Met onze beste wensen…

Screenshot_17

(Door: Hennie Eekhof)

Na onsmakelijke PvdA-ronselpraktijken in Soest, vermoedelijke PvdA-ronselpraktijken in Heusden en gelukkig mislukte ronselpraktijken in Vlaardingen door deze partij, blijken nu ook stemmenronselaars bezig te zijn in Roermond. Burgemeester Peter Cammaert van Roermond laat per brief aan de fractievoorzitters weten dat hij van verschillende kanten heeft vernomen dat mensen die aangeven niet te zullen gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen actief worden benaderd om hun stempas af te geven. De CDA-burgemeester schrijft in die brief dat hij aangifte zal doen als hem opnieuw berichten bereiken dat de kiezer individueel wordt benaderd.

De Burgemeester wijst de fractievoorzitters nog eens op artikel  Z8 van de Kieswet, waarin is bepaald dat het ronselen een celstraf van 30 dagen oplevert en een geldboete van de derde categorie. Het zou de burgemeesters van Soest, Heusden, Vlaardingen en Roermond sieren onmiddellijk aangifte te doen en voorlopige hechtenis aan te bevelen, opdat deze ronselaars tot na de verkiezingen achter de tralies zitten. Al was het om een democratisch proces op 19 maart zo veel mogelijk te garanderen.

Een opvallende detail aan de toenemende stroom ronselaars is wel dat het tot dusver nagenoeg alleen allochtonen zijn die namens de PvdA op een kieslijst staan. Eerder al hebben wij aandacht besteed aan een programma van EenVandaag, waarin uit de doeken werd gedaan hoe de PvdA middels de allochtone voorman Karakus in Rotterdam cliëntelisme van de zuiverste soort bedrijft. Alles wat democratie tot een gillende carnavalsvertoning maakt, wordt door de groep rond deze Karakus uit de kast gehaald om het voor het zeggen te hebben. Daarna  gaan alle remmen los: kinderen worden in een brandgevaarlijke moskee gegijzeld voor een nieuwe moskee en de raadsleden van Feijenoord zitten er voornamelijk bij  ’om het Turks zijn, en om het geld, maar niet om hun sociaaldemocratische idealen’.

In Vlaardingen probeerde de PvdA nog onlangs een ‘blauwe parkeerzone’ op een industrieterrein in te laten stellen. Op het industrieterrein kwamen echter nauwelijks bezoekers, zodat een dergelijke maatregel te zot voor woorden is. De uitzondering vormde de Oosthavenkade waar, hoe opmerkelijk toch, een Turkse moskee is gevestigd en aan de bezoekers waarvan de PvdA haar electorale voorkeur tot dusver onder andere heeft te danken. Het allochtone cliëntelisme komt dus vaker voor en wij moeten zodoende aannemen dat de bedoelingen van o.a. die Turkse achterban niet zozeer het genoegen van de democratie betreffen. Opvallend is ook hoe telkens de islamitische doctrine een rol speelt in dat cliëntelisme, teneinde die doctrine nog prominenter te laten zijn. Wel op kosten van de Nederlandse belastingbetaler uiteraard.

Op deze manier is Nederland hard op weg om zich in een bedenkelijk rijtje van bananenrepublieken te voegen. Het is tijd om daar korte metten mee te maken. Na de grandioze en dure mislukking (7 miljard euro, ieder jaar weer! ) van de integratie en de ‘maakbare samenleving’ is ons land financieel voldoende uitgeput om zin van onzin te scheiden. Direct stoppen dus met deze nonsens. Wie verkiesbaar wil zijn, zal uitsluitend een Nederlands paspoort moeten kunnen overleggen en geen Turkse, Marokkaanse of welke exotische andere nationaliteit ook. Dat een grote groep buitenlanders middels de EU ongevraagd ook al de lakens uit wil delen in ons land, is al ergerlijk genoeg. Laat ze dat maar in het thuisland doen, want daar is over het algemeen veel meer ‘op te bouwen’.

Dat onze beste wensen hen allen maar mogen vergezellen.

Door:
Hennie Eekhof

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Met onze beste wensen…

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Hulde voor de burgemeester van Roermond die zo adequaat ingegrepen heeft, maar mijn God, wat een toestanden! Nu maakt zo’n PvdA zich zelfs schuldig aan strafbare feiten!
  Ouwe Drees zou zich in zijn graf omdraaien als hij het wist! En trouwens, dit is ook meer dan den Uyl zich ooit had kunnen voorstellen. -Hoewel hij het destijds wel is geweest, die een begin heeft gemaakt met de gekte, waar de partij vandaag de dag dus in het kwadraat aan lijdt, namelijk: Per sé de hele wereld-ellende op je nek willen nemen.
  En de gevolgen worden nu pas goed zichtbaar: Het morele failliet van de PvdA is nabij.
  Die moeten nodig de PVV nog bashen: De meest doortrapte schurken blijken bij hèn te zitten! (Ja, wat een wonder: allemaal allochtonen die van corruptie aan elkaar hangen!)

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 20.52. uur. Geheel met je eens Theresa! Deze PvdA, moet zo nodig een grote mond hebben, deze salonsocialisten van “links lullen, rechts zakken vullen”, deze 5e colonne der islamisten, ongelooflijk dat ze het gore LEF hebben!

  Like

 3. tjonge zegt:

  “Het morele failliet van de PvdA is nabij”

  nabij ?????? dat station zijn ze 20 jaar geleden al gepasseerd.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Dit zal ten koste van alles onder de hoed geschoven gaan worden.
   Helaas zijn er mensen die dat niet toe gaan laten.
   Dat wordt nog lachen nietwaar.

   Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ow jah ben even vergeten.
  Dat ze hartstikke kapot vallen om het eens lekker op zijn Tilburgs uit te drukken.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ik denk dat we eerder een groot voorbeeld zijn voor al die andere bananen landjes.
  Daar heeft iedereen het van door hoe ze in elkaar steken w.b. corruptie en meer.

  Hier zijn ze nog veel erger, maar helemaal niemand heeft ’t door hier. Dat is pas knap.

  Zonder dat er ooit een opstand is geweest zwijgt de bevolking voor eeuwig en alles wordt voor zoete koek aangenomen. Wat er ook beweert wordt. Want zo zitten wij toch niet in mekaar. Dat is iets wat andere landen doen. Wij? Het braafste jongetje van de klas. Gluiperiger bestaat er niet.

  Dat is toch wel iets wat ze nog nergens voor elkaar gekregen hebben.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Voor wie alles wil weten over de fraude in Rotterdam 2010:

  Klik om toegang te krijgen tot 021%20Uitgeteld.pdf


  Dit is het rapport van de rekenkamer.
  Hier staat dus niets in wat schokkend is, er is niemand voor gearresteerd, geen partij voor gepakt, maar zie en lees hoe de vork in de steel zit.
  Er zijn dus meer dan 1000 ongeldige stemmen uitgebracht.
  Meestal was de telling fout, het barstte van de fouten.
  En toch vond dat oude politiek deze fraude een goed mandaat en ging fijn zitten graaien, als nieuw bestuur.
  Nog een opmerking:
  de meeste tellers zijn ambtenaren en dus PvdA,
  zo ook de bemanning van een stembureau en de rekenkamer
  fouten hebben niet geleid tot vervolging
  En nu worden de deelgemeenten opgeheven en vervangen door andere deelgemeenten terwijl minder dan 5% van de Rotterdammers hier achter staat. 95% wil ze niet en hoeft ze niet, maar de politiek kan niet zonder en verwacht dat wij er op gaan stemmen. Nou, ik niet. Ik ga mijn stem ongeldig maken.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Nog een opmerking:
   de meeste tellers zijn ambtenaren en dus PvdA,”

   Het doet er ook niet zoveel toe wat je stemt maar wie de stemmen telt.

   En dat hebben ze heel goed door en zijn hier super bedreven in. En niemand controleert het want zo zitten wij toch niet in elkaar.
   Maar iedereen kan zich hiervoor aanmelden, maar of je toegelaten wordt?
   Binnen het ons kent ons circuit wordt niemand meer toegelaten van buitenaf.
   Dus een waterdicht systeem met altijd de gewenste verkiezing uitslag.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Aanvulling:
  zie ook dit: http://www.pvdarotterdam.nl/zoekresultaten?zoekterm=volmacht
  Het ronselen van stemmen is strafbaar, toch is het een afdeling van de PvdA, die zich er mee bezig houdt. En natuurlijk allemaal op kosten van de belastingbetaler. Want wie betaalt de website en wie betaalt de volmacht coördinator? Juist: H&I.
  Dus een politieke partij mag dus geen volmachten vragen, dat heet ronselen en is strafbaar.
  Maar ze doen dat dus wel, open en bloot, en dat heet onhandig en is niet strafbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s