PVV: Strafbaarstelling illegaliteit mag niet van de baan

Screenshot_12

De PVV is geschrokken van de uitspraak van VVD- fractievoorzitter Zijlstra dat ‘over de strafbaarstelling van illegaliteit valt te praten’. PVV-fractievoorzitter Geert Wilders stelt dat het bijzonder laf is wanneer de VVD deze belangrijke maatregel onder druk van de PvdA intrekt of verder verzwakt.
PVV-Kamerlid Sietse Fritsma wil vanmiddag mondelinge vragen stellen aan de staatssecretaris van Veiligheid & Justitie over de kwestie.
Wilders: “Het laten varen van de strafbaarstelling van illegaliteit is volkomen onverantwoord nu de terugkeer van illegalen naar de landen van herkomst onder staatssecretaris Teeven al met tientallen procenten is afgenomen, het hem ook niet lukt om gemeentelijke opvang van illegalen aan te pakken en hij bovendien de vreemdelingendetentie beperkt. Ik wil de toezegging dat het kabinet de problemen niet nog erger maakt door de strafbaarstelling illegaliteit te laten varen”.

Bron:
PVV.nl
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op PVV: Strafbaarstelling illegaliteit mag niet van de baan

 1. Monalisa zegt:

  PVV-fractievoorzitter Geert Wilders stelt dat het bijzonder laf is wanneer de VVD deze belangrijke maatregel onder druk van de PvdA intrekt of verder verzwakt. ik zou zeggen, die wet had gisteren al in gevoerd moeten worden, en niet vandaag of morgen.maar onthou ik ben geen racist, je ben illegaal dat moet gewoon strafbaar zijn.ze leven van onze gemeenschapsgeld waar de jeugd voor werkt.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De VVD levert praktisch alles in om op het pluche te kunnen blijven zitten en straks beteuterd doen omdat ze teveel zetels kwijt gaan raken.

   Niemand hier gelooft dat iemand hier een racist is, alleen de overheid kan namelijk wetten uitvaardigen en alleen die kunnen racistisch zijn door een ongeoorloofd onderscheid te maken op grond van geloof, ras, geslacht, seksualiteit, handicap of leeftijd. Willen we alle moslims eruit knikkeren omdat zij een gevaar vormen voor de nationale veiligheid (het kapot vreten van binnenuit, parasiteren, criminaliteit), dan lijkt mij dat onderscheid bijzonder geoorloofd en dan gelden de wetten niet meer om de moslim te beschermen. Hoe een door links als ingewikkeld voorgesteld probleem toch simpel kan worden opgelost!

   Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Nederland is onder (leiding????) van de VVD en PvdA aan het veranderen in een chaotiese samenleving. Het word hoogtijd, dat de orde weer hersteld word. Dus willen wij een partij die de orde weer hersteld. Zoals de PVV???

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Als de illegaliteit niet meer bestaat, zullen wij Nederlanders nog steeds verplicht zijn om met een paspoort over de straat te gaan. Zo’n gelukszoeker komt dan zonder paspoort Nederland binnen, meet zich een verzonnen voor en familienaam aan, en begint hier een nieuw leven op onze kosten. Het bekende rijtje; Gratis betaald appartementje, compleet gestoffeerd en met meubeltjes. Gratis rechtshulp en medische hulp. Gratis advocaat en steun van alle kanten. En niet te vergeten meteen stemrecht en die brief die daar achteraan komt; U bent niet verplicht om aan het arbeidsproces deel te nemen. Ook verzint hij natuurlijk een groot aantal kinderen in Afrika die allemaal kinderbijslag behoeven. Wat de Wet nog vergeten is; Een bedrag van €100.000 storten op de nieuwe bankrekening van de gelukszoeker. Gelukszoeker, een lucratief baantje. Let op de komende belastingverhogingen in de toekomst. Als er nu nog geen grote mensenmassa’s vanuit Afrika hier naar toe komen, dan weet ik het niet meer !

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik ben het volledig met de beginselen van deze wet mee eens, maar er zijn teveel redenen en gaten in die wet, om deze met het grootste gemak om te buigen om bij iedereen binnen te mogen komen. Zonder reden dus. Denk daar maar over na.
  Net zo iets als dat alle internet en telefoon afgeluisterd wordt. Meer dan in jaar tijd t.o.v. de USA.
  De stiekem commissie mag ook blijven bestaan. Wat moet ik mij daar bij voorstellen dan?

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Het kan gebeuren dat Arie Slob net als John Lennon voor blasfemie (Ik ben populairder als Jezus Christus) Door een grote fan van hem geexecuteerd, en George Harissen heb ik pas gehoord door een fanaat dood gestoken wordt , voor mensen te verleiden Chrishna en Rama aan te bidden.En Arie slob?Wij wil de illegalen hier houden , is tegen de 10 Geboden. Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Je bent illegaal. ze pakken je op, je gaat zitten in een ruimte niet ver van de plek die je in notime kan terug brengen waar je vandaan komt, waar dat het ook is, je rookt een shaggie en pleurt het peukje weg, met een gebaar van, het is allemaal verloren, maar dan is er rook, en ook vuur.
  Het resultaat is: Een verblijfsvergunning met cum laude knuffels van rood en een dikke portemonnee.
  Ik zou zeggen: Ik wil ook wel in dat land wonen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De VVD is een laf links clubje huichelaars !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 19.18. uur. Precies koddebeier, en tevens is de Vereniging Van Dieven, een landverraderlijke partij, net als het CDA,D66, en de PvdA. Deze partijen zijn allemaal lid van de “rode kerk”. Ik weet genoeg!

   Like

 8. Jan zegt:

  Illegalen bestaan niet. Zij heten: ‘ongedocumenteerde burgers’

  Like

 9. Peter Buitelaar zegt:

  Zie het andersom:
  Jij dringt een ander land binnen zonder paspoort en de politie pakt je op.
  Denk je dan dat je rechten hebt? Denk je dat je geholpen wordt? Denk je dat je welkom bent? Dat je gratis verzorging krijgt?
  NEE, je wordt gezien als een illegaal (want dat ben je ook) je wordt in een cel opgesloten en zsm het land uitgezet. En terecht!

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Samsom heeft toen in ruil voor de strafbaarstelling van illegaliteit,het [zoveelste en onterechte!]kinderpardon gekregen.Dus,als de Vvd ook maar een milimeter nu toegeeft zijn het net zo,n slechte inhalige honden als samsom en aanhang!En verliezen ze het hele kleine beetje geloofwaardigheid dat ze onder een klein gedeelte van hun aanhang hebben helemaal en voorgoed!

  Like

 11. Banderes zegt:

  Op de eerste plaats wil ik zeggen dat ik vaak nogal moeite heb met de uitspraken van de in ons land figurerende rechterlijke [D’66] macht. Maar.. om deze uitspraken dan vervolgens ook nog eens te onderwerpen aan de goedkeuring van de PvdA als het b.v. de illegalen betreft… Dan kunnen we [bijna] ook wel meteen die rechterlijke macht laten vervangen door het PvdA partij presidium?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s