Het schaakspel der politieke partijen

Screenshot_10

(Door: Martha N.)

Over oude koek verhalen. Een tipje van de sluier opgelicht. Heeft Geert Wilders ongelijk wat betreft zijn uitspraak over Marokkanen? Heeft hij werkelijk de kiezers in de steek gelaten door de stekker uit kabinet Rutte I te trekken? Wat is er waar van dit alles?

Waar te beginnen met de berichten die over Geert Wilders de ronde doen? Bekende Nederlandse “Persbladen”, verslaggevers en P&W zenden in volle overgave negatieve berichten de Nederlandse wereld in. Zij werken in feite mee, net als voorheen met Pim Fortuyn, aan haat zaaien! Verslaggevers die Wilders interviewen, herhalen tot vervelens toe,de oude koek berichten over het in de steek laten van de “burgers” van Nederland door de stekker uit het kabinet Rutte I te trekken. Hier kom ik in later op terug.

Uitspraak over Marokkanen:

Politici, kranten en mensen die het kunnen weten, zijn deze week allemaal over hem heen gevallen. De opmerking van Wilders over Marokkanen in Den Haag is discriminerend. Daar heb je hem weer, kereltje Pechtold voorop, de werkelijke haatzaaier, had weer het hoogste woord bij P&W afgelopen vrijdag. Is wat Wilders zei dan niet de waarheid, mijnheer Pechtold.? Uiteraard is het de waarheid, maar die mag niet worden verteld. En dit heeft tevens als doel Wilders neer te zetten als haatzaaier. Oh heilige heren en dames van onze regering, die allemaal hun handen in onschuld wassen. De waarheid door de “burgers” doorgegeven aan kranten en instanties wordt door de plucheklevers niet aanvaard. Ze weten precies wat er aan de hand is, maar dat komt hen niet uit (slecht voor de EU-carrière).

De stem van het volk:

Marokkanen zijn doodgewoon een plaag in de grote steden. Zij pesten homo’s weg, politie en burgemeesters kijken weg. Geen enkele politicus, behalve Wilders, heeft dit  probleem ooit benoemd, maar zoals ieder weet, wordt dit genegeerd. We hebben niets aan zalvende uitspraken, die hebben we genoeg gehoord. JUIST de Marokkanen vinden dat niet ieder gelijk is, evenals de Turken! Bij het programma “Opsporing verzocht” valt de term “lichtgetinte daders” vrijwel bij elke misdaad. Wanneer je de man in de straat vraagt naar zijn mening over Marokkanen, dan vallen daarbij de uitspraken van Wilders in het niet. Er IS gewoon een keihard Marokkanen probleem. Waarom scoren Marokkanen zo hoog in de criminaliteit? Wilders heeft gelijk, maar het mag niet worden uitgesproken. De Nederlandse burger moet zijn mond houden..!

Screenshot_12

In een nabeschouwing op het “Marokkanendebat” constateerde Geert Wilders dat het Marokkanen probleem maar voortettert, dat de islam een ziekte is en dat Marokkaans tuig het land moet worden uitgezet. Is hij fout door dit te zeggen, mag er niet gesproken worden over problemen en overlast voor de burgers van Nederland, door anderen die hier royaal ontvangen werden en worden, een dubbel paspoort hebben, niet hoeven te solliciteren wanneer ze geen baan hebben (daar kwamen ze ook niet voor)..? Nee, wij moeten zwijgen en ja knikken, wij Nederlanders zijn geen baas in eigen land, dat zijn buitenlanders die op handen gedragen worden door onze regering!

Twistgesprek tussen Henk Müller (vragen) en David Pinto (Volkskrant). Een Marokkaan die het goed doet is een uitzondering, woorden gesproken door een Marokkaan.

Lees verder: www.volkskrant.nl

Een Marokkaan die het goed doet, is een uitzondering. Bedreigingen, ziekenhuispersoneel bedreigt door Marokkanen, buschauffeurs tijdens hun werk afgetuigd, joodse burgers bedreigd en geïntimideerd, meisjes in zwembaden betast, extreem geweld in de trein, op het voetbalveld, lover boys, noem maar op, zij zijn zelfs niet te beroerd om ouderen en mensen in rolstoelen lastig te vallen. Bevalt je gezicht en manier van kijken hen niet, dan wordt je in elkaar getrapt, is je rok te kort als vrouw, wil je je mobiele telefoon niet afgeven, dan vallen er rake klappen…

De Marokkanen voelen zich beledigd en bedreigd door Wilders. Marokkanen: ‘OM, doe iets tegen Wilders!’ Wilders bevindt zich volgens minister Timmermans, uiteraard weer de PvdA , compleet “buiten de werkelijkheid” van Nederland. “Marokkaanse Nederlanders” horen bij Nederland, blijven in Nederland, dragen bij aan de opbouw van de Nederlandse samenleving. HA..! Ach mijnheer Timmermans, de PVV buiten de realiteit?? Mijnheer Timmermans, voedselbanken rijzen als paddenstoelen uit de grond. De zorgpremie is niet meer op te brengen. 700.000 werklozen. Ouderen liggen 24 uur in een poepluier. De gehandicapten worden door jullie gezien als paria’s. De PVV en de burger buiten de realiteit?

Laten we overgaan naar een ander onderwerp, want hier wordt een mens niet goed van.

Wilders, de man die de schuld kreeg

Over oude koeien. Wilders is overal schuldig aan. Het is zijn schuld dat het kabinet Rutte 1 ten val kwam. Opnieuw wordt dit naar voren gebracht, deze keer door premier Mark Rutte, die zelf boter op zijn hoofd heeft. Was hij het niet, die stemmen won met valse beloften..? Eenmaal gekozen en in samenwerking met Samsom PvdA, veranderde de situatie als een blad aan de boom. Wat beweerde de heer Mark Rutte? Als het spannend wordt gaat de PVV er als Zoef de Haas vandoor! Deze woorden werden uitgesproken tijdens zijn wekelijks gesprek in het programma: ”Een vandaag”!  Op nieuw een aanval in de rug, Rutte verwijst hierbij naar het opstappen van PVV-leider Geert Wilders twee jaar geleden. Alweer die oude koeien uit de sloot, kan hij nu niet eens iets nieuws verzinnen. Je wordt er onderhand zo flauw van. Hierbij vergeet mijnheer Rutte te vertellen dat het Wilders indertijd zo moeilijk werd gemaakt, dat hij niet anders meer kon dan het “kabinet” te laten vallen!

Screenshot_11

Waarom Geert Wilders de stekker eruit trok! De waarheid mag gezegd worden. Maxime Verhagen van het CDA is de schuldige.

Terugblik:”De val van kabinet Rutte 1”

PVV-leider Geert Wilders trok de stekker uit het eerste kabinet-Rutte, omdat toenmalig CDA-leider Maxime Verhagen hem beloften had gedaan die Verhagen t.a.v. zijn achterban niet kon nakomen. Een bezuiniging van anderhalf miljard euro op Ontwikkelingssamenwerking bleek achteraf niet mogelijk en hierdoor stond Wilders met lege handen.

Maxime Verhagen CDA (samen met Ben Knapen) is de man die een einde maakte aan kabinet Rutte I. Wilders kon niet anders dan de stekker eruit trekken..! Maxime Verhagen liet Ben Knapen (indertijd belast met ontwikkelingssamenwerking) onderzoek doen naar eventuele bezuinigen hierop, maar deze dacht dat het een technische exercitie was, jaja. Toen Knapen vervolgens van Verhagen te horen kreeg dat hij inderdaad één tot anderhalf miljard euro moest bezuinigen, kwam hij in verzet. Het bedrag van twee miljard dat hij had doorgegeven, had hij beschouwd als een technische exercitie en niet als een reële mogelijkheid.  Knapen gaf aan dat hij zou aftreden als het daadwerkelijk tot zo’n bezuiniging kwam. Verhagen en Rutte waren zogenaamd stomverbaasd, maar Knapen kreeg steun van partijgenoten in het kabinet.

Lees ook: http://digitalehofstad.wordpress.com

Door velen onopgemerkt in die tijd, maar staatssecretaris Knapen speelt in deze geschiedenis een hoofdrol. Wilders moet weg. Knapen heeft de steun van zijn partijgenoten, ze vinden Wilders een bemoeial en dat kunnen de politici die graag onderling dingetjes (slecht voor de burger) regelen, niet waarderen. Naast de gedoogterreinen zoals immigratie, ouderenzorg, veiligheid en financiën, bemoeide Wilders zich ook met andere dingen, waaronder Buitenlandse Zaken. En och arme, minister Gerd Leers voelde zich constant door Wilders onder druk gezet, zegt hij. Verhagen wil geen breuk binnen het CDA veroorzaken, die door het opstappen van Knapen zou worden gecreëerd en weigerde Wilders de bezuiniging op Ontwikkelingssamenwerking. De PVV-leider was daar zo boos over dat hij op het laatste moment het Catshuis verliet. De val van Kabinet-Rutte I werd daarmee een feit.

Lees verder: www.elsevier.nl

Screenshot_13

Vanuit de achterban werd Maxime Verhagen van het CDA onder druk gezet om de samenwerking met Geert Wilders te verbreken. Er werd in achterkamertjes naarstig gesproken over de manier waarop, bang dat men anders leden zou verliezen. Wilders werd in een hoek gedrukt, totdat hij niet anders kon, het was een opgezet spel door Verhagen en Knapen. Zij zijn in feite schuldig aan de val van Rutte I. De politici zijn hiervan op de hoogte, Rutte voorop. Het is dan ook laag om Wilders steeds weer te confronteren met wat er 2 jaar geleden gebeurde en hem ervan te beschuldigen dat hij degene was die wegliep, terwijl het Maxime Verhagen samen met Knapen was, die verantwoordelijk waren. Het is één grote leugen gericht tegen Wilders, waaraan verslaggevers dapper meedoen. Als er één niet weggelopen is, is dit Geert Wilders, dat moet zo langzamerhand duidelijk worden.

Nadat de bemoeizuchtige Wilders eruit gewerkt was, konden de overige partijen weer hun gang gaan. Het resultaat voor de Nederlandse bevolking is duidelijk zichtbaar. In sneltreinvaart is alles dat goed was door dit kabinet naar beneden gehaald. Wilders kreeg dus ten onrechte de Zwarte Piet toegespeeld. Zo heeft Rutte wederom zijn ware karakter getoond en heeft het CDA zich muisstil gehouden over hun (on)betrouwbaarheid. Houd hier rekening mee bij volgende verkiezingen..

Ben Knapen kreeg als beloning een vette baan aangeboden en werd in 2013 vertegenwoordiger van de Europese Investeringsbank bij de Europese Unie… Voor wat hoort wat, nietwaar… De kiezers zijn massaal bedrogen en zullen opnieuw bedrogen worden.

Kies voor iemand die werkelijk achter ons land staat.

Screenshot_12

Door:
Martha N.
(Met het vriendelijke verzoek het bericht mogelijk aan zoveel mogelijk anderen door te geven!)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Het schaakspel der politieke partijen

 1. Sjaak zegt:

  Jongetje in debat met Wilders
  De 13-jarige Gokhan Yaylan verraste PVV-leider Geert Wilders
  tijdens zijn verkiezingscampagne in Den Haag met een gedurfde
  vraag. Welke vraag dat is, is te zien in deze video. (Telegraaf)

  Ook weer zo’n flutbericht waar een klein incestmarrokaantje
  navraagt naar de hoofddoeken ! Waarop Geert andwoord geeft
  dat de hoofddoeken en burkas onderdrukking tot uitdruk brengen !
  Aansluitend zijn nog een paar Vieze etterkopjes te zien
  De Marrokanen en de hele moslim allochtonen kunnen
  voor mijn part zeven kleuren stront scheiten in hun
  ploederbroeken !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heb het bekeken.
   Als ik Wilders was geweest, was het eerste dat ik gevraagd had: “Wil JIJ er dan één dragen?”
   Antwoord (misschien) Eh…..Nee, ik ben een jongen. Reactie: “Dat ben je. Daarom kun je ook niet ergens naar vragen,wat alleen je moeder of je zusjes aangaat. Als ZIJ er zo graag één willen dragen, kunnen ze zelf naar me toekomen met deze vraag, maar ook aan hèn zal ik uitleggen, dat we hier in Nederland zijn en dat we er hier niet van houden: Voor Nederlandse vrouwen is het een vreselijke vernedering om niet eens hun haar te mogen laten zien; zij wíllen niet, dat vrouwen zoiets zouden moeten.
   Maar dat is geen zaak van jullie, jongens, zei ik al; laat de vróuwen dat aan me vragen.”
   Ik weet het heus wel:Achteraf praat het gemakkelijk. Toch geloof ik wel, dat ik zoiets had gezegd. (Klein lefgozertje; denkt even de zaken voor zijn móeder te moeten regelen.)

   Like

   • Martha N zegt:

    Ja Theresa hij denkt niet alleen de zaken voor zijn moeder te moeten regelen, zijn moeder heeft gewoon niets te zeggen, het jongetje is de baas over zijn moeder, is superieur. Alle mannen (jong of oud staan boven de vrouwen ook moeders).
    Pas geleden heeft een zoon zijn moeder doodgeschoten tijdens een echtscheidingsproces..Je hebt het vast gelezen.
    Een vrouw heeft geen rechten, ook geen recht om van haar man te scheiden die haar mishandeld, de zoon staat achter de vader, niet de moeder. enzovoort, Ik hoef je niets te vertellen.

    .

    Like

   • Sjaak zegt:

    Theresa ! Daar heb je groot gelijk mee !
    Van die kant hat ik het nog niet gezien !

    Like

 2. Syrier zegt:

  Niet alleen de marocs zijn een plaag,maar de hele moslim- import is een gigantische ramp voor mens en milieu.

  Like

  • Martha N zegt:

   Syrier… Gelijk heb je, dit hebben we echter te danken aan de wijsheid van onze regeerders van de laatste jaren tot nu toe en als goede hardloper de PvdA.

   Like

 3. H. Numan zegt:

  Niemand schijnt te kunnen begrijpen dat Wilders een Teflon politicus is. Alle gesmeten viezigheid glijdt van hem af. Sterker nog: hij geurt daarna naar viooltjes!

  Like

 4. Avida zegt:

  Het is allemaal voor gestoomd, Wilders is een gevaar en blijft een gevaar, dat was de opzet, hem eerst binnenhalen en dan laten stikken, vertel mij wat, allemaal stemmen op Wilders, laten wij die hycromaten een poepje laten ruiken, stem voor Wilders, de PVV

  Like

 5. Tienus Plotseling zegt:

  Welke video?

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Natuurlijk heeft Wilders gelijk; zo veel vrouwen met hoofdoeken heb ik vroeger alleen in Beiroet ,Libannon gezien, maar nu zie ik dat ook in ons land.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Vroeger in Beiroet, Libanon gezien? Vroeger was Beiroet, Libanon het Parijs van het M.O. en zo werd er geleefd. Zoveel hoofddoeken kun je dus niet gezien hebben. Of je moest in een islamitische krottenwijk rondgelopen zijn en verder helemaal niks gezien hebben.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Hier op deze site weten we wel dat we dagelijks belazerd worden door de ‘Oude’ partijen zoals PvdA, CDA, VVD, D66, CU, SGP, ‘Groen’ Links en de tv leugenaars zoals P & W, de riooljournalisten en ander links tuig.
  Het word nu eens tijd dat de circa 16 miljoen grauw grijze gehaktballen die de rest van de bevolking vormen, is uit hun coma ontwaken en hun oren niet meer laten hangen aan die fascistische kliek die de allochtone moslimimport tegen beterweten in blijven verheerlijken !!
  De vuile Landverraders !!

  Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Ook dit artikel van Martha is er weer een van grote klasse. Wat betreft Timmermans, ik heb op 14 maart j,l, diens uitspraken eens met de werkelijkheid vergeleken. Ik zet dat verhaal hier nu als reactie en als een soort nadere precisering van wat Martha er al over schrijft:

  DIE TIMMERMANS TOCH!

  Die Timmermans hè, ik vond hem bij vorige gelegenheden al niet zo betrouwbaar (wat wil je ook van iemand uit de PvdA ?), vond hem wél verraderlijk en een leugenaar op zijn tijd.
  Vandaag, vrijdag 14 maart 2014 geeft hij daarvan een bewijs dat mijn persoonlijke bevindingen omtrent dit mannetje tot een, voor iedereen die wel eens informatie op doet, keiharde werkelijkheid wordt: Timmermans is een leugenaar en een verrader niet alleen van Nederland, maar van de WAARHEID! En dat laatste, de waarheid verraden, is iets waarvoor je ontstellend dom óf ontzettend crimineel moet zijn.

  Wat zei die verraderlijke schertsfiguur en waar ging dat dus over?
  Het ging over de opmerking van Geert Wilders dat hij een de Hagenaars een Den Haag gunde met minder Marokkanen. Waarbij hij wees op de erg forse overmaat van Marokkanen in de criminaliteit en in het eten uit de door óns gevulde staatsruif. Om die vele, vooral jonge Marokkaanse criminelen ging het dus met name, daar heeft trouwens niet alleen Den Haag, maar heel Nederland bijzonder veel last van. 

  Wilders bevindt zich volgens Timmermans ‘compleet buiten de werkelijkheid’ van Nederland. En hij durft dan ook nog te stellen dat Marokkaanse Nederlanders:

  > ‘Bij Nederland horen’.
  O ja Timmermans? Waarom integreren ze dan niet in onze Nederlandse samenleving?

  > ‘In Nederland blijven’.
  Geen wonder Timmermans, waar je als Marokkaan gratis aan je centen kunt komen en waar je misdaden worden bestraft met strafjes waarom een kleuter nog lachen zou.

  > ‘Bijdragen aan de opbouw van de Nederlandse samenleving’.
  Nou Timmermans, je oogjes zitten vol poep hoor, de enkelingen die dat doen staan in geen verhouding tot de massa die dat níet doet. Niks opbouw, hoofdzakelijk afbraak!

  Dan zegt de sukkel ook nog:
  > ‘Marokkaanse Nederlanders hebben ook problemen in de samenleving, die problemen moet je oplossen’.
  Dat Timmermansje is toch wérkelijk van de spreekwoordelijke pot gepleurd zeg! De Marokkanen, die waar Wilders het oog op had, hébben geen problemen, die MAKEN ze, en áls ze dan al problemen hebben is dat veelal aan henzelf te wijten: Geen Nederlands spreken, niet integreren, eisen dat Wij onze cultuur aanpassen zo niet opgeven, Nederlandse vrouwen beledigen, Joden en homosexuelen aanpakken, noem maar op. Je mag de lijst aanvullen.

  > ‘Door te roepen dat mensen maar weg moeten, wat een compleet irrealistische voorstelling van zaken is, zet je mensen tegen elkaar op’.
  Húh? Timmermans, verdraaier van de werkelijkheid, zet je mensen tegen elkaar op als je je verweert tegen de agressie, de arrogantie en onwil van die mensen? Nee toch sukkeltje, dan VERDEDIG je jezelf. 

  En als klap op de vuurpijl zegt het stuk onbenul voorafgaande aan de ministerraad:

  > ‘Waar Nederland behoefte aan heeft, is dat we samen de schouders eronder zetten, niet dat we bevolkingsgroepen tegen elkaar op gaan zetten’

  Ziet íemand die niet beneveld door het leven gaat wélke schouders ‘er’ onder zitten? ‘Samen’ blijft een vrome wens die vooralsnog – en waarschijnlijk tot in lengte van jaren – een wens zal blíjven en nooit vervuld zal worden. Alle tekenen wijzen daar op.
  En is íemand er van overtuigd dat je ‘bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet’ als je je te weer stelt tegen de excessen van zo’n groep?

  Niet Geert Wilders, maar (en dan uit ik mij erg vriendelijk) die onnozelaar Timmermans is het die ‘compleet buiten de werkelijkheid’ van Nederland staat. En zo’n liegende nitwit is dan minister van buitenlandse zaken?
  Geert Wilders vindt hem inmiddels een ‘zieke minister’. 
  Ook al zo’n aardige kwalificatie van de verraderlijke oetlul Timmermans.

  Frans Brassens
  14 maart 2014

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Frans Brassens 09.09. uur. Een heel goede reactie Frans. Ook ik ben van mening, dat Wilders de “overlastgevers”, op het oog had met zijn uitspraak. En ja, de Marokkanen wensen niet te INTEGREREN, en de meesten verrichten ook geen ARBEID. Alles mogelijk gemaakt door de onbenullen der progressieven, en de zieligheidsindustrie! Maar Frans ook de VVD,CDA,D66,GL,CU heb ik niet hoog zitten! Deze zijn medeplichtig aan het Marokkanenprobleem!

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Tom, op mijn Facebook pagina staat de laatste twaalf dagen, elke dag aangepast, een tekstplaatje met: ‘over X dagen gaan we…’, dan alle door jou genoemde partijen, en tenslotte wát we dan wel gaan doen. Je zou het kunnen raden. Morgen zal er staan ‘Morgen gaan we….’ en overmorgen ‘Vandaag gaan we…’

    Like

  • Martha N zegt:

   Dank je Frans en goed aangevuld

   Like

 9. Sjaak zegt:

  De verkiezingen komen er weer aan en nu geeft het
  snel nog een fooitje voor de zwakste van de bevolking !
  Omgerekent 5,88 € op de maand ! Om de kruipgang
  naar de kabbanossa-kies-urnen van de linkse kerk aan
  te duwen ! Volgend jaar geeft het dan natuurlijk nada
  noppes meer !
  De rattenvangers van Denhagistan leggen hun verkiezings-voer uit !

  Akkoord over extraatje voor minima
  DEN HAAG –
  De laagste inkomensgroepen krijgen dit jaar een extraatje. Een echtpaar krijgt eenmalig honderd euro, een alleenstaande ouder negentig euro en een alleenstaande zeventig euro. Staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken heeft maandag overeenstemming bereikt met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten over de uitvoering van deze maatregel.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Ja Sjaak, een lokkertje, een eenmalige wel te verstaan… halen ze volgend jaar wel weer terug, maar gelijk heb je

  Like

 11. D.Day zegt:

  Beste Martha, mijn complimenten met dit stuk. Ik ben Amsterdam ca 5 jaar geleden ‘ontvlucht’ door, laat ik het mooi zeggen, een woon- en leefomgeving die steeds gekleurder en onsympathieker werd. Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik jouw stuk volmondig onderschrijven. Wij zitten nu met de gevolgen van 40 jaar ‘multi-culti’-beleid, waarvan de gewone Nederlander het grootste slachtoffer is geworden.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Het schaakspel der politieke partijen……Die zichzelf SCHAAK-MAT hebben ‘gezet’……Treurig lachtertje, maar een werkelijk feit. Het zal steeds moeilijker worden, het politieke schaakspel in goede -, of betere ‘banen’ te leiden. Deze gehele wereld verdort op alle vlakken, een woestijn van onvruchtbaarheid is al jaren/decennia aan het toenemen. Het ravijn wacht gapend op ‘z’n’ prooi!!! De politieke imbecielen en hun mede-kompanen, tuimelen één voor één naar benee, de diepe duisternis tegemoet. “Have funnnnnnnnnnnnnnnnnnn”.

  Like

  • Anneke zegt:

   En welk land bloeit meer en meer als een roos in de dorre woestijn???? ISRAEL…..buitengesloten van deze wereld lijkt wel. Máár nu al OVERWINNAAR !!! “Wie het laatst lacht, lacht het hardst……”.

   Like

   • Martha N zegt:

    Anneke, gelijk heb je
    Nu er tegenaan, zonder protest zal het niet gaan…
    We hebben altijd nog een wapen in de hand nee zeggen en tegen stemmen wat ons niet bevalt, tenminste op dit moment nog.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s