WANHOOP ALS BASIS VOOR STEEDS TRIESTERE CORRUPTE MEDIA-SMEERLAPPERIJ

Screenshot_15

(Door: Frans Brassens)

Het lukte de smerige, corrupte staatsmedia niet meer om de – achteraf – kwaadsprekende mollen en/of egotrippers die de PVV uit gingen of er uit verwijderd werden door Geert Wilders, geloofwaardig te laten overkomen in recente bashing-publicaties. Dat trucje, met inmiddels rottende oude koeien uit de sloot, heeft nu vrijwel iedereen door, tot hun leedwezen. Men herkent het onwaarachtige in hen.

In arren moede hebben de gesubsidieerde EU-mediaslaafjes nu iets nieuws (nou ja, ‘nieuws’…) bedacht: PVV´ers die gewoon binnen de partij bleven, napluizen op eventuele afwijkingen in hun partijtrouw in het verléden. Oók al van die oude achterhaalde koeien dus, natuurlijk! Want: Passé, óver, klaar, uitgepraat binnen de PVV! Niet meer over ouwehoeren dus!

Maar dat geldt niet voor de zielige, wanhopig gecorrumpeerde zoekers naar wapentjes om de PVV, die érg groot dreigt te worden, proberen te beschadigen. Die etaleren heel groots het achterhaalde feit dat sommige (4 in het A.D., mét foto’s!)) PVV-mensen misschien ooit wel eens anders hadden gedacht. Hadden gedacht: ‘Plusquamperfectum’, Voltooid Verleden Tijd dus. Wat ik zei: Klaar daarmee, niet meer over ouwehoeren.

Er zijn helaas nog te veel politiek domme mensen in Nederland. Ik hoop dat ze desondanks kunnen inzien aan welke trieste en zielige politieke smeerlapperij ze nú weer bloot staan.

Screenshot_12

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

26 reacties op WANHOOP ALS BASIS VOOR STEEDS TRIESTERE CORRUPTE MEDIA-SMEERLAPPERIJ

 1. Vederso zegt:

  Zelfs DDS doet mee aan het PVV-bashen, heb ik de indruk.

  Like

  • bobzelf zegt:

   whahahaha, nou die indruk klopt helemaal hoor !!

   ALSOF ER GELD UIT BRUSSEL BETAALD IS !!!
   ONGELOFELIJK , DAT DIE ISLAMLOVER VAN GALIEN , ETC , NOG STEEDS MOGEN BLIJVEN STOKEN !!
   Maar de reacties bij DDS daaronder zijn 98 % andersom !!

   HET BASHEN WERKT NIET MEER, DE NEDERLANDER IS WAKKER !!

   kijk in reacties Telegraaf , A.D., de volkskrant , en jezus de Elsevier oei eoie oei
   daar is 99 % omgedraaid de GOEDE KANT OP , en Nrc , whahahaha die zetten gewoon nergens meer reageer onder , ZELFS DAAR !!!!
   het werd te gortig waarschijnlijk die omslag !!

   Denk dat Wij , de Populisten , de Tokkies , The Have Nots ( volgens D’66 ) de oenen , de onderkant, de onderbuik gevoelens , het gajus, het triefel , het gespuis , ALLEN die het niet begrijpen en begrepen!!!!!!!!!

   GOED WERK GEDAAN EN VERRICHT HEBBEN IN DE LAATSTE MAANDEN (JAREN ?)

   BOB IS TROTS OP AL DEZE MALLOTEN, DE MAFKETELS , DE MALLOTEN OP DEZE SITE !! ( EN OP BRON NATUURLIJK !!! HELEMAAL !!! )
   KAN NIET GENOEG GEZEGD WORDEN !!

   DIKKE KUS EN HUG X X X X X X X

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ Vederso, die indruk heb ik ook al enige tijd.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dat was eerder óók al in een aantal stukken daar het geval Vederso. Soms openlijk, soms sluiks -maar heel herkenbaar voor wie niet over teksten heen leest-. Ik reageerde daar zo nu en dan onder de naam ‘Waarnemer’, maar heb me na het opgeven van mijn reden teruggetrokken daar.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vederso, zolang DDS een columnist als Bart Schut handhaaft, hoeft U dààrvan immers niet op te kijken!
   Die gespleten figuur (anders valt hij niet te benoemen) heeft nu al een paar maal toegegeven dat hij wèl anti-Islam is -en nog aardig onderbouwd ook- maar blijft tegelijkertijd anti-PVV en raadt iedereen af, er op te stemmen.
   En daarmee is hij nog niet eens een uniek verschijnsel, want Ebru Umar neemt exact dezelfde houding aan. Volstrekt onbegrijpelijk, al vermoed ik dat bij Umar nog ergens haar Turkse ‘roots’ meespelen of iets van dien aard. Maar Schut….? Nu, en die schrijft tot op heden nog vrolijk voor DDS.
   Ja, wat ze dàn willen, daar…..Wèl islam-kritisch, maar mèt grachtengordel-allures of zoiets, denk ik. Helaas, schapen met vijf poten zijn dun gezaaid!

   Like

   • Harry zegt:

    Weet niet of die Schut betaald krijgt voor zijn hopeloze stukjes , maar dan heeft ie zichzelf wel zo’n twee weken werk verschaft , iedere dag een column : waarom niet stemmen op ……… .
    Iedere dag een andere club .
    Zo hou je jezelf wel bezig .
    Krijg geen idee waar deze man voor staat , hij dwarrelt net als een asielhond die voor het eerst in maanden weer eens uitgelaten wordt , weet niet of ie nu eerst links of rechts moet snuffelen . Volslagen stuurloos .
    De man is het summum van overtolligheid .

    En als ie niet betaald krijgt , kan ie beter wat nuttigs gaan doen , zwerfvuil oprapen of zo .

    Like

  • Theodoor zegt:

   Ik heb een sterke indruk betreffende DDS. Wat eerst een voorbeeld was voor openheid doet mij enkele schrijvers met een tunnelvisie het ergste vrezen, altijd maar weer stukjes schrijven om de PVV in de zeik te zetten.

   Like

 2. Andre M zegt:

  Goh als de VVD of de PVDA of het Cda corrupte uitoeffend is het na 1 artikel wel gebeurt met de nieuws verspreiding. De PVV word achtervolgd tot in het graf, macht spelletjes van kinderlijke kleuterschool politici. Vechten om een lolly terwijl er geen enkele smaak meer aan zit.

  Like

 3. tjonge zegt:

  hear hear..

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Brassens, ook ik was hier al bang voor. De progressieven, die de pers en de media beheersen, zijn ten einde raad. Derhalve zullen ze de laatste week, vanaf nu, tot 19 maart op zoek blijven gaan, om een knuppel te vinden ” om de hond (PVV)”, te slaan. Alle vuiligheid is bij deze smeerlappen toegestaan. En we moeten er zelfs rekening mee gaan houden, dat in de gemeenten waar de PVV meedoet- Almere en Den Haag- de stemmen wel correct geteld worden. Ik vertrouw ze in het verkiezingslokaal niet meer!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Jouw wantrouwen in tellingen lijkt mij terecht Tom. Maar je wordt er hier en daar natuurlijk wél een beetje paranoïde door verklaard. Dat risico loop je, net als ik trouwens.
   We moeten ook hopen dat er in de stemhokjes geen mensen ‘geholpen’ worden zoals met name in Rotterdam het geval was in 2012.
   En off topic: Laat dat ‘meneer’ maar weg. Ik heb 74 jaar geprobeerd die rol te spelen, maar het is me nog nooit gelukt. Noem mij gewoon Frans, zoals ik jou Tom noem. En als je het een keer niet met me eens zou zijn, noem me dan maar Sukkel.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Frans Brassens: 16.24. uur. Bedankt voor de reactie Frans! En ik denk, dat we het niet zo gauw oneens zullen zijn op dit blog. Wij vormen over het algemeen een front tegen de weerzinwekkende islam en de communisten van de eussr!

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Als ik jouw teksten hier lees zal het moeilijk zijn om het oneens te worden Tom.
    En ook al ‘off topic’: Heb jij in Limburg nog ergens een familielid-naamgenoot lopen die Pierre als voornaam koestert? Zou grappig zijn….die kende ik in de zestiger jaren.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Frans Brassens: 20.02. uur. Helaas kan ik je daar niet mee helpen Frans. Ik en mijn familie zijn woonachtig in Midden- Limburg. Maar misschien verre verwantschap?

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    ’t Was maar een nieuwsgierig vraagje Tom. Omdat ik wist dat je iets met Limburg te maken had… 😉 en ‘mijn’ Pierre daar ook woonde. Er wonen natuurlijk veel meer Hendrixen in Limburg, maar je kunt nooit weten….

    Like

 5. bobzelf zegt:

  om bij de tekst van de belasting te blijven :

  DUIDELIJKER DAN BOVENSTAANDE TEKST KUNNEN WE HET NIET MAKEN !!

  1 VOOR ALLEN !!!!

  EN ALLEN VOOR GEERT !!!

  Strategisch stemmen , ???????

  Hoe zit het nou op die geweldig grote blaren ??

  Like

 6. Inge zegt:

  Nou inderdaad! In mijn visie spande het NRC de kroon: gisteren een groot artikel over PVV’er Van Vliet, op de voorpagina nog wel! Ik meen toch dat de eventuele twijfels van de heer Van Vliet zich manifesteerden in 2012. En dat is voorpaginanieuws?? Het NRC laat zich wel heel erg kennen! Wat een journalistiek.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Inge: 16.44. uur, op 12/3. Inge, de NRC behoort net als de Volkskrant, tot de ” rode kerk”, objectief nieuws valt daar niet van te verwachten.

   Like

   • Inge zegt:

    Ja, dat weet ik wel Tom, maar ik had niet verwacht dat ze het zo openlijk zouden etaleren. Vrijwel altijd verhullen ze hun linkse indoctrinatie achter een waas van ‘feiten’, zodat ook mensen, wier denkvermogen ik hoog inschat, er nog instinken. Hopelijk gaan nu bij een aantal mensen die ik ken de ogen open.

    Like

 7. roon65 zegt:

  @ bobzelf.
  Afgezien van die schreeuwende hoofdletters ben ik het helemaal met je eens.

  Like

  • bobzelf zegt:

   wen der maar aan makker, of gewoon niet meer lezen !!
   OOK GOED !!
   dus eens !!! , goed zo , VERDER ben ik niet met je getrouwd !!

   dus de rest gewoon reageren op de NRC site , daar kom je allemaal van die letterneukers tegen !

   Like

 8. Theodoor zegt:

  Exact de benaming die mijn buren en ik bezigen betreffende de hoofdstroom media van Nederland. Ik kan mij best voorstellen hoe mijn grootouders zich gevoeld hebben tijdens de bezetting van Nederland, heel kwaad met een machteloos gevoel.

  Like

 9. baksteen zegt:

  De actualiteiterubrieken en het nieuws op de NPO worden steeds amusanter om naar te kijken, even kijken wat ze nu weer te liegen hebben of hoe ze onwelkom nieuws gaan framen, zoals het nieuws over de raketten die israel uit dat Iraanse schip heeft gehaald, hebben ze 3 dagen voor nodig gehad om iets te bedenken…..de vieze ratten.
  Maar het zijn mooie voorbeelden om mensen gemakkelijk duidelijk te maken hoe antisemitisch de NPO eigenlijk is, dan gaan ze er op letten en zien ze het de volgende keer zelf.
  Vertrouwt men de NPO niet meer op een gebied, dan vertrouwt men ze ook niet op andere gebieden zoals klimaat, energie, militair en economisch nieuws. Blijven benadrukken hoe fout de NPO is. Het gelieg klinkt steeds schriller, het toontje wordt steeds meer of er tegen kleine kinderen gepraat wordt, ze graven hun eigen graf, vooral doorgaan!

  Like

 10. fleckie zegt:

  is er in Nederland geen ‘MEDIAWAAKHOND.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s