Alle zonden zijn vergeven bij de eerste golf bloed

Screenshot_66

Mahmoud al-Habash

(Door: Likoed Nederland)

De Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door de Palestijnse regering. In plaats van daar wat aan te doen, verspreidt zij die leugen verder.

Recent werd bekend dat er in november en december 2013 uitzendingen waren op de officiële Palestijnse televisie, waarin de Palestijnse regering van president Abbas oproept tot zelfmoordaanslagen.
De Palestijnse minister van Religieuze Zaken Mahmoud al-Habbash zei:

“De martelaar – iemand die sneuvelt in de strijd tegen niet-moslims, bijvoorbeeld bij een zelfmoordaanslag – doet een gunstige daad voor Allah, een verdienste die niemand anders heeft gedaan.

Allah zelf brengt ons de boodschap van de martelaren over: de zonden van de martelaar worden vergeven, met de eerste golf van zijn bloed uit zijn wond.

Lees verder>>>

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Islam, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Alle zonden zijn vergeven bij de eerste golf bloed

 1. Sjaak zegt:

  Stuur die ouwe grijze bootschappen tas
  ,,Griezel Gretta Duisenberger er maar
  heen als een van de wachtende maagden !
  Het enig werkende braak en tegenmiddel !

  Like

 2. harrynl007 zegt:

  Het zoveelste bewijs dat de islam een misdadige religie is!!!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Mag geen verwondering wekken: De Palestijnen liegen er op los ten dienste van de taqiyya en de Nederlanders -althans de goedmensen- slikken die leugens omdat zij zich hebben laten wijsmaken dat taqiyya niet bestaat.
  Iedereen die geen oogkleppen draagt weet bij voorbaat, dat elk woord uit de mond van zo’n Abbas een leugen IS -simpelweg omdat hij moslim is.
  Maar uitgerekend bijna al onze politici zien dat niet onder ogen, of beter gezegd: Ze verdómmen het om het onder ogen te zien!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze liegen er helemaal niet op los. In hun hersentjes is er geen andere waarheid.
   Als je niet beter weet, en mochten ze er een gedachte over los laten dan ligt je kop er af.
   Volhouden dus, houd lijfsbehoud.
   Ik vraag me af of je het nog wel een taqiyya kan hebben als je er heilig van overtuigd bent dat de rest van de wereld er naast zit. Ga maar een gesprek met een jehova aan b.v.

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Nee we zijn allemaal hersensdood.

  Like

 5. Driek zegt:

  Man oh man, wat is het toch een verschrikking die islam, en dan te denken dat onze regeringen dat goed praten, dat wij straks, als het dit soort lieden een beetje meezit, dit soort taal dagelijks over ons heen moeten laten gaan, want anders zijn we racist. Nee, dit kan toch echt niet meer lang duren, er moet toch een moment komen dat de burger al die moskeeën in de fik steekt, de hoofddoeken van die koppen trekt, alle haatbaarden er uit flikkert, en dan beginnen we helemaal weer opnieuw, net als in 1945. Maar eerst dienen wij allen te stemmen op de PVV.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Wat een tekst. Dit gaat er alleen maar in als je zo opgevoed wordt. Hersenspoeling vanaf dag 0.

  En zolang je ze dit nog wijs kan maken, zal het nooit ophouden. Want het begint vanaf dag 0.
  enz……..enz……….enz……….

  Like

 7. bigljohn zegt:

  De Islam is als een gevaarlijke sekte zoals die van Charles Manson, zo rond 1971. Geeft de leider opdracht tot moord, dan word er ook gemoord. Zonder dat iemand doordenkt over het hoe en waarom, ze doen blindelings wat de leider vraagt. Eist de leider van de sekte dat iedere vrouw of meisje van zijn sekte seks met hem heeft, alleen maar met hem, en nooit met een andere man, dan gebeurt dit ook. Bij de Islam heeft men alle wreedheden en onmenselijkheden in een boek gebundeld (De Koran), en iedere Moslim volgt blindelings de instructies uit dat vreselijke boek zonder na te denken en zonder vragen te stellen. De Islam zou men dus ook kunnen zien als een gevaarlijke sekte, die bij de Wet verboden zou moeten worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s