Poepbroek jihadi’s

Screenshot_36

(Door: Henny Eekhof)

Dat zo’n reisje naar Syrië geen vakantietripje is, ondervond kennelijk de jeugdige Arnhemmer Robbin van Dolderen. Deze Robbin had wel de opgedrongen ambitie om als een moderne mohammedaanse Batman de orde op klassiek-islamitische wijze te herstellen in de Syrische Gothams, maar dat liep even anders. Toen hij 4 maanden had gekeken hoe de islamietjes juist elkaar de hersens insloegen in plaats van die vreselijke Syrische Joker, hield hij het voor gezien en werd keurig afgehaald door pappa en mamma. De verdere familieleden waren kennelijk reuze trots dat hij de verleidingen van het martelaarschap kon weerstaan, want zij onthaalden hem vreselijk feestelijk.

Een flinke tegenvaller voor de beroepsmoslims in Nederland. Zij vertellen weliswaar dat jihad volledig achterhaald is en een beetje een mohammedaans NSB profiel oplevert, maar alleen als er een NOS-camera in de buurt is. Een gevalletje Taqiyya (= liegen voor de vermeend goede zaak), want graag wijzen zij de mohammedaanse volgelingen in de moskee heimelijk op het verderfelijke Westen, dat vrouwen bloot tentoonstelt op posters en nog zo wat pijnlijke culturele missers. Een plaatje draaien van de muziekgroep ‘Doe Maar’ zou de beroepsmoslims overigens nog gelijk kunnen geven ook trouwens. Het bruggetje naar Syrië is gauw gemaakt, want dat land was misschien wel op weg naar een Westerse maatschappij zonder boerka’s en andere verworvenheden van de moslimwereld. Ik kan ze weliswaar zo gauw niet bedenken, of het moet de Nobel troostprijs voor de Vrede aan het adres van de niet vroeg genoeg overleden Palestijn Arafat zijn. De beroepsmoslims zullen aannemelijk geen groot bezwaar tegen een jihad in Nederland maken, dat mogen we gerust aannemen.

De vlucht van Robbin van Dolderen uit Syrië terug naar Nederland, zo meldt het dagblad De Telegraaf, is een voorbeeld wat op grote schaal wordt gesignaleerd door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV): “Het aantal terugkeerders is sinds oktober 2013 toegenomen. Dit aantal stijgt snel door de vijandelijkheden tegen buitenlandse strijders, waardoor verschillende Nederlandse jihadisten Noord-Syrië ontvluchten. Sommigen willen terugkeren naar Nederland.” Kijk eens even aan: de heldendaden worden de jihadisten te machtig. Je zou toch zeggen dat ze dan moreel nog iets verheffend hebben overgehouden en daar hoeven we dan toch niet bang voor te zijn. Binnenhalen met koffie en gebak dan maar?

Het bericht van de NCTV is bedoeld als geruststelling. Eerder immers maakte deze blundermachinerie nog melding van het enorme gevaar wat op ons afkwam in de vorm van uitgevochten Batmannen, Supermannen en Spidermannen. Die zouden maar zo aanslagen kunnen plegen. Door nu te stellen dat deze jihadi’s in blinde paniek het hazenpad kozen vanwege een grote hoeveelheid poep in de broek, is vrij naïef. Evengoed kan het zijn dat het praktijkdiploma met deze stage is verworven en dat deze Rode Baretten van Allah zich nu als ‘slachtoffers’ van religieuze dwaling laten afhalen, teneinde weer onthaald te worden in het Westen alsof het zinsbegoochelde volidioten zijn, rijp voor een fikse hoeveelheid steun uit de linker broekzak en een paar vaderlijke aaien over het hoofd.

We moesten maar nergens meer raar van opkijken in dit land.

Door:
Henny Eekhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, lafheid, Nederland, Syrië. Bookmark de permalink .

31 reacties op Poepbroek jihadi’s

 1. Harry Willemse zegt:

  Dit heeft absoluut niets met de hoeveelheid poep in de broek te maken. Dit zijn namelijk onverschrokken helden. Alleen de maagden waren op.

  Like

 2. meneertje zegt:

  Een opvallend intelligent en sarcastisch geformuleerd artikel.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Een vraagje uit nieuwsgierigheid, Bert. Is dit een baby-foto uit eigen doos? 😆 😆 😆

  Like

 4. david1975 zegt:

  Al sedert jaren worden we nu gedwongen om alles te leren en weten over de islam. Ik wordt er zo langzamerhand helemaal moe van. Eigenlijk wil ik er gewoon helemaal niks van weten. Is dat zo vreemd? Ik ben een late dertiger en ken de tijd nog dat we op het dorp 1 turk en een paar verdwaalde joego,s hadden. Vaak verlang ik terug naar de tijd dat ik volslagen niks wist over de islam en het me helemaal koud liet wat ze daar in die zandbak uitspookten.

  Like

  • treintrien zegt:

   Volgens mij hebben wij hetzelfde bouwjaar, David 😉

   Dus ja: Ik ken die tijd ook nog. Dat de pastoor tegen het moslimse gezin in het dorp ging vertellen dat het hier in Holland toch niet de bedoeling was dat de vrouwen de restjes eten kregen. En dat het dorp het wel fijn zou vinden als ze ook eens buiten kwamen, die dames. Zijn aardig eigengereide tantes geworden die twee zussen. 😉 Gelukkig wel!

   Als ze ons toen hadden verteld dat we ooit nog eens het halve arabieriese woordenboek zouden kennen, hadden we ze uitgelachen, toch?
   Ik vind dat ook wel nodig: voordat je kritiek mag geven moet je er wél wat vanaf weten. Ik wil pertinent niet nét zo kortzichtig worden als de groep fundi-baarden.

   Ik vind eigenlijk het állerergst dat ‘onze generatie’ en die daarna helemaal niet meer wéten dat dit land ook ánders kan. Die denken allemaal dat het zo hoort! Ik weet nog dat ik in shock was, omdat ergens eind jaren tachtig een oude baas, een melkboer altijd geweest van beroep, zich ongeveer uitliet over die moslims zoals Wilders nu. Achteraf gezien had ik naar die man veel beter moeten luisteren. Ik werd geregeld gewoon bóós op hem: een soort van engelengeduld moet die man hebben gehad met mij. Stomme puber, was ik: Totaal linksdraaiend gehersenspoeld. Ik heb een paar jaar(!) op de trein moeten lopen om dat kwijt te spelen. Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

   Ik denk ook dat er velen van onze lichting zo langzamerhand wel wat schellen van de ogen beginnen te vallen. Die hele jarenvijftigmode krijgt niet voor niks nu zo’n revival. Er zijn veel mensen die terug willen naar die heerlijke onwetende tijd. Het is in elk geval fijn om te horen dat ik niet de enige ‘jeugdige’ ben die zich hier druk om maakt 😉

   Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Die Robbin is nu wel terug gekeerd,maar is hij ook terug bekeerd?Is hij nu genezen van de islam-gekte?Daar hoor je niets over,wel dat er psychologen staan te dringen om te helpen en dat hij wordt geholpen om weer te gaan studeren of aan werk.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Ik ben bang dat het enige wat hij geleerd heeft is dat het veiliger is om aanslagen te plegen op niet gewapende onschuldige burgers om zijn maagden te ontmoeten dan mensen (?) die terugschieten.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goeie vraag. Als hij alleen maar is gevlucht voor ‘de Syrische hel’en over een tijdje blijkt, dat hij in het veilige Nederland wèl ‘polderjihad’ zit te beramen, zijn we nóg verder van huis.
   Toen hij DAAR zat, bestond tenminste nog de kans dat hij níet meer terug kwam. Beroerd voor zijn familie, natuurlijk, maar misschien wel veiliger voor de samenleving……

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.21. uur. U stelt de juiste vragen Yvonne. Maar ik vrees dat de politiek niet met ANTWOORDEN hierover zal komen!

   Like

 6. Ad zegt:

  Die snotneus hadden ze moeten afknallen

  Like

 7. Als mijn zoon bijvoorbeeld naar Syrië was vertrokken als Jihadist dan had ik hem daar mooi laten zitten en hem voor eeuwig de rug toegekeerd!!! En hem bovendien pikzwart gemaakt in de media!!!

  Like

 8. Luchtpint zegt:

  “Evengoed kan het zijn dat het praktijkdiploma met deze stage is verworven en dat deze Rode Baretten van Allah zich nu als ‘slachtoffers’ van religieuze dwaling laten afhalen, teneinde weer onthaald te worden in het Westen alsof het zinsbegoochelde volidioten zijn, rijp voor een fikse hoeveelheid steun uit de linker broekzak en een paar vaderlijke aaien over het hoofd.”

  Daar gaan we naartoe, ja. Eens kijken hoe lang het gaat duren vooraleer men in Nederland of Vlaanderen speciale psychiatrische afdelingen gaat oprichten, speciaal bedoeld om dergelijke figuren te zitten psychoanalyseren of zgn. te “deprogrammeren”. Kunnen ze allemaal in één keer gehandicapt worden verklaard met alle bjikomende steun tot gevolg. Allemaal slachtoffers van hun eigen “domheid” die door overheden over het bolletje gaan worden geaaid alsof ze diep getraumatiseerd zijn door wat er ginder is gebeurd. Dan kunnen er verschillende categorieën op worden geplakt, om toch maar niet te moeten toegeven dat die zwijnen er ZELF voor gekozen hebben, zoals bv. autisten, neuroten, of mensen met een obsessief-compulsieve neiging tot het opzoeken van doctrinaire “waanideeën”, of zoiets. Psychotherapie voor islamofascisten, maw.

  Let op mijn woorden.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben zo intens moe van de Islam! Geen dag gaat voorbij, of deze nazi ideologie laat weer zien hoe geweldig vreedzaam ze: moorden, hoofden afsnijden, verkrachten, besnijden, bedreigen, jammeren, BEZIGEN! Het gaat maar door, dag aan dag!

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, inderdaad Tom Hendrix, ik vind dat we wel erg veel met die islamitische rotzooi worden geconfronteerd, maar dat komt ook omdat er nu een website is die er over schrijft. Vroeger, dus zeg maar de tijd vóór het internet, toen de site E.J. Bron nog niet bestond, waren er ook minder Mohammedanen in Nederland, toen hielden we ons niet zo bezig met die islam, dat is de laatste jaren zo erg geworden. Het is natuurlijk goed dat deze site er is, en ik lees hem dagelijks, maar ik word en niet vrolijk van, het is één bak ellende. Met heimwee naar vroeger zit ik naar het Polygoon Journaal uit de jaren vijftig te kijken, treinen die door de sneeuwbergen daveren, veel mensen op de fiets, allemaal Nederlandse mensen op weg naar hun werk, een prachtig land was het, dat besef ik nu eigenlijk pas goed, nu we dagelijks al die hoofddoeken tegenkomen, en de dreiging die er van de islam uitgaat, het werpt een schaduw over mijn laatste levensjaren. Ik ben band dat donkere jaren voor ons liggen, dank zij onze domme bewindslieden.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 21.17. uur, op 13/3. Precies Driek! En soms word ik weemoedig, als ik denk aan de jaren ’50 van de vorige eeuw. Wat hadden we een mooi liberaal-christelijk landje, overzichtelijk en keurig. Er was volop werk, er waren goede scholen en goede zorg! En kijk nu eens wat ervan geworden is, ik kan wel janken Driek! Ook ik, weliswaar ook al wat ouder, zie het duister in voor onze kinderen- en kleinkinderen.

    Like

 10. Jan zegt:

  Deed mij aan de titel herinneren

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Toch ben ik van mening dat men dit niet met een sisser moeten laten aflopen, islam is islam ook voor een room blanken. De kneus.

  Like

 12. Henny Eekhof zegt:

  Rustig maar mensen. Hitler-Duitsland heeft ook kindsoldaten ingezet en dat liep niet zo goed af gelukkig. Ook de beroepsmoslims moeten wel erg desperaat zijn om een verdwaald krullenjongetje uit Arnhem in te zetten. Voor alle Sjonnies & Anita’s die hun bakfietskindjes blootstellen aan de geneugten van de multikul, heb ik een mooie film uit 2008, die nog eens mooi op een rij zet hoe dat nou werkt. Zo’n ‘bekering’ en het oproepen tot een eigen bijdrage. 100 minuten en heel leerzaam.
  )

  Like

 13. opoe zegt:

  grappig dat mensen zo weinig weten maar toch veel zeggen. de persoon in kwestie is terug gekeerd en ik ben blij dat hij terug is.. maakt niet uit wat een ieder van jullie zegt want vrijheid van meningsuiting mag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s