Nederland beter af buiten de EU: NExit

Screenshot_24

(Door: Laurence Stassen)

In zijn ‘Europa-speech’ deed minister Timmermans zijn ‘visie’ over de Europese Unie uit de doeken. Hij maakte hierbij onderscheid tussen “kritische sceptici en mensen die het fundament van de Europese samenwerking ter discussie stellen.” De Partij Voor de Vrijheid en een groeiende groep Nederlanders vallen in de laatste categorie.

De voornaamste reden waarom het fundament van EU-samenwerking door de PVV en veel burgers ter discussie wordt gesteld, is gelegen in feiten waar minister Timmermans in zijn toespraak aan voorbijgaat. Feit is namelijk dat, behalve de politieke wil van een groepje politici, de essentiële voorwaarden voor EU-samenwerking ontbreken, waardoor het project gedoemd is om te mislukken.
Europese samenwerking in EU-verband kan in theorie voor EU-fanatici nog steeds mooi klinken, maar dit soort whishful thinking daar koopt de burger niets voor. Integendeel, die moet opdraaien voor de gigantische nevenschade die een absurditeit als de EU veroorzaakt. De onderstaande tien punten illustreren dat de EU die minister Timmermans voor ogen heeft, is gebaseerd op foutieve aannames en luchtfietserij, en niet op de realiteit.

Screenshot_12
Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nederland beter af buiten de EU: NExit

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Je zou de waarheid in de dwarse koppen moeten rammen,desnoods met een knuppel!

  Like

 2. Avidia zegt:

  Heel goed verwoord, ik stem PVV

  Like

 3. Jan zegt:

  Fouten die socialisten maken:
  * denken dat volledige werkgelegenheid (is er nooit) gelijk staat met welvaart
  * bedrijven naar het buitenland verplaatsen zodat minder geld voor research in eigen land is en werkeloosheid hier toeneemt. Bovendien zorgt dit voor sociale ellende in het andere land: extreem lage lonen en uitbuiting, terwijl links hierover altijd een grote mond heeft en niet te vergeten bedrijfsspionage. Geen land ter wereld als China die meer bij elkaar steelt en westerse producten namaakt en vervolgens deze rotzooi op de westerse markt dumpt
  * goedkope buitenlandse krachten inzetten door deze hier naar toe te halen of verkapt importeren via gedoogconstructies en generaal pardon en vervolgens menen dat het land ‘rijker’ wordt (ja, rijk aan criminaliteit) Nederlanders worden uit de arbeidsmarkt gedrukt, nog eens verergerd door illegale praktijken toegelaten door de staat zelf zodat het aantal werklozen toeneemt. De roden houden de werkloosheid zelf in stand
  * parasitair en crimineel volk van zuid- en oost-Europa tolaten

  De EU wordt ‘geleid’ door non valeurs, niets-kunners en criminelen die om deze reden naar Brussel zijn gegaan of geparachuteerd. Alleen het geld is motief, niets anders. Wat er bij komt, ik heb dit uitschot niet gekozen en al helemaal niet voor deze fascistische staat.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel van Mw. Stassen. Respect daarvoor van deze Limburger. Enige aanvulling nog, dit hele eussr-gedrocht, was het kindje, van de twee opperheren, te weten Helmuth Kohl, Duitse Bondskanselier, en de SOCIALIST- let op- Mitterand President van Frankrijk. Dit wangedrocht werd op de top van Maastricht in 1992 erdoor geramd, en de hele meute regeringsleiders “dansten daar “, om hun GOUDEN KALF de EUSSR i.O. Toen enige tijd erna, de voormalige leider van de Sowjet-Unie Dhr. Gorbatsjov op bezoek in Duitsland, ervan hoorde, sprak hij de historische woorden: : WIJ ZIJN GESTOPT MET HET HEILLOZE INSTRUMENT VAN HET COMMUNISME, EN JULLIE VOEREN HET IN”, en de man liep hoofdschuddend weg. O ja, in Nederland dienen we vooral de VVD,PvdA,D66 en het CDA hierop af te rekenen! Zij hebben overtuigd meegedaan om het MONSTER EUSSR, deze “HOER VAN BABYLON”, op te richten!

  Like

 5. Driek zegt:

  De hetze tegen Wilders is begonnen, ik las zojuist in de Telegraaf: Wilders was woensdag op verkiezingscampagne in Den Haag en stelde toen dat zijn kiezers stemmen voor ,,een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen”. Volgens Spekman zet Wilders daarmee een hele bevolkingsgroep opzij. ,,Dit pikken Hagenaars niet. Mensen ervaren overlast en criminaliteit en wie daar verantwoordelijk voor is, moet worden aangepakt. Maar een hele groep wegzetten waarin ook veel mensen zitten die hun stinkende best doen, dan kan niet. ”Vooral die tekst van Spekman “stinkende best” doet mij al de gordijnen in jagen. Wie oh wie verlost ons van dat tuig van de richel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s