De afschaffing van de Nederlandse samenleving

Erik60

(Door: Erik60)

Het zijn bijna verkiezingen en dat is duidelijk te merken.  Niet alleen aan de posters van de partijen, maar aan het geklungel van onze politici. Ze zijn begonnen met de PVV en in het bijzonder Geert Wilders in de racistische hoek te drummen. En we weten wat de gevolgen van deze smerige linkse campagne kan zijn. Pim Fortuyn kan het niet meer navertellen en zijn moordenaar komt een dezer weken vrij. In plaats van Geert Wilders en zijn partij te viseren zouden ze beter eens aan de wederopbouw van ons land werken. Maar zoals ik het zie, zal daar niks van komen. Ons mooie landje zal over een paar jaar vervallen zijn en even failliet als Griekenland indien de traditionele partijen op dit amateuristisch niveau blijven regeren.

Het is misschien cru geschreven, maar het huidige kabinet bakt er niet veel van. Het vernietigt heel ons land door het braafste jongetje van de klas te zijn in Europa. Gooit onze bejaarden maar op straat, schaft onze pensioenen af en vernietigt onze cultuur. Dat is wat de traditionele partijen aan het doen zijn. Onze zorg is nu al onbetaalbaar en dat werken ze uit op onze ouderen. Maar niet op al die vroegmiddeleeuwse culturen die ze hier binnengehaald hebben en die massaal profiteren van onze verzorgingsstaat zonder er ook een cent voor te hebben gewerkt. Kijk maar goed om je heen als je door de straten van onze steden loopt wat je ziet. In bepaalde wijken lopen zeker 7 op de 10 vrouwen zwaar gesluierd met vormloze lompen aan hun lijf. Arabische koffiehuizen, 3 tot 4 Arabische vieze groentezaken naast elkaar, verschillende Marokkaanse en Turkse bakkers in een straat en dan praat ik nog niet over de vieze islamitische slagerijen. En alle winkels hebben natuurlijk Arabische namen. 

Screenshot_12

Dan vraag ik me dikwijls af of ik nog in Nederland ben als ik in zo´n buurt rondloop. Nederlanders zie je daar niet meer rondlopen. Alleen werkloze allochtone mannen die rondhangen of buiten in het zonnetje zitten te praten. Dan heb ik het nog niet over de Afrikaanse moslims die de straten afschuimen om het de autochtone vrouwen lastig te maken. Ook zij houden hun hand op en profiteren optimaal van onze welvaart zonder een slag te werken. En al onze traditionele partijen zijn er mee akkoord om deze mensen van het nodige geld en de nodige welvaart te voorzien. Dit ten koste van onze ouderen en onszelf. Wij worden door onze elitaire politici voor dom en racistisch aangekeken, omdat wij onze cultuur willen behouden. 

Screenshot_13

Linkse mensen denken dat ze alles het beste weten. Een autistisch trekje van links. De wereld verbeteren niet ten koste van zichzelf maar van een ander. Waarom moeten er zo nodig oude medewerkers van Greenpeace het land meebesturen? Dat, terwijl iedereen weet dat deze mensen het niet goed voor hebben met onze huidige levensstijl. Zij vinden het maar niks. Toch profiteren zij er het meest van. Kijk maar naar Samson. Hij was een zware Greenpeace-activist die nu een ongeleid politiek projectiel is. Zie maar waar zijn politieke ideeën toe geleid hebben. Ons land zit bijna aan de grond. Maar het is niet hun schuld hoor. Het is de schuld van de autochtone Nederlanders. De linksen gooien ons geld over de balk door allerlei corrupte regimes te steunen. Geen haan die er naar kraait. Links doet wat het wil. Zij laat ook blijken dat zij onaantastbaar is.  De arrogantie ten top. Dat zie je ook aan Rutte. Die man denkt dat hij nog razend populair is bij de bevolking, terwijl de meeste mensen hem uitkotsen. En zo kunnen we nog lang doorgaan over de vele impopulaire Nederlandse politici die dit land en zijn oorspronkelijke bevolking geen warm hart toedragen. Maar na hoogmoed komt de val. En dat doet pijn.

Screenshot_15

Het wordt stilaan tijd dat er een nieuwe wind in Nederland gaat waaien. Een wind die korte metten maakt met de oude politieke garde zoals het CDA, PvdA, D66, VVD, Groenlinks en de omhooggevallen Europese elite. Er zullen mensen aan het bewind moeten komen die nee durven zeggen tegen Europa.  Want ik weet uit goede bron dat een nieuwe regering instructies krijgt opgelegd van Europa hoe zij het land moet besturen. Zo gaat dat. En Rutte geeft daarom graag toe aan de andere linkse partijen, omdat die de koers van Europa wel volgen. Hij wil namelijk de rest van zijn carrière in de weelde van het Europees Parlement doorbrengen.  Timmermans en de andere trawanten willen dit ook. Zelfs als zij daarvoor Nederland en zijn oorspronkelijke bevolking en zijn cultuur moeten vernietigen. Hopelijk kunnen we in mei het tij keren en hen een halt toeroepen.

Screenshot_16

Door:
Erik60  
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De afschaffing van de Nederlandse samenleving

 1. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, het is precies zoals Thilo Sarazzin het over Duitsland zei op het Duits, maar in het Nederlands: ” NEDERLAND SCHAFT ZICH AF”, en toen ik dit eens bij DDS inzond, kreeg ik gelijk een permaban. Het is waar wat U zegt, we ZIJN en WORDEN al 42 jaar VERRADEN, door de kliek: VVD,CDA,PvdA,D66. Deze partijen, zitten vol met LANDVERRADERS, die ons land compleet naar de haaien hebben geholpen, i.s.m. de totaal RODE MEDIA en PERS!

  Like

  • exter39 zegt:

   Het is precies zo als je zegd, en wat mij dan zo kwaad maakt is dat ze de pvda en de vvd , nu voor de verkiezingen weer praatjes houden als het zou zo goed gaan , en dat ze een zetel stijgen in de pijlingen , of dat er niks mis is , dan vraag ik mij af zijn we nou echt zo achterlijk, ze zullen zich toch wel kapot lachen om zo veel naiviteit. dacht dat nederlanders veel wijzer waren.

   Like

  • Driek zegt:

   Het wordt de hoogste tijd dat de CDA, PvdA, D66, VVD, Groen links en de omhooggevallen Europese elite voorgoed van het toneel verdwijnt. En dat kan alleen maar wanneer de Nederlandse burger zijn verstand niet langer op nul laat staan, maar z’n hersens een keer gebruikt, door op de PVV te gaan stemmen. Want ons land begint zo langzamerhand, met al dat misdadige rapaille uit verre oorden, onbewoonbaar te worden.

   Like

  • lucky bee zegt:

   De SP niet vergeten, dat is ook een Marxistische partij.Komen ze aan de macht betekent dat Vrijheid weg.

   Like

  • BertG. zegt:

   Het is niet ” NEDERLAND SCHAFT ZICH AF”
   Volgens mij zijn we al afgeschaft. Nou weer terug naar af.
   Alleen de gemiddelde trouwe NOS kijker/oranje vlaggetjes zwaaier heeft het niet door. En dat zijn er nog al wat.
   Zo’n ruim 90% van alle NL’ers. En waarschijnlijk is dit nog laag ingeschat.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ BertG: 07.29. uur. We zijn inderdaad als eigen soeverein land al verkocht aan de EUSSR en de ISLAM. Dus heb je in feite gelijk Bert.

    Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Ach Tom maak je niet druk Ik ben maanden geleden al door DDS Geband en wat is het gevolg DDs heeft zich laten kennen en Ik stel dat aan de kaak Laat doen Livestro en hij meldt zichzelf wel
  Zelfs Joost heeft zo iets van laat maar

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk der Niederländer: 23.50. uur, op 15/3. Henk ik ben daar inmiddels wel overheen. Het geeft weer aan hoe ook DDS, schijnbaar alleen politiek correcte reacties wensen te plaatsen.

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik wil jullie even iets vertellen. Ik was 20 toen ik in de zaak van mijn vader ging werken. Een jaar later overleed mijn vader. Ik verkondigde aan de familie dat ik de zaak wilde overnemen, na beraad was dat oke, maar ik moest de familie uitkopen. Omdat mijn vader een goede naam had kreeg ik een hypotheek op de winkel, ik heb me kapot gewerkt, ook s’avonds. Na 25 jaar kon ik het niet meer aan, ik had vanaf het begin via mijn adviseur verzekeringen gesloten bij een verzekerings- bedrijf die het geweldig deed, weet ik veel, ik had het veel te druk. Toen ik het niet meer aankon en mijn bedrijf verkocht ging nog geen week eerde die verzekering failliet, ik ben nog op tv geweest als meest gedupeerde verzekerde. Alles was weg, al die jaren hard werken tot s’avonds laat weg!!!!!! Later hoorde ik dat de regering er al van af wist en niets gedaan heeft om het te voorkomen of ons waarschuwen. kijk zo is de regering, smoel houden en net doen alsof ze niets wisten, terwijl ze alles van ons afweten. Na meer dan 20 jaar kreeg ik een kleine vergoeding. Ik heb een eigen huis waar ik erg aan gehecht ben, dus die kon ik behouden door tussendoor andere dingen te doen. Heb weer een hypotheek genomen en heb nu een museum waar ikzelf heel erg verliefd op ben. Het klinkt allemaal makkelijk, maar het is vechten tegen de bierkei— voor je iets van de grond krijgt met banken enz. Maar ik heb het gered, ik sta er alleen voor, heb geen partner, geen tijd om die te ontmoeten :-}
  Dat is waarom ik tegen het pamperen van al die moslims, ze hebben geen flikker uitgevoerd en gedragen zich alsof ze God op aarde zijn, sodemieter op allemaal, ga naar je zandbak waar je thuis hoort met jullie praatjes en bedreigingen, laat eens zien wat jullie kunnen, stelletje roeptoeters. Wat heb ik een hekel aan die lui, en je moet ze ook nog onderhouden, dat is wel het ergste!!!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ben onder indruk van jouw verhaal Avidia, wat een pech kan een mens in zijn leven mee maken. Dan ook op zo een verschrikkelijke manier berooft te worden na dat geploeter om die zaak rendabel te houden tot het einde doorgaan, ongelooflijk. Ben blij Avidia dat je het lek uiteindelijk boven water hebt gekregen.

   Like

 5. donder2014 zegt:

  De media – zoals het compleet gemanipuleerde NOS journaal – dragen hun steentje ook bij aan de vernietiging van de Nederlandse samenleving. Het demoniseren van de PVV staat hoog op de agenda van de (linkse ) media magnaten. Dat er steeds meer moslimpartijen in de gemeenteraad komen komt GROOT in het nieuws. Maar wat er werkelijk aan de hand is bij onze “cultuurrverrijkers ” daar hoor je niemand over in de media, namelijk het stichten van het Kalifaat. Er zal ooit een moment komen dat de moslimpartijen in de landelijke politiek zitten en dan is het te laat, Gezien de groei van het aantal booslims in Nederland alleen maar toe neemt, zullen deze partijen alleen maar groter worden. WORDT WAKKER NL!!!! Welke wereld blijft er nog over voor onze kinderen en kleinkinderen???

  Like

  • BertG. zegt:

   Het is natuurlijk niet helemaal voor niks, mo-slim en christen-dom.
   Daar hebben ze goed over nagedacht. Maar voor dat ze dat door hebben……….

   Like

  • Monalisa zegt:

   Welke wereld blijft er nog over voor onze kinderen en kleinkinderen??? donder2014 voor u en u kleinkinderen is het al begonnen kijk om u heen en zie het, U kinderen komen zonder werk? en U kleinkinderen werken tot 35 jaar daarna is het afgelopen. de buitenlander pikt alles weg, maar dat wist ik 40 jaar geleden al. Bedankt joop in de olie wand hier is het mee begonnen De PVDA 1973/1977.
   Alleen de mens is zo dom die geloven alles wat de heren zeggen.

   Like

   • donder2014 zegt:

    Ik maak me inderdaad ernstig zorgen over de toekomst van mijn kinderen Monalisa. Mijn vader zei ooit ” De moslims worden onze ergste vijanden ” Toen zelf nog een kind besefte ik niet goed wat hij daarmee bedoelde. Dit is inmiddels 35 tot 40 jaar geleden nu weet ik wel beter. En mijn kinderen weten het nu ook……

    Like

   • BertG. zegt:

    Me opa zei inderdaad ook zo iets.
    Het gevaar wat we gaan meemaken komt uit het oosten.
    Maar iedereen dacht dat ie de Chinezen of communisten bedoelde.
    Van moslims had nog nooit iemand gehoord toen der tijd laatst staan met waar ze mee bezig waren.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG. klopt dat zij mijn schoonvader ook helaas de man is al meer dan 40 jaar dood,hij zij ook altijd let op het rode gevaar als je 1 chinees dood schiet komen er 10 voor terug maar nooit gedacht aan de islam.

    Like

   • Monalisa zegt:

    donder2014 dan bent u nu een stuk wijzer geworden maar U en vele Nederlanders kunnen hier wat aan doen maar je blijft altijd mensen houden die tegen u en mij zijn, zij denken anders denken niet aan later die er dan wel is .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s