PvdA: ‘Marokkanen zijn betere mensen dan Polen.’

Screenshot_53

(Door: Joost Niemöller)

Hoop gedoe weer om een uitspraak van Wilders. Over Marokkanen. Hij zei, op een Haagse markt, dat hij was voor “een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen”.

Nu was hij echt te ver gegaan, beweerde Roemer gisteren in Pauw en Witteman. En PvdA voorzitter Spekman van de PvdA twitterde dat “Wilders idiote uitspraak over een stad met minder Marokkanen laat zien wat er op het spel staat. Vreselijk.”

‘Als het even kan wat minder Marokkanen.’ Wilders kondigde er geen nieuw beleid mee aan. Het was een verzuchting op een markt.

Maar wat blijkt. Juist de PvdA gaat veel verder met het zogeheten ‘uitsluiten’ van mensen. De partij komt met een ‘actieplan’, waarin heel precies wordt gezegd dat er niet meer Oost- Europeanen in Nederland mogen wonen dan één per twaalf vierkante meter.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Marokkanen, Polen, PvdA, PVV. Bookmark de permalink .

22 reacties op PvdA: ‘Marokkanen zijn betere mensen dan Polen.’

 1. Monalisa zegt:

  een citaat van iemand die bij Joost commentaar geeft
  De tegenstanders van Wilders zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor de problemen waartegen de PVV strijdt. Door Wilders gelijk te geven komt hun eigen falen aan het licht, met alle mogelijke negatieve consequenties voor carrière en status.
  Het niet aflatende fanatisme waarmee Wilders voortdurend wordt aangevallen is te verklaren uit paniek en zelfbehoud van deze landverraders. Dit naast de onversneden haat natuurlijk.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een schijnheilige zooi zeg, die lui van de PvdA! Wilders aanvallen omdat hij zegt het prettig te vinden als er minder Marokkanen in de stad zouden wonen (heel terecht!!), en tegelijkertijd lanceert die zelfde PvdA een plan om het aantal Oost-Europese arbeiders in te dammen.
  Ik denk dat ik het snap. Marokkanen zijn islam-aanhangers, en veel Oost-Europeanen zijn christelijk. En die hebben ze liever niet teveel. Liever moslims met hun moskeeën en hun dagelijkse gejengel vanaf die toren, dan bijvoorbeeld Polen die volgens de moslims niet passen in ‘hun’ buurt.
  Ik denk dat hier het laatste woord nog niet over is gezegd. Ik ben benieuwd hoe Brussel hierop reageert.

  Like

  • Driek zegt:

   Het zoude fijn zijn wanneer er helemaal geen Marokkanen meer zijn in Nederland. Maar nog fijner zou zijn wanneer alle Mohammedanen, en ook de Polen, niet eentje uitgezonderd, hun boeltje pakken en vertrekken naar hun land van herkomst. Wat zou Nederland dan een fantastisch land worden, misschien bijna weer zoals vroeger, toen we ’s avonds laat nog een blokje om konden lopen, zonder angst overvallen te worden. Sinds we al die armoe volken binnen laten is ons land aan het verpauperen.

   Like

   • fleckie zegt:

    niet alleen verpaupert het hier, in Readers Digest schreef men al in 2012(no.5) over Frankrijk:”Overal in Europa boeit het bij jonge allochtonen.Maar nergens is de situatie zo explosief als in de Franse hoofdstad”.” In heel Europa groeit de kloof door wantrouwen,immigratie zonder veel eisen en hoge werkloosheidscijfers”.”Nu is het geweld in de voorsteden nog incidenteel van aard.Wie weet hoe dat in de toekomst zal gaan”.”Het belangrijkste doel is het herstellen van het gevoel van trots en waardigheid van deze mensen”.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Brussel is het eens met de PvdA en klaagt Wilders aan, zo zullen ze reageren als ze reageren.

   Like

 3. Jade zegt:

  ‘ Marokkanen zijn betere mensen dan Polen.’ ???
  Ik kwam nog een aardig stukje over Marokkanen tegen:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Bruine_rat

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  PvdA: ‘Marokkanen zijn betere mensen dan Polen.’ Tsja natuurlijk heeft de PvdA gelijk de Marokkanen zijn hardere werkers als de polen ‘kuch’. Dit is gewoon een wanhopige poging van de PvdA om het Marokkaanse electoraat aan hun zijde te binden vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen lijkt dit verdacht veel op onvervalste verkiezingsretoriek. Ook de Polen kunnen hun draai goed in socialistisch Nederland vinden, door dat Poolse migranten een uitkering aanvraagt is met 277% is gestegen. De VVD is zich een hoedje geschrokken van deze explosieve stijging van uitkeringen, de VVD nota bene is altijd een fervent voorstander van deze arbeidsmigratie. De lusten zijn voor de werkgevers en de sociale lasten komen voor rekening van de maatschappij, kunt u de slogan nog herinneren? “De maatschappij, dat ben jij “…

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Ik weet hem even niet beter te plaatsen, maar In Roermond worden stemmen geronseld zeg.
  Alleen in Rotterdam Soest en Roermond of zou er misschien een onderzoek moeten komen naar alle gemeenten in Nederland.
  Voorlopig is niet duidelijk wie in Roermond stemmen ronselt maar Ik geef de garantie dat het weer de PVDA is of een andere linksdragende partij.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22383833/__Ook_Roermond_aangifte_ronselen__.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk der Niederländer: 23.07. uur. Als inwoner van Roermond- denk ik ook- dat er geronseld wordt voor het dtemmen op 19 maart a.s. Henk. Verder t.a.v. het artikel, de hypocrisie van de RODEN druipt er weer vanaf zeg! Nu ten aanzien van de uitspraak van Dhr. Wilders, ik heb de uitspraak gehoord op het filmpje. Ik kan mij voorstellen dat Dhr. Wilders, de “bontkraagjes”, de overlastgevers bedoelt heeft. Maar ook ik vind de opmerking, laten we zeggen, niet verstandig. We weten toch dat de rode partijen en de pers en andere media deze uitspraak zouden gaan gebruiken, om de PVV te beschadigen.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik overlaat julie hierover te commenteren.

  Like

 7. Danny zegt:

  Hoe minder van die kutmarokkanen in Nederland, hoe beter Nederland wordt!!!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Marrokanen ook ettertjes genoemt
  die hele wijken hebben terroriseert !
  En is er al een verbetering in zicht ?
  Kijk Maar naar de politie berrichten
  en de strafdaden die nu lopen !
  En wat ondernemen hun ouders ?
  Nul,nada,niks !
  Een rat is en blijft een rat !

  Like

 9. fleckie zegt:

  in 1991 had men er waarschijnlijk nog niet zoveel?erg in, :Vrij Nederland bracht 3.8.1991, het volgende”WVC smijt met miljoenen om een volksoproer te voorkomen”. van Elma Verheij….”WVC heeft eind dit jaar minstens vijftig asielzoekerscentra nodig,met vijftienduizend opvangplaatsen.Geen eenvoudig karwei,zeker niet na het schandaal rondom een WVC-ambtenaar,die in recreatieparken bleek te doen op het moment dat het ministerie nog stilhield dat het daar de oplossing in zag.d;Ancona’s ministerie gaat nu nog geruislozer te werk in deze politiek gevoelige kwestie.In het diepste geheim zijn ambtenaren op pad om eigenaren van recreatieparken over te halen hun bezit aan WVC over te doen.Met duizelingwekkende bedragen als lokmiddel.Leuk zakendoen voor die handige jongens”. ### etc

  Like

 10. geertjan zegt:

  Komt nog bij dat de Polen het socialisme aan den lijve ondervonden hebben, die maak je niks meer wijs en zullen nooit op de pvda stemmen. Ja dat steekt natuurlijk.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Hee marrokaantjes !
  Omdat Polen 99,9 % Katholiken zijn !
  En ze eerst een in jullie smoel geven omdat
  ze weten met wat ze voor een klootzakken
  ze het te doen hebben ?

  Like

 12. Republikein zegt:

  Allemaal raus.

  Like

 13. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat tijdens het Armageddon de Polen Nederlanders aan zullen vallen om hen omdat ze christen of ongelovige zijn te doden. Het lijkt me goed dit onderscheid ten opzichte van Nederlands/Marokkaanse moslims erbij te betrekken.
  Een gewaarschuwd mens geldt voor twee. Hoewel een niets vermoedend, argeloos autochtoon Nederlander ook ‘zijn/haar hoofd kwijt kan raken’. Denk aan Lee Rigby. Met de terugkerende Syrië-gangers wordt de kans op het ‘massacre’ groter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s