PvdA-wethouders nemen het ervan

Screenshot_14

DEN HAAG – Terwijl de rode rozenbrigade dag in dag uit ploetert om stemmen binnen te harken verkiezen de twee afzwaaiende PvdA-wethouders in Den Haag  dienstreizen naar het buitenland boven het campagne voeren.

Uit het openbaar reisregister van het Haagse stadhuis blijkt dat wethouder Marnix Norder (Stadsontwikkeling en Integratie) een paar dagen vertoeft in de mondaine badplaats Cannes voor de jaarlijkse vastgoedbeurs en dat Henk Kool (Economie en Armoede) een volle week door China toert.

Lees verder>>>
(h/t Danny)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op PvdA-wethouders nemen het ervan

 1. Cathja zegt:

  De afgang van de PvdA kan me niet groot genoeg zijn! Wat een stelletje hypocrieten zeg, om op kosten van de belastingbetaler mooie snoepreisjes te maken! Ze hebben het goed voor elkaar daar in die partij: als de burger zijn zuurverdiende centen al niet moet afstaan om die vele gelukszoekers aan onderdak, eten en zorg te helpen, dan zullen ze moeten dokken om de PvdA-lieden van een ‘welverdiend snoepreisje’ te voorzien.
  Maar betalen zúllen we!

  Helemaal tot nul zetels terugbrengen, deze smerige dievenbende!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik vind het toch vreemd, dat een eens zo’n fatsoenlijke partij, die onder leiding van de oude Drees zoveel goeds heeft gedaan voor de ouderen en zwakkeren in de samenleving, nu vervallen is tot een ordinaire organisatie van plebejische zakkenvullers. Het is nooit de bedoeling geweest om allerlei armoedzaaiers uit den vreemde hier naar toe te laten komen, en van ons belastinggeld de ganse dag op hun luie reet te laten zitten, ergens is het helemaal mis gegaan. Ik vind het ronduit onfatsoenlijk om een beetje mooi weer te spelen van andermans geld. Wie heeft die proletarische lieden in hemelsnaam op die post neergezet? Er zijn toch wel intelligente beschaafde mensen te vinden voor zo’n functie? Misschien denken ze “ik neem het er nog even van, want nu kan het nog”. Snoepreisjes naar China en de badplaats Cannes, het is toch niet te geloven? Dit land komt nooit meer op orde, de chaos is te groot geworden.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het keerpunt kwam toen rond ’67 Nieuw Links in de PvdA infiltreerde: Vanaf toen veranderde de gedegen oorspronkelijke PvdA zogezegd in een Partij van de Grote Bekken, kun je wel zeggen. Oude Drees hield het voor gezien en stapte over naar DS ’70 van jonge Drees. Echter: Ome Joop liet zich meeslepen in de demagogie.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En nog gauw even snoepreisjes maken op kosten van de belastingbetaler! De PvdA is de schaamte ver voorbij! Ongelooflijk dat er nog mensen zijn, die op deze salon-socialisten stemmen!

  Like

 3. Danny zegt:

  De Nep-jood van de Pvda, Asscher ( net zo’n grote nep-jood als Cohen) die Nederland aan de islam weg geeft, is weer eens bezig met het bashen van de PVV

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22378445/___PVV_stil_over_jodenhaat___.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Noem het ‘gelegenheidsjoden: Op andere momenten zijn het weer de grootste moslimknuffelaars.
   Verraad van hun roots van de bovenste plank. Maar daar hoor je niemand over.

   Like

  • Driek zegt:

   Inderdaad, Danny, het zijn allebei nep – Joden, ze verkwanselen ons land aan een stel gajes, en ik vraag mij af, is dat nou onnozelheid of onkunde? Ik blijf het toch raadselachtig vinden, dat deze twee figuren, die toch afstammen van grootouders die een vreselijke onderdrukking hebben meegemaakt, zich zo volledig schikken naar weer een nieuwe onderdrukking. Je zoude toch zeggen “al doende leert men”. Maar nee, die twee domoren gaan dezelfde weg bewandelen als hun grootouders in 1940. Die dachten ook dat het zo vaart niet zou lopen, want Rijkscommissaris Seyss- Inquart verzekerde de Nederlandse bevolking, in mei 1940 in de Ridderzaal te Den Haag, dat zijn hart niet door vijandschap werd beheerst. Kortom, hij had het goed met de Nederlanders voor. Maar, denk ik, je kunt als persoon van Joodse komaf, toch niet vertrouwen op het woord van je aartsvijanden de islamieten? Straks is het van ‘hetzelfde laken een pak’, ze worden ongelooflijk misleidt door de volgelingen van die pedofiele profeet Mohammed. Maar misschien zie ik het helemaal verkeerd.

   Like

 4. Danny zegt:

  @ Driek

  Ik ben het met je eens. Ze zouden beter moeten weten, na wat er met hun grootouders is gebeurd. Maar nee, ze hebben niets geleerd en heulen gewoon met hun grootste vijand, de islam.
  Ze worden gewoon gebruikt door die aanhangers van ‘de religie van de vrede’, Ze zullen 1 van de eerste zijn die hangen als die idioten het ooit voor het zeggen krijgen in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s