Homohaat

Screenshot_15

(Door: Jack Terrible)

Homohaat

 Waarom worden in Amersfoort
homo’s getreiterd, mishandeld
en moeten ze vrezen voor hun leven?
Hebben we dat te danken
aan het geloof van bepaalde allochtonen
en hun gebrek aan verdraagzaamheid?
Ik vind dat diep en diep triest!!!

 Door:
Jack Terrible
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in homofobie, Islam. Bookmark de permalink .

27 reacties op Homohaat

 1. Ik herinner me die imam die riep dat homo’s van het dak van een flatgebouw moesten worden gegooid. Dat riep ie toen Theo van Gogh nog leefde. Het zijn volgens mij niet bepaalde moslims die dat wensen maar bijna alle moslims. Anders ben je een afvallige. En er zijn weinig afvalligen binnen de islam. Dat schijnt zo.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Is ook zo. En nog niet al te lang geleden wierp heel links zich op als dé beschermers van homo-rechten.
   Maar nu worden ze al stiller en stiller op dat gebied. Omdat ze met de Islam te maken hebben.
   En zo’n halve gare als AAf Brandt Corstius windt zich verschrikkelijk op als iemand homo’s het recht op een kind ontzegt.
   Maar die hebben daar niets aan, als ze zich tegelijkertijd opwindt over het feit, dat zoveel Nederlanders opeens anti-Islam zijn.
   Want de Islam ontzegt ze nog wel wat meer dan het recht op een kind!
   Ja, Jack, het zijn voor homo’s weer tijden in de neerwaardse spiraal!

   Like

  • Ha E.J. Bron, ik heb vanmorgen aan een collega die moslim is gevraagd wat ie van die homohaat vindt en ie zei; “Wij vallen op vrouwen maar sommige mannen vallen op mannen. Dat is ook goed”! Ja, die zijn er ook. Maar ik ken twee andere collega’s die ook moslims zijn en die tegen homo’s zijn en de sharia ingevoerd willen hebben.

   Like

 2. jans zegt:

  Uitvoering van de islam is volgens de Nederlandse wet strafbaar, dus is de koran een oproep tot ongehoorzaamheid aan de Nederlandse wet. Dus de islam moet verboden worden, alle moskeen en islamstichtingen moeten worden gesloten, alle korans moeten vernietigd worden.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Ik kan de plusknop nergens vinden, Jans jij krijgt van mij een groot aantal plusjes. +++ Alle moskeeën moeten worden afgebroken, overal ter wereld om te beginnen in Nederland!

   Like

 3. Voor moslims is vrouwenmishandeling en kindermisbruik (kinderhuwelijken met zesjarigen) normaal, zelfs sex met dieren wordt getolereerd. Dit soort barbaren hebben het lef over anderen te oordelen en dan zijn er ook nog partijen die hier achter staan! Wat zegt dat over de mensen van deze partijen?

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat we hier te maken hebben met de meest achterbakse en laffe mensen die de wereld ooit voort gebracht heeft.
   Die waarschijnlijk zelfs nog wel een beetje jaloers zijn dat zij het nooit voor elkaar gekregen hebben om zoveel macht uit te kunnen oefenen als de moslims toepassen op hun bevolking. Dan maar meedoen in de hoop dat ze ook wat macht krijgen.
   Nou, ze zijn de eerste die aan de beurt zijn als het echt uit de hand loopt.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Realpredictor zie hier het voorbeeld.

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Beste Jack Terrible,
  ik heb last van “homobaal”. Mag dat ook? Ik baal ervan dat homo’s GroensLinks stemmen en D66 om maar vooral policor te blijven en tegen de PVV te zijn en op die manier meewerken aan het onleefbaar worden van ons land. Als homofiel Nederland de barricades op zou gaan tegen de islam konden wij achter onze homo’s staan. Maar helaas, de meesten kiezen voor de oude politiek, waaronder veel bekende Nederlanders en zitten wij ook met de gebakken peren. En daar baal ik van.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   @Leefbarbaar, chapeau! Je ziet het goed. Er zijn te veel laffe mietjes. Waar anders komen al die kiesgerechtigden vandaan die op GroenLinks en D66 stemmen? Echte kerels zijn dat in ieder geval niet. Het is daarom bijvoorbeeld ook zo’n groot gemis dat de Willem Arondéus-lezing (verzetsheld èn homoseksueel 1894-1943) in 2011 gehouden zou worden door Thomas von der Dunk (kruiperige landverrader èn homoseksueel). (zie wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Arondeus/ ) Daarmee is feitelijk het failliet bekrachtigd van gedachte achter de Arondéus-Lezing!

   Het wordt tijd dat er één man (M/V) opstaat om het verzet te leiden en richting te geven! Dan kan heel het volk achter hem gaan staan. Dat moet toch héél erg aanlokkelijk klinken voor een ‘homo-sueel’ dat er één man achter hem staat.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste vanhetGoor,
    thanx. Liever zag ik dat vele, of alle homo’s nadenken over de toekomst en kiezen voor een land zonder islam. Liever een beweging die ons helpt dan één leider.

    Like

  • Beste Leefbarbaar; ik ben in mijn jeugd seksueel misbruikt door volwassen homo’s (allemaal familie en vrienden van ons gezin) en daarom had ik hevige homohaat in mijn jeugd. Maar dat is in die jaren verwaterd. Homo’s mogen er best zijn als ze maar van me afblijven! Ik maakte bijvoorbeeld in mijn jeugd een tekening van twee homo’s die aan galgen hingen en in de tekening stond “Gays” en een kopie van die tekening stuurde ik op naar de COC. De COC nam contact op met de politie. Toen moest ik op het politiebureau komen. En daar vertelde ik dat de twee homo’s in de tekening mijn oom en zijn homofiele vriend waren. En wat ze allemaal met me hadden uitgehaald. En dat de politieagent dat maar mooi zou mogen vertellen aan de COC! Maar ik kan het pesten en het geweld tegen en de moord op homo’s niet goedkeuren! Vooral niet van religieuze waanzinnigen!!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Heftig allemaal wat jij allemaal mee gemaakt hebt en schrijft. Ik schrik er van. Ik weet wel dat zo iets gebeurt maar toch. Zonder dat je ooit echt geholpen bent ergens mee.
    De grootste waardering voor jou. Ik zou niet weten hoe ik zou reageren als ik jou verleden zou hebben mee gemaakt. En dan toch nog tolerant blijven.

    En voor de rest, laat mekaar met rust, dat ben ik volledig met je eens.
    Leven en laten leven. Maar val nooit iemand lastig met je eigen overtuiging.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG. en Jack Terrible er zijn meer mensen zo al jij, helaas ze durven er niet over te praten Sterkte nog met de jaren, het zit wel tussen je oren en je draagt het altijd mee.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Jack Terrible,
    schilder het van je af. En gelijk heb je. Je moet dingen achter je laten. Moeilijk en soms niet op te brengen, maar wie altijd achterom kijkt, ziet niet waar hij heen gaat.
    Sterkte, LBB

    Like

   • @Aan allen, ik mocht van die homofielen niet praten over het seksuele misbruik. Dat heb ik een poosje volgehouden en het bleef maar doorgaan. Toen begon ik er steeds over te praten tegen iedereen. Toen stopte het seksuele misbruik. Mijn familie stopte me in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik werd wel bedreigd met de dood. En mijn familie schakelde huurmoordenaars (twee personeelsleden van de inrichting) in die me 100 dagen in coma sloegen in een bos nabij de inrichting. Toen ik ontwaakte uit coma vertelde die huurmoordenaars en mijn familie dat ik een zelfmoordsprong voor een auto gemaakt heb en daardoor in coma raakte. Zelfs in de krant stond dat ik een ernstig auto ongeluk heb gehad en zwaar gewond naar het ziekenhuis werd gebracht. Allemaal leugens van hen maar ik heb er geen moment spijt van dat ik erover begon te praten, de enige redemie!!!

    Like

 5. Jan zegt:

  De zogeheten ‘gayparade’ ofwel flikkerparade op de Amsterdamse grachten roept bij mij altijd weer walging op en stilletjes hoop ik dat de bootjes kantelen en iedereen verzuipt zodat wij van deze exhibitionisten verlost zijn. Het is onderdeel van het programma van het socialistische programma, net als het feminisme en de gendertheorie, om jongetjes en meisjes van jongs af aan onzeker te maken over hun geslacht te indoctrineren zodat jongetjes geen mannen meer worden maar verwijfde softies. De Russische regering heeft daarom groot gelijk dat zij het promoten van deze indoctrinatie ofwel smeerlapperij verbiedt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Volledig met je eens. Walging roept het op. Meer niet.
   Wat iedereen doet, moeten ze zelf weten. Van mij zullen ze geen last hebben maar val mij er niet mee lastig. En zeker niet door dit te promoten.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 07.13. uur. Mee eens. Verder ook wat @ BertG zegt om 07.43. uur. O ja, en het is ook waar dat vele homofielen kiezen voor D66 en GL. Verder ben ik van mening, dat wat mensen tussen 4 muren uitspoken, dat zelf moeten weten, maar ik hou niet van dat opdringerige gedoe, om homosexualiteit te promoten!

   Like

 6. eg regs zegt:

  Ondertussen hebben de 2 groepen opvallend veel gemeen:de drammerige verongelijktheid,het opdringerige geëtaleer,de totalitairistische inborst.Wel pleiten voor verdraagzaamheid maar ondertussen zelf blijk gevend van tamelijk lange tenen.En natuurlijk behoren ze beiden tot een klasse die bijzondere politieke bescherming geniet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daar zit ook wel weer iets in. Zeker als je bedenkt, dat met name lesbiennes nog maar een paar decennia geleden andere vrouwen het lesbianisme zowat door de strót wilden duwen!

   Like

 7. BertG. zegt:

  Overigens, ook homo’s hebben tot mijn kennissen kring behoort. Ik heb tegen niemand iets.
  Maar niet OMDAT ze homo zijn. Maar als mens. Nooit ben ik verder hiermee lastig gevallen.
  Wederzijds respect heet dat en iedereen in ze eigen waarde laten. Meer niet.
  En nooit heb ik de behoefte gehad om dan maar in me leren onderbroek te gaan lopen om te laten zien dat hetero zijn ook niet zo verkeerd is.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Psychologisch gezien is ‘homofobie’ heel goed verklaarbaar. Allereerst zijn er de muziekliefhebbers die geconfronteerd worden met a-muziekale wanproducten zoals het gehele oeuvre van Gordon en 90% van het goedkoop Italiaanse jatwerk van Paul de Leeuw. Omdat die jongens homo zijn moeten ze op TV! Want als dat niet gebeurt dan komt er een hoop gezeik! Dan zijn er een hele grote groep mensen die zelf hun twijfels hebben over hun geaardheid, zij proberen dit van zich af te zetten door heel luid te verkondigen dat ze het niet zijn, en dat homoseksualiteit vies is en zo.

  Kletspraat! Homoseksualiteit bestaat niet, want seksuliteit is voortplanting en dat gebeurt niet. Het is gelijkslachtige erotiek, niets meer en niets minder. Het heeft niets om het lijf!

  De Heilige Profeet van Allah was zelf ook een bruinwerker. Dit is te lezen in de hadith. Iedereen denkt dat de profeet van Allah alleen maar pedo is, want in de Hadith is onder andere te lezen dat de profeet van de barmhartige erbarmer huwde met het zes jarige meisje Aïsha, het huwelijk werd geconsumeerd toen het meisje negen haar oud was. Kortom een hetero-pedo. Echter wat heel veel mensen vergeten is dat er twee zaken zijn beschreven van homoseksueel gedrag van de ‘profeet’ Mohammed! Ooit heeft de profeet een man van achteren besprongen en laten we zeggen de berendans gedaan, het slachtoffer was daar niet van gedient en trachtte de onverlaat van hem af te duwen, echter toen hij omkeek en zag dat het de profeet was toen was het goed. Dit staat in de hadith, het is gedocumenteerd dus na te zoeken. Het andere feit is dat Bilal het kleine negerjongetje dat hij ontvoerde uit Ethiopië de ‘Boodschapper van Allah’ (= Mohammed) ook in de slaapkamer ter wille moest zijn. De profeet was dus niet alleen een hetero-pedo en een bruinwerker maar omdat het ontvoerde jongetje Bilan slechts zes jaar oud was toen hij werd ontvoerd is èn omdat dit jongetje als slaafje werd gebruikt in de slaapkamer is de profeet Mohammed óók een homo-pedo.

  Het is niet zo vreemd dat moslims hoog van de toren roepen dat dit alles verkeerd is. Het is fout om ongevraagd een man van achteren te bespringen, het is fout om meisjes en jongens te misbruiken. En omdat dit fout is schreeuwen de moslims zou hard. En ze ontkennen dat deze verhalen over de ‘profeet’ Mohammed in de hadith staan, maar het staat er echt. Door hard te schreeuwen probeert men de aandacht af te leiden. Volwassen worden is de enige remedie, verstand is het enige wapen tegen deze kolder. Als vrouwen elkaar willen likken, mijn zegen hebben ze, als twee (volwassen) mannen elkaar overal willen verkennen, ook prima! Wat twee mensen M/V M/M V/V samen willen doen is hun zaak, dat is hun vrijheid. Maar het wordt iets anders als een van beide zes of negen jaar oud is! Wat ook verwerpelijk is, als er wordt gesteld dat vrouwen de ‘akker’ zijn van de moslim, en dat de moslim vrij is om te ‘zaaien’ wanneer en zo vaak hij wil. Moslims moeten maar eens de hand in eigen boezem steken.

  Like

 9. Omastar10 zegt:

  Jan en Bert ik ben het volkomen met jullie eens toen ik dat plaatje zag van die twee blote mannen met die kinderen dacht ik ook moet dat nou op zo een manier over straat

  Like

 10. Republikein zegt:

  Calicula is onder ons.

  Like

 11. Jan zegt:

  Google doet aan zelfcensuur na gemekker en gejammer van homoclub

  “Google” erfüllt Zensurwünsche des deutschen Homosexuellen-Verbands LSVD
  Der Lesben- und Schwulenverband Deutschland (LSVD) teilte in einer Pressemeldung vom 14.2.2014 mit, dass man mit Google übereingekommen sei, “volksverhetzende” Auto-Vervollständigungen zu zensieren.

  Der LSVD hatte in einem Schreiben an Google darauf hingewiesen,
  “dass in der Google-Suche homophobe Auto-Vervollständigungen angezeigt werden.(…) Deshalb haben wir Google mit Schreiben vom 28.1.2014 gebeten, diese volksverhetzenden Auto-Vervollständigungen zu unterbinden.”

  Google habe laut LSVD sofort reagiert und angekündigt, “Vervollständigungen prüfen und sie gegebenenfalls zu unterbinden“. (…)
  http://charismatismus.wordpress.com/2014/04/03/google-erfullt-zensurwunsche-des-deutschen-homosexuellen-verbands-lsvd/

  Like

 12. Jan zegt:

  Getverderrie:

  New Finnish stamps feature homoerotic themes
  For the cost of mailing a letter, you can be the proud owner of a piece of miniature homoerotica.
  If you’re in Finland, that is.
  That’s because Itella, the Finnish postal service, is releasing commemorative stamps featuring the art of Tom of Finland, or Touko Laaksonen (1920-1991). Laaksonen remains a towering and iconic figure in the gay art scene. His sketches, often explicit, were unapologetic depictions of gay sex and relationships. Laaksonen’s subjects were almost always muscle-bound, handsome figures, often bursting out of their clothes. His work, a meditation on masculinity, was also heavy on leather fetish imagery
  http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/04/14/two-new-finnish-stamps-feature-homoerotic-themes/?tid=hp_mm

  Waar de inspiratie vandaan komt laat zich raden:
  The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party
  http://constitutionalistnc.tripod.com/hitler-leftist/id12.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s