Raketmonument in Gaza ingewijd

Screenshot_18

Hamas heeft afgelopen maandag een raketmonument in Gaza-stad onthuld. De terreurorganisatie wil daarmee graag laten zien dat zij de joodse staat kan verslaan. Israël had vorige week een schip met een wapenlevering voor Gaza onderschept.

Een aanvoerder van de militaire vleugel van Hamas zei volgens de onlinekrant “Times of Israel”, terwijl hij naast het monument stond: “Het is Hamas gelukt om de strijd tot in het hart van de zionistische constructie (Israël)  mee te nemen – nadat ze haar raketsysteem ontwikkeld heeft en succesvol is waar veel Arabische legers geen succes hadden.” Hij werd begeleid door gemaskerde strijders.

Het monument in Gaza-stad op het Al-Dschala´a-plein toont een model van een grote M-75 raket. Het monument zou genoemd zijn naar de oprichter van de militaire arm van Hamas, Ibrahim Al-Makadma, die in 2003 door Israël werd gedood.

Hamas gebruikte voor het eerst M-75 raketten in november 2012, om vanuit de Gazastrook gebieden in de buurt van Tel Aviv en Jeruzalem te treffen – bijna 70 kilometer ver weg.

De onthulling van de zwartrode raket, die op een stenen sokkel is geplaatst en een beetje schuin naar de hemel is gericht, vond tegelijkertijd plaats met een belangrijke gebeurtenis in Israël. Het Israëlische leger presenteerde maandag de in een vrachtschip ontdekte wapens. De strijdkrachten vonden op het uit Iran afkomstige vrachtschip 40 raketten van het type M 302, 181 mortiergranaten evenals ongeveer 400.000 patronen. De levering was bestemd voor de Gazastrook.

Bron:
www.israelnetz.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Raketmonument in Gaza ingewijd

 1. Tja en er zijn net weer 35 raketten op Israel afgevuurd. Dit zal wel weer escaleren en dan zijn de palestijnen weer zielig

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Vieze vuile smerige vunzige moslim ratten !
  Jullie onderschatten Israel ! Die laten
  een paar raket-scheten en jullie zijn weg
  van de kaart GEITENNEUKERS !

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Het zou mooi zijn als de IAF daar een bom aan spendeerde, gewoon omdat het kan.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een raket-monument? Hoe frappant toch!
  Dat is nu ècht zo’n symbool voor de enthousiaste vertegenwoordigers van die oh zo vredelievende Islam……!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 18.28. uur. Inderdaad Theresa, de vredelievenheid van deze haatbaarden en filistijnen straalt ervan af! Het is om te janken, en de NPO en natuurlijk Pauwel en Wauwel- in de WDDD- zullen het wel weer zo gaan draaien, dat het de schuld is van Israël! Umwertung aller Werte, zei de filosoof!

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Zo,n monument getuigt van net zoveel beschaving, als ,t sleuren met lijken door de straten in Gaza.

  Like

 6. Jan zegt:

  Verre van een Rodin of een Michelangelo

  Like

 7. Jan zegt:

  Nog even zo en er is weer een antisemitische demonstratie op de Dam

  Barrage of at least 30 rockets fired from Gaza into southern Israel
  sraeli communities near southern and northern Gaza have come under heavy rocket attack on Wednesday evening. The IDF said at least 30 rockets had been fired in the largest attack since 2012’s Operation Pillar of Defense.
  The IDF said eight rockets hit urban, civilian areas. One rocket landed in Sderot, according to police spokesperson Micky Rosenfeld, although there were no immediate reports of casualties.
  http://www.jpost.com/Defense/Barrage-of-rockets-fired-from-Gaza-into-southern-Israel-345151

  Liberman in response to rocket attack: Israel should take over Gaza
  “There is no escaping the full occupation of the Gaza Strip,” Liberman told Channel 2.
  The IDF will continue to act to thwart attacks and hit hard at those who want to harm Israel, Prime Minister Binyamin Netanyahu said, responding to the rocket fire on the South.
  “It appears this rocket fire comes as a response to out action yesterday,” he said, referring to an IAF airstrike in the southeastern Gaza Strip on Tuesday that killed three Islamic Jihad operatives.
  http://www.jpost.com/Defense/Netanyahu-Israel-will-continue-to-hit-hard-at-those-trying-to-attack-345157

  Like

 8. Avidia zegt:

  ya’akov siepman zegt:
  12 maart 2014 om 17:55

  Met tweehonderd raketten terug schieten en doel bereiken!!!! weg met dat zooitje volk, wordt de wereld ook niet wijzer van, wat hebben ze eigenlijk gepresteerd??? Iemand???? Terwijl Israël een zeer intelligent volk is, met uitvindingen en noem maar op, ze zijn niet voor niets zo gehaat door al die achterlijke landen. Ik ben blij dat ik in een pro Israël gezin ben opgevoed, mijn ouders hebben Joden verborgen onder de vloer van de winkel, ik weet daar niets van, werd na de oorlog geboren, maar ik genoot van de verhalen van mijn ouders, en begreep ook hun angst om gepakt te worden. Mijn Vader fietste wel 100 kilometer voor voedsel voor al die Joden en hij kreeg het ook. Soms kwamen de leveranciers het zelf brengen uit mededogen, dat was nog eens een tijd, in die tijd deed het er toe, nu gedogen we alles maar, maar toen NIET!!!!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Mij veel de woorden hier voor.

  Like

 10. Tempelier. zegt:

  Kijk eens aan het symbool van hamas voor vrede en vrijheid, het lijkt de vredesduif wel. wel even dit kiekje doorsturen naar obama voor de volgende vredesbesprekingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s