Brussel en Washington begaan de ene brutaliteit na de andere

Screenshot_55

(Door: Franklin ter Horst)

De zogenaamde ‘revolutie’ in Oekraïne is niets anders dan een door het Westen geplande en georganiseerde staatsgreep om het land te annexeren en binnen de invloedssfeer van Washington en Brussel te brengen. De hele situatie is vooropgezet. De nieuwe interim- premier Areniy Yatsenyuk is niets anders dan een trekpop van het Westen. Deze figuur werd zonder aarzelen door de leiders in Washington en Brussel erkend en is zelfs al op bezoek geweest bij de grote baas in Washington. Poetin zal onder geen enkele voorwaarde de Krim overlaten aan een stel door het Westen aangestelde Oekraïense neofascisten. Bovendien behoort een groot deel van de Oekraïne tot de Russische invloedssfeer. Angela Merkel reageerde geschrokken na haar laatste telefoongesprek met Vladimir Vladimirovich Poetin, waarin hij duidelijk te kennen gaf het Westen verantwoordelijk te stellen voor de crisis in de Oekraïne.

Dat Washington ook bij dit conflict betrokken is blijkt uit deze reportage, waarin ongeveer 1800 zwaar bewapende huurlingen zijn gefilmd in de stad Donetsk, in het pro-Russische zuiden en oosten van het land. Barack Hussein OBOMba waarschuwde Poetin ,,de rekening te presenteren” als het zijn koers tegenover de Oekraïne niet wijzigt. Hij dreigt Rusland met sancties en daarnaast stuurt hij extra Amerikaanse jachtbommenwerpers naar de Baltische landen en naar Polen en slagschepen naar de Zwarte Zee op de druk op Poetin op te voeren! Ook de voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso, laat intussen geen kans onbenut om de Russen met sancties te dreigen.

Scull&Bones satanist John Kerry verweet Rusland onder “schending van het volkerenrecht” de “Oekraïne binnengemarcheerd” te zijn terwijl zijn eigen land onder flagrante schending van het volkerenrecht onder meer GrenadaPanama, Irak (19912003), Afghanistan, Somalië is binnengemarcheerd. Washington zat achter de val van Muammer Gadhaffi en probeert de regering van Syrië ten val te brengen. Burgers in onder meer Pakistan, Afghanistan en Jemen worden bestookt met drones waarbij al duizenden onschuldige burgers om het leven zijn gekomen. Washington hitste het Georgische leger op tegen de Russische bevolking van Zuid-Ossetië. En nu zit Washington samen met Brussel achter de machtswisseling in de Oekraïne om dit land volledig los te weken van Rusland. Maar het lijkt er op dat ze met hun arrogantie een grens hebben overschreden die ernstige gevolgen kan hebben want Poetin is de expansiedrift van het Westen meer dan zat en spreekt van een  “extreem gevaarlijke situatie” waarin niemand meer veilig is.

Screenshot_57

Vladimir Poetin

In een taalgebruik dat doet denken aan de Koude Oorlog zei Poetin ,,De éénpolige wereld van de VS heeft oorlog, verwoesting en onveiligheid gebracht”. Onder de Russische bevolking is de anti-Amerika stemming sterk aan het toenemen, vooral sinds de politieke omwentelingen in Georgië en nu in de Oekraïne. Er is duidelijk sprake van antiwesterse sentimenten. Mensen in topposities zinspelen er op dat bepaalde krachten in het Westen erop uit zijn Rusland te verzwakken. Ook de mensen in de straat kijken opnieuw wantrouwend naar het Westen. Een veel gehoorde opmerking is: ,,Wij worden van alle kanten door het Westen omsingeld.”

Dat door de crisis in de Oekraïne de spanningen tussen Rusland en Westen behoorlijk zijn opgelopen mag duidelijk zijn. In werkelijkheid is de Koude Oorlog nooit echt over geweest. Tijdens de Internationale Veiligheidsconferentie in München in 2007, waarschuwde Poetin de Westelijke leiders al dat de wereldwijde Amerikaanse bemoeizucht en agressieve expansie de wereld dichterbij de Derde Wereldoorlog heeft gebracht dan ooit tevoren. Tijdens deze door 35.000 agenten bewaakte veiligheidsconferentie beschuldigde Poetin de voormalige Bush-regering ervan de wereld haar wil te willen opleggen. De Russische overloper Viktor Suvorov noemt de westerlingen die geloven dat de Koude Oorlog over is, ‘idioten’ en zegt dat Poetin bepaald geen vriend van het Westen is. Sovjet-dissidenten waarschuwen het Westen al jaren dat het Kremlin de Koude Oorlog nooit heeft opgegeven en nog altijd van plan is om Amerika te vernietigen en Europa te onderwerpen.

Volgens militaire deskundigen in Rusland heeft Washington een veroveringsplan ontwikkeld wat inhoud dat Amerika streeft naar wereldwijde alleenheerschappij en indien nodig dit met agressieoorlogen te willen realiseren, vandaar ook Washingtons bemoeienis met de crisis in de Oekraïne. Half september 2011 hebben Russische politici in de Doema een discussie gevoerd over de aanwezigheid van NAVO-troepen in voormalige Sovjetrepublieken. Dat is al langere tijd een doorn in het oog van Moskou. Volgens de Russische Gen. Nikolai Makarov chef van de Generale Staf  ‘kunnen locale en regionale omstandigheden leiden tot conflicten die tot een wereldwijde oorlog kunnen escaleren waarbij het gebruik van nucleaire wapens niet uitgesloten moet worden.’Ook wijst hij op de expansiedrift van de NAVO richting oosten waardoor de kans op een confrontatie scherp is toegenomen.

De Russische premier en voormalige president Dmitri Medvedev dreigde in mei 2012 tijdens persconferentie rond het International Legal Forum in St. Petersburg indirect met een kernoorlog als ‘bepaalde landen de soevereiniteit van Rusland in gevaar brengen door buiten de VN om militaire operaties tegen andere landen te beginnen of hen buiten internationale instellingen om sancties op te leggen.’

Screenshot_56

Dmitri Medvedev

Geholpen door olie en gas stromen de miljarden dollars de schatkist binnen, een ontwikkeling die menigeen de nodige zorgen baart. Na de gascrisis tussen Moskou en Oekraïne en Wit Rusland is Europa zich pijnlijk bewust geworden van haar Russische afhankelijkheid op energiegebied. Het Westen zal op zijn hoede moeten zijn, want Rusland vindt dat het al te lang door het Westen is gekleineerd. Poetin heeft er ruimschoots blijk van gegeven vermaningen en waarschuwingen van Westerse regeringsleiders naast zich neer te leggen. Het blad de “Intelligence Digest” meldde enige tijd geleden dat Rusland opnieuw ontwaakt en een voor het Westen gevaarlijke weg is ingeslagen.

Het Westen verkeert in een droom en zal daar de gevolgen van ondervinden wanneer ze Poetin nog langer blijven treiteren. De Westerse regeringsleiders negeren dit feit echter compleet. De militaire staf in Rusland is niet langer bang voor een reactie van het Westen. Maar het Westen slaapt, en wil niet horen van het groeiende gevaar vanuit het Oosten, dat voortkomt uit het Kremlin en haar Chinese bondgenoten. Waarschuwingen van bekende Russische waarnemers zoals Viktor Suvorov en Vladimir Bukovsky worden vrijwel totaal genegeerd. Op 4 juli 2012 vierden de Amerikanen hun Onafhankelijkheidsdag. En juist op die dag stuurden de Russen twee strategische nucleaire bommenwerpers richting Amerika. De twee bommenwerpers drongen het territoriale luchtruim van de westkust van Amerika binnen, bij Californië. Ze werden onderschept door Amerikaanse jachtvliegtuigen. Het was al voor de tweede keer binnen twee weken dat Russische nucleaire bommenwerpers het luchtruim van Amerika binnendrongen. Eerder ging het om Alaska. Volgens een Russische militaire woordvoerder maken die acties deel uit van ‘simulatieaanvallen op de vijand’.

Brussel en Washington begaan de ene brutaliteit na de andere terwijl ze met een beschuldigende vinger naar Rusland wijzen. De idiote Westerse media schrijven precies dat wat Brussel en Washington willen dat ze schrijven.  Het is onvoorstelbaar wat ons dagelijks aan pulp wordt voorgeschoteld door de westerse pers. Er is geen enkele sprake van kritische beoordeling van gebeurtenissen. De bevolking in het Westen heeft hoegenaamd niets vernomen van de door de huidige machthebbers in de Oekraïne ingehuurde snipers die zowel politie als demonstrerende burgers hebben gedood.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, Obama, Oekraïne, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

25 reacties op Brussel en Washington begaan de ene brutaliteit na de andere

 1. bobzelf zegt:

  En weer maak ik een diepe buiging , voor mensen met een meer dan uitstekend
  kijk op de zaken !!!
  EN VERGEET NIET !!! , CHINA IS AL AAN DE KANT VAN RUSLAND GAAN STAAN !!
  dus putin heeft geen probleem , en met welke sanctie dan ook gaat hij zijn reet mee afvegen !!
  Want hij kan al zijn gas, electriciteit en grondstoffen gewoon in China kwijt !!
  En dan zijn DE RAPEN GAAR , IN EUROPA !!

  hoe lang hadden ze in europa gedacht te gaan BARBEQUENEN ????
  DE FORMIDO ZAL ER BLIJ MEE ZIJN !!

  EN ER IS NIKS VERANDERD IN RUSLAND , als ik aan mijn schoonmoeder vraag , hoe in jezus naam hebben jullie ooit DIE MOFFEN verslagen ??
  dan zegt ze heel zachtjes , we waren met miljoenen !!! bij STALINGRAD !!!

  EN DAAR IS NIKS AAN VERANDERD !!!!

  Like

  • josihida zegt:

   Na de val van de muur had het westen de Russen belooft niet op te rukken tot aan de Russische grenzen . Bij deze dienen wij ook niet te vergeten hoe de EU kritische Poolse president Lech Kaczynski en zijn hele staf bij een “vliegtuigcrash” waren omgekomen . Ik zet het tussen aanhalingsteken omdat ik nog steeds van mening ben dat het een bewuste aanslag was geweest . Lech Kaczynski stond immers zeer kritisch to de EU en was zeker niet zo maar van plan Polen aan de Brusselse heerschappij over te leveren . Bij zijn begrafenis ontbraken daarom ook vele Europese presidenten wo Balkenende die met een smoesje kwam dat hij niet wenste te vliegen vanwege de luchtvervuiling uit IJsland . De “moord” op Lech Kaczynski was dus niets anders dan bedoeld om Polen geheel onder het Brusselse regiem te brengen . Velen zijn inmiddels deze “moord” al vergeten . En nu dus de Arabische Lente en de “gekleurde” revoluties . Met de kennis van nu weten wij inmiddels dat de revoluties vanuit het westen zijn en worden georganiseerd . Het westen gaan heel ver met hun annexaties door het steunen van terroristische groepen . Op de door de staat , banken en mediamagnaten gecontroleerde pers zagen wij geen woord over het onderschepte tel gesprek tussen Victoria Nuland en de VS ambassadeur in de Oekraine waaruit blijkt dat de gewapende aanval op de Berkut / politie eenheid bewust was uitgevoerd . Dit moest omdat de opzij gezette Janoekovitsj het overeengekomen verdrag met de EU niet meteen wilde ondertekenen maar deze eerst wilde voorleggen aan een groep juristen . EU zag dit als een gevaar en zette meteen de aanval in door de inzet van Neo Nazi’s . Het feit dat zowel de EU en de nieuwe Junta geen onderzoek willen naar de schutters zegt veel zoniet alles over de werkelijke intentie van de EU en haar plannen . Hier nog een nieuwtje wat ook niet verteld werd . Een mail wisseling tussen één van de oppositie leiders tw Klitschko en de Litauwense parlementslid Loreta Graužinienė .
   http://hinter-der-fichte.blogspot.de/2014/02/die-klitschko-e-mails.html?m=1
   En aan dit soort figuren wordt er dus een bedrag van in totaal 11 miljard steun verleend !
   Het is duidelijk dat het Oekrainse bevolking , net zoals in Griekenland enz enz weer het nakijken hebben .

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Ow ow josihida
    Hoe veel gelijk ga je nog krijgen
    Ik ben er ook van overtuigd dat een en ander met elkaar in verbinding staat.
    Maar jah Ik ben dan ook een domme Nederlander die in Belgie woont

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @josihida: 22.02. uur, op 15/2. Net als @ Henk der Niederländer, ben ook ik het volledig met U eens!

    Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  De westerse Media schrijven precies wat Brussel en Washington ze voor schrijven om de mensen die later het slachtoffer zijn dom te houden, dat is maar al te duidelijk.
  Men mag even niet vergeten als zou het tot een oorlog komen tussen het Westen en Rusland er een geweldig probleem is omdat een oorlog meer geld kost dan de EU en de USA op kunnen brengen, terwijl de russen een gigantisch overschot hebben Qua financiele middelen.
  Daarbij komt dat ondanks het gelul uit de pers de mensen toch wel weten wat er gebeurd dankzij de vele blogs die momenteel meer nieuws leveren als alle propaganda van de MSM samen.
  Het gevolg is dat mensen zich niet meer voor het karretje laten spannen zoals dat al eeuwen gebeurd door de diverse regeringen.
  De ratten aan de top zijn de strijd aan het verliezen dankzij de vele Blogs en de sociale media.
  Daarom is het ook geen wonder dat Beatrix een aantal jaren geleden al zei dat ze niet gecharmeerd was van het internet omdat de mensen te veel informatie krijgen die de regeringen niet aan staat.

  Like

 3. Heel goed verwoord .

  Oorlog en rampspoed verschijn , waar die yank verschijnt .

  Oorlog is weer goed voor de ” AMERIKAANSE” olie & oorlogsindustrie .

  En dus weer goed voor de Bilderbergclan .

  Hoeveel onschuldige doden er vallen maakt ze geen moer uit , de wereldbevolking moet ( wat hen betreft ) toch flink ingedund worden .

  Like

  • josihida zegt:

   Jazeker , olie en gas en privatiseringen………vergeet de SHELL niet met Bea als één van de groot aandeel houdster . https://www.milieudefensie.nl/schaliegas/nieuws/schadelijke-schaliegasdeal-shell-en-janoekovitsj-moet-van-tafel . Het gaat mij om de foto met Rutte er op . SHELL had dus al belangen in Oekraine . En yep , Bea is een belangrijk Bilderberger . Frans Timmermans en Guy Verhofstadt zijn al oudegedienden binnen het Bilderberg . Rutte en Pechtold sinds 2012 . Pechtold zal wel de eerstvolgende MP worden , dit wijzen niet alleen peilingen uit maar zeer waarschijnlijk al tijdens zijn bezoek in 2012 aan de Bilderberg conferentie in GB beslist . Eerst worden wij met Rutte opgezadeld . Rutte kreeg groen licht om zijn vernietigende werk uit te voeren . Daarna zal hij zoals verwacht het veld ruimen door een nederlaag vanwege zijn beleid en daarna is het aan Pechtold om de EU Agenda (wereldwijd Agenda 21) verder uit te voeren .

   Like

 4. DIT ARTIKEL LEGT EXACT DE VINGER OP DE ZERE PLEK (THE COLD HARD TRUTH!)

  Like

 5. pineut zegt:

  Dit is op Bent u al de Pineut ? herblogd.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Franklin ik vind de hysterische westerese regeringsleiders veel gevaarlijker dan Putin met de chinezen.
  Uiteraard loopt er wel eens iemand weg uit Rusland die zegt dat Rusland en China de hele wereld willen bezetten.
  Zo zijn er nu ook weer van die warhoofden die zeggen dat Putin begint met de Krim en daarna verder gaat naar de Ukraine, Polen , Duitsland en de rest van Europa.
  Ik geloof er geen moer van.
  Dat hij geen zin heeft in Nato raketten in zijn voortuin lijkt me redelijk duidelijk.
  Dat had Kennedy in 1962 ook niet op Cuba.
  Bert overigens een geweldige toespraak van Gysi in der Bundestag.
  Die Linke is niet mijn club maar vandaag heeft hij volkomen gelijk.
  Ik heb hem gezien bij DWN.

  Like

 7. Philippine zegt:

  PrimaDeLuxe.

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  En uw laatste alinea zegt eigenlijk alles:ongehoord dat dit verzwegen wordt door alle media!Wat moet je een verwrongen geest hebben om zulke cruciale feiten te verzwijgen!Obama deugt niet,de Bilderbergkliek deugt niet,onze regering deugt niet en het krapuul in Brussel deugt nog minder!Hoe,in hemelsnaam komen we hier ooit nog uit zonder wereldoorlog?Om wanhopig van te worden!En dan durven ze in Brussel ook nog te dreigen:zonder ons is er geen vrede meer;of die er nu wel is!Ik ben bang dat we op de drempel staan van een hele angstaanjagende periode.Met als bonus de allesbedreigende islam!

  Like

 9. Makropoelos zegt:

  Hier is niets meer aan toe te voegen. De vraag blijft, hoe kunnen we dit stoppen? Of, is dit nog te stoppen?

  Je zou haast gaan denken dat Rusland en China maar een paar rake klappen uitdeelt in het westen. In het klein heeft dat ook geholpen in Georgia.

  Is het niet zo dat je agressie alleen kunt controleren met geweld? Het is mijn intuitie die mij dit ingeeft en tegelijkertijd voel ik mij beschaamd dat ik zo denk.

  De mens is een treurig wezen! Jammer!

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Wat wil je met een moslim in het witte huis en een door niemand verkozen maoïst als kapo di tutti kapo’s in Brussel? Laat ons in mei een punt zetten achter deze arrogantie van de EU. Aan de amerikanen om Obama af te zetten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucky9: 05.51. uur. Inderdaad de muzelman in het “Witte Huis”, in de U.S.A. en de RODE BOJAREN der EUSSR in Brussel, wensen OORLOG! En dat gaan we verliezen, dat is geheid zeker. En onze faalhaas, de minister van BuZa, Frans TIMMERSCHWANZ, meent verdorie ook een duit in het zakje te moeten doen.
   Deze ploerten tergen Rusland zodanig, dat ik vrees dat Dhr. Poetin de “gasleveranties”, aan ons gaat staken, c.q. de prijs van het gas giga verhoogd.
   Deze vuile criminele bende.zowel in Brussel als in Washington, drijft ons naar de afgrond!
   En onze PERS en MEDIA, kunnen van mij ongezien de tyfus krijgen, de rode lakeien dat ze er zijn!

   Like

 11. Jan zegt:

  Ben Carson vergelijkt Amerika met Hitler’s Derde Rijk

  America today is tantamount to Nazi Germany, “a society where people are afraid to say what they actually believe
  Carson said that just like Germany under Hitler’s reign, “the government using its tools to intimidate the population” is manifesting in the United States in 2014.
  He chided “political correctness” and spoke bluntly about “living in a Gestapo age,”
  At the New York Meeting, Carson criticized politicians, the media and “the PC [politically correct] police.”
  Fear of retribution for speaking honestly is harming the country, he said.
  “The reason that is so horrible is because the only way you have harmony and reach consensus is by talking,” Carson said. “But if, in fact, people are afraid to talk, you never reach consensus. And instead you grow further and further apart. And that’s exactly what’s happening — creating a horrible schism that will destroy our nation.”
  http://www.newsmax.com/newswidget/Ben-Carson-political-correctness-Nazi-Germany-Breitbart/2014/03/13/id/559341/?promo_code=FF89-1&utm_source=WeaselZippers&utm_medium=nmwidget&utm_campaign=widgetphase1

  Ben Carson en de goddeloze hond Obama

  Dr. Benjamin Carson’s Amazing Speech at the National Prayer Breakfast with Obama Present

  Vanwege deze toespraak zou de juntaleider later via de IRS Carson eindeloos terroriseren

  Like

  • josihida zegt:

   Inmiddels weten wij dankzij www dat er vele Nazi’s zijn ontkomen en gevlucht naar Zuid en Noord Amerika . Het ergste is dat Nazi’s later regerings verantwoordelijkheid kregen . George Bush senior is daar één van . George Bush senior bleek een geadopteerde Nazi en zijn werkelijk naam is George Sherif . De CIA werd ook door een ex Nazi opgezet . Google maar even op George Bush / Sherif . Google ook even naar Swastika Building Marine Base San Diego en zie daar een gebouw in de vorm van een Swastika . De Nazi’s zijn nog steeds geliefd binnen bepaalde kringen in de VS anders had er nooit zo’n gebouw bestaan . Wie mocht denken dat de Nazi’s zijn verslagen zullen bedrogen uitkomen . Vergeet ook niet de banden van ons Koninklijk huis met de Nazi’s al dan niet via staatsbengel Bernhard .

   Like

 12. rotsus zegt:

  Ondanks dat ik het eens ben met de meeste reacties hierboven en ook wel enigzins met het topic artikel moet ik helaas toch constateren dat er om me heen in de ECHTE wereld niets maar dan ook niets gebeurd. Wij zijn toch degenen die dit willens en wetens toelaten en er geen ene moer aan doen. De mensen om me heen hier hoef je niet aan te komen met verhaaltjes uit Brussel en de rest van de wereld want dan word je gelijk als complotter neergezet!!! Wij laten dit toe en doen er niets aan en daar blijf ik bij. En als we dan zodadelijk harde klappen krijgen van mensen die de drift van de NWO, welke gestuurd worden door de BANKSTERS, (want niemand anders dan deze sturen wederom de wereld in brand) niet kunnen weerstaan gaan we weer klagen achter ons bekende pc’tje. Dat zit lekker warm, met eventueel een whiskietje erbij, toch??? Verdomme wanneer wordt deze totaal lam geslagen klotebende eens eindelijk wakker en gaat de straat op. In de zeventiger jaren op de dam in Amsterdam met leuzen als”kernraketten NEE” terwijl ze al lang en breed in NL opgeslagen lagen. Ik heb er sitewacht gedraaid in Darp bij Havelte!!! Wij zijn al gebrainwasched en velen worden ondanks dit internet nog steeds geïndoctrineerd door dit zooitje achterlijke vieze boeven en graaiers uit Brussel welke mooi aan het lijntje lopen van deze Amerikaanse bende cowboys die in mijn ogen de grootste achterlijke en vooral oorlogszuchtige bende is wat er bestaat. Sinds het bestaan van dit land is er door dit volk oorlog gevoerd tegen alles en iedereen en hebben ze mee willen doen aan elke oorlog ter wereld. Zelfs hun “eigen” land hebben ze geroofd van een cultuur welke ze totaal uitgeroeid hebben, de indianen welke ze afgeslacht hebben en de “resten” in resrevaten gestopt hebben. Maar eerlijk gezegd denk ik nu toch dat ze met Poetin op het verkeerde paard gewed hebben en de slag bij Little Big Horn zich gaat herhalen waarbij Obama generaal Custer zou kunnen spelen alleen stond deze man nog ZELF op het slagveld en zit die islam lafaard mooi in een grote limousine achter gepantsert glas. Verschil moet er zijn nietwaar. Maar voor ons domme gepeupel vanavond op tijd naar bed, met de oogjes dicht en (vooral) snaveltjes toe………………bah, ik schaam me dat ik hierbij hoor, ongewild maar alleen begin je niets. Verdomme, kom eens eindelijk op met wat meer guts. We moeten er toch iets aan kunnen doen. Ik loop wel voorop en vang vele harde klappen op maar ik denk dat er niet meer veel nodig is om eventuele “ordehandhavers” met verstandige woorden en niet wat dom geschreeuw tegen een achterlijk regime ervan te overtuigen dat ze zich maar beter kunnen aansluiten bij ons, het volk, dan zich nog langer voor het karretje te laten spannen van de elite waarbij het zo maar zou kunnen zijn dat als het volk gaat winnen, en het volk KAN WINNEN want wij zijn met grotere getale dan deze schijtlaarzen, ze door ons betaald gaan worden en niet meer door dat zooitje witwassers, graaiers en wat dies meer zij!!!
  Ik blijf erbij mensen, we komen er niet omheen om dit land met harde hand over te nemen en stappen te ondernemen naar een betere tijd. Ideëen heb ik genoeg, plannen ook, echter……..alleen is ook maar alleen.
  Fijne dag nog.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Je zou bijna een brief gaan schrijven naar Poetin met een steunbetuiging aangaande zijn Oekraine politiek. En de E.U. heeft een ongezonde expansiedrift. Maar als ik andere geluiden moet geloven op internet, heeft Rusland ook aspiraties om alle verloren gebieden die onder Russische invloedsfeer waren weer terug te heroveren, inclusief POLEN ! Hoe het ook zal lopen, al deze ontwikkelingen zullen ervoor zorgen dat wij nog eens aangevallen worden door die Russische beer, die niet vies ervan is ook kernwapens in te zetten. De koude oorlog schijnt immers nooit weggeweest te zijn. Het wantrouwen wegens het Westen groeit met de dag in Rusland !

  Like

  • bobzelf zegt:

   Dat Putin , al de andere landen inclusief Polen in gaat nemen !!

   Dat heet gewoon EU gelul, dat is bangmakerij van de EU !!

   SPROOKJES VAN GRIMM !!!!!!!!!!! en op naar de Efteling !!

   HEEFT VOORDAT DIT EU GAJUS / EN UW VRIEND ISLAMOBAMA
   een coup dan wel putz hebben gepleegd incl EIGEN SNIPERS MET
   pakweg 88 doden Putin iemand bedreigd ???????

   dan wel , OOK MAAR ENIGE OORLOGSGELUIDEN LATEN HOREN ??

   HET GAJUS IN DE eu EN usa HEBBEN EEN COUP/PUTZ GEPLEEGD !!!

   EN DAAROM IS PUTIN OP ZIJN PIK GETRAPT , DEZE MAN HEEFT DE BESTE HACKERS TER WERELD !
   DENKT U NOU ECHT DAT PUTIN DAT TELEFOONTJE NAAR ASHTON ABOUT THE SNIPERS GEMIST HEEFT ????

   OF HET TELEFOONTJE VAN MEVR, NULAND, DIE OOK EVEN AANGAF ,WIE OP WELKE PLAATS IN DE TIJDELIJKE SS ELITE REGERING MOEST KOMEN TE ZITTEN ?????
   VOOR ER OOK MAAR 1 VERGADERING GEHOUDEN WAS ?

   Verzamel alle landen, want de boeven komen er aan !!

   alsof je de DONALD DUCK zit te lezen !!

   daar gaat u toch niet meer instinken hoop ik ???

   HOUDT ALLEN NOU MAAR gewoon in de gaten als de EU leiding wat zegt en

   roept , dat DE SS ELITE/ AFD BILDERBERG ,STAAT TE GILLEN .

   INDOCRINATIE VAN HET VOLK , wollen sie ein TOTALEN KRIEG ??????????????

   gr, bob

   Like

 14. Ekster zegt:

  Ongelooflijk wat er momenteel allemaal gebeurt. Mijn hoop is niet langer bij de VS maar veeleer bij Rusland. De VS is momenteel volslagen onbetrouwbaar en ronduit gevaarlijk (evenals de vazallen bij de EU) bezig. Rusland pikt het niet langer en dat is volkomen terecht. Het ene na het andere land rond Rusland verandert van vriend in vijand dankzij de intriganten de VS en Europa.
  Een democratisch gekozen leider werd verdreven. De (ex?) neo-nazi Van Baalen en EU-despoot Verhofstadt stonden ongegeneerd en openlijk te stoken in Oekraine. Uiteraard pikt Rusland dit niet langer. Hier komen hele grote problemen van en het eind van het liedje kan zomaar zijn dat we letterlijk in de kou komen te ziiten. Je kunt het de Russen niet verwijten want wat moeten ze anders, we hebben dat volkomen te danken aan de Westerse politiek. Gelukkig hebben we in Nederland zelf nog wat gas, maar ja, dat zullen we wel moeten delen met de rest van de EUSSR.

  Like

 15. Jean zegt:

  Bekijk de tronies van die lafaards, domheid drijft er vanaf.
  Ze hebben niets verloren in Oekraïne en toch gaan ze de boel opdraaien om hun opdrachtgevers, de bildenbergbende, te plezieren.
  Waarom sturen we die lafaards niet naar ginder? Worden ze daar opgeruimd dan kunnen we de
  Oekraïners feliciteren, zij en wij verlost van laffe verraders, alleen al de gedachte maakt een mens vrolijk.

  Like

  • rotsus zegt:

   Beste Jean, wil toch ook hier weer even op reageren. “waarom sturen WE die lafaards niet naar ginder”. Als je mijn reactie hierboven leest weet je wat ik bedoel. Wie is WE…………??? Ik neem aan wij!!! Nou, mij heb je al mee en nu de rest nog, toch….!! Want ik ben het met je eens en ik bracht ze ook nog maar wel op een hele speciale manier. Maar met woorden beste Jean, kom je er echt niet. Woorden zijn namelijk nog héél lang geen daden. Ik weet 1 ding zeker. Als WIJ niets doen doet niemand iets en daar draait het uitsluitend om. Kom dan op en de rest van dit blog ook..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s