Criminaliteit in Keulen op recordhoogte

Screenshot_25

De criminaliteit in Keulen heeft een nieuw record bereikt. Volgens de criminaliteitsstatistiek van de politie voor Keulen steeg het aantal geregistreerde delicten naar 153.744 delicten, wat een toename betekent van 5.342 gevallen (+ 3,6%).

Vooral de stijging met meer dan 20% bij zakkenrollerij baart de politie zorgen. Hier registreerde de politie 11.223 gevallen (+ 2.059 delicten). Behalve “bekende reizende daders uit Zuidoost-Europa zijn hier daders uit Noord-Afrika bijgekomen. De meesten van hen jonge mannen uit Marokko, Tunesië en Algerije”, staat er in een bericht van de “Kölner Express”.

Ook het aantal straatroven nam vorig jaar toe. Dit steeg met meer dan 10% naar 1.144 geregistreerde gevallen. Een lichte daling ( – 0,8%) was er echter bij de delicten gevaarlijk en zwaar toebrengen van lichamelijk letsel. Hier registreerde de politie 3.488 gevallen.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afrika, Balkan, Criminaliteit, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

15 reacties op Criminaliteit in Keulen op recordhoogte

 1. lucky bee zegt:

  Ook bij ons steeg de criminaliteit voor al in Amsterdam Rotterdam en Katholiek Nederland beangstigend.

  Like

  • BertG. zegt:

   Maar voor die katholieken is dat niet zo erg toch.
   Dat zijn toch maar nare marxisten. Hadden ze maar iets anders moeten worden en de het goede pad moeten volgen in de ware leer van jezus.

   Like

 2. Jan zegt:

  Dat komt omdat steeds meer criminelen Nederland verlaten en in Duitsland hun praktijken opnemen:

  De criminaliteit in Nederland is het afgelopen jaar verder afgenomen. Dat zei korpschef Bouman van de Nationale Politie bij Knevel en Van de Brink.
  http://nos.nl/video/598075-korpschef-bouman-criminaliteit-afgenomen.html

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat is de Multi-culti toch een geweldige verrijking van onze Europese samenleving! KOTS!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Gisteren op de policor staatsomroep NCRV: http://altijdwat.ncrv.nl/ncrvgemist/12-3-2014/altijd-wat-monitor
  Over hoe de politie wel graait, maar niks doet. Over het nut van aangifte doen in Nederland. Bijna hadden ze een PvdA-hoofdcommissaris echte vragen gesteld. Bijna. Maar wel werd duidelijk gemaakt dat de criminaliteit in Nederland niet wordt gehinderd door politie en justitie.
  Dat is in Duitsland wel anders. De pakkans ligt daar vele malen hoger. Hopelijk gaat Duitsland ooit criminelen uitzetten en haar grenzen sluiten en hopelijk gaat dat slappe zooitje in Den Haag dan volgen. Intussen zijn weer geld kwijt aan veiligheid dan ooit en krijgen we er minder voor terug dan ooit. Diep triest.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Ben wel blij dat het hier minder is geworden met die cijfers.
  Kunnen ze niet meteen snijden in blauw?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat die cijfers hier nog wel hoger liggen dan daar.
   Alleen wij schijnen niet alles te hoeven weten. Liever helemaal niet.
   Inmiddels zal je toch wel door hebben hoe ze hier werken.
   ( zie ook de link van leefbarbaar om 08:48) En waarschijnlijk is nog veel erger.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  De Duitsers – net als wij – vreten nu brood uit eigen deeg. Ze konden niet wachten tot het ‘Verdrag van Schengen’ werd geratificeerd. Niemand dacht over de verschrikkelijke levensgevaarlijke gevolgen die open grenzen met zich meebrengen. Niemand kon denken aan elementaire zaken zoals het verdedigen van eigen bevolking en ’s land grenzen en belangen. Wie moest dat doen? De leiders? Dat zijn mensen uit de ‘drugs-seks-en Rock ’n Roll generatie’. Dankzij hun uitspattingen en veelvuldige gebruik van comazuipen en LSD (en andere drugs) in hun jeugd , waren zij al op vroege leeftijd niet in staat logisch na te denken. Men kan het ‘Verdrag van Schengen’ vergelijken met de bouw van steden in de middeleeuwen zonder stadswallen (hoge kosten aan bouw en onderhoud). Het stadsbestuur kon niet inzien dat een stad zonder wallen is een magneet voor aanvallen van vijandige stammen, struikrovers en alle mogelijke bandieten. Dat is precies wat nu ook gebeurt. Een prachtige stad als Köln trekt nu alle gevaarlijke schadelijke ongedierte uit Zuid oost Europa en Noord Afrika. Als iemand wil weten wat voor voordelen het Verdrag van Schengen voor Nederland heeft gebracht? Lees s.v.p. de volgende link : http://www.westlanders.nu/nieuws/politie-op-zoek-naar-kindontvoerders-in-bordeauxrode-bus-8290/

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Wordt tijd dat al dat ongedierte Europa uitgeknikkerd wordt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s