PvdA’er poseert lachend met haatimam

Screenshot_13

Haatimam Haitham al-Haddad (2e van links) met PvdA´er Hassan Buyatui (rechts)

ALMERE – Kandidaat-raadslid Hassan Buyatui voor de PvdA in Almere heeft zijn partij flink in verlegenheid gebracht. Buyatui ging onlangs lachend op de foto met de Britse haatimam Haitham al-Haddad.

De foto is genomen tijdens een bezoek van al-Haddad vorige maand aan de Moslimjongeren Almere. De PvdA Almere is niet blij met de actie van Buyatui, die op nummer 22 staat op de kieslijst van de sociaal democraten. De partij spreekt tegen Omroep Flevoland van ,,een onbezonnen actie” en zal Buyatui zo snel mogelijk om opheldering vragen.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

22 reacties op PvdA’er poseert lachend met haatimam

 1. Cathja zegt:

  Ik zou zeggen: schrap hem van de kieslijst, dan blijf je als PvdA nog enigszins geloofwaardig. Mag hij op de lijst blijven staan, dan weten we dat men binnen de partij er in principe geen moeite mee heeft als kandidaat-raadsleden ‘warme gevoelens’ hebben voor zo’n smerige duivel als die vervloekte haat-imam.
  Bah, mijn afkeer richting de islam is niet meer in woorden uit te drukken.
  Wat zou Nederland er prachtig uitzien zonder moslims!!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Cathja; De PvdA is sowieso al niet geloofwaardig, zelfs al schrapt men de bewuste persoon van de kieslijst. De PvdA is een Marxistische partij met warme gevoelens voor de Islam en de E.U. , en streeft een totalitaire Marxistische staat na onder supervisie van de E.U. En natuurlijk wil de PvdA in dat laatste een dikke vinger in de pap hebben, cq een wit voetje willen halen bij het E.U. bestuur, bestuurdersposten aldaar veroveren e.d. Zelfs al zou de PvdA in Nederland uitgerangeerd zijn, zouden op die manier vanuit Brussel ons nog kunnen vernaggelen.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Hij brengt zijn partij in de verlegenheid, door eerlijk te tonen waar de PvdA voor staat. Niet leuk voor de PvdA, maar wel voor ons. Hoe meer stuipen PvdA’ers uithalen, hoe kleiner de PvdA wordt bij iedere verkiezingen. Daarom moeten we alleen maar blij zijn met zulke berichten, en zelfs hopen dat ze steeds meer gezien gaan worden met die Moslims. Dan gaan er bij steeds meer mensen de schellen van hun ogen vallen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het eeuwig typische aan de PvdA is hun steeds weer in het oog springende naïviteit:
  Ze horen zo’n haat-imam aan in Almere en als ze dan dingen te horen krijgen die ieder zinnig mens met een minimaal inzicht in de beginselen van de Islam allang kan weten, zijn ze “geschokt.”
  Ze plaatsten zelf allochtonen met een moslim-achtergrond op de kieslijst en als die vervolgens met zo’n zelfde haat-imam op de foto gaan, zijn ze óók al “geschokt.”
  Wat verwachten ze dan eigenlijk? Geloofden ze tot nu toe dan ècht, dat de Islam ‘een religie is zoals alle andere,’ en dat moslims van dat geloof vanzelf wel afstand nemen, als ze hier maar lang genoeg zijn? Als dat echt het geval is, dan hebben ze de waarheid nú tenminste in de praktijk kunnen zien en níet omdat de één of andere gehate PVV’er het beweert. Je vraagt je af of het nog blijvende indruk maakt…..
  Moslims, die uit zichzelf afstand nemen van radicalisme en haat-imams, alleen maar omdat ze lang genoeg in het westen wonen….! Nee, Dames en Heren, dan doorgrondt U toch bij lange na het wel zéér aparte karakter van de Islam niet…..(Hebben ze ook nooit gedààn, natuurlijk; PvdA’ers weten àlles. Denken ze.)

  Like

 4. Danny zegt:

  Uit deze foto blijkt wat een landverraderspartij de Partij van de Arabieren is!

  Like

 5. jans zegt:

  Dit is pas het begin. In de toekomst komen er moslimpartijen waarbij deze haat baard imams vereerd worden en hun verderfelijke boodschap als zoete koek wordt aangenomen door kansarme en in onze maatschapij gefaalde moslims. En dat is dan allemaal de schuld van de ongelovige westerse samenleving. Ja, en dat zal die moslims verder rechtvaardigen om onze normen en waarden te verwerpen en nog progressiever onze samenleving van binnen uit te vernietigen, door misbruik te maken van ons sociaal systeem en dat alles onder het mom van cultuur verijking. Om zo uit eindelijk Nederland, dmv een revolutie, om te vormen naar een islamitische staat. Net zoals ze dat gedaan hebben in het Middenoosten.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Laten we wel wezen, dat ons dat niet hoeft te verbazen. De PvdA, onder het kabinet Den Uyl, is begonnen met de moslims royaal tot Nederland toe te laten, en ze bovendien nog stemrecht te geven ook nog! De moslim heeft maar een prioriteit, en dat is overname van ons land, Europa en de rest van de wereld. Maar ja, de progressieven weigeren dat in te zien!

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Echt de PVDA, met grote decadentie , een aureool boven het hoofd met gesloten ogen en opgeheven morele vinger denken dat de hele wereld maakbaar is, zelfs de islam.

  Like

 8. Jan zegt:

  Diederik Samsom: “Wij van de PvdA zijn alleen geloofwaardig als wij de sharia een volwaardige plaats geven binnen het Nederlands staatsbestel.”

  Like

 9. Danny zegt:

  @Monalisa
  Lol die Vader Abraham. Hahahaha

  Deze sluit mooi aan op Vader Abraham.

  Like

 10. sylvia Groot zegt:

  De verborgen agenda’s van mohammedanen in onze politiek wordt hiermee duidelijk gemaakt.
  Zijn er nu nog steeds Hollanders wiens hoofd in het zand steekt?

  Like

 11. Republikein zegt:

  Dit land vertoont ernstige nazi-trekjes, maar het blijft een Donald Duck natie in mini formaat met bazen in te grote broek.

  Like

  • Monalisa zegt:

   ik wist niet dat Donald Duck hier ook aan mee deet. hier gaat disney toch wel even de mist mee in, maar ja het is maar een cartoon.het was maar een droom!!

   Like

   • sylvia Groot zegt:

    Kort gezegd was deze slechte parodie op de nazi’s van Walt Disney walgelijk ongepast.
    Door de verschrikkingen van WO2 op een zgn lollige manier te presenteren, haalt men het drama er uit. Hitler was niet grappig.
    Als dit een produktie was, dan is dat geen toeval want in hersenspoelend Hollywood bestaat dat namelijk niet; daar wordt overal grondig over nagedacht voordat iets wordt uitgebracht. In dit verband herinner ik me nog goed hun witwas-film “7 years in Tibet”, waarin een nazi die adviseur werd van die eeuwig greinzende Dalai Lama liefjes en zoetjes werd afgebeeld. Ook daarmee werd het publiek gehersenspoeld.

    Ben daarom benieuwd wanneer Hollywood een parodie over de wandaden van de onheilige Mo en zijn martelende en moordende kliek uitbrengt. Ik verwacht het niet, want het zou zomaar kunnen dat de Saoedi’s zich ook daar inmiddels diep hebben ingegraven met veel oliedollars, dus invloed.

    Like

   • Monalisa zegt:

    ik ben het roerend met u eens

    Like

   • Republikein zegt:

    Monalisa en Sylvia Groot 12.55
    Net zo walgelijk als de inhoud van de topic!

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Vanaf de tijd dat Donald Duck in 1934 in de tekenfilm ‘The Wise Little Hen’ (De wijze kleine hen) opdook heeft er altijd met hem en zijn omgeving een evolutieproces plaatsgevonden wat je overigens in strips zoals Lucky Luke, Suske & Wiske, Paling & Ko, Asterix & Obelix eveneens tegenkomt. Het idee om menselijke eenden sekslustiger te maken (en dan nog niet eens met nazi-trekjes) zal niet echt de bedoeling van Walt Disney zijn geweest hoewel ik er altijd van uitging dat Lizzy, Juultje en Babetje hun strikken moesten gaan inruilen voor moderne meidenkapsels om niet steeds ouderwets te zijn. In een ander geval hadden de meiden eventueel zelfs sluiers, hoofddoeken en grote gewaden moeten dragen van de radicale moslims!
    Soms lijken ze net op de Powerpuff Girls; Blossom, Bubbles en Buttercup, hoewel deze supermeisjes al helemaal geen seksie lichamen hebben, laat staan handen, vingers, voeten, tenen, oren, neus en wenkbrauwen en bovendien veel te grote hoofden! En dat wekken natuurlijk bij de vrouwen-verachtende moslimmannen niet bepaald veel lustgevoelens op!
    Katrien Duck had zeker wel een manwijf kunnen zijn geweest daar ze haast net zo agressief als een man kan worden (gelijk aan de radicale imans die ook ontzettend hebzuchtig zijn) maar haar slechte eigenschappen zijn dan ook vooral dat ze helaas ontzettend verwend, egoïstisch, zelfzuchtig, ijdel, narcistisch, hebzuchtig, brutaal en erg ondankbaar is en zij verwacht dat Donald Duck, Guus Geluk en alle mannen waar ze korte verhoudingen mee aangaat haar gaan overspoelen wat datgene wat Katrien constant maar wil.
    Ze is meer een overspelige vrouw (de islamieten hadden haar daar allang voor gestenigd!) die zonder borsten verre van sekslustig is en ook geregeld wordt bedrogen door haar omgeving wat natuurlijk ook andersom gebeurd omdat Katrien nou eenmaal graag van meerdere walletjes eet, net als Joe Carioca en Panchito Pistoles. In sommige verhalen ging ze zelfs met Kwik, Kwak en Kwek uit om te picknicken of naar dure feesten te gaan alsof Katrien bijna echt verliefd was op deze drieling die woorden op een hoketus-achtige manier uitspreken.
    En zelfs met Gijs Gans en Dagobert Duck ging Katrien ooit uit al werd dat meestal weer een grote mislukking omdat Gijs meer van picknicken hield dan van Katrien (hij dumpte haar tijdens een soortgelijk “romantisch” uitstapje met een boot op een eiland daar hij de inhoud van de picknickmand veel meer begeerde en daar zat hopelijk geen halal-vlees in) en Dagobert zat liever achter geld aan of was met zaken bezig dan dat hij Katrien (in sommige verhalen was zij ooit zijn secretaresse geweest) bejegende al zouden die twee al NOOIT een verhouding met elkaar moeten aangaan, net zomin als dat Dagobert dat eventueel bij Oma Duck zou moeten doen.
    Ik hoop alleen wel dat al de afgebeelde mannelijke mensbeelden, -honden en -muizen in de Donald Duck NIET worden afgebeeld met andere hangende geslachtsorganen in hun kruis die al helmaal de verkeerde gevoelens opwekken bij linkse figureren en de moslims al zijn de (beverderde) achterwerken van de familie Duck al aantrekkelijk genoeg voor bepaalde sekslustige figuren om daar in de strips met twijgjes op te slaan, er als een voetbal tegenaan te schoppen, aan witte staartveren te trekken of in een enkel geval over te gaan strelen!

    Like

  • Monalisa zegt:

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/22381886/___Uitspraak_Wilders_is_walgelijk___.html

   Spekman vindt uitspraak Wilders walgelijk

   DEN HAAG –
   Hans Spekman, voorzitter van de PvdA, vindt de manier waarop PVV-leider Geert Wilders zich heeft uitgelaten over Marokkanen walgelijk. „Ik hoorde de uitspraak en moest ervan braken”, aldus Spekman donderdag.

   Ik denk dat het volk nu al kots van de PVDA helaas dit zag ik 40 jaar geleden al aan komen toen joop den uyl in 1973 aan de macht kwam.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s