Waanzin

Screenshot_21

 (Door: Henk V.)

Vluchtelingen en gezinshereniging, een dodelijke combinatie als het om de geplande grootschalige verandering van onze bevolkingssamenstelling gaat. Daar zitten wij echt op te wachten en ‘Allah zij dank’ zit er gelukkig een Zweedse linkse tante Malmström in Brussel die alle hulpzoekenden netjes verdeelt over de rijkere landen van de EU, waar ze vanzelfsprekend van harte welkom zijn, een ruim huis met inboedel krijgen, waarin ruimte is voor nog meer kinderen. Verder zullen zij van ons genoeg geld krijgen voor kleding (veel boerka’s graag). Ja de politiekcorrecte mensen zijn HEEL SOCIAAL en GASTVRIJ, op kosten van de man en vrouw in de straat. Met andermans geld is het royaal strooien!

Maar hoe zit het intussen met de Nederlanders die al jaren lang om een huis verlegen zitten? Kunnen zij zich bij tante Malmström aanmelden en zich, als ongewenste autochtoon, als vluchteling laten registreren om daarna een rondreis door goedwillende Europese landen te maken? Of moeten zij hier hun ziel in lijdzaamheid leren bezitten en er begrip voor hebben dat er zoiets als prioriteiten bestaan die door de politiek-correcte elite worden bepaald, een elite die er gewoonlijk ZELF heel warmpjes bij zit.

Onze westerse wereld is zo ziek geworden dat ik vaak de neiging moet onderdrukken om deze zieke EU te verlaten om mij buiten Europa te vestigen, maar ik ben te oud geworden en werkelijk, we kunnen nergens meer heen. Inderdaad: ”Vluchten kan niet meer.”

En hoeveel vervolgde christenen die aan de dood zijn ontsnapt en verkrachting, mishandeling en beroving van alle eigendommen hebben overleefd, zaten bij de binnenkomers? Zij, die letterlijk geen leven, geen toekomst meer hadden in de landen waar ze zaten? Weinig of geen, denk ik! Die zullen beslist geen voorkeursbehandeling ontvangen. Ze hadden een verkeerd geloof in een verwilderend islamitisch land en ze hadden gewoon pech. Tja dat kan gebeuren, niet waar? Links leeft vast met ze mee en stuurt hen de beste wensen vermoed ik.

Het grootste menselijke leed concentreert zich overduidelijk daar waar de grootste veroorzaker van leed al veertien eeuwen op de een of andere manier mensen toetakelt, vooral mensen van het vrouwelijk geslacht en andersdenkenden. En voor precies deze ongezonde ideologie kronkelt het Westen zich in alle bochten om die het naar de zin te maken, terwijl de islamitische oliestaten, waar men niet weet wat men met al het geld moet aanvangen, geen vinger uitsteken om de vluchtelingen te helpen met geld en onderdak, en dat terwijl de betreffende landen het niet ontbreekt aan opvangruimte. Hoe gek moet je zijn om dit NORMAAL te vinden??? Europa draait voor ALLES op, terwijl anderen conflicten uitvechten?

Het duo Halsema/Arean zingt dat, als vluchten niet meer kan, je maar bij elkaar moet schuilen. Totdat alles beter wordt? Maar wat als alles NIET beter wordt, wat dan? Doorgaan met schuilen, met je hoofd in het zand? Allemaal moslim worden en ons gewoon aanpassen aan de heerlijke, nieuwe, veelkleurige maatschappij?

NEE! Als je niet verder kunt vluchten en je leven en vrijheid op het spel staan, dan rest je maar één ding! Je draait je om en valt massaal aan! Want één ding staat als een paal boven water: DIT KAN NIET LANGER ZO DOORGAAN. Aan de opgelegde waanzin waarin wij nu leven MOET een einde worden gemaakt. Met alle middelen. Het tuig dat ons dit aandoet, dat ons alle veranderingen door de strot wil duwen als iets dat we normaal moeten vinden en heel verrijkend, MOET afgestraft worden, WAAR men zich ook bevindt. Zij mogen hier niet ongestraft vanaf komen.

Wij zijn de eerste naoorlogse generatie die weer voor haar vrijheid moet opkomen en zonder strijd zullen wij onze vrijheid niet kunnen behouden.

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waanzin

 1. Henk.V zegt:

  Vluchten kan niet meer en dus wordt het aanvallen…

  Like

 2. BertG. zegt:

  Helemaal niets aan toe te voegen. Commentaar overbodig.
  En nou de rest nog waarvan de oogjes nog steeds in een soort van fabeltjes krant staan.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Henk V, een geweldig betoog beste Henk, waar ik mij 100% in herken! Laten we afrekenen met PvdA,CDA,D66,VVD,GL,CU. Met name deze partijen plegen verraad aan ons, en pamperen en trekken de moslims VOOR, op de eigen bevolking van Nederland!

  Like

  • Driek zegt:

   Inderdaad meneer Henk, het tuig dat ons dit aandoet, dat ons alle veranderingen door de strot wil duwen als iets dat we normaal moeten vinden en heel verrijkend, MOET afgestraft worden, WAAR men zich ook bevindt. Zij mogen hier niet ongestraft vanaf komen.

   Ik vind dat alle Nederlanders dit moeten lezen. En we moeten afrekenen met die verraderspartijen.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Henk, als vluchten niet meer kan, dan zullen we maar strijden hè. Tot de laatste man/vrouw.
  Want onze kop in het zand steken helpt niet en moslim worden……NOOIT!
  En de voorbeelden hèbben we: Denk aan alle nationalistische politici, overal in Europa, denk aan de paar landen -zoals Zwitserland- die patriottisch gebleven ZIJN, denk -een groot voorbeeld, vind ik zelf- aan onze ‘kleine, dappere man in München,’ Michael Stürzenberger….
  Zolang we ons kunnen verzetten, en dus weigeren, ons te schikken in het “onvermijdelijke” (wat is trouwens ‘onvermijdelijk?”) moeten we dat gewoon blijven doen, al is het maar voor de generaties nà ons.
  Trouwens, voor onszelf immers ook: Alles beter dan ons te laten ‘onderwerpen,’ wat tenslotte gelijkstaat aan de ultieme vernedering!

  Like

 5. Jade zegt:

  Prima stuk Henk,
  wanneer zouden de wapens eindelijk worden uitgedeeld???
  Want ik ben er al helemaal klaar voor…

  Like

 6. Zoals eigenlijk altijd valt hier weer niets op af te dingen. Prima stuk!

  Like

 7. badgast zegt:

  Malmström is een criminele megalomane sociopaat, die anderen verplicht de negatieve consequenties van haar idealen op te lossen.Zij wil veel immigranten, maar als elitetrut staat ze er zelf ver buiten. Als dit niet allemaal gladjes verloopt, begint ze de autochtone bevolking als een bitch te demoniseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s