Frans Timmermans (PvdA): antisemiet, misdadiger en Jodenmoordenaarshelper

Screenshot_59

(Door: Martien Pennings)

Ik, die dacht zo’n beetje alles te weten over de misdadigheid van de islam en die van de Palmaffia’s in het bijzonder, ben verdiept in Caroline Glick, “The Israeli Solution” en . . . . val toch nog van de ene verbijstering in de andere.  Glick weet op die punten nog oneindig veel meer dan ik en ze schrijft het geduldig detaillerend en ordenend op. Mijn verbijstering geldt de duurzame massiviteit van de islamitische, Arabische, “Palestijnse” misdadigheid alleen al tegenover de Joden in Palestina en alleen al gedurende de laatste 90 jaar, maar ook en vooral de duurzame massiviteit van het heulen door nagenoeg de hele Westerse nep-elite met het islamitisch-Arabisch-“Palestijnse” Kwaad. Nog op 14 maart 2014 luidde de eerste zinnen van een artikel van Likoed Nederland aldus: “De Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door de Palestijnse regering. In plaats van daar wat aan te doen, verspreidt zij die leugen verder.”

Ik haal een paar feiten uit een klein inleidend paragraafje over de misdadigheid van de Europese quasi-elite alléén al in 2013 aan. Zie bij Glick de pagina’s 221 en 222.

In het jaar 2013 werden reguliere verkiezingen gehouden in Israël, het enige humane, democratische en stabiele land in het Midden-Oosten,  waaruit Netanyahu als overwinnaar kwam.

Intussen was, in dat jaar 2013,  de Arabische Lente in het Midden-Oosten tot volle bloei gekomen, vooral in Syrië, Egypte, Libië en Irak. In landen als Saoedi-Arabië en Iran is het altijd al lente. Ja, precies, dat bedoel ik: oceanen van bloed en terreur.

Op de dag van de Israëlische verkiezingen in datzelfde  jaar 2013 hield de Britse minister van Buza William Hague een toespraak voor het Britse parlement, waarin hij verklaarde dat de meest dringende prioriteit van de Britse buitenlandse politiek de stichting van een Palestijnse Staat was.

In  de lente van 2013 waarschuwde de Litouwse minister van Buza, Linas Linkevicius (what’s in a name?) dat het boycotten van producten uit de “bezette gebieden” wel eens een opmaat zou kunnen zijn voor een algehele boycot van Israëlische producten. Litouwen, Litouwen . . . . . wat was er ook alweer met Litouwen en Joden?

In de zomer van 2013 mislukten de onder leiding van Catherine Ashton gevoerde onderhandelingen met Iran over het Iraanse atoomprogramma en was Iran een steenworp verwijderd van het maken van een atoombom . In diezelfde zomer 2013 besloot de EU de  boycotactie tegen Israël in gang te zetten. Er kwamen speciale labeltjes aan de Israëlische producten te hangen, zodat iedereen goed kon zien dat die producten uit een moreel inferieur land kwamen.

Frans Timmermans en zijn PvdA zijn natuurlijk in Nederland de grote gangmakers van de BDS-actie en van de Jodenhaat. Vandaar de kop boven dit stukkie. In die lente en zomer van 2013 waarover Glick het heeft, heb ik inderdaad geschreven over de antisemitische misdadigers bij de PvdA: Samsom koestert de Jodenhaat van zijn moslim-electoraat (10 maart), Nee, Diederik Samsom en Fransje Timmermans zijn niet bang om Israël (17 maart), Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen (19 juli)

Ik ben door dit massieve verraad van het Goede de vertegenwoordigers van onze nep-elite persoonlijk gaan haten. Zodanig dat ik ze Groot Kwaad zou willen aandoen. Nu had ik al langer dwangmatige moordfantasieën rond, bijvoorbeeld,  Mag Moet Abbas. Dan zag ik hem door een woedende menigte naakt opgehangen worden aan zijn voeten, zijn dikke pens opengesneden, waarna hij langzaam onder verschrikkelijke pijnen zou sterven. Ja, ik vind dat ook heel erg, dat zelfs een Goed Mens als ik, mits lang genoeg getreiterd, tot zulke gedachten kan komen.

Maar nu beginnen die gedachten zich uit te breiden van de echte, daadwerkelijke Jodenmoordenaars als Abbas naar de Jodenmoordenaarshelpers als Frans Timmermans en bijvoorbeeld dat gruwelwijf Ashton. Wat moet ik toch doen? Was ik maar Links en dus een evolutionair verder gevorderd specimen van de Homo Sapiens. Dus zonder dat residu aan reptielenhersens waarvan ik, primitieveling, last heb. Enfin, het scheelt dat ik het mij bewust ben. Heb ik niet eens ergens gehoord dat dát nou precies de voornaamste les van de Verlichting is: een bewustzijn van het Irrationele & Gewelddadige in de mens? Nou, in de Rechtse mensen  dan. We hebben het niet over Linkse Übermenschen. Die zijn perfect.

Screenshot_60                                  God! Wat is dat tyfuswijf toch lelijk! God! Wat is dat tyfuswijf toch fout!

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodendom. Bookmark de permalink .

26 reacties op Frans Timmermans (PvdA): antisemiet, misdadiger en Jodenmoordenaarshelper

 1. Bauernschmaus. zegt:

  Ik ben blij dat ik niet de enige ben met een dodenlijst.

  Like

 2. Banderes zegt:

  Weer helemaal met je eens, Martien ! Van de misdadigheid van de Palmaffia’s, via de stompzinnigheid achter BDS, en zeker ook dat hare doorluchtigheid ‘barones’ Ashton een uitzonderlijk lelijk fout wijf is.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Prima geredeneerd Pennings en ik sluit mij met mijn gedachte aan het hier boven gestelde “Ik ben door dit massieve verraad van het Goede de vertegenwoordigers van onze nep-elite persoonlijk gaan haten.”. Men leert mettertijd inzien hoe rot en achterbaks onze bestuurlijke elite is, en het zou mij niet verwonderen, wanneer hun project EU de eind fase heeft bereikt. Zo dat alle subversieve elementen waartoe degenen behoren die kritiek uiten op het vierde rijk van hun wat de burgers door de strot geduwd krijgen, óók op een verschrikkelijke manier aan hun einde komen net zoals het Joodse volk in nazi Duitsland vermoord werden in de concentratie kampen. Men moet toch stekeblind zijn om de parallellen van vóór de WWII en het heden niet te zien.

  Like

 4. Rick zegt:

  Dit soort uitschot deinst werkelijk helemaal nergens voor terug!!
  Zijn in potentie allemaal kleine Pol Potjes.
  Léttelijk levensgevaarlijke lieden die zonder enige scrupules te werk gaan:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22386421/__Timmermans_haalt_uit__.html

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Lees net dat de Heer Wilders door timmermans wordt verweten “buiten de werkelijkheid te staan”.
  Het is natuurlijk andersom. Wat de Litouwers betreft, geen grotere anti-semieten, die ook daadwerkelijk de nazis hielpen met vermoorden van de Joden, dan de litouwers, DAARNA de bewoners van voormalig groot-Polen…en de Baltische staten…..

  Like

 6. s breget zegt:

  Hitler is niet meer maar zijn werk word naarstig voortgezet door de islam en zijn sympathisanten

  Like

 7. Sjaak zegt:

  KONINGSDAG VOORBEREIDINGEN 2014 !

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Beste Martin, als Nederland niet in de EU zat was dit waarschijnlijk niet gebeurd, het wordt door de EU opgedragen, dus dan springt die trekpop van een Timmermans. M.B.T voedsel labels daar kijkt toch geen hond na. Ergerlijker is het bedrijfsleven en pensioenfondsen. Tja en met betrekking tot Ashton, als je zo’n gezicht hebt kun je er beter op gaan zitten.

  Like

 9. Philippine zegt:

  Hillary Clinton heeft Putin trouwens ook met Hitler vergeleken en daarom (!) heeft president Obama de Oekrainse minister president heel hartelijk ontvangen en omdat Catherine Ashton met eigen ogen (!) de toestand in Kiev heeft kunnen beoordelen (!) handelt de EU dus (!) als volgt:

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/03/14/ohne-rechtsgrundlage-eu-will-guthaben-von-130-russen-einfrieren/

  Snapt u het nog?

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Geen zorgen vandaag of morge wordt hij net alle andere vijanden van God geliquideerd, net als John Lennon en George Harrison en Els Borst.

  Like

  • Harry zegt:

   Jij hebt toch een beetje rare vrienden , lucky bee , waarom helpt die sufferd ons dan niet om eerst die islamitische rotbende op te ruimen ?
   Of vindt ie het leuk om z’n doodsvijand in leven te laten ?
   Schept ie er een duivels genoegen in om ons door te laten etteren tegen die rotmoslims ?
   Vergeef me , maar ik kan het niet rijmen .

   Like

 11. Jean zegt:

  Martien,
  Er kunnen nog boeken geschreven worden, studies gemaakt worden betreffende islam wij weten en zijn overtuigd dat het een achterlijke ordinaire gewelddadige smeerlapperij is die héél snel zal uitgeroeid moeten worden in Europa willen we nog enige veilige toekomst nalaten aan onze kinderen.
  Momenteel is die zwarte moslim in dat witte huis samen met de schijnheilige drievuldigjeid in Brussel super hun best aan t doen om alles achter mekaar aan te ztten kwestie van de Bilderbergbende te plezieren.
  Op 25 mei zal ik dan ook met 100% overtuiging TEGEN die EU misdadigers stemmen.
  Hoe zou dat nu toch komen dat steeds het grootste krapuul op de hoogste stoelen zit?
  Ik zal het niet meer meemaken maar ocharme mijn kinderen en kleinkinderen waar ik 24u op 24u aan denk, zullen een heel andere wereld beleven een wereld die niemand wil maar het krapuul wel kwestie van zelfverrijking.
  Hopelijk komt er een dag dat ze voor een volkstribunaal getrapt worden en ze alles afgenomen wordt wat ze bij mekaar gestolen hebben, uiteraard als eersten die laffe smerige schijnheilige drievuldigheid, grotere lafaards heb ik nooit gekend, die zijn nog erger en gevaarlijker dan Hitler en dat was al een super smeerlap.

  Like

 12. sprx zegt:

  Een volk, welk volk dan ook, uitleveren en blootstellen aan de islam, is een misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

 13. Danny zegt:

  Je bent iets vergeten Martien. Timmermans is ook een landverrader.

  Like

 14. Klukkluk zegt:

  Kun je niet meer over het boek zelf vertellen, Martien?

  Like

 15. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Martien ik wil even laten weten dat ik het gelezen heb en helemaal mee eens ben.
  Overigens taan er ook een stel goeie reacties. onder.
  Ik vrees dat we het moeten uitzitten totdat het volledig in elkaar klapt.

  Like

 16. Vederso zegt:

  Vermoedelijk kan je niet veel meer doen dan je nu al doet. En er maar het beste van hopen. Hopelijk slaap je nog steeds goed.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel van Martien! En beste reageerders, met de dag herinner ik mij meer van de diepe inhoud, die de verzetsheld Henk Randwijk dichtte in zijn dodencel tijdens de Duitse bezetting van Nederland; ” EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT,ZAL MEER DAN GOED EN LIJF VERLIEZEN, DAN DOOFT HET LICHT…..DAN DOOFT HET LICHT”. En de huidige tirannie betreft de communistische EUSSR, de huidige RODEN van de PvdA en andere socialisten, de verraders van partijen als het CDA,VVD,D66,GL, en natuurlijk de CULTUUR DES DOODS te weten de weerzinwekkende ISLAM! Timmerfranz is een vuile smeerlap!

  Like

 18. delamontagne zegt:

  sprx zegt:
  14 maart 2014 om 14:57
  EEN zin die in feite zegt waar ,t allemaal op neerkomt.
  En dan ,t instructie-boekje ervan (is=lam) ligt notabene op de balie bij de “volksvertegenwoordigers!!! in de 2e kamer.

  Like

 19. vanhetgoor zegt:

  Het langdurig martelen heeft geen zin. Het brengt geen inzicht. De enige manier waarop dit soort mensen is te overtuigen is door middel van geld. Argumenten, rede, menselijkheid, waardigheid of respect zijn zaken die niet veel invloed hebben op dat soort mensen. Ik heb geen idee hoe wij de boodschap over zouden kunnen brengen. De enige reden waarom dat soort mensen in de politiek zit is vanwege het makkelijk te verdienen geld, en uiteraard omdat er nog steeds een zeer grote groep mensen is dat zich eenvoudig in de luren laat leggen. Een PvdA politicus kijkt even op een spiekbriefje en bazelt iets over roos in de vuist, iets over ‘de wijken’ en op naar de stap in de carrière met een paar ton per jaar. Hoeren neuken en nooit meer werken! Als men uitgescheten is in de politiek dan volgt er een nieuwe post in de zachte sector met een nog hoger salaris, want dat is markt-conform. PvdA politici zijn net als schimmel in de badkamer en ratten in de vijver; moeilijk weg te halen, ze komen steeds weer terug!

  Martelen heeft geen zin. Het infuus afkappen wel. Dan moet men van die grote groep kleptocraten alle inkomsten afpakken. Probleem is alleen dat dit een revolutie voor nodig is of dat bijvoorbeeld GeenStijl steeds maar weer al dat tuig aan de schandpaal nagelt. Steeds maar weer opnieuw, elke Hilhorst moet elke keer weer met al zijn blunders en verdachte transacties steeds maar weer opnieuw met zijn luie reet op de mestkar worden gehesen en dan met pek en veren door het dorp worden rondgereden, net zolang tot de bestuurders ophouden met in de kas te graaien, aan zijn vriendjes uit te delen of geld gewoon over de balk te smijten. De meeste vage plannetjes zijn niets waard. Er wordt belastinggeld rondgepompt en dan lijkt het alleen alsof er resultaten zijn. Wanneer krijgt de burger dit nu eens door? Opknappen van de oude wijken lukt alleen als er geld bij moet, maar dat was al langer bekend, structureel lost het niets op want het is tijdelijk, totdat het geld op is. En dat komt goed uit voor de PvdA, want alléén met behoud van ellende kan de PvdA blijven bestaan, daarom heeft een afdoende oplossing voor hun geen zin. De oplossing is natuurlijk elke plannetje in de openbaarheid brengen, steeds maar weer, net zolang tot de kiezer er niet meer intrapt.

  Like

 20. Ron V zegt:

  Timmermans met een bomgordeltje Palestijns gebied in sturen.
  Kan hij het aan den lijve ondervinden.
  En hij doet een hoop mensen een plezier..

  Like

 21. Perfide Albion zegt:

  Ik heb vanvond een stemming gehouden. De meerderheid heeft beslist dat Frans Timmermans schuldig is aan land verraad. Hij is bij deze gedaagd. De zitting zal plaatsvinden op 8 mei 2014. te Bergen Belsen. Opdat wij nooit vergeten.

  Wat een stuk anti-semitsch tuig is die Timmermans zeg! Laat de Russen maar komen! Alles beter dan deze nepperts.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s