maar interessanter maken”. Nou reken maar dat het interessant zal zijn!. Jammer genoeg, zal er helemaal geen discussie plaats hebben. De plaats van woorden zal ‘n wapengekletter nemen. De multiculturele elite probeert de allochtonen te emanciperen en integreren in onze samenleving. Dat doet ze zelf ten kosten van haar eigen autochtone voetvolk. Zolang onze elite de macht heeft, kan zij zich blind blijven staren op culturele integratie en emancipatie. In de tussentijd verandert onze vredige wereldje op onheilspellende wijze. De samenleving zal veranderen in een ‘Nieuwe orde’, waarin voor ONS GEEN PLAATS ZAL ZIJN. Onze ‘discussiepartners’ zijn mensen die afkomstig zijn uit de Derde Wereld en beschikken – nog steeds – over Derde Wereldmentaliteit. Docent ‘Diversiteit’ Dirk Geldof, noemt in het boek van Chakkar de houding van de nieuwe generatie allochtonen ‘ultieme vorm van integratie’. Mensen zoals Geldof worden door het Deense schrijversduo Ralph Pietelkow en Karen Jespersen, als Naïvisten beschrijven (boek ‘Islamisten en Naïvisten’ : de Islamisatie van Denemarken).
  Wat er nu in Egypte met de Kopten gebeurt, de slachting van Christenen in moslimlanden, de stammenoorlogen in Afrika en de oorlog in Syrië is precies de soort ‘ultieme integratie’ die wij kunnen verwachten. Dat zijn de ‘emancipatiemachines’ van de toekomst in België en de rest van Europa. Nadat de autochtone bevolking zal worden opgeruimd, zullen er verdere bloedige conflicten ontstaan tussen diverse (diversiteit?) volkeren die hierheen als migranten zijn gekomen. Iedereen wil de heerser zijn. Er zal van het Europese culturele erfgoed niks meer overblijven. Denk maar aan de “Buddha beelden van Bamiyan in Afghanistan om te weten wat voor toekomst heeft de Mona Lisa of de Sixtijnse Kapel in het verschiet.

  Wat jammer dat de gedegenereerde halve seniele leiders van Europa dat niet begrijpen.

  Like

 18. Yvonne van Cleef zegt:

  Als ik het goed begrijp wensen allochtonen dus dat wij integreren in hun cultuur,compleet met op de knietjes richting mekka!Nou,mooi niet dus,nooit dus!Optiefen naar land van je ouders/voorouders;wij zitten niet te wachten op die onzin!

  Like

 19. vanhetgoor zegt:

  Overduidelijk wereldvreemd. In dat artikel op de website van Knack.be stonden enige hele vreemde zaken. Zo werd het dragen van een hoofddoek gezien als een teken van emancipatie. Maar het meest beangstigend is toch wel dat die man, die Mohammed Chakkar, bezig is met ‘huiswerkbegeleiding’! Kennelijk heeft men overal in Europa de zelfde strategie. In mijn woonplaats is ook een zogenaamde ‘huiswerkbegeleiding’ opgezet, om te voorkomen dat kinderen na school normale dingen gaan doen, of dat men zou verwesteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s