VERKIEZINGSPOSTER

Screenshot_58

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t felix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op VERKIEZINGSPOSTER

 1. s breget zegt:

  Gelukkig is de waarheid in NL openbaar .

  Like

 2. Jan zegt:


  “Ik baal hier van”. Meent die moslim nog dat hij de ander de schuld moet/kan geven.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Zware straffen uitdelen aan hen die zich hieraan schuldig maken! Neem de stempassen in en haal kandidaten van de kieslijsten. Zo maken we duidelijk dat dit gedrag ongehoord en ongewenst is in Nederland.

  Like

 4. Jan zegt:

  Amsterdam gaat naar de hel, de verdoemenis, zakt weg in het moeras:

  Ed van Thijn
  “Van Thijn (PvdA) vreest voor Amsterdam als D66 grootste wordt”. Hoe, wat, waarom is volslagen onduidelijk. Maar van dit stuk onbenul moet men dan ook niets verwachten. Was al een geschifte ten tijde van zijn baantje als burgemeester
  (Bron: NRC)

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  De overheid zou ook moeten controleren waar de stempassen blijven van mensen in verzorgingshuizen. Want er worden duizenden passen verstuurd naar mensen die niet meer kunnen stemmen en die passen belanden ook in de moskeet. Maar ja, de overheid = PvdA en de valse stem = PvdA, dus dit zal wel even doorgaan zo.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Nu hebben we alle reden van de geitenneukers
  een vingerprint te maken bij verkiezingen !
  Ik ben ook bereid een vingerprint af te geven !
  Ik heb in tegendeel tot hun, niks te verbergen !
  Het is om knettergek te worden ! Nu ook nog
  met besodemieteren om illigaal aan de macht
  te komen !

  Like

 7. Danny zegt:

  Hebben jullie deze schandalige partij van de arabieren opmerking al gelezen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22385916/__PvdA_er__Wilders_is_Hitler__.html

  Dit is echt te gek voor woorden!!!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Mijn dag is weer verpest. Ik sla het Brabants Dagblad open en zie een groot artikel onderaan op het voorblad met de kop; Kabinet: stem niet op de PVV. Lodewijk Asher roept Hagenaars op komende woensdag geen PVV te stemmen. Sla ik de krant open naar het eerste blad, dan staat daar de column van de krant zelf met een zekere Ferry Mingelen, met als kop ; Niet klagu maar stemmuh !, waarin hij alle negatieve feiten van de PVV opsomt zoal de politieke afsplitsing in Den Haag en het verhaal dat Wilders problemen gaat krijgen als hij in alle gemeenten gaat meedoen. Mingele; Hij heeft in Den Haag al genoeg problemen. En achteraan in de krant staan de opinies van lezers. Een vaste klant heet daar Jan van Drie. Volgens mij een redacteur van het BD. Hij staat er gewoonweg te vaak in met linkse praatjes. Nu heeft hij het er over dat Wilders zegt dat de PVV en Wilders gebasht worden. Dan besluit hij; Ik haal het volgende spreekwoord uit de kast; De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet, en hij besluit; Zolang de PVV bestaat doet hij niets anders dan Moslims rammen. De PVV maakt zich schuldig aan Moslims rammen en gunt ze geen mimimeter vrijheid. Ook nog een verhaal van de PvdA die stemmen geronseld zou hebben in Heusden, wat overigens door de betrokken sterk ontkend word. Mijn dag is dus verpest, maar er zullen betere tijden komen. De lezer van het BD en de kiezers zijn nog niet gek !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bigljohn Ten eerste bedankt voor uw reactie. In de kuststreek hebben wij geen benul hoe de Brabanders over politieke thema’s denken. Hoe dan ook, Jan van Drie (of wie ook deze vent mag zijn) weet absoluut niet hoe de Hagenaars – of liever gezegd de Hagenezen – leven. Mensen die dagelijks worden geconfronteerd met een stad die in rap snelheid verloedert en de snel groeiende Islamitische allochtone bevolking de boel overneemt. Er zijn al hele wijken waar bijna geen autochtone Nederlanders wonen. Dat klein beetje die daar nog woont, wordt weggepest en verjaagd. Wijken waar nog betaalbare woningen zijn, worden door die lui in beslag genomen. Als de autochtonen wil ergens wonen, mogen zij zo’n 600 Euri en meer neertellen. Ze mogen naar de VINEX locaties gaan zoals Ypenburg, Leidseveen of Wateringseveld.
   Wilders heeft zijn bekende zin over minder belastingen en minder Marokkanen op de markt van Loosduinen gezegd. Loosduinen (vroeger een klein Westlandse dorp) was altijd een zeer gewild stadsdeel; met leuke betaalbare arbeidershuisjes en een dorpse sfeer. Dat is voor een groot deel foetsi. Veel van die leuke huisjes zijn tegen de vlakte gegooid en er kwamen flats voor in de plaats. Als men vandaag door Loosduinen rijdt (of loopt); ziet men rijen kale balkons met schotelantennes en waslijnen. Hier en daar zijn er leuke balkons (in kleine clusters), met plantenbakken en vogelhuisjes aan de muur. Daar wonen de autochtone Nederlanders. Maar deze clusters worden steeds minder. Trouwens de zwerm sprinkhanen is nu bezig ook de betaalbare woningen in het Westland over te nemen. Nee! Ze werken niet in de kassen en ze dragen op geen enkele wijze iets nuttigs aan hun omgeving; behalve sores. Ze kosten bijna altijd veel geld.
   Is dat verdomd vreemd dat de PVV en Wilders in Den Haag populair zijn? Wat heeft zo’n Pippo als Asscher te bieden? DE HAGENAREN WILLEN HUN STAD TERUG.

   Like

  • Harry zegt:

   Het linkse tuig kan net zo goed liegen als de moslims , de socialistische taqquiya club .
   Daarom kunnen die twee vrienden het zo goed vinden met elkaar .
   Het is me dan ook een raadsel waar die pvda-kreet : ” het moet eerlijker ” op slaat .
   Al is de ene groep leugenaars de andere wel een beetje zat aan het worden en gaat steeds meer voor hun eigen volbloed fundi-partij .
   De pvda moet daar wel een soort wanhopig van worden , arbeiders verwaarloosd en weggelopen , ambtenaren verdwijnen ook vaak richting D66 en nu laten de geitenlikkers ze ook al in de steek .
   Wat blijft er nog over behalve onderwijzers en politiek bewustelozen ?
   Nog even en ze komen met zo’n eischaal van een struisvogel op hun hoofd jammeren : ik is klein en die anderen zijn zo groot .
   Behalve Diederik , die heeft dat Calimero hoofd al van nature .

   Ik zou met plezier een gruwelijke deuk slaan in dat valse harses .

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 09.16.uur. Beste John, dit hadden we natuurlijk kunnen zien aankomen. Het gezegde van Dhr. Wilders: ” en als het kan wat minder Marokkanen”, wordt geheel uit het verband gerukt. Persoonlijk, denk ik dat Geert bedoelde, “minder vervelende Marokkaanse jongens”. En daar kan ik mij wel wat bij voorstellen. Maar de RODEN en de politiek correcte kliek: VVD,CDA,D66, vinden dit natuurlijk prachtig. Ze hebben met de rode pers en media weer een stok om de hond ( de PVV) te slaan. Uiteraard is de uitspraak van Geert hier niet verstandig geweest.

   Like

 9. meneertje zegt:

  Ik vrees dat wat er op die poster staat, de waarheid is.
  Zo komt de P.v.d.A. aan heel wat extra stemmen.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Ik heb nog weinig “democratische” partijen gehoord die hierover hun afschuw uitspreken.
  Alles is weer geoorloofd in de strijd om de PVV te bashen.

  Ook zijn er nog steeds aardige en welwillende mensen die nog steeds niet op de PVV “kunnen” stemmen in den Haag en Almere, onbegrijpelijk.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Hij is niet van mij hoor maar ik vind hem grandioos in zijn eenvoud.

  Mooie retweet van Wilders

  “Faoud Sidali, lid van het landelijk partijbestuur van de PvdA”;

  een goed verstaander heeft een half woord nodig!

  Like

 12. BertG. zegt:

  Eerst ontkennen ze het, daarna zijn ze verbaasd en geschokt.
  Maar het is zo goed als zeker natuurlijk nooit anders geweest.
  Precies zo als ze het gewend zijn in de landen waar ze vandaan komen en gebruikelijk is.
  Maar eigenlijk vinden ze het alleen maar vervelend dat het nu bekend is geworden. Maar ophouden zal dit nooit. Ze zullen het nu alleen wat meer verbergen en het nog stiekemer doen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Het antwoord van de Hagenezen op het verzoek van Lodewijk Asscher luidt als volg: Asscher kan de tyfus krijgen!!!. Dat is een typisch Haags antwoord die mensen van het soort Asscher voor zo’n verzoek krijgen. Kijk maar naar de kop van deze vent? Zijn porum laat mij sterk herinneren aan de cabaretstuk ‘Frater Financius’ van Wim Sonneveld.

   Like

  • bigljohn zegt:

   In mijn krant (Het Brabants Dagblad) stond dit ook. Een flink deel van de voorpagina onderaan.

   Like

  • meneertje zegt:

   Zoals gewoonlijk overdrijven ze de uitspraak van Wilders weer enorm.
   Hij heeft iets gezegd als: “als het even kan wat minder Marokkanen” .

   Daarvan wordt nu gemaakt dat hij alle Marokkanen weg wil hebben en andere beweringen in die geest. Zij gaan dus veel verder dan Wilders (projectie van wat ze zelf eigenlijk zouden willen, maar zorgvuldig verdringen?).
   .
   (Wij zouden het natuurlijk in ons hart ook wel willen, maar dat is niet zo gek, want de moslims willen ons allemaal weg -dood- hebben of hoogstens nog als dhimmi’s tolereren. En dat zeggen velen van hen -in de moslimlanden- heel gewoon openlijk.)

   Like

 13. Thomasson zegt:

  De Partij v.d. Allah beleeft nu ‘bange dagen’ en probeert alles uit de kast te halen: vooral kiezers uit de moskee. Ze weet donders goed dat de autochtone Nederlanders kotsen haar uit….en terecht!. Trouwens dat geldt voor de meeste partijen in de Tweede Kamer; behalve: SGP, CU, PVV en SP.. .

  Like

 14. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/mhl7xts

  Nieuwe ruzie tussen PVDA en PVV

  Like

 15. De vuile ROOIE MISLIM rat woont ;

  op de Smitsweg 525, 3765CP Soest

  En dit is zijn telefoon nummer !!!

  06-42015615

  Doe er mee wat je wilt .

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2580655/Could-Nigel-Farages-weakness-women-Achilles-heel-Ukip-leaders-love-life-undoing-Mays-Euro-elections.html

  In GB loopt het ook tegen de verkiezingstijd en wie wordt onder het mes genomen? Juist.

  Nigel Farage! Wie anders.

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Wij hebben een God dat geen andere Goden naast zich voor zijn aangezicht duld.Ergo geen Allah ook al is Spekman zo dol op,deze Allah. Weg met deze Allah inclusief zijn aanhangers , inclusief Spekman.Voor dat God ze vernietigd.Denk aan John Lenon,George Harrison, Els Borst, en vele andere vijanden van God.

  Like

 18. Danny zegt:

  Fortuyn is door zijn tegenstanders o.a. voor Hitler, Eichmann en Mussolini uitgemaakt. Het gedemoniseer tegen Fortuyn door links heeft er indirect mee te maken dat hij later vermoord is. Laten we hopen dat Wilders niet het zelfde lot beschoren is , anders zijn de rapen echt heeel heeel gaar!

  Like

 19. Jan zegt:

  De goddeloze rode honden van de PvdA geloven in reïncarnatie:

  Lid PvdA-bestuur: Hitler is onder ons in gedaante van Geert Wilders
  Fouad Sidali, lid van het landelijk partijbestuur van de PvdA, heeft gisteren op Twitter politicus Geert Wilders direct vergeleken met Adolf Hitler. Zijn argument hierbij: Hitler vond ook dat er minder Joden moesten zijn.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/14/lid-pvda-bestuur-hitler-is-onder-ons-in-gedaante-van-wilders/

  Like

 20. Danny zegt:

  Spuit elf doet ook nog een duit in het zakje.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3613051/2014/03/14/Mohammed-Rabbae-Geert-Wilders-is-een-racist.dhtml

  Mohammed Rabbae zijn islam is de allergrootste racist naar alles wat anders is en alles wat kritiek heeft op de islam. Laat hem en zijn mede islamietjes oprotten naar die kutwoestijn van ze! Zonder een centje als het kan!

  Like

 21. Jan zegt:

  PvdA bijna gehalveerd in Utrecht
  D66 grijpt de macht in Utrecht. Volgens een peiling van TNS NIPO kan de partij rekenen op 12 zetels, 3 meer dan nu. De PvdA stevent af op een historische nederlaag en wordt bijna gehalveerd, van 9 naar 5 zetels.
  Opvallend is de terugkeer van voormalig Centrumdemocraat Wim Vreeswijk met zijn rechtse Partij Vrij Utrecht. Hij zou uitkomen op 2 zetels.
  http://www.ad.nl/ad/nl/2061/Raadsverkiezingen/article/detail/3613640/2014/03/15/PvdA-bijna-gehalveerd-in-Utrecht.dhtml

  Leefbaar in Rotterdam veel groter dan PvdA
  Leefbaar wordt met afstand de grootste partij van Rotterdam. De lokale beweging onder leiding van lijsttrekker Joost Eerdmans stijgt pal voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 naar 15 of 16 zetels.

  Daarmee laten de politieke nazaten van Pim Fortuyn aartsvijand PvdA ver achter zich. De regerende sociaaldemocraten, nu eveneens nog goed voor 14 zetels, dreigen af te stevenen op een historisch lage score van 8 of 9 zetels.
  http://www.ad.nl/ad/nl/2061/Raadsverkiezingen/article/detail/3613612/2014/03/15/Leefbaar-in-Rotterdam-veel-groter-dan-PvdA.dhtml

  Like

 22. Mooi filmpje van PowNews over de lijsttrekker van de PvdA is Soest die stemmen ronselt; https://www.youtube.com/watch?v=tInN95Z9z38

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s