Het Maleisische vliegtuig en de islamitische terroristen

Screenshot_2

(Door: Kybeline)

Intussen bezit men concrete aanwijzingen dat het Maleisische vliegtuig op weg naar China door islamitische terroristen gekaapt en vernietigd werd. De familieleden van de passagiers zijn woedend, zeggen de media. Hopelijk zijn ze woedend op de moslims en de leugenachtige journalisten:

Er bevonden zich 239 mensen aan boord van het verdwenen vliegtuig. Eén van hen heeft het vliegtuig vermoedelijk met opzet gedraaid. Wat is er gebeurd op vlucht MH370?

Zaterdag maakte de Maleisische president Najib Razak bekend dat iemand opzettelijk de communicatietechniek van het vliegtuig uitgeschakeld en het in de omgekeerde richting over de zee ten noordwesten van Maleisië gestuurd zou hebben. Het laatste radiosignaal van het vliegtuig zou pas zeven uur later zijn ontvangen. Tot nu toe bestaan er nog geen aanwijzingen wie het vliegtuig van zijn oorspronkelijke koers afgebracht zou kunnen hebben. Mediaberichten dat het ontvoerd zou zijn, bevestigde de minister-president niet.

FAZ

Het is een mensenrecht dat men ook het religieuze lidmaatschap van de daders erkent, hen niet beledigd. De islamitische terroristen beschouwen zichzelf als moslims en ze worden door hun geloofsbroeders eveneens als moslims beschouwd. De kunstmatige constructie “islamist” wordt hen van buitenaf opgedrongen en is zodoende een schending van de mensenrechten en een schending van de godsdienstvrijheid. Stel je toch eens voor dat een Chinees zou weigeren een evangelische christen als christen te beschouwen, alleen omdat hij niet katholiek is. Precies dat echter doen de hardnekkige meningsdictators van het Avondland.

Ja, ook terroristen hebben het recht op hun religie. Men mag ze niet van hun geloof beroven, dat is een overtreding van het mensenrecht zoals dit in de grondwet verankerd is. Het is daadwerkelijk een elementair mensenrecht.

Net zo goed waren het moslims en geen islamisten, die op het centraal station in Bonn “ongelovigen bloed wilden zien huilen”:

“Ongelovigen” moesten “bloed huilen”. Bonner terrorist plande aanslag al sinds 2010.

Ruim anderhalf jaar geleden ontsnapte Bonn aan een wellicht vernietigende aanslag op het centraal station. De vermoedelijke dader zou een radicale Duitse moslim zijn. De jonge Salafist zou zijn daad jarenlang hebben voorbereid.

n-tv

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, mainstream-media, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het Maleisische vliegtuig en de islamitische terroristen

 1. fleckie zegt:

  waarom nemen moslim-terroristen niet hun –‘moslimbroeders-‘ mee naar allah?– ze willen toch zo enorm graag naar de ‘beloofde’maagden.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Het blijft een raar verhaal. Een complete Boeing zoek.
  Telefoons die afgaan en afgezet worden welke ze normaal met het grootste gemak tot op een paar meter kunnen uit peilen.
  Dus de autoriteiten weten exact wat er gebeurt is, dat kan niet anders, maar nou nog even eerst een verhaal in mekaar moeten zetten. Hoe verkoop ik dit nou weer aan de bevolking 2.0

  Like

 3. Vederso zegt:

  Het toestel is nog steeds niet gevonden, het blijft een mysterie.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Het kan zomaar zijn dat het vliegtuig ergens in een hangar staat om omgevormd te worden tot een wapen met kernbommen aan boord om naderhand ingezet te worden bij een zelfmoordaanslag op een grote stad.

   Jan wat dacht je van den HAAG volgende week??

   Like

 4. Lucky9 zegt:

  Vrijheid van religie is slechts een recht als het wederkerig is. De islam is geen religie maar een ideologie die geen wederkerigheid kent en ook niet duldt.
  Die twee paragrafen onder “FAZ” storen me mateloos want het zijn flagrante leugens.

  Like

 5. Nemesis zegt:

  IK ben er nog helemaal niet van overtuigd, dat het toestel vernietigd is. Of het moest , iets wat de kapers niet wilden, onderweg of bij de landing gebeurd zijn. Wel ben ik bang voor de passagiers.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Men blijft gissen;

  Like

 7. Republikein zegt:

  Haji flight, enjoy!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s