Moslims onthoofden christin voor de ogen van haar kinderen

Screenshot_29

(Door: Kybeline)

We staan hen allerlei mensenrechten toe, terwijl ze dat helemaal niet willen. Zij beschouwen zichzelf als moslims en ze behandelen de mensen zo beestachtig, zoals alleen onmensen dat kunnen:

Nairobi – Islamitische extremisten van de Al-Shabaab milities hebben vorige week in het openbaar een moeder van twee kinderen en haar neef onthoofd, omdat ze ontdekt hadden dat zij christelijk waren.

In de havenstad Barawa in de regio Shebelle hebben de islamitische extremisten (?) op 4 maart de bewoners van de stad bevolen de executie van de 41-jarige moeder Sadia Ali Omar en haar 35-jarige neef Osman Mohamoud Moge bij te wonen.

Voordat ze de twee christenen vermoordden, verkondigden de islamitische bevelhebbers van Al- Shabaab: “We weten dat deze twee mensen christenen zijn die onlangs uit Kenia terugkwamen – we willen iedere vorm van christelijk leven in ons district uitroeien.” Aldus bericht een getuige, die uit angst voor zijn leven anoniem wil blijven.

Sharia Unveiled

In steeds meer Afrikaanse landen plegen de islamitische beesten volkerenmoord moorden op christenen. Alleen al in Nigeria werden vorige week honderden mensen afgeslacht: de daders, zoals altijd, moslims, die zich niet schamen om hier bij ons van ons humanisme misbruik te maken en allerlei mensenrechten op te eisen, die zulke beesten helemaal niet zouden moeten krijgen. Zo kunnen de zwarte islamitische volkenmoordenaars van Afrika hier in Europa in luxe en veiligheid leven, onder de bescherming van de Evangelische Kerk van Duitsland, en ze kunnen van hieruit bevelen tot volkerenmoord uitvaardigen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Moslims onthoofden christin voor de ogen van haar kinderen

 1. Henk.V zegt:

  En steeds zullen er linkse idioten zijn die op de een of amdere manier willen gaan proberen het verband tussen de islamitische opvattingen en deze gruweldaden te loochenen.
  En daarmee stellen zij zich op als advocaten van dit moordzuchtige tuig, tot medestanders.
  Geen enkele moslim terrorist mag hier, gehuld in het kleed van lijdende vluchteling, ooit worden toegelaten!

  Like

  • pieter zegt:

   maar ja, een moskee hier ter lande af laten fikken is ook weer zo wat he? Hoewel mn aansteker “brandt” in mn zak…..

   Like

   • Sjaak zegt:

    Dat is geen goed Idee ! Eruit flikkeren die hap en dan de gebouwtjes
    als kompensatie als openlijk gebouw voor de algemeenheid nutten !

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dee mensen waren dus de zoveelste christenen, die ten prooi vielen aan de islamitische moordzucht. Staan er nu eindelijk eens overal ter wereld christenen op om hiertegen te protesteren en te eisen, dat dit een halt toegeroepen wordt?
  Néé. Ze gaan nog eerder betogen, dat dit met de èchte Islam niets te maken heeft!
  Lekker je kinderen mee laten gaan op een bezoekje aan de moskee, jongens! Misschien krijgen ze wel een lesje over éérwraak; mooi meegenomen!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Dit gebeurde dus in de havenstad Barawa op 4 maart j.l.
  In een ver land, dat wel, ja!
  Wij hebben ook havensteden, Vlissingen, Schiedam, Rotterdam, Amsterdam, Den Helder, Franeker, Delfzijl en nog vele anderen.
  Hoe vaak zal het nog 4 maart zijn voordat we horen of zien dat een dergelijke rituele executie zich in ons land, Nederland, in een havenstad (het kan ook een ander soort stad zijn), plaats heeft.
  Het is echt niet denkbeeldig want het WEMELT hier van de moslims en …….. tegen de mensen, die denken dat er ook wel goede, gematigde moslims zijn, ….. is ook al vaak met Erdogan en andere van dat soort hooggeplaatste criminelen gezegd:
  Er is maar één islam en moslims zijn moslims.
  Vind u ook dat het hoog tijd is dat ALLE moslims ons land verlaten?
  Nee, dat is niet uit haatgevoelens en ook niet uit racisme maar uit zelfbescherming.
  We zijn veel te lang stekeblind en hardhorend geweest maar nu moeten we echt wakker worden.
  Elk mens is verplicht om voor zijn veiligheid te zorgen. U en ik.
  Dat kan geen uitstel dulden.
  We moeten ons verenigen. Uit de Europese Unie, die ondanks alle gruwelijke misdaden de moslims blijft knuffelen. We moeten onze zelfstandigheid opeisen, zodat we onze grenzen kunnen sluiten en de islam uit ons land kunnen verdrijven.
  Daartoe moeten we alle partijen die de moslims tolereren wegstemmen. Het is de vraag of we wel op de eerstvolgende 2e Kamerverkiezing kunnen wachten. Het is mogelijk dat we een revolutie nodig hebben. Bereidt u daar op voor.
  Het moet namelijk allemaal geregeld worden voordat de messen getrokken worden. Of wilt u leven in het KALIFAAT Nederland met openbare executies van autochtonen die in de ogen van de islam niet HALAL genoeg zijn?

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  @ Henk V,
  Beste henk, volgens mij hebben “linkse idioten” net zo’n enorme hekel aan christenen als deze moordzuchtige booslims. Daarom hebben ze een soort van pact met hen gesloten. Roeien jullie in Afrika de christenen uit, dan zullen wij ze hier in Nedriglang voor jullie uitkeringen laten werken en mag je ze daarna vermoorden als jullie op volle oorlogsstrekte zijn gekomen.

  Een linkse win-win situatie. Zo ziet de wereld er momenteel uit dus maak je geen illusies hoor dat een pvda, d66, vvd, cda zich ooit om christenen bezorgd zal maken.!!!!!!!

  Verder helemaal eens met je betoog, maar helaas bestaat de immigratieclub voornamelijk uit linkse gutmenschen en een antal verdwaalde gristen idioten die iedereen zielig vinden. Natuurlijk zijn er 2 miljard booslims die graag naar ons idiote landje zopuden willen verhuizen, dus maak je borst maar nat. Het begint steeds meer deterministisch te lijken dit gedoe met booslims en dan heb ik het nog niet eens over de randdebielen van de EU zoals een ashton en een zwakstrom. Eigen christelijke autochtone bevolking kaput machen is het devies.

  Like

 5. Jade zegt:

  Importeer vooral nog meer moslims in Nederland,
  en dan krijgen we binnenkort ook van dit soort taferelen
  op het marktplein. Kortom, we moeten af van deze soort.
  Ze hebben de kans gehad mee te doen, en ze verdommen het.

  Like

 6. Republikein zegt:

  De antichrist is gearriveerd!

  Like

 7. fleckie zegt:

  en dat soort beesten, leven ook temidden van onze eigen mensen,(die denken dat als deze (beesten) onze talen spreken, hetzelfde denken als wij doen,) er toch wel ECHT een heel andere gedachtengang erop nahouden!

  Like

 8. de 13de imam zegt:

  In ieder geval weer een nieuwe slachtoffer van een jihad die inmiddels naar schatting 270 miljoen slachtoffers heeft gemaakt. http://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2583243/Islamic-teacher-sexually-abused-girl-11-taught-Koran-spared-jail-hes-benefits-wife-doesnt-speak-English.html

  Een islamitische onderwijzer [imam] heeft een 11-jarig meisje seksueel misbruikt in het bijzijn van haar broertjes.Ze kregen gezamenlijk godsdienstles van hem.

  Toch krijgt hij geen gevangenisstraf, want hij is vader van zes kinderen, moet van een uitkering rondkomen en zijn vrouw spreekt niet of nauwelijks Engels.

  Heel goede redenen om hem vrij te pleiten, dat begrijpen we toch allemaal?

  Like

 10. Duinsnip zegt:

  De grootste hypocrieten zijn hier de ChristenUnie en de Christelijke Draaikonten Alliantie, die totaal blind zijn voor de beestachtige satanische religie, en samen werken met deze beesten. Inplaats van elke dag de verslagen van Open Doors voor te lezen, over de vervolging en moorden op hun medebroeders en zusters, lachen zij samen zij aan zij met hun Islamitische partners.
  Het is een schandalige Godslastering en verloochening van de Heer.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Zolang de moslims alhier deze wandaden niet luidkeels veroordelen,zolang staan zij erachter en moeten wij de islam verbieden.Een van hen is al aan het oefenen;vanmorgen vond een boer een onthoofd schaap on zijn weiland,hoofd in de sloot,poten lagen er nog,romp was meegenomen!Tja,en aangezien Nederlanders niet halal slachten en doorgaans geen schaap eten,is het niet zo moeilijk aan te wijzen uit welke ,verachtelijke,hoek de dader komt.Ik hoop dat hij er langzaam in stikt!

  Like

 12. Omastar10 zegt:

  En waar blijven onze pastoors en dominees op de kansel om er iets over te zeggen .
  Ze schijten in hun broek ze durven het niet ze zijn net zo mede schuldig dat ze er niet tegen protesteren..
  Ze houden wel iedere zondag hun eigen prevelementjes maar een tegen een imam daar hoor je ze niet over ga daar eens een debat mee aan.
  En vraag eens ,is dat jullie vredelievende geloof.

  Like

 13. Pingback: Aan het kruis met hem! | E.J. Bron

 14. Pingback: Gebed voor de naïeve kerkvoorganger | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s