Beertema vreest geweld tegen PVV’ers

Screenshot_31

DEN HAAG –  De vergelijkingen van PVV-leider Geert Wilders met Adolf Hitler leiden tot een „heel giftig klimaat” waarin geweld tegen Wilders of andere PVV’ers mogelijk wordt. PVV-Kamerlid Harm Beertema zegt dat dinsdag tegen het ANP.

Beertema maakt zich grote zorgen over de veiligheid van PVV’ers. Hij heeft hetzelfde gevoel als in de periode voor de moord op Pim Fortuyn. Volgens hem wordt Wilders net zo gedemoniseerd als Fortuyn toen.
De vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog en Hitler vormen volgens Beertema een „overtreffende trap” die geweld kunnen uitlokken van „de Volkert van de Graafs of linkse activisten van deze wereld”. Sterker nog: er is sprake van „een morele vrijbrief en rechtvaardiging” om tot geweld over te gaan. „Buitengewoon zorgelijk.”
„Wij zijn niet van marsepein en niet te beroerd voor het uiten van ruige meningen”, geeft Beertema toe, maar de vergelijkingen met Hitler of nazi’s gaan volgens hem alle perken te buiten en gaan bovendien mank. „Wij zijn geen socialisten, wij zijn geen nazi’s, geen fascisten of racisten.”

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Beertema vreest geweld tegen PVV’ers

 1. tjonge zegt:

  wat zal het linkse blok “geschokt en verontwaardigd” zijn als er iets ernstigs gebeurd…

  Like

 2. Cathja zegt:

  En wát was er nou eigenlijk zo verschrikkelijk aan die uitspraak van Wilders? Niets! Hij zei gewoon de waarheid. Als moslims ons de meest vreselijke dingen toewensen, en de autochtone Nederlanders tot op het bot beledigen, dan moet dat allemaal kunnen, want we ‘leven in een democratisch’ land? Wel, Wilders leeft in datzelfde democratische Nederland, waar een heel groot deel van de bevolking die criminele Marokkanen meer dan spuugzat is! Evenals het feit dat ze geen poot uitsteken in onze maatschappij, maar wel menen overal recht op te hebben!
  Deze waanzin moet eens stoppen!
  Tijd voor een heel nieuw geluid en een beste tegenwind voor het Marokkaanse tuig!

  Like

  • DonnaDolce zegt:

   Inderdaad, Cathja, Den Haag is oververtegenwoordigd van Marokkanen, dus een beetje minder Marokkanen is niet eens zo een rare uitspraak. Maar ja, dan zet je weer, volgens de linkse rakkers, een HELE groep apart. Alleen diegene die zich aangesproken voelt, neem ik aan. En terecht.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Cathja let op samsom heeft het nu ook aan de knikker met D66 hij gaat af als een baksteen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ik er zo over nadenk,kun je dat meten met twee maten ook héél goed terugvoeren op het aloude, zeer Calvinistische “de verstandigste zijn.”
   Je herkent het misschien wel: Iemand anders bejegent jou misschien wel incorrect, onheus of zelfs schofterig, maar het wordt jou niet toegestaan, hem met gelijke munt terug te betalen, want jij ‘weet beter’ en moet daarom ‘de wijste’ zijn. Ik denk, dat de meesten van ons er in hun jonge jaren wel eens tegenaan gelopen zijn. En als je hem tóch met gelijke munt terugbetaalt, ben jij ‘erger’ dan de ander omdat jij ‘beter weet’. Maar in de praktijk kun je dat ‘verstandigste’ dan net zo goed vervangen door ‘minste’: Hetzelfde effect.
   De meeste goedmensen beseffen het volgens mij niet, en als je het ze met zoveel woorden zou zeggen,werden ze waarschijnlijk hevig verontwaardigd, maar hun goedmenselijkheid kon voor een belangrijk deel wel eens voortkomen uit doodgewoon Calvinisme, waarvan flarden dan nog via hun grootouders aan hen zijn doorgegeven en hun geweten nog steeds teisteren.Ook al beseffen ze dat niet.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 12.33. uur. Geheel met je eens. De ” lichtgetinten”, vormen de hoofdmoot in de uitzendingen van ” Opsporing Verzocht”. En de hypocrieten der progressieven en politiek correcte kerk, hebben in 1975 ervoor gekozen, dat WIJ oorspronkelijke INWONERS van Nederland, massaal werden/worden verrijkt door deze etnische groepering! Denk maar aan ” De Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 3. leo zegt:

  Laa maar kome ,denk dat we er klaar voor / mee zijn.
  Als links wind zaait ,zullen ze een orkaan moeten gaan oogsten.
  Zeker weten.
  Het rood-wit- blauwe gevoel groeit met de dag. ( en dat is kleurrijk genoeg )

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Stemadvies……….. PVV !

  https://www.facebook.com/hozny.zaiter

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Hier waar Wilders zich over uit laat !

  Geen cel voor Koranpedo
  Een Britse Koranleraar die een van zijn leerlingen seksueel misbruikte hoeft niet de cel in, omdat zijn echtgenote nauwelijks Engels spreekt en zijn gezin met zes kinderen daardoor van hem afhankelijk is. De familie leeft van een uitkering. Als de man naar de gevangenis zou moeten, zou de vrouw niet meer goed voor hun kinderen kunnen zorgen, aldus de rechter.

  De 40-jarige Suleman Maknojioa werd schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van een 11-jarig meisje. Het kind kreeg samen met haar twee broertjes Koranlessen van de man, zo schrijft de Daily Mail. Tijdens die sessies betastte hij haar stiekem tussen haar benen en onder haar kleren. Het misbruik hield aan gedurende een periode van negen maanden. Al die tijd was het meisje te bang om aan de bel te trekken. Pas toen de Korancursus was beëindigd ontdekten de ouders wat hun dochter heeft moeten doorstaan.

  De rechter vond het niet nodig om Maknojioa naar de gevangenis te sturen. Dat zou zielig zijn voor zijn gezin, dat vanwege taalproblemen en een slechte financiële situatie volledig in een isolement zou komen. Bovendien is het gevaar voor herhaling minimaal, oordeelde de rechter. De pedofiel komt er daarom vanaf met een voorwaardelijke celstraf van tien maanden met een proeftijd van twee jaar.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  …..zolang men toestaat dat Wilders en PVV en PVV-stemmers op de tv met de dood bedreigt kunnen worden ( paar jaar terug) door vol-idioten zonder gevolgen of terechtwijzingen van de gespreksleider, zolang kan men doorgaan met demoniseren van Wilders en de PVV en zijn stemmers. De PVV is namelijk ( te) groot aan het worden en vormt voor de gevestigde elite en politiek en al die lobbyisten zowaar een dreiging……………

  Ik stem PVV en doe dit met trots!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De linkse hetze is weer begonnen, net als bij Fortuyn.
  Linkse partijen die zich verschuilen achter de naam socialisme terwijl ze eigenlijk duidelijke fascistische of communistische trekjes vertonen, alles wat anders denkt moet monddood gemaakt worden desnoods met geweld.
  Maar wat is een naam, tenslotte noemde Hitler zich ook socialist !!

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar om hangt ook NIEMAND meer een poster voor ze raam.
   Een PVV poster is wachten op een steen. Zo erg is het al. En wie heb daar zin in.
   Vroeger zag je dat overal bij mensen voor het raam hangen.
   Ik denk dat niemand van deze site een PVV poster voor ze raam heeft hangen.
   Ik ook niet.

   Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Off topic: hoorde net op teevee dat 7 grote industrielanden geen zaken meer doen met Rusland,en dat er een videoclip gemaakt is waarin G.Wilders wordt neergeschoten.
  G.Wilders zegt de rapper te gaan aanklagen.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/03/rapper-schiet-wilders-dood-in-clip

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Tsia dan kunnen de beschermers eindelijk laten zien wat ze geleerd hebben.Ben benieuwd

  Like

 10. Jean zegt:

  De echte hitlers en co zitten in de partijen waar de klappen gaan vallen, zeker weten. Kijk goed naar die rode en groene vuiligheid.

  Like

 11. Rick zegt:

  OFF TOPIC :
  Nou…we kunnen de buikriem alvast verder gaan aanhalen:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Afscheiding-de-Krim-in-overeenstemming-met-Handvest-Verenigde-Naties
  Halen de Brusselse despoten hun “gelijk” niet rechtsom (over de rug van de burgers) dan halen ze het wel linksom. De aangekondigde draconische (proest) economische boycot maatregelen zijn inmiddels gedegradeerd tot enkele symbolische sancties. Wederom hebben die EUSSR losers hun hand ver overspeeld en moeten met de staart tussen de benen afdruipen. Maar niet getreurd…louter om Dhr. Poetin te zieken en de Europese economie versneld en definitief om zeep te helpen; gaan ze nu de Oekraïne met de groot mogelijkste voorrang inlijven bij de EUSSR. Kost een paar centen; maar dan heb je ook driemaal niets 😦

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  we zijn verworden tot een derde wereld land , in de politiek moet je tegenwoordig vrezen voor je leven.

  Like

 13. Anneke zegt:

  Beertema….Géén vrees, daar bereik helemaal NIETS mee!!! ! !!! Of…juist het TEGENOVERGESTELDE. Geen zorgen voor de dag van morgen, niemand weet wat die dag ons brengen/geven zal. Iedere nwe. dag is weer als een ware verrassing; in leuke – en in onprettige mate. Zo gaat ’t al tijden…….Blijf bij zinnen, dus handel/wandel met open ogen en oren door de politieke wereld.

  Like

 14. Omastar10 zegt:

  Heeft die rapper twee paspoorten?
  Rutte je vindt het schandalig wees dan flink en gooi hem als ongewenst vreemdeling het land uit.
  En die pedo koran leraar moeten ze voor straf castreren heeft ze vrouw ook geen last meer van hem door nog meer kinderen te krijgen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s