En opnieuw Khalid K., de koppensneller uit Almere

Screenshot_16

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jack Terrible)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

64 reacties op En opnieuw Khalid K., de koppensneller uit Almere

 1. Vederso zegt:

  Grof. Hij moet bij terugkeer levenslang achter de tralies.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Nee niet achter de tralies, hij moet de elektrische stoel krijgen. Achter de tralies kost hij de gemeenschap alleen maar geld, en blijft hij een potentieel gevaar.

   Like

  • DonnaDolce zegt:

   Maar niet in Nederland, in eigen land berechten……….dat wordt dan dood door ophanging.

   Like

  • learsi zegt:

   vraag me af of deze persoon nog subsidie,s ,uitkeringen etc etc vangt tijdens zijn 20 jarige ban .

   volgens mij heeft hij nu nergens geen recht meer op….

   live by the sword die by the sword…..

   Like

  • learsi zegt:

   die vent komt nooit meer terug .
   je moet maar rekenen dat er op deze vent gejaagd wordt .

   denk dat binnenkort zijn kop te bewonderen valt online.

   Like

   • Als je zo”n koppensneller in de Nederlandse gevangenis probeert te krijgen dan moet je eerst een rechtszaak tegen hem voeren en dat kost geld. Dan krijgt ie een dure advocaat en dan moet je zijn schuld maar proberen te bewijzen. Hij is onschuldig zoals al de overige moslims die strijden voor de goede zaak namelijk voor Allah (de Duivel). Krijg je hem per ongeluk wel in de gevangenis dan moet je hem levenslang aan het eten houden en al zijn gevangeniscomfort ophoesten. Zoals een eenpersoonskamer met tv en computer en muziek en moskee en … Dat is die hond niet waard!

    Like

  • learsi zegt:

   aan de andere kant iedere gast die hij daar vermoord komt niet meer naar ons kikkerlandjes 😉 .

   ik noem dat toch een WIN / WIN scenario

   Like

  • Cathja zegt:

   Moeten HIER nog kamervragen over gesteld worden??? Hij moet per direct ons land uitgetrapt worden!! Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt hier, om die duivel (weer) toe te laten in ons land? Hebben onze burgers geen recht op bescherming dan?
   Ik wil dit heerschap hier zelfs niet achter de tralies hebben, want dan moeten wij zijn vreten (halal natuurlijk) ook nog betalen!

   Hij hoort hier niet!

   Like

   • BertG. zegt:

    Een dikke kans dat ze uitkering ook nog gewoon door loopt.
    Met een beetje pech krijgt ie dan ook nog tot ze dood 600 euro per maand als ie daar zou blijven. Want, zielig.
    Ook zo’n wetje wat ze er even door gedrukt hebben.

    Like

 2. Rick zegt:

  Kan bij terugkomst gelijk de Horeca in 😉
  Iemand soepie?? 🙂

  Like

 3. Van zo’n vent krijg je toch een kunstkop!

  Like

 4. De ene laatste keer had ie maar één hoofd in zijn hand. Nou heeft ie er vijf. We moeten wel eerlijk zijn en toegeven dat ie vooruitgang maakt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dacht jij dan soms dat-ie er op dat moment nog maar één had afgehakt?
   Zal óók al wel het zoveelste geweest zijn……
   Maar inderdaad, wat moet je met zo’n beest nog in deze samenleving? Oppakken, zodra die één poot over de grens zet, zou het devies moeten zijn.
   Oh ja, en die Kamervragen hebben volgens mij toch wel hun nut, anders gaan ze weer doen of hun neus bloedt.
   In het e4rgste geval veinzen ze dan, deze foto he-le-maal niet gezien te hebben.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier een adept van het GRUWELBOEK der KORAN! Deze vent, direct verwijderen uit onze samenleving, deze onmens!

  Like

  • jans zegt:

   Het grootste deel van de islamieten in Nederland veroordelen dit niet, want ze zien het als een heilige oorlog. Dit komt neer op circa 6% van de Nederlandse bevolking. Het linkse tuig noemt dit cultuur verijking. Dit waarom Wilders islamieten generaliseerd, want de familie van de mensen waarvan de hoofden op de grond liggen zullen hetzelfde willen terug doen. Dus de islam creert een cirkel van geweld, waar steeds meer mensen in betrokken worden. De islam zal proberen deze geweldspiraal over de hele aarde te verspreiden. Dit is wat Wilders ziet en zijn tegenstanders niet.

   Like

   • Vederso zegt:

    Probeer eens dit verhaal bij P&W te vertellen. (goed comment trouwens, helemaal mee eens)

    Like

 6. Driek zegt:

  Dit kan toch echt niet langer, de ene gruweldaad na de ander passeert hier op deze site mijn netvlies. Ik krijg er slapeloze nachten van of verschrikkelijke nachtmerries. Houdt u mij ten goede, meneer Bron, ik vind het heel goed dat het hier wordt getoond, maar dit zijn toch beelden die in onze eeuw toch niet meer thuishoren. Ik schaam me gewoon te behoren tot het menselijk ras. Dat we zo diep zijn gezonken. Na de Holocaust dacht ik dat we het ‘Grote Kwaad’ hadden overwonnen, doch het lijkt alsmaar erger te worden, en dat in onze tijd waarin zoveel vooruitgang is geboekt op wetenschappelijk terrein, dit is toch echt verschrikkelijk. We moeten die islam verbieden en die moordenaars het land uitsturen. Vanmiddag in het winkelcentrum Amstelveen horden vrouwen met hoofddoek en kinderwagen, er is werkelijk geen aardigheid meer aan. Hoe kunnen onze regeringsleiders dit voor zich zelf verantwoorden? want we belanden in een wereld die zo onaantrekkelijk en goor is om in te leven, dat er straks niemand nog zin of de moed heeft om zijn ambities te verwerkelijken, je wordt er depressief en onverschillig onder. Ik hoop maar dat de jonge generatie zijn verstand gebruikt en zijn stem op de PVV uitbrengt. Ik hoop de tijd nog mede te maken dat lieden als Spekman en Samson tot de galg of het rad worden veroordeeld.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het horizontale rad, of het vertikale…? ?

   Like

   • In een ouderwetse stadspoort in Amersfoort staat nog een rond rad voor raddraaiers. Aan dat rad zitten emmers en het staat een klein beetje in het water. Zo wordt door raddraaiers het water overgeheveld van de ene kant van de poort naar de andere kant van de poort. Gevangenen in de Middeleeuwen werden raddraaiers en moesten in het ronde rad lopen.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek´± 16.16. uur. Geheel met U eens. En U vraagt zich terecht af, waarom onze regeringsleiders dit voor zichzelf verantwoorden. Nou, ik denk dat deze VERRADERS vuile zaak maken met de moslim Obama, de Bilderbergers, en de NWO. Het is in mijn optiek een groot complot.

   Like

 7. Lis zegt:

  Kan zo’n foto niet naar alle landverraders gestuurd worden, inclusief de Kamervragen? Dus naar alle partijen die dit schorem geen strobreed in de weg leggen, naar de NOS, P&W en noem de hele kliek maar op. En dan een reactie afdwingen. Dit is echt walgelijk.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Kijk de koran in werking ( hak hun hoofden af) . De koran is niets meer of minder dan een licentie om te doden.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Het is zeer onverstandig en uiterst naïef om te denken dat democratisch gekozen volksvertegenwoordigers niet op de hoogte zijn van deze vileine praktijken die zich afspelen in Syrië. Kamerleden zijn slim en intelligent genoeg en weten zich gesteund door allerlei adviesorganen, particuliere raadgevers om elk onderwerp wat op hun agenda staat daar een volledig overzicht over hebben. Tsja wat Theresa hier boven stelde dat klopt als een zwerende vinger zij doen alsof hun neus bloedt, alleen om het feit dat zij daar om politiek gevoelige redenen er niet openlijk over discussiëren in de Kamer, wel natuurlijk binnenskamers. De media zijn uiterst terughoudend om zich uit te weiden over de repatriërende jihadie’s, en volgens spaarzame berichten in de media worden zij door de AIVD in de gaten gehouden.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Als hij terugkomt dan krijgt hij gewoon een psychologische behandling op kosten van het rijk en de mogelijkheid om te gaan studeren. Ook kosteloos, natuurlijk.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Als je zo,n foto ziet vraag je je zelf af: “is-,t-wel-waar?” tenzij je mettertijd een cynicus bent geworden en………… HET IS WAAR.
  Wat ik me afvraag:”hoe kun je zo,n beest een nwe NL-er noemen”.!
  Heeft ie bij terugkeer al audientie bij mevr. Jorritsma aangevraagd.?

  Like

 12. dgneree zegt:

  Die man zal de koran wel verkeerd begrepen hebben

  Like

 13. leo zegt:

  fijn plaatje voor de zap-service meet aansluitend een debat met samsom, spekman,opstelten,
  plasterk en de rest van dat zooitje.

  Like

 14. Omastar10 zegt:

  Het wachten is hier op de eerste die hier zo zal vallen.
  Dan hoop ik maar dat het één van die hielenlikkers is

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Jack Terrible zegt:
  16 maart 2014 om 20:26
  Ik bedoelde iets dergelijks met vertikale rad, maar toen moesten de boeven eraan draaien in de “touwslagerij”. Om het getouw van de zeilschepen te maken. het horizontale rad was gruwelijker. Daar werden de mensen op “gerad-braakt’. Al hun ledematen verbrijzeld totdat ze langzaam stierven. Maar dat zal Mijnheer Driek wel niet bedoeld hebben voor die SamSam en die andere,Spekman.

  Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  Samen met Mo B. in 1 cel. En dan de sleutel weggooien.

  Like

 17. Yvonne van Cleef zegt:

  Timmermans zal hem wel een nieuw mes aanbieden;het oude zal versleten zijn!En Samsom staat al klaar met een leger psychologen en achterstallige uitkering!En Pechtold met een cursus!internationaal opsporingsbericht,niet om hem hier naar toe te halen,maar om zijn paspoort in te nemen,alsmede dat van zijn hele familie:retour waar ze ooit vandaan kwamen.Dit walgelijke voorval moet toch onderhand reden genoeg zijn om eindelijk eens een voorbeeld te stellen.Uitkeringen ook voorgoed stopzetten.Geen geld om naar de heimat te gaan?Gaan ze maar lopen!Beesten!

  Like

 18. Republikein zegt:

  Vierendelen en kielhalen, het Paard van Almere verplichten het vonnis te vellen.

  Like

 19. fleckie zegt:

  alleen al voor die fanatieke kop,zou je doodsbenauwd worden!–wie weet,wat daarin ‘omgaat’?realiseert men zich hier in NL wel, dat hij in feite een –massamoordenaar- is, die temidden van onze mensen woont?-(en hoeveel nog meer van dat soort,wonen hier?)

  Like

  • delamontagne zegt:

   Er zijn natuurlijk genoeg NL-ers die dat weten en zich mateloos ergeren en bezorgd maken dat er zovelen, die die verschrikkelijke ideologie, vermomd als religie, AANHANGEN, het land zijn ingelaten. Hebben zij macht er iets aan-te-doen?……..NEEN..
   En naar de afvalligen van de islam en afkomstig uit die landen, en die WAARSCHUWEN, wordt niet geluisterd.
   De echte schuldigen zijn al die huichelachtige politici, die uit eigen belang “verdoezelen”.
   Wat te denken van de uitspraak van die 4 :”Femke Hallalsema, Pechold en nog twee”..! ! “………..is geen beleid van de regering om de islamisering van Nederland tegen tegaan”.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Je zou die hypocrieten haast wensen dat ze er zo een in het donker tegen komen!

    Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Vanmorgen in de Volkskrant op pagina 8: Toch een bericht over Khalid H. Opschrift: “Op de foto met 5 afgehakte hoofden.” Die koppen stonden weliswaar niet op de bijgaande foto, maar zijn eigen kop wèl. Er stond ook nog, dat hij 10 jaar in Almere heeft gewoond, arbeidsongeschikt was enmedicijnen slikte tegen claustrofoie en schizofrenie, plus zijn activiteiten voor Jabbat-al-Nusra. En passant laten ze aan het eind van het artikel ook even het geval Robbin van Dolderen de revue passeren. Eindelijk: De MSM kan niet meer om één en ander heen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Deze aanvulling roept helaas wel bij sommige de gedachte op dat dit soort door behandeld dient te worden met psychische hulp om verder verval te doen laten stoppen.
   Dus het idee om ‘m terug te halen en ‘m onder het geitenwollen sokken team te laten vallen voor de rest van ze leven. Ben ik bang van.

   Like

  • delamontagne zegt:

   …….. De MSM kan niet meer om een en ander heen! ! !
   U bedoelt toch niet dat er een verandering in denkwijze komt ?
   NL heeft teveel nutteloze, criminele ( en vul nog maar veel meer negatiefs is ) immigranten op genomen.
   ER STOND o.a::
   Claustrofobie en schizofrenie
   K. (37) woonde voor zijn vertrek naar Syrië, ruim tien jaar in Nederland. Hij had een UITKERING…., was volledig arbeidsongeschikt en slikte medicijnen tegen claustrofobie en schizofrenie. In 2011 zat hij twee weken vast op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme. Wegens gebrek aan bewijs is hij vrijgelaten. En niet lang daarna naar Syrië afgereisd.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Stapelgek,dus!Van mij mogen ze hem daar kapot schieten;zoiets wil je hier niet rond hebben lopen!

    Like

   • Ha Yvonne, niet doodschieten maar ook levendig onthoofden met een scherp mes, precies zoals hij die anderen ook heeft aangedaan!!! We houden ons aan de koran!?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Delamontagne, 9.18u.: Nee, hoor, daar bedoel ik alleen maar mee, dat ze langzamerhand niet meer alles kunnen doodzwijgen, niet meer en niet minder.
    De feiten worden té talrijk.

    Like

 21. Josferatu zegt:

  Deze man moet gewoon opgesloten worden tot aan zijn dood (letterlijk).
  In een gevangenis zonder muren, zonder de mogelijkheid om ooit contact te maken met de buitenwereld. Samen met de rest van zijn “vereniging”. Wellicht kunnen ze ons een dienst bewijzen door elkaar lekker af te maken. Zijn we permanent van ze af en houden we onze blanke handen schoon. De rest van zijn leven letterlijk op water en brood. Als je hem het land uitzet heeft hij vrijspel in de rest van de wereld en verplaatst het probleem alleen maar.

  Like

 22. maria zegt:

  Dat is het geloof islamitische islam knap dat staat in hun boeken onthoofden

  Vragen zicht nog af waarom ze niet welkom zijn west Europa

  Like

 23. de 13de imam zegt:

  Onthoofden is een islamitische traditie. Volgens verschillende islamitische bronnen gaf de “profeet” Mohammed in 627 opdracht om 600 à 700 mannen van de joodse Qurayza-stam te onthoofden. En zoals we allemaal weten moet iedere moslim naar het voorbeeld van de profeet leven. Daarnaast wordt in de koran het onthoofden aangemoedigd in soera 8, vers 12 en soera 47, vers 4. Feitelijk is deze Almeerdernaar naar de wetten van de islam dus gewoon een vroom moslim, niets meer en niets minder.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is dus precies, wat ík al tijden door heb en wat ik verschillende mede-reageerders hier tot nu toe niet aan het verstand heb kunnen brengen.
   Want die blijven maar denken, vanwege al die gruwelijkheden, dat de Islam feitelijk een satanische ideologie/religie is. Dat is niet zo: Zij aanbidden evenals de christenen een Gód (Allah) en verwerpen volgens eigen zeggen Satan (Shaytan). Zelf viinden zij zich, in al hun gruwelijkheid, vróóm.
   En dat is nu juist het verraderlijke.

   Like

   • fleckie zegt:

    daar helpt alleen maar “OPRUIMEN” tegen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Geen enkel verschil dus tussen beide goden.
    De overeenkomsten zijn gelijk en treffend. En alle vinden zij zich inderdaad zeer vroom.
    Hoe gruwelijk de regels ook zijn die ze zich laten opleggen door andere.
    Niet zijn beide even bloederig, maar ik zie/lees elke dag meer raak punten.
    Ik zou haast zeggen dat de bedenker hiervan dezelfde moet zijn geweest.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 6.00u.: Exact! Daarom blijf ik zeggen, dat christendom alleen aanvaardbaar is als tegenhanger van de Islam op een pragmatische (bescheiden, onopvallende) manier.
    En laat ze zich niet verbeelden dat ze niet in soortgelijke fouten kunnen vervallen omdat ze geen satanisme zijn, want satanisme heeft er toevallig geen rúk mee te maken!

    Like

 24. Pingback: Aan het kruis met hem! | E.J. Bron

 25. Pingback: Gebed voor de naïeve kerkvoorganger | E.J. Bron

 26. debruin zegt:

  opgeruimd staat netjes rih Khalid K.

  Like

 27. Pingback: Propaganda, The Rise of Isis. The Osama Bin Laden circus and CNN. Putin the “bad” Wolf. - Bas Boon says

 28. Pingback: Propaganda, The Rise of Isis. The Osama Bin Laden circus and CNN. Putin the “bad” Wolf. | Bas Boon says

 29. Pingback: Propaganda, The Rise of Isis. The Osama Bin Laden circus and CNN. Putin the “bad” Wolf. – Bas Boon Says

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s