Ex-senior Worldbank: “Er is een enorme globale samenzwering”

Screenshot_34

Als lid van het juridisch team is Karen Hudes 21 jaar voor de Wereldbank actief geweest. In die lange periode is zij zoveel corruptie tegengekomen dat zij op een gegeven moment vond dat ze dit niet langer stil kon houden.
Ze volgde de juiste kanalen om haar bevindingen te rapporteren. Eerst bij het “Evaliation Department”, een landelijke bestuursorganisatie, vervolgens bij het “US Treasury Department” en uiteindelijk zelfs het Amerikaanse Congres. Al haar meldingen werden genegeerd, en in sommige gevallen zelfs volledig onder het tapijt geschoven. Omdat er vanuit de organisatie geen wil was om de misstanden te onderzoeken, laat staan er iets tegen te ondernemen, restte haar niet anders dan “publiek” te gaan. Het volstaat om te zeggen dat ze hierna werd behandeld op een wijze die al zoveel klokkenluiders hebben moeten ervaren.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ex-senior Worldbank: “Er is een enorme globale samenzwering”

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Vanaf minuut 25 of zo wordt het echt grappig,

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Een citaat van twee schrijvers
  Het is het zoveelste bewijs dat er te gemakkelijk vanuit wordt gegaan dat regeringen en ook banken zelfregulerende objectieve organisaties zijn en dat misstanden en corruptie daarin dat door parlementaire controle vanzelf aan het licht komt op den duur wordt uitgebannen. Een van de middelen waarover overheden beschikken en dat ten krachtigste moet worden bestreden is het ‘onder het kleed vegen’ van deze verschijnselen. Bijzonder jammer is het dat dit nieuws de normale mediastream nooit haalt. Om die verschijnselen te bestrijden moet daar als eerste een eind aan komen.

  Neem nou de PVDA die staat constant negatief in het nieuws over het belazeren en bestelen van ieder individu en van de hele samenleving, als je deze partij als voorbeeld neemt dan kan je er van uit gaan dat iedereen het niet meer zo nou neemt en denk ieder voor zich en god voor ons alle. En dat corruptie in NL net zo ver is doorgedrongen dan dat bij Italië de maffia is en dat bij ons 88% van de hooggeplaatste vooral aan zich zelf werken en denken.

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  “GIANT” Skeletons Discovered…2013

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het wel eens met de conclusies van Mw. Hudes. Alles zal gedaan worden om de volgende doelen te bereiken: een wereldregering, een wereldmunt, een wereldleider ( SATAN). Maar dat is ook maar mijn mening hoor.

  Like

 5. Republikein zegt:

  als je het nog niet wist? ja, dan is er nog hoop, het stinkt een beetje, weetje!
  https://www.beurs.com/2014/02/28/goudprijs-langjarig-gemanipuleerd/41042

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s