VIDEO: Obama de moslim – ZIJN EIGEN WOORDEN!


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wans Horst)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Obama de moslim – ZIJN EIGEN WOORDEN!

 1. Sjaak zegt:

  Ik heb me altijd al verwondert waarom hij overal zo goed bewaakt word !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik walg van deze vent, deze vuile verrader, renegaat en MOSLIM. Deze man is een gevaar voor de hele wereld! Niets heeft de islam aan goeds gebracht, helemaal niets! Wel HAAT< HOOFDEN AFSLAAN, VERKRACHTEN,OVERHEERSEN! En ik ben 11 september 2001 NIET VERGETEN, SMEERLAP!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, wat ik me afvraag: Waren die uitspraken van hem nu algemeen bekend of niet?
  Zo ja, waarom hebben ze zo’n figuur dan in ’s hemelsnaam nog herkozen?!
  Die Amerikanen letten evenmin op hun ‘zaak’als de Europeanen het doen!

  Like

 4. Ik heb tot 1:27 geluisterd.
  Zal de rest nog afhoren.
  Ik heb stukken geschreven,waarin gezegd werd dat Obama een Muslimbrother is en dat hij de “Manchurian Candidate” is die het wél gehaald heeft.
  Maar hier staat het op een rijtje.
  Onweerlegbaar.
  Verbijsterend.
  Dit item is getipt door Wans Horst, die ter wille van zijn eigen geloofwaardigheid zijn pseudo toch echt even zou moeten veranderen, want Hansworst/Zwans Korst citeert nota bene een geweldige uitspraak van niemand minder dan Seneca:
  “De tijd zal komen dat onze nakomelingen zich zullen afvragen dat we zulke duidelijke dingen niet geweten hebben”
  Oersterk!
  Zou zomaar kunnen komen uit Seneca’s “Brieven aan Lucillius”
  Lucillius was een jonge leerling van de meester.
  In die brieven stonden wel meer onvergetelijke wijsheden.
  Ik ben de meeste vergeten, want je had als gymnasiumleerling werk genoeg om ze vertaald te krijgen.
  Doe mij een lol, Kwant Worst: neem een pseudo dat een ietsiepietsie eleganter is.
  Want zo dom als je nickname kan je niet zijn.

  Like

 5. Harry zegt:

  Na jaren in Afrika gewerkt te hebben is mijn respect voor de zwarte broertjes al tot het nulpunt gedaald . Zoals in Nigeria , land van louter dieven en hoeren .
  En als ze dief zijn zijn ze ook nog part-time hoer en vice versa .

  Na jaren in moslimlanden gewerkt te hebben is mijn respect voor moslims tot onder het nulpunt gedaald , het zijn luie, leugenachtige, corrupte, moordlustige rotzakken .

  En dan de ongelukkige combinatie van die twee aandoeningen , wat kun je verwachten ?
  Een varken heeft nog meer fatsoen en loyaliteit .
  Had al niet zoveel met het niveau van de Amerikanen .
  Maar dat ze zo stom zijn om deze broeder tot president te kiezen , tart elk inlevingsvermogen .
  Waarschijnlijk te danken aan de voortdurende ongebreidelde groei van het zwarte volksdeel en ( net als hier ) het totale onbenul van de socialisten .
  Al moet ik toegeven dat we hier ook pas de laatste paar jaar echt overtuigd zijn van de foute insteek van die gek .
  En wederom lezen we dat niet in de MSM !

  Like

 6. Henk.V zegt:

  De man heeft gesproken en nu zijn wij hier aan de beurt.

  Wat een mens gelooft is een zaak van eigen keuze en geweten, maar dat u zo laat voor uw godsdienstige achtergrond uitkomt op een moment dat een onthulling ervan uw carrière niet meer in gevaar kan brengen, maakt één ding erg duidelijk: voor de Amerikaanse verkiezingen hebt u geen helderheid over uw Amerikaans staatsburgerschap verschaft en hebt u zich tot president laten kiezen in een overwegend christelijk georiënteerd land ,op basis van bewust onvolledig gehouden informatie.

  Dat maakt u tot een leugenaar,een onbetrouwbaar mens die stilletjes zijn eigen agenda uitvoert.In mijn ogen bent u een verbaal begaafde poseur en een vijand van onze Westerse wereld, want de islam is het Westen niet goed gezind.
  Wij vermoedden allang dat u een hoogst onbetrouwbare ”bondgenoot ”was van ons, het Westen, EN een onversneden vijand van Israël
  Het wordt ons nu duidelijk waarom uw eerste advies -na uw presidentschapsaanvaarding- aan de EU was, dat Turkije onverwijld tot de EU moest worden toegelaten.

  Daarom hebt u ook steeds gezwegen over de afschuwelijke vervolgingen van de christenen in de islamitische wereld: zij gingen u niet echt ter harte!

  Daarom wilde u uit alle macht dat de afgezette moslimbroeder Morsi weer zijn presidentschap kon bekleden, TEGEN de wens van de meerderheid van de Egyptische burgers in!. Morse moest zijn drastische verdere islamisering van dat land voortzetten én een grote bedreiging gaan vormen voor de veiligheid van onze enige ware vriend in het Midden Oosten, Israël.

  U hebt steeds het plan gehad, geheel in overeenstemming met de opvatting van uw Arabische broeders om het land Israël te laten verdwijnen.
  Daarom hebt u Israël verhinderd militaire acties te ondernemen die voor haar veiligheid van levensbelang waren en hebt u gelijkertijd een ”overeenkomst” met de doodsvijand van Israël gesloten die dat land in staat stelt haar bewapening op te voeren.
  En daarom hebt u NU aangekondigd dat u de militaire steun aan Israël gaat verminderen, zogenaams uit bezuinigingsoverwegingen.
  U wil nog steeds Israël land doen opgeven ”voor vrede” met hen die geen vredec WILLEN!, terwijl u weet dat elke stuk dat Israël weggeeft de veiligheid van dat land ondermijnt.

  Ten opzichte van Israël en haar bewoners betoont u zich een onbewogen evenknie van Adfolf Eichman, even koud, doelgericht en genadeloos.een even grote crimineel als deze beul van de Joden.
  De verblinde Amerikanen hadden geen grotere aanfluiting voor het ambt van president kunnen kiezen dan u, moslimbroeder B.Hussein Obama..

  Moge al uw daden u volop vergolden worden en reken maar niet te veel op zeventig maagden die u ooit zullen opwachten. Zeventig rozijnen zijn genoeg voor, vermengd met Arabisch zand.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Henk.V zegt:
   14 maart 2014 om 20:03
   ————————————————————————————————————————
   Om al deze redenen snap ik dan ook niet waarom de Amerikaanse politici het toestaan dat Amerika geregeerd wordt door een moslim.
   Waarom wordt er niet met obama afgerekend zoals met bijv, Kennedy?
   Waarom werd obama door Amerikaanse politici/hoog geplaatste personen naar voren geschoven als kandidaat, terwijl zij wisten dat obama een moslim is? Want reken maar dat ze het wisten!
   Wat is het doel hiervan? Wat moet obama klaren, wat moet hij van Amerika maken?
   Een moslimland? Zo ja, waarom, want ze weten heel goed dat als de moslims de baas zijn, dat ze hun plek op het pluche dan wel kunnen vergeten.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Primaten en een stok op de grond. Oorlog, oorlog, wat een gekke wereld.
  http://www.kpnvandaag.nl/publisher/app/anp/BIN/resource/anp-090813-200

  Like

 8. Azraël zegt:

  http://www.loonwatch.com/2010/08/muslim-american-spills-his-guts/
  Het begrip ‘al-taqiyya’ is hem niet vreemd.

  Like

 9. Jan Van zegt:

  Gezoes!!
  Das een ouwe…….

  Like

 10. Jade zegt:

  Enfin, ik plemp dit filmpje nog maar een keer…
  Door deze film meen ik alles een beetje te snappen.
  Het kost bijna twee uur van uw leven, maar kijk a.u.b.

  Like

 11. treintrien zegt:

  Is iemand van jullie dat typische handgedrag opgevallen? Steeds dat vingertje alstie het over de koran heeft en zo? en dat rondje met duim en vinger?

  En de inhoud? Als je dit zo achter mekaar hoort dan is het wel érg obvious.
  Die Amerikanen zullen zichzelf zo ondertussen wel voor de kop slaan dat ze zó oerstom zijn geweest.

  Wat een absolute klotekapper die kerel. Een hoop blabla en er klopt werkelijk geen woord van.
  Bah.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Snap niets van de Amerikanen, als je in zijn ogen kijkt zie je wie en wat hij is, hoe kunnen ze hem in Godsnaam herkiezen, onbegrijpelijk.

  Like

 13. Jan zegt:

  Volgend jaar einde internet?

  Als het aan de juntaleider ligt komt internet in handen van moslims. Er komt een eind aan de staatstoezicht van de VS en de samenwerking tussen de Commerce Department en de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). De juntaleider wil internet in handen geven van de VN, lees: de islamitische landen en dat is dus de dood van het net.
  http://www.washingtonpost.com/business/technology/us-to-relinquish-remaining-control-over-the-internet/2014/03/14/0c7472d0-abb5-11e3-adbc-888c8010c799_print.html

  Obama’s Secret Plan to Give the United Nations Control of the Military and Internet ‘Exposed’
  http://www.rightwingwatch.org/content/obama-secret-plan-united-nations-military-internet

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Bedankt Wans Horst voor deze video, heb deze video niet helemaal afgeluisterd, binnen de eerste minuut heb ik de knop omgedraaid zogezegd. Het was voor mij al eerder duidelijk dat Obama een vileine moslimbroeder is en daardoor dienovereenkomstig zijn handelen bepaald (wanneer zijn bazen daar mee akkoord gaan). De Amerikanen vormen geen uitzondering met hun lethargie tegenover het gevoerde beleid, net zoals de Europeanen die eveneens lethargisch zijn ten aanzien van het gevoerde EU beleid (Oil for immigration) want olie en energie is een belangrijke drijfveer voor de nationale en werd economie. Want of het nu leuk is of niet de westerse wereld kan niet zonder de Arabische olie. Zonder de geïmporteerde olie werkt ook de Nederlandse economie niet, al worden er nog tig andere windmolenparken gebouwd die op de lange baan een totaal failliet gaan betekenen voor Nederland.

  Like

 15. Lucky9 zegt:

  Obama liegt als elke moslim: arrogant en schaamteloos. Het is heilig bedrog: takiyya!
  De enormiteit van de leugenachtigheid s van deze moslim-president tart elke verbeelding. Hij liegt in enkele zinnen zo maar even 1400 jaar geschiedenis weg. Als er iets op gebied van kunst wetenschap en cultuur het licht zag tijdens in eender welk kalifaat of sultanaat was dit niet dankzij de islam maar ondanks de islam!
  De islam presteerde niets inzake algebra, nada, nihil, rien, nichts. Buiten geweldpleging, vernieling, sadisme en een onophoudelijke genocide ook onder Kenianen!

  Obama is een uiterst gevaarlijk individu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s